Keresés

Részletes keresés

q-team Creative Commons License 2013.08.15 0 0 3771

Mondja már meg valaki, hogy miért kéri a fórum állandóan a bejelentkezéskor nekem, hogy regisztráljak.

Egyszer már csinálta ,de akkor valaki mondott megoldást, de ez olyan régen volt, hogy már azt sem tudom ki volt.

q-team

q-team Creative Commons License 2013.08.15 0 0 3770

Szereztem még egy 5 l-er 10% -ost, úgy hogy lesz " materi "  rendesen.

Nekem elég 1,5 óra!   Csak vicc volt, indulunk korán.

q-team

Előzmény: gaberto-60 (3769)
gaberto-60 Creative Commons License 2013.08.14 0 0 3769

üdv. a fórumon mindenkinek!

Rendben, veszek üzit, ha kell és valóban van 10%- os, vegyek neked egy kannával külön?

Multkor úgyis 5%-at kaptam amit levittem neked, azt át tudom venni ha gondolod, nekem úgyis arra van beállítva a Calmato-m. te meg megkapod a 10%-t.

Az időpont tökéletesen megfelel, viszont arra számíts, hogy nekem 2,5 óra kellett, hogy hozzád leérjek.

üdv. gaberto

Előzmény: q-team (3768)
q-team Creative Commons License 2013.08.14 0 0 3768

Üdv a fórumon mindenkinek!

Gabertó.

menj a Zenn-be ott van Tornádó 10%-os vegyél egyett , megfelezzük a költséget mert nekem is kell.

Szombaton kb. 8-1/2 9-re szeretnék felérni. Az jó lesz?

q-team

gaberto-60 Creative Commons License 2013.08.14 0 0 3767

üdv. mindenkinek a fórumon!

Srácok nálunk 20 C-fok körüli, szélcsendes borús idő van!:) Ez fog javulni a hétvégére napsütéssel és kellemes hőfokkal. Jónak igérkezik az idő!

üdv. gaberto 

gaberto-60 Creative Commons License 2013.08.13 0 0 3766

Q-team,

mától itthon vagyok, jöhet a cucc amit majd elviszel tőlem. Viszont az agyam eldobtam nem volt üzemanyag a Mod. Hu-ban, ráadásul elköltöztek a régi helyükről, úgyhogy most talán egy repülésnyi üzemanyagom van, Stati meg nem ír semmit ezzel kapcsolatban.:(

Srácok, a D.keszi modellreptéren csak 10 órától lehet repíteni előírás szerint a lakosság és a csend védelme miatt.

Azért 10 órára jó lenne ott lenni.

üdv. gaberto

gaberto-60 Creative Commons License 2013.08.12 0 0 3765

Xplod,

Én először 1 A- el töltöttem és mindig balanszerrel töltöm! Még így is előfordult, hogy a motor megszívta az egyik cellát és azóta még úgy sem tdom rendbehozni az aksit.

A modellreptér koordinátái:

http://www.repulomodellezes.hu/?p=14

üdv. gaberto

Előzmény: xplod (3764)
xplod Creative Commons License 2013.08.12 0 0 3764

Szia Gabertó.

Hol van ez a repülőtér ahol  lehet reptetni?

Szombaton szerintem megyek én is.

Xplod

Előzmény: xplod (3763)
xplod Creative Commons License 2013.08.12 0 0 3763

Sziasztok.

Nagyon szépen haladsz a szárnyakkal , klassz!

Megjött a lipo töltőm , kérdésem , 2.2 /11.1V  3 cella , hány amperrel töltsem ? Balanszozva vagy simán?

Xplod

Előzmény: q-team (3761)
gaberto-60 Creative Commons License 2013.08.12 0 0 3762

Q-team,

Ez nagyon jól néz ki!:) És nem aprózod el. lassan már kés is van a masinod! A két motort a Catalina-ról használod fel? Vagy mekkorák a méretei a Bronco-nak?

Mi a helyzet a balsafa projektel, most hogy is van ez? betudsz szerezni olcsón, csak nagyobb mennyiséget?

