Nektek fogalmatok sincs az oldaliságról! Aki ma azt mondja magáról, hogy jobboldali és Orbán a kedvence, az egyértelműen Kádárista....és messze nem jobboldali. Aki baloldali ma, az nem kádárista de a világ keménységeit nem a légszegényebbeken szeretné bemutatni látni.
Szóval, próbáljatok ehhez igazodni, legalább agyilag.
Nem, azért el kell menned a Nyugati térre. Slukkolj bele a levegöbe és mellbecsap a hugyszag ha jó meleg lesz. A Skála közértje elött meg már fal sürüségü a pisiszag Nesze neked EU szabványos boltok!!!!!!!!
Egy ilyen megmozduláson eleve a balosok lennének többségben. Már úgy értem, akik pár éve még balosok voltak.
A jobbos nem nagyon megy tüntetni, legyen szép idő, mehessen a gyerekkel és az asszonnyal. Különben is az MSZP-SZDSZ rendőrei veszélyt is jelenthetnek.
Az MSZP-SZDSZ nagyon rossz passzban van. Egy új választás esetén szerintem megkönnyebbülést hozna az MSZP-SZDSZ fanok számára. Iszonyú nagy most a nyomás:)
ugyanmár, ez nem bal és jobb oldalkérdése, jöhetnek a balosok is, ha nem zsidóznak etc:) ezt csak a hülyék csinálják most a normális többségnek kell kimennie, és ha nincs molotov elvtárs kint a tömeggel, sokan nem fognak félni üdv zpzp
Nem nagyon értem, hogy az MSZP-SZDSZ miért erőlködik. Eleve morálisan megbuktak. Minnél többet nyilatkozik egy MSZP-SZDSZ pártember (szinte mindegy, hogy mit) maga ellen beszél.