Létezik már több veterán topic, illetve bizonyos régi típusok saját topicja is, de sok olyan olasz típus van, aminek nincsen ilyen és talán több figyelmet érdemelne. Szóval ha bárkinek van vagy restaurál éppen régi Alfa Romeo, Autobianchi, Bugatti, Ferrari, Fiat, Innocenti, Lamborghini, Lancia, Maserati, Zagato (mit hagytam ki:)?) típust, vagy épp csak érdeklődik a téma iránt, akkor ide várjuk!!
Lenne egy garnitúra Speedline felnim eladó. 15x6", a Thema 8.32 Ferrari stílusú felnijei. 5 csavaros. Az irányár 50 pénz. Ha valakit érdekel, írjon mailt. A címem ez a nicknév és freemailos.
Én most sajnos szinte teljesen off-on vagyok az építkezésem miatt találkozó témában - de 1-2 év és talán jobb dolgom sem lesz, mint talikra járni ;) (remélem) ! Ennek fő oka, hogy csak úgy férek bele a költségvetésembe, hogy javarészt magam dolgozok a házon munka után. Ma is pl. másfél méteres alapot ástam munka után egy kéménynek - most regenerálódok épp a laptop előtt :).
Oké - észben tartom ;) .. Csak az a gond, hogy én már néztem azt az autót és nekem pont olyan dolgok kellenek, amik azon az autón más fajtájúak (főleg beltér)
Hy. Visszük Érdre azt a felújításra megkezdett Beta Coupét, Össz alkatrésze meg van, meg egy HPE szétszedve. Meg ezek papírjai is... Ha kell valami, Lacinál... ;)
Ha CD 28-as a felni akkor nem magnézium hanem alu., nem a kötözködés miatt írom csak a pontosság kedvéért. És nem HF-re való felni mert azon nagyobbak a kivágások! Az átmérő meg nem probléma mert a gumi mérete adja meg úgyis a lényeget. A felni amúgy szép csak kellene hozzá autó...
Híreim szerint a 1600HF kivételével a 14-es felni beleér a futóműbe. Volt 6x13-as, ugyanilyen, az jó az 1300-asokra. A lényeg az, hogy nem akarom úgy eladni, hogy becsapom a vevőt.
Egyébként számomra ezt a veterán tesztet is öröm volt olvasni ma délelőtt. Egy ideje már nagyon vonzódom a típushoz - főleg a régebbi Suzuki Samurai-os nászutas emlékeim után:
Én is megnéztem mindjárt a belinkelt hirdetést, de ennél szolidabban én sem tudtam volna magam kifejezni :).. Nekem ez a hirdetés olyannak tűnt elsőre is, hogy Józsi a bontós hátha talál egy balekot, akiről +20ezret le tud akasztani.
Igen a híres/hirhedt GOU :) - az a gond, hogy ültem már benne egyszer egy talin és..
Jelenleg egy belső világháború dúl bennem, mert megállapodás közeli állapotban vagyok nagyon jó áron egy nekem tetsző parasztházra itt nálunk vidéken - amin súlyos forintok mellett kuka a tető és koszorúzás után kiált némi passzívház jellegű átalakítás mellett. Eközben mintha rám várna ez a Flavia már hónapok óta odakint:
Erre egyszer csak bekavar ez az egyre inkább jóárusított Biturbo is a képbe :) . Még látnom kell majd a ház projektem költségvetését, de nem kizárt, hogy a Biturbo egyszer csak nálam landol - ha másnak nem kell addig.
Valahol igazad van,de: az egész "taszító miliő"-ből nekem az jön le, hogy ez valami hülyegyerek szétracsingolt autómaradéka. Biztos,hogy van benne használható alkatrész,de én komolyan aggódnék amiatt,hogy mennyire csapágyas az a bialberó,az automata váltó sem fokozza az élményfaktort és ha gyárilag automata,akkor a difije hosszabb áttételű,mint a kéziváltósé,ami szintén nem pluszpont,kivéve,ha utazó autónak szánod :-)
Cromodora cd28. 6x14, 4x130, et 22-25 körül. Elfogadható állapot, de nem látok a festék alá. Tudtommal Lancia Fulvia Coupe HF 1600 felnije. 1984-es, vélhetően újrafutózott gumival, ami jól néz ki. A nemzetközi ajánlási árak alatt, jóval. Magnézium.
Hunyd be a szemed! :-) És most gondolj arra, hogy van benne egy kétliteres, papíros bialbero (felsőgyújtásos!),váltóval, hajtáslánccal! És szépnek tűnnek az ülések. + forgalmi. Kicsit messze van, de nem aránytalan az ára. Még a sárga, de gyári felniket nem is számoltam! :-)