Sajnos nekem mos tleállt az építés egy kis időre, de tetszik amit eddig csináltam.

üdv. gabarto

Előzmény: q-team (3761)
q-team Creative Commons License 2013.08.11 0 0 3761

Nálam elindult a Bronco projekt. Most így áll.

Elég nehéz megoldanom a szárnyak szétszedhetőségét mivel ez gyárilag egyben van. Én úgy oldom meg, hogy a két törzset egybefogom fixre a középső szárnyrésszel és rajta a pilótafűlkével és ehez lehet a két szárnyvéget felilleszteni.

q-team

gaberto-60 Creative Commons License 2013.08.10 0 0 3760

q-team,

köszi ez aztán a bőség zavara!:)

Szeretek kisérletezni, ahogy láttad a a lap kis vb. is egészen jó lett, na meg a kétszárnyúm, azonban kinézek majd egy jó kis robbanós gépet a de Agostiniről leszedett cuucoknak is!

Itt most jól lehült a levegő, lehethogy klaszz időnk lessz szombaton, bár most nagyon fúj a a szél.

üdv. Gaberto

Előzmény: q-team (3759)
q-team Creative Commons License 2013.08.09 0 0 3759

Gabertó!

Itt turkálhatsz terveket.

http://www.profili2.com/eng/plans.asp

q-team

gaberto-60 Creative Commons License 2013.08.08 0 0 3758

Xplod,

rendben, remélem az időjárás támogatni fogja a közös repítést!:)

Köszönöm a gartulációt, jómagam is kíváncsi vagyok mi lesz belőle. A depron meg egyéb habgépeket már olyan sokszor törtem, hogy nagyon nehezek a ragasztásoktól!

Az EASY-m úgy repül mint egy robbanós gép, egyáltalán nem tudok vitorlázni vele, pedig q-team mindent megtett mikor lent voltam, hogy normálisan repüljön, de ő is csak megállapíthatta, hogy baromi nehéz már a gép, ahhoz képest hogy habgép.

üdv. gaberto

Előzmény: xplod (3757)
xplod Creative Commons License 2013.08.08 0 0 3757

Sziasztok.

Ha nem lesz 40 fok árnyékba akkor megyek .

Szép a szárny Gabertó gratula.

Előzmény: gaberto-60 (3756)
gaberto-60 Creative Commons License 2013.08.08 0 0 3756

q-team,

köszi  a gratulációt!:) Ráéreztél a szabadkézre, de azért átnéztem egy pár tervrajzot előtte, s aztán elkezdtem csinálni. Persze ledokumentálom az egészet, ha jól repül majd a madárka meglegyen minden ami kell az újraépítéshez, vagy ha valaki megépítiné. A bunkócskák kis balsafa darabkák, mert úgy szeretném, hogy a bordák kicsit kiemelkedjenek a síkból. Ezért egy kicsit ívesen megcsiszolom ezeket a kis rátéteket, hogy a fólia felfeküdjön az átmeneteknél.

Többek között ilyen képeket is néztem, mielőtt elkezdtem az építést.

17-én szombaton várunk benneteket a párommal, jön a feleséged is ugye? Ide jöttök hozzánk, aztán innen megyünk mi repíteni.

Xplod jelezte, hogy most nem tart velünk, Stati nem jelzett vissza még.

Hozzál robanós gépet is, meg a tréner távvezérlőt is a Calmatóhoz vevőt légyszíves, jó lenne repülni vele, de még egyedül nem akarom, cska ha már rábólintasz, hogy mehet.

üdv. gaberto

Előzmény: q-team (3755)
q-team Creative Commons License 2013.08.08 0 0 3755

Gabertó!

Gratula az építéshez, de nem látom tisztán a kötéseknél mik azok a kis bunkócskák, ragasztó vagy valami más?

Egyébként terv alapján csinálod vagy csak szabadkézből?

Nemsokára teszek fel Én is fotókat a Broncoról.

