Az OMSI egy valósághű busz szimulátor.
Sajnos még nem lehet tudni, hogy mikor jelenik meg(remélem még idén).
A játékba álítólag saját buszt is tehetünk.(jó lesz majd Ikarusokkal száguldozni):-)
Olyan gondom van, h letöröltem az OMSI-t és újra szeretném telepíteni, csakhogy ugye vmi OMSI Aerosoft akármicsodát kell vele csinálni, mert hiába írom bele ezeket
(aca882k9@hotmail.com 6bH0tLrl4eXrvODvscSt67jpte26qrTr) amikor telepítem, felteszi de nem enged játszani!
Sziasztok segítséget szeretnék kérni ! Elindítom a programot és néhány perc játék után ez a hiba üzenet jön elő fent van a patch is! Mi lehet a hiba előre is köszönöm!
Benne az MSTS-hez készült gyorsvasúti pályákkal, illetve a 2013-as árvíz okozta károkkal, és nem utolsó sorban az OMSI-hoz készült Börzsöny-Fiktív magyaros hangulatú pályával!
Ne hagyjátok ki az újév JANUÁRI számát sem, mert a szerkesztőség rengeteg újítással készül 2014-re!
A Teszt időpontja 2013.12.10 (kedd) 18:00 "sorsolás" 2013.12.10 (kedd) 17:30
Rendelkeznie minden kiválasztott felhasználónak Team Speak 3 programmal (mely ingyen letölthető) és a Börzsöny 1.1-es pályával.
Mi ez?
Csapatunk egy teljesen új és egyedi programot gyárt, mely biztosan jobbá teszi a játékélményt. Egy olyan programról van szó, mely teljesen egyedülálló és még az OMSI sem képes ilyen adatokat pontosan továbbítani.
Miröl is van szó?
- Egy olyan tachográf programról, mely 0-ról indul és folyamatosan számolja a megtett távolságokat - Egy olyan programról, melyen online rádiót és saját zenét is ehet hallgatni, úgy, hogy nem kell perceket várnod a betöltésére - Egy olyan programról, mely megakadályozza a túlvezetést - és végül egy olyan programról, mely számolja a jegyeladást is !
Mindent egybevetve egy tökéletes programról van szó !
De, hogy még biztosabbá tegyünk mindent egyedi azonosítót szükséges regisztrálni, melyet megtehetsz teljesen ingyen ! -> itt
de az 1.02 meg az 1.03 ban benne van a 80 as járathoz ami kell a s bahnhof staaken vonalnak meg a zoolog ischer garten állomások ki egészítői :D de mind 1
Na most utánakerestem. Az 1.02 annyi hogy hozzáadja a spanyol és a francia nyelvet, tehát totál lényegtelen, 1.03-ról se hallottam még sose, egyetlen linket találtam:
De ez se hiszem hogy objektumokat tartalmazna, ami javítás meg volt esetleg az 1.03-ban azt biztos hogy az 1.04 is tartalmazza, ami viszont simán elérhető.
Tehát nem valószínű hogy ezek kellenének a pályához.
Az objekteket keresgéld meg amiket kidobál a hibaüzenetben.
Megnyitod az Aerosoft Launchert. Ott kiválasztod hogy Simulation. Majd a jobb oldalon kiválasztod hogy OMSI. Ott le tudod tölteni az új 1.06-os verziót. Jelenleg ez a legfrissebb. Természetesen ez warez OMSInál nem működik.
Hello:D valaki nem tudna egy linket küldeni a as omsi upd v1.02/v1.03-ról mert amit le töltöttem new berlin-spandau map-ot ahozz kellenek ezek a kiegészítők és nem találom őket :( aki tud ilyet és megabájtos a letöltés az lécci irjon nekem a marcika50@citromail.hu-ra :D előre is köszönöm :D
A Magazinban ebben a hónapban [JÁTÉKTESZT] rovatunkban teszteltük a TS2013-at, bemutattuk az MSTS alá készült LÁEV-et, végül metró kontra vasút, a Kőbánya-Kispest metró, és vasútállomást bemutató cikkünkben.
Ezen felül indítottunk egy Gyorsulási versenyt is, aminek nyertesei rengeteg klassz ajándékot nyernek. Részletek az sd-ejc.info oldalon!
Megjelent az SD. EJC. Magazin és a Lapos Faros októberi száma. A magazinban bemutatjuk a virtuális, és valós LÁEV-et, majd teszteljük az OMSI alá készített Hamburg Day&Night addont, illetve az MB O305-öt, végül pedig a budapesti pályaudvarok történelmébe vetjük bele magunkat.
Sziasztok! Segítséget kérnék! 64 bit-es rendeszer van a gépemen és nem tudok játszani a feltelepítet, vásárolt OMSI-val. Az a tanácsot kaptam töltsek le 64 bit-en játszható Omsit, de nem találok a neten!
Sziasztok kedves fórumozók! Mielőtt vita lenne belőle , én nem akarok senkit megsérteni!! Olyan embereket keresek aki jobban értenek a busz átalakításhoz vagy a buszmodellezéshez! Mert szeretném a távolsági Kunság-Volán Flottát megalakítani a játékba! Én a képanyagot a buszokról beszerezném! Ha van itt a fórumon aki ért a buszok átalakításához az kérem jelentkezzen! Tudom hogy ez egy kicsit hosszadalmas és bonyolult és ezért én nem ingyen kérem a munkát! Aki ezzel a unkával szeretne egy kis pénzt keresni az jelentkezzen privátba! Előre is köszönöm!