Ha nem a Szonda-Ipsos, vagy más, esetleg befolyásolható eredményt mutató cég közvéleménykutatási adatait nézem, meglepő eredmények születnek... Kollégáimat megkérdezve ( Bp-i munkahely ), 20 emberből 12 szavazna a Jobbikra, ismeőseim közül 10-ből 6-an. De átnézve egy-két internetes fórum szavazását, 25 és 40 % közötti eredményt találunk. Meglepetés várható?
Nézd, a mi körzetünkben amilyen gagyi a választék, magyarán ugyanazok akik négy éve voltak, a JOBBIK-os gyerek egy üdítő jelenség. Az ajánlószelvény kérdésében igen jól áll. Az, hogy egyéniben hogy fognak szerepelni máshol és általában, ezt most szerintem senki nem tudná prognosztizálni. Nincs tapasztalat a JOBBIK-kal kapcsolatban.
Madarat tolláról embert barátjáról. Aki korpa közé esik megeszik a disznók. Hasonló a hasonlóval. Vagyis mondások sokasága mutatja hogy miért ilyen számodra érdekes az eredmény. Az én közeli ismerőseim között csak 1 szavazatuk van.
Igen, mikor elküldtem akkor gondolkodtam el ezen. (titokban igazat adok) DE! :) Kimagyarázom. Valószínűsíthetően ez tény fog lenni. Ez is hülyeség, igazad van. Lényeg, a JOBBIK nyerhet is. :)))
Viktor! Semmi értelmesebb nem jutott a Societasnál az eszetekbe, minthogy a Jobbik győzelmét 2010 februárjában, két hónappal a választások előtt tényként bejelentsétek? Hát, látom. Gratulálok. Minőségi munka.
... Igen, a JOBBIK nyerhet is. Ebből a kijelentésemből nem kell messzemenő következtetéseket levonni, mindössze egy lehetséges és valószínű tény közlése volt ...
Ez se nem lehetséges, se nem valószínű, tény pedig pláne nem lehet, mert a tény az, ami már megtörtént, ami pedig megtörtént, az nem lehet valószínű, se pedig lehetséges, mert tény.
Igen, a JOBBIK nyerhet is. Ebből a kijelentésemből nem kell messzemenő következtetéseket levonni, mindössze egy lehetséges és valószínű tény közlése volt.
A kegyed szokványos szóhasználatot jelentett még a múlt század elején is.Lehet kend is persze,de az nem városias.Én pedig világ életemben városlakó voltam eddig,valószínú,hogy maradok is.
A Ha...-val kezdődő mondatok igazak. Csak ő hölgy volt. Én is pasi vagyok,nem akarok én tőled semmit. A kegyed megszólítás régies szóhasználatott jelez csupán.
Nem tudom,nem tudom. A Fidesz is már egy konglomerátum,kell azt még fokozni? Ízekre szedheti saját magát,mint párt,oly nagy lehet később a széthúzás(már amennyiben demokratikusan működik).