17-e akkor jó? Vagy mi van a többiekkel? Én ráhangolódtam és csak találunk valami legelőt azt reptetünk.

q-team

gaberto-60 Creative Commons License 2013.08.07 0 0 3754

üdv. a  fórumon mindenkinek!

Hát fiúk "kellemesen" süt anap!:)) Így marad a műhelymunka, merthogy a pc-n való munka sem lehetséges a tetőtérben, csakis este.

Lehúzódtam a hűvösbe tehát és elkezdtem a kisérleti elektromos balsafagép szárnyát konstruálni, mewglátjuk milyenre sikerül, mindenesetre igyekszem nagy szárnyfelületet és kis felületi terhelést elérni.

A fesztáv valahol 1900 és 2000 között lessz.

Egy pár képet is feltöltök róla.

a profilelemek,  a ragasztott profilok,  oldalnézetben a belépőéllel.

a kilépőél még nincs felragasztva,  csendélet a műhelyasztalról és a szerszámokról.

üdv. gaberto

gaberto-60 Creative Commons License 2013.08.05 0 0 3753

üdv. mindenkinek!

Szép masin a madárka!

üdv. gaberto

Előzmény: xplod (3752)
xplod Creative Commons License 2013.08.04 0 0 3752

Airliners ről lelehet szedni mindent.

Előzmény: q-team (3751)
q-team Creative Commons License 2013.08.04 0 0 3751

Üdv !

Ezt találtam és tudom feltenni, hogy milyenre szertném építeni.

file:///F:/REP%C3%9CL%C3%89SEK%20,%20G%C3%89PEK/BRONCO/2j%C3%B3.html#prettyPhoto

q-team

q-team Creative Commons License 2013.08.03 0 0 3750

Xplod!

Télen meg hideg van, összel fúj a szél, tavasszal meg esik, nyáron meg meleg van. A repcsik meg mindig repülnek. Hát te tudod mikor reptetsz, múltkor is mikor nem jöttél le 27 fok volt.

17-én remélem nem lesz ilyen meleg.

Az új projekt a OV 10 BRONKO.

A fotóját még nem tudtam normális méretben és minőségben letölteni, de üssétek be a nevét azt meglátjátok.

Üdv   q-team

xplod Creative Commons License 2013.08.03 0 0 3749

Sziasztok.

Én részemről addig amíg ilyen meleg van kihagyom a repítést ,nem akarok 50 fokban aszalódni ,inkább irány a Balaton , ha kicsit

hidegebb lesz akkor ok részemről a dolog.

xplod

Előzmény: gaberto-60 (3748)
gaberto-60 Creative Commons License 2013.08.02 0 0 3748

Q-team,

ma voltam kint a reptéren, befizettem az éves kötelezőt a fűnyírásra és közben megérdeklődtem az augusztus 17-t! Az előtetes infó szerint az a nap is szabad nem tud a modellreptér intézője rendezvényről (mármint amit a nagy reptér szervezne). Tehát ha neked is jó, legyen akkor a repítési napunk itt nálunk az augusztus 17-e.

Ha a srácok is ráérnek szívesen látom őket is!:)

A mai repítésről annyit, jólesett de volt törés is sajnos!:( Lassan az EASY-nek vehetnék egy új sárkány testet, de inkább építek egy balsafa elektromos gépet.

Üdv. gaberto 

Előzmény: gaberto-60 (3747)
gaberto-60 Creative Commons License 2013.08.01 0 0 3747

Üdv. a fórumon mindenkinek!

Nagyon szívesen, minél több helyen repítünk annál gyakorlottabbak leszünk, így van?

Holnap megyek ki délelőtt a reptérre és informálódok, lessz-e valammi rendezvény 17-én.

A tivornya  a lányoknak lenne amig mi repítünk, ha van kedvük eljönni és új ismeretségeket kötni, barátkozni, beszélgetni. Szerintem, ha ők is jól érzik magukat- miközben mi repítünk-szívesebben viselik a mi hobby őrületünket.

De ez az én véleményem.

Srácok ha olvassátok a fórumot reagáljatok valamit, nagyon érdekelne már a ti repcsitek, hogy néz ki élőben, hogy megy a repítése stb..

