Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Artemis cp továbra is Eladó 12660 hozászólásnál megtekinthető az árát lejebb vittem új ár 45000ft komplett ahogy a képen van. Érdeklődni daniel1925@freemail.hu
Eladóvá vált Crosman Benjamin Trail NP (nitrogénnel töltött gázdugattyús) pisztolyom, teljesen újszerű karc és kopásmentes állapotban 2X nagyítású red dottal, MKH kártyával.
Pisztolyok között erős és pontos is, hobbi lövészetre, gyakorlásra kiváló, markolat kivételével mindene vasból van.
Győrben átvehető vagy előre utalás esetén Foxpost.
B2 5.5ös légpuska gazdit keres, beszámítottam annyi hibája van nem akad meg felhuzáskor. Vagy alkatrészenként eladó . Egyben 9 000 Ft + Posta. Irányzékok 2000 2000, tusa 5 000 cső + léghenger az elsütőszerkezettel 6 000 Plusz posta mindenesetben.
Elsősorban egyben küldeném el, ha egy hétig nem megy el bontódik.
Budapesti átvétellel vagy dabas környékén keresek Kral bullpup pcp puskát,4,5 es és csak fa,minnél több dolog van hozzá annál jobb!Kp ra vagy akit érdekelhet egy walther lgv t be tudok dobni,de nem minden áron!elérhetőségem nyilvános
Eladó Artemis cp 1és 2 hosszú pcp 200bar nyomású légtartály órával töltő csonkal 20000ft vagy igy kompletten ahogy a képen van 55000ft jár hozzá 1db egyes betőltő és 1 db tár 4.5mm érdeklődni daniel1925@freemail.hu
A B3 műanyag végzáróra és egyben rugóvezetőre gondolsz? Ha igen akkor a "vagykera" első oldalán láttam 3000 ft ért szállítással együtt csomó más alaktrészt is beleértve. Nézd meg.
Sziasztok! Eladó egy Gamo G magnum 1250 IGT 4.5 légpuska. Van rajta egy Gamo 4x32 távcső és mellé két doboznyi lövedék. 80 000. Csere,beszámítás szóba jöhet. mail publikus. Baranya megye
A puska szerintem a szokásos ( kandar,SPA WF600 ) kinai modell, csak német boltokba gyártva, a többi modelt nem ismerem ebben viszont tudom hogy nem bőr hanem műanyag dugatyú tömités ill gyengébb rugó van. 7,5 joulnál is jó a tömitetsége. Ezáltal halkabb és pontosabb mint a piaci verziók. Egy hibája van, a felhúzókart rögzitő műanyag egyik oldala letört. Ettől függetlenül hibátlanul működik, funkcióját ellátja. A Combat Zone beszerezhető. Fényképen látható a hiba.
A pisztoly PCA azaz pumpás rendszerű 1-10 pumpálható maximum 7,5 erejű.
Mindkető hobby kategóriájú de a kategóriájában jó légfegyver, ezt az áruk is tükrözi.