Gyurcsány az "olajért élelmiszer" programról is tárgyalt Ománban. Ennek lényege, hogy az élelmiszerre rászoruló, bekapcsolódó öbölállamok Magyarországon bérelt földeken gabonát termelnének, cserébe gázzal és olajjal fizetnének.
Nezd mar itrt sirt a jobboldal a gazhiany miatt, meg a Kek-Aramlat miatt miegymas, most meg az a bajod, hogy nem orosz forrasbol olajat kapna az orszag?!
Szoval csak arabozni, meg gyurcsanyozni akartal egyet. Ez rendben is van, de hogy ezt hazafisagnak allits be?!
Vedd már észre, hogy nem az arab-zsidó háborúról van szó, hanem kizárólag a magyarok létkérdéséről.
Nem tudom, hogy Gyurcsánynak elfogytak-e a "zsidó" szavazói, de azt tudom, hogy az arab (kínai, néger, stb.) szavazókkal sem lesz képes tovább regnálni.
Nem az államnak kell felvásárolnia a magyar élelmiszert, hanem a plázák polcait kell feltölteni velük a külföldről jött, szintetikus és malaminos élelmiszerek helyett.
Ja, tudom, most jönnek az élelmiszerárak. De az is csupán a modern gyarmatosítás eszközei. Az import-export egyenleg szépséghibáit óriási uzsorakamattal foldozgatja a gyarmatosító kormányzat. Ennél azért olcsóbb lenne még a drágább helyi élelmiszertermék is, különösen akkor, ha a kereskedőláncolatot és a külföldiek extraprofitját kiiktatnák a folyamatból.
...lári-fári....sok beszédnek sok az alja....nem eszik a kását olyan forrón....az óriási gázszállítók fogadására még nincs is megfelelő kikötő(sem), aztán össze kell ragasztani egy tagba a földeket, aztán különben is...még ha lenne is akkora terület, és bérbe is vennék...ki kapálná..?..megéri e bármilyen termék elszállítása?...nem értem az egészet... :-(
..luca széke ez is, akárcsak a nabucco...mert ma reggeli hír, hogy a gáztermelők picinykét vonakodnak..
A kínaíról legalább tudod,hogy kínai. Szeparáltan élnek, ki lehet őket kerülni. A világ legjobb kereskedői, a környezetükben kissé koszosak, de ha dolgozni kell szorgalmasak. Az , hogy te már a kínaitól is rettegsz mánia lehet. A bűnözést is inkább egymásközt követik el. A csibészek megbüntetésénél meg tanulhatnánk tőlük. Ott még úgy néz ki a hivatallal felelősség is jár.
Azert berel, mert a fel vilag (meg a Bogar ur a nagy jobbos szakerto) is itt nemzetveszel arrol, hogy az elemiszer ara az egekbe fog szokni, meg nem lesz eleg!
Nem hulyek az arabok, hogy ne lassak, ahogy ok jatszadoznak az olajkitermelessel, azt a kajaval az EU/USA/Oroszorszag is lazan megjatszhatja es mig olaj nekul lehet elni ha nehezen is, kaja nelkul nem!
Es akkor ha nem lesz eleg akkor biztosabb nekik ha a foldet berlik es nem a piacrol akarnak buzat venni akkor amikor epp ehezik a fel vilag, mert nincs eleg!