Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
majdnem*: a fegyveres topikokban továbbra sem javasolt (értsd: engedett) a politikai eszmék futtatása, agitálás, győzködés! Ilyenekre ott van a politika fórumcsoport. Köszönjük megértésed!
Bammeg Laca most esett le a papírtantusz , hogy emlegetted az etnikumot .
Megnézve újra a képet amit feltettél látom , hogy nem a hupikék törpikék vannak rajta , hanem nem a szoláriban barnult kisebbség egyedei kergetnek egy kopaszodó sápadt arcút Miskolc határában .
Köszi a jó kívánságot! Bár a múltkor nem találtam a kupiban az átjátszó kábelt, ezért leszedtem a két hegesztő gépről a testkábeleket, amiben csak a réz 10+mm-es. Nem is gondolkodott a lemerült kocsi, hogy induljon vagy ne! ;-) Egyébként majd csinálok vidékre egy rendes bika kábelt a hegesztő trafóról leszedett gumi bevonatú kábelből. Gyárilag 300 A-t visz át melegedés nélkül 20 méter hosszon. Na az odabasz majd rendesen, ha kell! Persze két méternél nem lesz hosszabb a drót.
Ráadásul maga a réz van saruzva, szóval mehetnek az elektronyok ide meg oda. (Már, ha vannak egyáltalán ott, mert ebben megoszlanak még a tudósok is - de vegyük úgy, hogy vannak és futkorásznak).
Mentségemre legyen mondva, a miénk zárt blisterben volt, semmi nem volt látható a cikis részeiből.
A kábel még vastagabb is volt mint a tiéd. Kivülről...
Ez egy múzeális darab, nagyon megvigyázott állapotban. Majd még kitalálom, hogy mire lesz jó! Arról nem is beszélve, hogy ezt még átalakíthatom lábbal hajtósra, ha nagy lesz a córesz! ;-)
Nálam az vált be, hogy a csipeszek felfekvő felületét összereszeltem az akksi sarukkal és jó erős régi csukorspárgát tekertem a csipeszekre, hogy odaszorítsa.
A kontakt hiba keresés pedig egyszerű. Ahol égetően meleg a madzag valamelyik része - indítózás közben - na ott a kontakt hiba.
Nem megoldható egyik sem mert nem cipzáras a dereka meg az Imet dzsekimnek sem . A gomb sem mert éppen méret derékban a gatyó . Marad a derékszíj vagy a nadrágtartó .
cipzározd össze a felsővel , ha magába igen leesős akkor kicsit ellőtted a derékméretet , nem kaptál hozzá pótgombot ? azzal szűkebbre tudnád gombolni ha felrakod .
Én sem veszem ki logikusan mert azért van benne , hogy védjen .
Annyi velük a gond , hogy mivel nehezek le akarják tolni a gatyát rólam ezért nadrágszíjjal kell használnom ami meg kényelmetlen . Lehet veszek nadrágtartót mint az öregek !