üdv. gaberto

Előzmény: q-team (3746)
q-team Creative Commons License 2013.07.31 0 0 3746

Gabertó köszi a meghívást.

Örülök, hogy így eltudsz beszélgetni magaddal. A dátumot minnél előbb beszéljük meg , hogy tudjak alkalmazkodni. A szombat az jó / a 10-e jó közel van és még a többiek nem is nyilatkoztak / a 17-e még jobb volna.

Semmi tivornya meg kerti tyütyü csak reptetés!! Tudod itt nálam is egy almán elvoltunk egész nap.   Na ez volt a vicc!

q-team

Előzmény: gaberto-60 (3745)
gaberto-60 Creative Commons License 2013.07.31 0 0 3745

Hozzászólok magamhoz, mert síri csönd van!:(

Stati mi a helyzet üzemanyag ügyben?

Q-team,

jó híreket hallottam a dunakeszi reptér felől!:) De azért jó lenne augusztus elején a közös dunakeszi repítést megejteni, mia a véleményed? neked mikor lenne jó? Mondjuk jómagam a szombati napot szeretem, ha neked is jó. Akár augusztus 10-én is lehetne. De még informálódok, hogy a következő szombaton (17-én)lessz-e valami repülőnap vagy ilyesmi (AUG.20-a miatt lehetséges).

Xplod, Stati nektek is áll a meghívás, ha ráértek és van kedvetek, akár úgy is, hogy eljöttök hozzánk  és onnan megyünk eggyütt repíteni egy kocsival, a csajok meg ellesznek a filagória alatt a feleségemmel.

Csak szóljatok időben, hogy kellőkép felkészülhessek a fogadásotokra egy kis kertipartival, a reptér 20 percre van.

üdv. gaberto

Előzmény: gaberto-60 (3744)
gaberto-60 Creative Commons License 2013.07.29 0 0 3744

Q-zeam,

jó trénerrel nem nagy kunszt repülni a robbanóssal, ha úgy látod majd, a leszállás is menni fog!:)

A nálad tapasztaltak alapján nem építem át a VB-t. Inkáb kiszerelem a motort stb.. belőle és megmarad egy elsőnek megépített szép makettnek, emlékül a modellezés kezdeteire.

A kiszerelt dolgokra meg építek egy barátságos gépet, 8,5 cm3 -es motorra.

Olyan híreket kaptam amitől elállt a lélegzetem, a hírek szerint be akarják zárni a D.keszi repteret, megáll az ész!:(

Végre találtam egy 20 percnyire lévő modellrepteret, erre ez a hírek, na de majd meglátjuk mi lessz a jövő.

Ma lesz a legmelegebb nap, de majd lehúzodok a pinceműhelybe, modellezni a nap meg csak süssön odafent!:D

Stati engem még érdekel az olcsó üzemanyag,  ha eljut hozzám!:)

Üdv. gaberto.

Előzmény: q-team (3743)
q-team Creative Commons License 2013.07.28 0 0 3743

Legalább is kettőnknek!

Azért nem írtam eddig , mert meló is ezerrel, meg vártam a kis írásokat másoktól a gépeikről, reptetésről.

Nálatok is biztos jó meleg van, most nálunk biztos 46 fok a reptér. Nem is megyek ki a hétvégén. Műhely munka lesz és agyalok egy gép építésén, de még korai az ismertetés.

Gabertó nagyon jól kezelte a Calmatót a nem kis szélben csak még meg kell nyugtatni a kezeit / ujjait / Szét reptette a gépet. Legközelebb szélcsendben belehet próbálni a leszállást. Talán!

Szóval mi van veletek?

q-team

gaberto-60 Creative Commons License 2013.07.22 0 0 3742

q-team,

baromi jó volt a szombati repítési nap, a hibáim ellenére!:) Mindent köszönök!

Én is tettem fel pár képet, némelyik egész jó lett!

én is sajnálom, hogy a srácok nem voltak, de ami késik nem múlik!

üdv. gaberto

Előzmény: q-team (3741)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!