El Kúró főnököd egyetlen egyszer sem állt ki az általa csalási csapdába csalt devizakárosultak mellett, egyetlen egy egy tüntetésre sem ment el a 14 év alatt! Mert népellenes rablógyilkos! Amiért az apját többször is börtönbe zárták lopásért, az aljas mocsok fia most állt bosszút a szerencsétlen népen!
A te fajtád sodorta ezeket a szerencsétlen embereket bajba! Gyurcsány tudatosan építette ki a csalást és tudatosan veszítette a választást, hogy Orbán alatt robbanjon fel a csalás-bomba. Leírtam más sokszor, hogy Orbán megmentette a sajátjait, meg a gyermekeket, a Gyurcsány birkákat meg dobatja ki az utcára! Akik Orbán alatt adósodtak el, azokat megvédte, nem verték át őket a bankok (Orbán nem engedte!) és kilakoltatni sem engedi az adósait.
Menjél már innen és ne rágalmazz engem! Jokkival se foglalkozzál! Te itt ne keverd azt, ami kifolyik a repedt falu wc-csészédből. Felszólítalak, hogy most már a topic témájához is szólj hozzá érdemben, vagy kitiltatom innen ezt klónodat is!
Ja, hogy te szíved szerint kikergetted volna őket az utcára? Azokat, akiket átb@sztak Gy. F. bankárbűnöző elvtársai! Megáll az eszem...! És én még azt hittem, lehet valami lényeges dolog, amiben egyetértünk. Eddig azt hittem, hogy tapasztalt vagyok, de téged látva, tévedtem. Ezek után, te ne gyere Bandikával!
Megártott a dió, hogy ilyeneket írogatsz? Mikor nem úgy mennek a dolgok, ahogyan a neoliberális hazug csaló rabló bankárok szeretnék, máris szidni kezded a rendszert. Egyébként mi sem támogatjuk a mostani rendszert, csak mi nem akarjuk hogy a tömeggyilkos kurafi Gy. F. kerüljön vissza! Akkor már inkább pusztuljanak azok a birkák, akik El Kúrót hoznák vissza! Javaslom, határolódj el GY. F. kártevő balfasztól és máris lesz egy pont, amiben egyetértünk!
figyelj bandika épen egészségesen jön a világra , megitélésem szerint gyermek egésszégére nem áldozo elit lényegesen rosszabb szándékú mint az a bankár aki nagykoru elé szezödést odatesz
bandika sem irni sem olvasni nem tud és kiskoru
további jo trollkodást mosd ádámka gyüjtemények alvázát
nem bandikáék szegénységének / gazdagságának a kérdése . nem is a luxusbankároké . bigott beteg kliarentura hanyag hozzäálása ami akár napi 1000 bandika halláskárosodását okozhatja . lehet százával ilyen példákat hozni . butává , süketté neveli a rendszer bandikát .
bandika beül a 80 bandika mögé amennyiben kedves családja nem fizet úgy örökre megsüketülhet . mo - on ez senkit nem érdekel kizárolag bandika családját napi szinten 1000 bandika igy járhat
bandika elhunyt nagyapja amig nem kerül be a sirba szervkereskedök tetszölegesen az tesznek vele amit akarnak , nemrég bukott le egy társaság
most nem a törlesztöt emelik , hanem bandika megsüketitésére megy a játék . bandika napi elemozsiája duplája a tavalyinak . lehet élni lakokocsiban , de akkor is
rissz 10 + éve a törlesztö miatt lehet lakni nagymamánál , de kaja alapvetö és az élethez szükséges . bandika néha 11 fokos tanteremben ül télikabátban . még egy két ilyen tél bandika süket lesz , izületei tönkremennek , mert ádámka csapata nem valo semmire
te mint adamka szocsöve , és kilakoltato kormány aranykoszorus támogatoja . örök háládat leróhatod a világ egyik legtehetségtelenebb elitjénél. irány bevéve bulgária mögé
Kiválasztottnak érzem magam, mert a fos autógyártóktól kezdve a luxusbankárokig nagyjából mindenkit meg kell menteni, kivéve a csalással megtévesztett áldozatokat. Jó ez a piacgazdaság….
Kp többe kerül, elinflálni a számlapénzt is lehet, nem látom, hol a gond, azonkívül, hogy Radovánt is kell fizetni, de Radován és társai már bemutatták, hogy társadalomellenesek, leépítik a gazdaságot, ideje lenne megválni tőlük, és felépíteni az országot.