Nemtudom.... Egész májusra esőt mond. Azt sem tudom, hogy ki honnan jönne.... Én a pestlőrinci bazárra ki szeretnék menni május 30.-án. Ott is szívesen találkoznék K.-s tulajokkal.
Lenne egy olyan problémám a motorommal (1987 K100RT), hogy nem indult el, lecseréltem a benzint frissre, most alapjáraton elketyeg, de amint hozzáérek a gázkarhoz, a legkisebb gázadásra azonnal lefullad... Ha gázzal akarom indítani, el sem indul.
Itthon 46 ezer a hátsó, és 30 az első, a legolcsóbb helyekről rendelve, +2-2 ezer a posta. Ez így 80 ezer... (223eur) Ha egy helyről akarom rendelni, akkor 46+37+2.... 85 így.. (237 eur)
Viszont az egy centivel alacsonyabb (130/80) hátsó csak 36, és tudom párban rendelni... 189 euroból kijön, postával együtt....
Nos, tudom, kicsit szarrágóságnak tűnik, de megmondom őszintén nem is vet fel a pénz, meg fel is idegesített a sok webshop, ami mutatja a terméket jó áron, de persze rendelni nem lehet....
Ha menettulajdonságban nem vészesen sokat számít, akkor inkább ez a verzió lenne... Ha nem ajánlatos változtatni, akkor marad a magasabb....
Szia! Csak kerdeskent,mit nevezel draganak? En nem ismerem az otthoni arakat,nem is neztem utana.Mennyiert talaltal ott?
Nekem Bridgestone BT 45 Battlax van fent,most neztem az elso gumi arait, itt kint 94.21 Eur es 118.58 Eur. 2 helyen kerestem ingyenes hazhozszallitassal. Erdekes,hogy direkt megneztem a gumimat 2 x es BT 45 ot ir rajta,most azt latom,a legtobb helyen csak BT 46 van listazva,szerintem atkereszteltek ugyanazt a gumit.
Gumivásárlás előtt állok, Bridgestone bt 46 van tervben.. Viszont elég elérhetetlen a hátsó méret, vagyis, jóval drágább, és ahol van, ott az első 1,5x- ös áron van...
A kérdséem az az, hogy nagyon rossz ötelt lenne 130/80-at feltenni hátra, a 130/90 helyett?
Fekcso ugyben,nem tudom otthon ki kepes gyartani jo minosegben,nem fusiban,biztos valahol csinalnak.
En angliabol rendeltem 2 eve ettol a cegtol,(http://www.earls.co.uk/earls100/earls_shop/index.php?main_page=index&cPath=188 )nem olcso de profik,teljesen szemelyreszabott kereseket teljesitenek par nap alatt. Nekem Stainless steel,vagyis rozsdamentes vegekkel az altalam kivalasztott szogu es formaju csatlakozokkal gyartottak le. Nagyon tetszik,tenyleg semmi hibat nem talaltam rajtuk. Figyelem !! Anglia mar nem Eu tag tehat ha most rendel valaki onnan akkor arra meg ratesznek vamot,afat meg mittudom mit,tehat sokba fog kerulni a vegen. Union beluli orszagokbol kell keresni ha otthon nem talalsz gyartot.