mármint nem manipuláltat akartam mondani, hiszen ugye pont az volt ennek a célja, hogy bemutassa, hogy hogyan lehet manipulálni egy felvételt, hanem inkább olyan eröltetett. Ha a Benkő-féle felvételt hallgatod, az tiszta, egymás után jönnek a szavak, nincsenek megakadások, tehát egy egész folyamatot alkot.
Nekem ez tűnik manipuláltnak, a Benkő-féle tiszta volt. De persze ehhez meg kellene vizsgálni sk.
De ne felejtsd el, a hangfelvétel csak egy dolog. Aki az egész beszédet tisztán, közvetlenül, megvágások nélkül hallotta, az maga Benkő György. Ő nem csak átadott egy felvételt a rendőrségnek, hanem saját maga is szereplője volt. Tehát, ő maga tanú is. Ha egy deka hangfelvétel se lenne, akkor is ott van egy tanú.
Na de most én is elmegyek aludni, majd holnap. Jó éjt!
Ha közülük való lett volna, és menetközben bepánikol és feladja őket, akkor is helyesen járt volna el. Persze, nem mindegy, hogy csak a félelem miatt adja fel őket, vagy azért, mert ő maga is meggyőződik arról, hogy ez nem helyes dolog. Véleményem szerint nem elég, ha egy ember csak a félelem miatt nem tesz meg/tesz meg valamit. Arról belül is meg kell, hogy legyen győződve. Az úgy hiteles, és tartós.
Viszont Benkő Gyuri nem közülük való volt, hanem kifejezzen azért „épült be”, hogy leleplezze őket. Ő ezt mondja, és én elhiszem neki. De felhívnám a topik kedves férfi tagjainak a figyelmét, hogy nem a két szép szeméért hiszem el.
Tehát, mivel nem közülük való volt, nem áruló. És mivel nem megbízás alapján tette, spicli sem.
Én nem használnám a hős kifejezést. Én ezzel óvatosan bánnék. Amúgy ő sem így tekint magára, de ezt már párszor ti is olvashattátok. Szerintem csak megtette azt, ami a kötelessége. Igen, tudom, erre valakik azt mondják, hogy a kötelessége csak az lett volna, hogy jelezze a rendőrségnek. Nem tudom, én egy kicsit másképpen látom ezt. Szerintem ez attól is függ, hogy kinek milyen lehetőségei, kvalitásai vannak. De ennek kifejtésére most kevés itt az idő, meg a hely.
Nem mondod hogy bemutatkoztak kalapot emeltek és ugy verték meg!? Nem követem minden mozzanatát az ugynek, de nem álarcosok verték meg?
A "hamisitott hangfelvétel" a szentkoronán, meg lehet eredeti és azt vagdosták, bizonyitandó hogy lehet vagdosni Persze lehet, nem vagyok egy hangmérnök, de hanghullámanalizátorral gondolom egy hamisitvány , pláne egy durva kimutatható Védőügyvéd?
Mi az hogy nem engedték szóhoz jutni Budaházit és társait? Persze nem, a vádlott, de a védő sem akkor beszél bele a tárgyalásba amikor akar, viszont el lehet mondani a védőnek, mit mikor mondjon, ha nem , lehet másik védőt kérni
Na mindegy Mára mindenböl sok volt nekem , majd holnap, remélem Jóccakát
A fennáló rend ellen szervezkedőket jelentett? A fennáló rend idegen hatalom rendje? Jogos terrorcselekményeket elkövetni szervezni, a mai társadalomban? Nem mintha én nem utálnám az egész bagázst, de likvidálás terror az más
Ekkora fasságokat irni! Persze majd a fülkeforradalom kiszabaditja Most meg már az orbánpribékek
Nem kétlek én semit, de jobban hiszek a biroságnak, mit annak hogy semmi bizonyiték Van védőügyvéde Budaházynak? Elitélték? Akkormeg? Azért nem Rákosi-Kádár korszakot élünk Mindenféle biróság van az EU-ig
Újabb megkérdőjelezhetetlen bizonyíték került elő Budaházyról. A képen kivehető hogy Budaházy György, sátáni mosollyal az arcán, parancsot ad ártatlanok megölésére a Magyarok Nyilai nevű szervezet tagjainak. Lássuk a sötétben készült fényképet, ami lebuktatta a világ legnagyobb terroristáit:
Pedig tényleg igaz, amit írtam, nekem tiszta a lelkiismeretem.
Ha pedig ezt gondolod a magyar lányokról, hát sajnállak. Valószínűleg még nem igazán találkoztál normális nővel. Bár abban igazad van, hogy ÁTLAG magyar lány blikk-bilis, de ez még változhat.
Nem ilyen egyszerű a dolog Aszongyák, ha a társait árulja el, akkor spion, áruló stb És mi a jó ügy, ki dönti el? A fennálló társadalmi rendszer, az uralkodó párt?
Pénzt elfogad vagy nem? Miért ne fogadhatna el pénzt? Mindenre pénz kell Akiket "elárul" azok is vagy pénzre hajtanak, vagy pénzt szereznek/kapnak amiért dolgoznak
Naszoval, Benkő spicli vagy a haza hőse, most eltekintve a pátosztol?
Ejj Navorski, Navorski, még mindig te vagy a kedvencem! Nem tud téged más überelni.
Kérlek, olvasd el jobban a mondatom, és Benkő Gyuri válaszát. Ha azt kérte volna, nem írnék ide többet.
Amúgy nem te irogatsz véletlenül két nick alatt??? Kezdesz nekem gyanús lenni.
