én inkább nem nézem meg se a setlistet, se semmit, mert elvileg még nem kizárt, hogy megyek majd aug. végén egy koncertre, mert pont ott leszek, ahol a koncert lesz, csak egyelőre nincs pénzem a jegyre, sőt, most eléggé el is bizonytalanodott, hogy egyáltalán ott leszek-e én még augusztus végén, ahol most gondolom, hogy leszek...
mindenesetre ha lesz pénzem, akkor se a Gaga lesz az első jegy, amit megveszek, hanem Antony and the Johnsons
Maga a díszlet eddig nem tetszik (igaz még nem sokat lehetett belőle látni). De a színpad, a fények és a setlist nagyon jó.
Viszont még mindig gondolkozok, hogy menjek-e a bécsi koncertre, ezzel a mindenféle jegykategóriával, kiválasztással, stb. eléggé elvették a kedvem, elég macerásnak tűnik ez az egész elhelyezkedés, 30+ezret meg nem fizetek, hogy egy little monster hátat bámuljak. Ráadásul aznap néhány km-rel arrébb lesz The Cure is, és még mindig nem tudtam dönteni, melyik koncertre menjek. :(
Today is the day! The Born This Way Ball Tour is debuting with its first concert in Seoul, South Korea, today at 8 pm (7 am ET, 4 am PT, 12 pm GMT, 1 pm CET).