Keresés

Részletes keresés

magyar lyány Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1536

mármint nem manipuláltat akartam mondani, hiszen ugye pont az volt ennek a célja, hogy bemutassa, hogy hogyan lehet manipulálni egy felvételt, hanem inkább olyan eröltetett. Ha a Benkő-féle felvételt hallgatod, az tiszta, egymás után jönnek a szavak, nincsenek megakadások, tehát egy egész folyamatot alkot.

Na most már tényleg jó éjt!

Előzmény: magyar lyány (1534)
Navorski Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1535

a Benkő féle tisztát mutatták be...,asszem kezd szorulni a hurok és nem a Budaházyn...

egy tanú pedig nem tanú...egy mezei adás-vételnél is kettő kell....

jó éjt!

Előzmény: magyar lyány (1534)
magyar lyány Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1534

Nekem ez tűnik manipuláltnak, a Benkő-féle tiszta volt. De persze ehhez meg kellene vizsgálni sk.

De ne felejtsd el, a hangfelvétel csak egy dolog. Aki az egész beszédet tisztán, közvetlenül, megvágások nélkül hallotta, az maga Benkő György. Ő nem csak átadott egy felvételt a rendőrségnek, hanem saját maga is szereplője volt. Tehát, ő maga tanú is. Ha egy deka hangfelvétel se lenne, akkor is ott van egy tanú.

Na de most én is elmegyek aludni, majd holnap. Jó éjt!

Előzmény: Navorski (1523)
Navorski Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1533

Nem mondod hogy bemutatkoztak kalapot emeltek és ugy verték meg!?

Nem követem minden mozzanatát az ugynek, de nem álarcosok verték meg?

magyarok nyilai magukra vállalták... kik azok, kik a magyarok nyilai?

Előzmény: horex (1531)
magyar lyány Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1532
Ha közülük való lett volna, és menetközben bepánikol és feladja őket, akkor is helyesen járt volna el. Persze, nem mindegy, hogy csak a félelem miatt adja fel őket, vagy azért, mert ő maga is meggyőződik arról, hogy ez nem helyes dolog. Véleményem szerint nem elég, ha egy ember csak a félelem miatt nem tesz meg/tesz meg valamit. Arról belül is meg kell, hogy legyen győződve. Az úgy hiteles, és tartós.

Viszont Benkő Gyuri nem közülük való volt, hanem kifejezzen azért „épült be”, hogy leleplezze őket. Ő ezt mondja, és én elhiszem neki. De felhívnám a topik kedves férfi tagjainak a figyelmét, hogy nem a két szép szeméért hiszem el.

Tehát, mivel nem közülük való volt, nem áruló. És mivel nem megbízás alapján tette, spicli sem.

Én nem használnám a hős kifejezést. Én ezzel óvatosan bánnék. Amúgy ő sem így tekint magára, de ezt már párszor ti is olvashattátok. Szerintem csak megtette azt, ami a kötelessége. Igen, tudom, erre valakik azt mondják, hogy a kötelessége csak az lett volna, hogy jelezze a rendőrségnek. Nem tudom, én egy kicsit másképpen látom ezt. Szerintem ez attól is függ, hogy kinek milyen lehetőségei, kvalitásai vannak. De ennek kifejtésére most kevés itt az idő, meg a hely.

Előzmény: horex (1521)
horex Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1531
Nem mondod hogy bemutatkoztak kalapot emeltek és ugy verték meg!?
Nem követem minden mozzanatát az ugynek, de nem álarcosok verték meg?

A "hamisitott hangfelvétel" a szentkoronán, meg lehet eredeti és azt vagdosták, bizonyitandó hogy lehet vagdosni
Persze lehet, nem vagyok egy hangmérnök, de hanghullámanalizátorral gondolom egy hamisitvány , pláne egy durva kimutatható
Védőügyvéd?

