Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
American Primeval - Na, végigértem. Lassan fogyasztottam, mert hiánypótló. Talán utoljára a Godless volt ennyire kiváló sorozat ebben a témában, Ez viszont sokkal brutálisabb, nyersebb és kíméletlenebb módon mutatja be, milyen viszonyok uralkodtak abban az időben a Vadnyugaton. A színészgárda egészen hibátlan. Taylor Kitsch, Betty Gilpin, Jai Courtney, Dane DeHaan, Shea Whigham és még sokan mások szinte eggyé váltak a karakterekkel. A sorozat további nagy erénye, hogy gyönyörűen lett fényképezve, a képi világ egyszerűen lenyűgöző. Csak ajánlani tudom, ha még nem láttad volna. (Netflix)
Dead of summert nezem, 10 reszes mini. Elejen meg tetszett de a felenel jarva az evadnak gondolkodoba estem a folytatast illetoen. A szellemidezes a 6osban no comment.... awkward as hell:D
ez az évad nekem kevésbé jött be, kivéve talán az utolsó 1-2 részt. bár továbbra is minőségi sorinak gondolom, de mintha sok lett volna az üresjárat, szívesebben néztem azokat a szálakat/jeleneteket, amiben Rebecca Ferguson vagy Tim Robbins szerepelt, a lázadásos részeket kicsit jobban lehetett volna talán sűríteni. az évadlezáró persze hagyott kérdéseket, de azért magyarázatokat is kapunk, különösen jó volt az utolsó rész végén a flashback, amikor visszamegyünk a múltba, még a katasztrófa előtti időbe.
kb. majdnem. amúgy sori, nem film;) szól még arról is, hogy milyen állapotok uralkodtak a polgárháború után, ebben hogyan állt fel, vagy próbált felállni az új rendszer, ehhez hogyan viszonyultak az indiánok (tökre jól érzékelteti, hogy a különböző törzsek közötti alapból fennálló viszálykodást miként befolyásolja ez az újrafelosztási küzdelem.), láthatjuk a nők és kiskorú emberek társadalomban elfoglalt helyét, hozzájuk való viszonyulását a férfivilágnak, szóval egy sokkal komplexebb korrajzként is funkcionál az alkotás, mint egy simán erőszakos akciósori.
ez egy egész jó realisztikus-kaland sorozat. netflix, de jó. :)
inkább az erőszakot mutatja be a vadnyugatból. illetve csak azt. az egész az elejétől a végéig egy akciófilm lényegében.
a szart a mormon vallási őrültek kavarják. persze gyorsan rákerestem mi lehet igaz ebből, a film készítői szerint ez az igazság, a mormonok szerint hazugság az egész. :) de én nem hiszek a mormonoknak.
a filmben a mormonok "szent királyságot" akarnak létrehozni ezért kiirtanak akit csak tudnak, még mormonokat is. kb erről szól a film. közben a főhősök meg menekülni akarnak az egész őrületből.
Nálam Taylor Kitsch a legnagyobb blockbuster-eiben, azaz az egyaránt bukovári Battleship-John Carter párosban is hozott egy elfogadható szintet.
DeHaan meg a Valerian mellett a Tulip Fever-ben sem volt annyira rossz. Besson inkább Cara Delevingne-ével herélte ki azt a casting-ot és nem vele. (Csak egy kis kitérő, hogy amúgy Rihanna a Valerian mellett a Battleship-ben is a legélettel telibb karaktert hozta le). De vissza DeHaan-hoz. Azt szvsz objektíven is megállapítható, hogy az Oppenheimer-ben sokak mellett, DeHaan is kifejezetten tündökölt. Ergo alapból nem lenne ő egy rossz színész.
szerintem Taylor Kitsch-nek volt pár egészen fasza filmje, pl. Savages (az egyik legalulértékeltebb Oliver Stone film) és a The Grand Seduction is marha jó kis film és a Terminal List soriban is jó a mellékszerepe. ő egy remek színész, csak valahogy eddig nem sikerült neki az áttörés.
érdekes, hogy két olyan színész is van főbb szerepekben (Taylor Kitsch, Dane DeHaan), akik régebben nem voltak túl nagy ászok (Csatahajó+Valerian), de itt nagyon jól tolják
A Jimmy Kimmel show visszajött. 11 ember él vele, sírva, elcsukló hangon mondta a monológot, a tűzoltókat, mexikót és kanadát is éltetve …embernek visszatér a reménye hogy amerika egy jó hely, ennyi EMBERSÉGET látva.
Ja, hát pár rész alapján tényleg nem rossz. A kicsit már túl ismert recept végülis mindig a színészek játékán is múlik. Márpedig maestro Thornton nemigen szokott hibázni.