Igen, igazad van, nem neked kellett volna címeznem. Fáradt voltam, nem figyeltem, bocs. De azért örülök, hogy elolvastad, és reagáltál rá, mégha a magad stílusában is. A sértegetéseidet meg megbocsátom.
Amúgy nem csodálom, csak tisztelem. A kettő nem ugyanaz.
egyébként meg kurvára nincs közöd mások véleményéhez....,elvégezted a megbizatásodat,szerepelhettél a tévében,megkaptad a judáspénzt mit akarsz még? könyved mikor jön ki?
Olvasni, szöveget értelmezni stb... tudsz-e? Már mondtam, hogy sem a vamzerrel, sem olyan marék lepkényi értelemmel rendelkező csodálóival mint kiskegyed, nincs miről beszélnem. Ez eddig érthető??? Na akkor ballagj vissza a 1502.-hez és nézd meg kinek is kell válaszolgatnod! Ha ezzel meg vagy, akkor a válaszodat írd le egy papírra, tedd borítékba, ragassz rá bélyeget és add fel annak, aki nem sz.rja le a véleményedet! Ennyi!!!
Amúgy meg elég nagy bajba kerülhet ebben az országban bárki, ha ennyire egyszerű ilyen súlyos vádakkal bajba keverni. (A vamzer meg ne felejtse el, hogy kb. nagyon egyszerű lesz bizonyítani, nyakig benne volt bizonyos robbantásos merényletek elkövetésének előkészületeiben, amivel most másokat akar besározni. )
Te jó ég! Ember, hidd már el, hogy én egy átlag magyar lány vagyok! Hihetetlen, hogy mennyire hitetlen vagy! Beszüntetni meg nem fogom a hozzászólásaimat, mert nem olyan fából faragtak.
Kedves Égigérőfa!
Ha megengeded, szeretném néhány dologra felhívni a figyelmedet. A bizonyítékokat a tárgyalásokon szokták értékelni, nem nagynyilvánosság előtt. Ezekbe téged, és minket valószínűleg soha nem fognak engedni belelátni. De ez így is van rendjén, ez a bíróság és egyéb más szervek dolga. Az, hogy valamikről nem tudsz, nem azt jelenti, hogy nem léteznek.
Persze erre te azt mondod, hogy idézem: „korrupt rendőrségünket, ügyészségünket, titkosszolgálatunkat, sőt valószínűleg a velük több szálon összefonódó Moszad, KGB és CIA apparátusát is.” Összeesküvés elméleteket paranoid emberek szoktak gyártani. Te sem gondolhatod komolyan, hogy mindenki korrupt. Mint ahogy az sem igaz, hogy a Fidesz kormány is beállt a sorba, és meghülyült, ahogy közel került a húsosfazékhoz. Eszedbe sem jut, hogy lehet, hogy azért nem engedik ki Budaházy Györgyöt, mert tényleg van ellene bizonyíték?
Amúgy ha már a családnál tartunk, nem hiszem, hogy Budaházy minden akciójáról beszámol a feleségének. Az embernek sokszor fogalma sincs, hogy kivel él együtt.
És ha már idekeverted a Teremtőt, a te érdekedben mondom, hogy a jót jónak mond, a rosszat pedig rossznak, mert ha felcseréled a kettőt, az átkot von maga után. Mielőtt elszellemiesítenéd a dolgokat, az átkot nagyon egyszerűen fel lehet ismerni. Ha pl. szeretnél valamit csinálni, de egyszerűen nem akar összejönni, vagy ha össze is jön, elveszíted.
És még egy dolog. Ha már egyszer a Bibliára hivatkozol, kérlek, pontosan tedd. Isten CSAK azt jutalmazza meg, aki SZABÁLYSZERŰEN küzd.
A Magyar Nemzet azzal, hogy részeket közöl a Budaházyék elleni nyomozati anyagból, jogsértést követ el, mert az iratok egyelőre nem nyilvánosak. Mai szenzációjuk Benkő és S. Tibor tanúvallomásán alapul. Tényként közölnek egy olyan merénylet-tervet amivel senkit nem gyanúsított meg az ügyészség.
A Fidesz újságjában azt állítják, hogy Lapid Lajos kocsiján egy hónapig volt rajta a robbanószerkezetet rögzítő mágnes. A volt főrendőr egy szerviz alkalmával észlelte a kocsija alján elhelyezett eszközöket, amelyeket a sikertelen merénylet után a Hunnia Mozgalom tagjai nem tudtak eltávolítani - összegzi helytelenül és pontatlanul a nyomozati iratban szereplő tanúvallomást Vona Adrienn.
A lap azt írja, 2008 őszén próbálta meg a Budaházy vezette csoport felrobbantani a kocsit. Lapid Lajos 2006. december végén vonult nyugdíjba, előtte a budapesti rendőrfőkapitány közbiztonsági helyetteseként az ő feladata volt a bejelentett és be nem jelentett rendezvények biztosítása.
A Magyar Nemzet naponta közöl részleteket a nyomozati anyagból, amivel törvényt sért, ugyanis ezek az iratok egyelőre nem nyilvánosak. A lap olyan tényeket hallgat el, mint például azt, hogyan születtek azok a vallomások, amelyeket most legfőbb bizonyítékkén állítanak be Budaházyék ellen. Vona Adrienn nem írt cikket arról, hogy az előzetes letartóztatásba kerülők többségénél hónapokon keresztül korlátozták a kapcsolattartást, így próbálva rávenni őket arra, hogy bármit aláírjanak, csak láthassák családjukat. Az ötvenes éveket idéző módszer eredményeként S. Tibor egykori gyanúsított most már mint tanú szerepel. Benkő György, majd a vádalkus S. Tibor története a Lapid Lajos elleni merénylet terve.