Mi az hogy nem engedték szóhoz jutni Budaházit és társait?
Persze nem, a vádlott, de a védő sem akkor beszél bele a tárgyalásba amikor akar, viszont el lehet mondani a védőnek, mit mikor mondjon, ha nem , lehet másik védőt kérni

Na mindegy
Mára mindenböl sok volt nekem , majd holnap, remélem
Jóccakát

by horex

Előzmény: Navorski (1530)
Navorski Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1530

nincs kézzelfogható bizonyíték! Benkő nem tudja mire vállalkozott...

pl:Csintalan elvtársnak látnia kellet kik verték meg...tudta őket azonosítani?

Előzmény: horex (1528)
horex Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1528
Ne fújd a ködgyertyát
Mondtam, pátosztol mentesen

A fennáló rend ellen szervezkedőket jelentett?
A fennáló rend idegen hatalom rendje? Jogos terrorcselekményeket elkövetni szervezni, a mai társadalomban?
Nem mintha én nem utálnám az egész bagázst, de likvidálás terror az más

by horex
Előzmény: Navorski (1524)
horex Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1527
Ekkora fasságokat irni!
Persze majd a fülkeforradalom kiszabaditja
Most meg már az orbánpribékek

Nem kétlek én semit, de jobban hiszek a biroságnak, mit annak hogy semmi bizonyiték
Van védőügyvéde Budaházynak? Elitélték?
Akkormeg? Azért nem Rákosi-Kádár korszakot élünk
Mindenféle biróság van az EU-ig

by horex
Előzmény: égigérőfa (1502)
kinematika Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1526
Újabb megkérdőjelezhetetlen bizonyíték került elő Budaházyról. A képen kivehető hogy Budaházy György, sátáni mosollyal az arcán, parancsot ad ártatlanok megölésére a Magyarok Nyilai nevű szervezet tagjainak.
Lássuk a sötétben készült fényképet, ami lebuktatta a világ legnagyobb terroristáit:
magyar lyány Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1525

Pedig tényleg igaz, amit írtam, nekem tiszta a lelkiismeretem.

Ha pedig ezt gondolod a magyar lányokról, hát sajnállak. Valószínűleg még nem igazán találkoztál normális nővel. Bár abban igazad van, hogy ÁTLAG magyar lány blikk-bilis, de ez még változhat.

Előzmény: Törölt nick (1522)
Navorski Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1524

annál több eszed van,hogy egy ilyen kérdést feltegyél:

Naszoval, Benkő spicli vagy a haza hőse, most eltekintve a pátosztol?

tudod jól,hogy a vamzereket senki nem szereti és nagyon nem is élvezik a nyögdíjas éveiket....

Előzmény: horex (1521)
Navorski Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1523

nem csináltam abból  titkot,hogy van egy y-nos is...,tehát semmi kamaty nincs benne...

olvastam mit írtál és fel is fogtam....

mit szólsz a szentkoronás linkhez?

Előzmény: magyar lyány (1520)
horex Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1521
Nem ilyen egyszerű a dolog
Aszongyák, ha a társait árulja el, akkor spion, áruló stb
És mi a jó ügy, ki dönti el? A fennálló társadalmi rendszer, az uralkodó párt?

Pénzt elfogad vagy nem? Miért ne fogadhatna el pénzt? Mindenre pénz kell
Akiket "elárul" azok is vagy pénzre hajtanak, vagy pénzt szereznek/kapnak amiért dolgoznak

Naszoval, Benkő spicli vagy a haza hőse, most eltekintve a pátosztol?

by horex
Előzmény: magyar lyány (1488)
magyar lyány Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1520
Ejj Navorski, Navorski, még mindig te vagy a kedvencem! Nem tud téged más überelni.

Kérlek, olvasd el jobban a mondatom, és Benkő Gyuri válaszát. Ha azt kérte volna, nem írnék ide többet.

Amúgy nem te irogatsz véletlenül két nick alatt??? Kezdesz nekem gyanús lenni.

Előzmény: Navorski (1516)
fvm Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1519
http://www.szentkoronaradio.com/belfold/2010_10_28_exkluziv-osszevagott-a-benko-fele-hangfelvetel
Előzmény: fvm (1518)
fvm Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1518
Ezt nézzétek meg!

magyar lyány Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1517

Igen, igazad van, nem neked kellett volna címeznem. Fáradt voltam, nem figyeltem, bocs.  De azért örülök, hogy elolvastad, és reagáltál rá, mégha a magad stílusában is. A sértegetéseidet meg megbocsátom.

