Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Régebben még azt mondták, hogy az egész szervezet sejtrendszeren alapul, így ha egyenként levadásszák a vezetőket, akkor se fog megszűnni a fenyegetettség. Én azt olvastam ebből ki, hogy egy megnyerhetetlen harc folyik. Ha az USA most azt állítja, hogy megnyerik a harcot, akkor ezzel azt akarják mondani, hogy a sejtrendszer megszűnt? Én az ilyen bejelentéseket óvatosan kezelném. Hány éve háborúznak? Lassan 10? De nem sok előrehaladást láthattunk.
Német és japán városok Utahban felépített másolatain próbálta ki először az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság bombázó ezredei, hogy hogyan kell tökéletes terror alatt tartani a Harmadik Birodalom és a Japán Császárság lakosságát. A "szellemváros" épületeit a[...] Bővebben!Tovább »
Ma ismét új szerzőt köszönhetünk a Lemilen. Super 64 mai előadásának témája a hidegháború egy kevésbé ismert, de magyar vonatkozásokkal is bőven felszerelt hírszerzési eseménysora lesz. Az egyedi stílusú írásban minden megvan, amire csak vágyhatunk: szó lesz[...] Bővebben!Tovább »
A Paradise ugyebár a Mennyország. Ehhez képest iszonyúan tűz a nap, izzik a levegő. Sivatag, bármerre is nézünk. Egy kiszáradt tómeder. Csak bő 60 kilométerre vagyunk az USA nevadai atomkísérleti telepétől, így a területet korábban számos sugárszennyezés érte. Ilyen lenne a[...] Bővebben!Tovább »
az lehet hogy szerinted nem rossz, de alibababan lehet hogy elnyomott feszultseg keletkezik, ha rajon hogy az ellopott pénzít arra (is)költik hogy a gijoenak ne legyen melege:) ez persze meg legyen az o baja, legalabbis ugye addig, amig nem megy repulogepszimulatorozni.lol