Amúgy nem csodálom, csak tisztelem. A kettő nem ugyanaz.

Előzmény: égigérőfa (1514)
Navorski Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1516
Gyuri néni, 1500-nél nem ezt írtad...
Előzmény: magyar lyány (1513)
Navorski Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1515

Gyurika:

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=102892898&t=9199713

egyébként meg kurvára nincs közöd mások véleményéhez....,elvégezted a megbizatásodat,szerepelhettél a tévében,megkaptad a judáspénzt mit akarsz még? könyved mikor jön ki?

Előzmény: benkoo (1511)
égigérőfa Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1514
Vamzerek csodálója, egészen szöke lyány!

Olvasni, szöveget értelmezni stb... tudsz-e?
Már mondtam, hogy sem a vamzerrel, sem olyan marék lepkényi értelemmel rendelkező csodálóival mint kiskegyed, nincs miről beszélnem.
Ez eddig érthető???
Na akkor ballagj vissza a 1502.-hez és nézd meg kinek is kell válaszolgatnod!
Ha ezzel meg vagy, akkor a válaszodat írd le egy papírra, tedd borítékba, ragassz rá bélyeget és add fel annak, aki nem sz.rja le a véleményedet!
Ennyi!!!

Amúgy meg elég nagy bajba kerülhet ebben az országban bárki, ha ennyire egyszerű ilyen súlyos vádakkal bajba keverni.
(A vamzer meg ne felejtse el, hogy kb. nagyon egyszerű lesz bizonyítani, nyakig benne volt bizonyos robbantásos merényletek elkövetésének előkészületeiben, amivel most másokat akar besározni. )

Előzmény: magyar lyány (1512)
magyar lyány Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1513
Te jó ég! Ember, hidd már el, hogy én egy átlag magyar lány vagyok! Hihetetlen, hogy mennyire hitetlen vagy! Beszüntetni meg nem fogom a hozzászólásaimat, mert nem olyan fából faragtak.

Előzmény: Törölt nick (1503)
magyar lyány Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1512
Kedves Égigérőfa!

Ha megengeded, szeretném néhány dologra felhívni a figyelmedet. A bizonyítékokat a tárgyalásokon szokták értékelni, nem nagynyilvánosság előtt. Ezekbe téged, és minket valószínűleg soha nem fognak engedni belelátni. De ez így is van rendjén, ez a bíróság és egyéb más szervek dolga. Az, hogy valamikről nem tudsz, nem azt jelenti, hogy nem léteznek.

Persze erre te azt mondod, hogy idézem: korrupt rendőrségünket, ügyészségünket, titkosszolgálatunkat, sőt valószínűleg a velük több szálon összefonódó Moszad, KGB és CIA apparátusát is.” Összeesküvés elméleteket paranoid emberek szoktak gyártani. Te sem gondolhatod komolyan, hogy mindenki korrupt. Mint ahogy az sem igaz, hogy a Fidesz kormány is beállt a sorba, és meghülyült, ahogy közel került a húsosfazékhoz. Eszedbe sem jut, hogy lehet, hogy azért nem engedik ki Budaházy Györgyöt, mert tényleg van ellene bizonyíték?

Amúgy ha már a családnál tartunk, nem hiszem, hogy Budaházy minden akciójáról beszámol a feleségének. Az embernek sokszor fogalma sincs, hogy kivel él együtt.

És ha már idekeverted a Teremtőt, a te érdekedben mondom, hogy a jót jónak mond, a rosszat pedig rossznak, mert ha felcseréled a kettőt, az átkot von maga után. Mielőtt elszellemiesítenéd a dolgokat, az átkot nagyon egyszerűen fel lehet ismerni. Ha pl. szeretnél valamit csinálni, de egyszerűen nem akar összejönni, vagy ha össze is jön, elveszíted.

És még egy dolog. Ha már egyszer a Bibliára hivatkozol, kérlek, pontosan tedd. Isten CSAK azt jutalmazza meg, aki SZABÁLYSZERŰEN küzd.

Előzmény: égigérőfa (1502)
benkoo Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1511

egyébként meg ku..ára nem értem, hogy miért nem zavar titeket, hogy valaki bombával furikázik hetekig? miért sza..tok le?

Azért mert rendőr? Bezzeg ha kirabolnak akkor meg elvárjátok, hogy ott legyen és felderítse az elkövetőt?

Vagy úgy gondoljátok ha valakinek nem tetszik a pofája akkor molotovot neki, meg bombát?

Mert én azt látom, hogy nektek aztán anyit ér az emberélet mint egy darab kaki.

Vagy azt a nézetet válljátok, hogy akinek más a véleménye, vagy olyan tesz ami nem tetszik pár baromnak akkor intézzük el....

Gondolkozzatok már...

benkoo Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1510

lépjünk már ezen tovább....

Egy kérdés mi van ha valóban elkövették azoktat amikkel vádolják őket?

Akkor mit fogtok mondani?

Vagy Butaházy és barátai a szentember kategóriába tartoznak?

Előzmény: Navorski (1505)
benkoo Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1509
bezzeg a barikád, meg a kuruc, szentk közölheti mi?
Előzmény: égigérőfa (1508)
égigérőfa Creative Commons License 2010.10.28 0 0 1508
pl. k. a. mit mondott?

"Mi köze Budaházyéknak Lapid Lajoshoz?

A Magyar Nemzet azzal, hogy részeket közöl a Budaházyék elleni nyomozati anyagból, jogsértést követ el, mert az iratok egyelőre nem nyilvánosak. Mai szenzációjuk Benkő és S. Tibor tanúvallomásán alapul. Tényként közölnek egy olyan merénylet-tervet amivel senkit nem gyanúsított meg az ügyészség.

A Fidesz újságjában azt állítják, hogy Lapid Lajos kocsiján egy hónapig volt rajta a robbanószerkezetet rögzítő mágnes. A volt főrendőr egy szerviz alkalmával észlelte a kocsija alján elhelyezett eszközöket, amelyeket a sikertelen merénylet után a Hunnia Mozgalom tagjai nem tudtak eltávolítani - összegzi helytelenül és pontatlanul a nyomozati iratban szereplő tanúvallomást Vona Adrienn.

A lap azt írja, 2008 őszén próbálta meg a Budaházy vezette csoport felrobbantani a kocsit. Lapid Lajos 2006. december végén vonult nyugdíjba, előtte a budapesti rendőrfőkapitány közbiztonsági helyetteseként az ő feladata volt a bejelentett és be nem jelentett rendezvények biztosítása.

A Magyar Nemzet naponta közöl részleteket a nyomozati anyagból, amivel törvényt sért, ugyanis ezek az iratok egyelőre nem nyilvánosak. A lap olyan tényeket hallgat el, mint például azt, hogyan születtek azok a vallomások, amelyeket most legfőbb bizonyítékkén állítanak be Budaházyék ellen. Vona Adrienn nem írt cikket arról, hogy az előzetes letartóztatásba kerülők többségénél hónapokon keresztül korlátozták a kapcsolattartást, így próbálva rávenni őket arra, hogy bármit aláírjanak, csak láthassák családjukat. Az ötvenes éveket idéző módszer eredményeként S. Tibor egykori gyanúsított most már mint tanú szerepel. Benkő György, majd a vádalkus S. Tibor története a Lapid Lajos elleni merénylet terve.

(hírTV, Magyar Nemzet nyomán Szent Korona Rádió)"

Előzmény: benkoo (1507)
benkoo Creative Commons License 2010.10.27 0 0 1507
más is mondta... pl. s.j., f.tibor.... meg még ki tudja ki.
Előzmény: égigérőfa (1504)
Navorski Creative Commons License 2010.10.27 0 0 1506

Navorski elfogja hinni ha lesz kézzelfogható bizonyíték!

egyelőre kamu lófaszok vannak...egyre gagyibb tálalással...

Előzmény: magyar lyány (1498)
Navorski Creative Commons License 2010.10.27 0 0 1505
esetleg a megbízóiddal egy közös fotó?
Előzmény: benkoo (1497)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!