Keresés

Részletes keresés

Attraction Creative Commons License 2008.12.17 0 0 4
Sziasztok!
Szerintetek hűségeidő lejárta előtt fel lehet-e mondani a szerződést, ha a szolgáltató nem szolgáltat?
történt ugyanis, hogy még november 05-én szerződtem internet csomagra, amiben a telefon is benne van. (Igy egy ezressel olcsóbb lett volna mint a korábbi csomagom, és dupla sebességű a netem) akkor azt mondták, 2-3 hét, és bekötik. kb egy héttel később jelentkeztek, hogy hoznák a routert. Én szabadságot vettem ki arra a napra, hogy otthon tudjak lenni. A megbeszélt idő előtt kb 5 perccel telefonáltak, hogy serverleállás miatt nem tudnak jönni, majd egy hét mulva jönnek. Persze nem jöttek, írásos megkeresésre nem válaszolnak. Érdeklődtem telefonon is, többször. Mellesleg volt, hogy 40 percig tartott, mire sikerült valakivel beszélnem. több időpontot is igértek, de végül egyiket sem tartották. Legutóbb egy "becsületes" ügyintézővel sikerült beszélnem, aki azt mondta, hogy nem tudják, hogy mikor jönnek, de az idén már nem valószinű, mert annyi dolguk van...
Persze ebben még az a nagy disznóság, hogy egy évig akciós áron kaptam volna a szolgáltatást, mert a hűség lejárta után felemelik listaárra. Ebből mostmár 2 hónapot elsumákoltak, mert addig a régi csomag árát kell fizetnem.
Nekem még ilyen pofátlan szemét szolgáltatóval nem volt dolgom, ezért gondoltam, hogy ha nem szolgáltatnak, akkor lemondom az egészet. Szerencsére vannak alternatívák net-re, és telefonra is a városban.
oldmumus Creative Commons License 2008.12.01 0 0 3
Sajnos minden szolgáltatónak a nagyság átka miatt lassan őrölnek a malomkerekei.
Cégünk 2002-ben az Euroweb-el kötött ADSL szerződést 1 Mb-re, idővel megvette az Invitel a céget és 8 Mb-re emelték, de 8-at sosem, csak 4-et adtak. Elkezdtem cseszegetni a supportot. Mondták messze vagyok a központtól, stb. Mindenféle indokkal leráztak. Érdekes aki távolabb van tőlem, csak modernebb modeme van mint amit anno adtak meg neki rendesen. Addig cseszegettem és fenyegettem őket, míg modemet nem cseréltek.
Itt is nekik kellett volna cserélni ha tudják a régi már nem jó ehhez. A sok tudatlan meg becsapják akik le tudnak rázni és nincsenek technikai ismereteik.
Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.27 0 0 2
Kis adalék: első panaszos levelemet még augusztus végén írtam nekik. Az új honlapon azóta nem tudom használni az online ügyfélszolgálati rendszert. Fizetni szerettem volna, de sikeres (!) belépés után a n/a n/a névvel illet, s közli, hogy nekem nincs előfizetésem. Felvették a panaszt, de nem történt semmi. Azóta annyi a változás, hogy már számlát sem kapok, sőt T-Pontokon sem tudok fizetni. A szolgáltatást az rendben kapom.
Díjcsomagot is váltottam volna augusztusban, mert amiért én havi 9700 forintot fizetek (fizetnék), azt már 3990 forintért is megkaphatok tőlük. Fura, hogy ők nem szólnak, hogy ennyi pénzért sokkal több szolgáltatást nyújtanak a tájékozottabbaknak, illetve az új belépőknek. (Még az Axeleróval szerződtem vagy 6-7 éve, azóta folyamatos az előfizetésem. Szóval ennyit ér a hűség.)
Visszatérve a bajomra: az első panaszos levelem óta küldtem nekik még hármat, négyszer telefonáltam, s háromszor voltam ügyet intézni egy T-Pontban. Eredmény semmit. Illetve annyi, hogy kaptam tőlük egy levelet, amiben azon örvendeznek, hogy megoldották a gondomat. De nem! Ma sem tudom fizetni, de az oldalukra sem tudok rendesen belépni.

Írtam egy panaszt a Hírközlési Főfelügyeletnek. Ma kaptam választ tőlük.
Ide írom a lényeget. Nem fűznék hozzá semmit.
Íme:

- Ha nem fizetek, a T-Home jogosan követeli rajtam a pénzt.
- Ne őket csesztessem, hanem a T-Home-nak írja panaszt.
- Forduljak a Hírközlési Főfelügyelethez.

oldmumus Creative Commons License 2008.11.19 0 0 1
Egy előnyük van viszont, mostanság az üzleti csomagjaik árban igen versenyképesek. Az, hogy lassú az ügyfélszolgálat a nagyság átka. Nekem egy másik alternatív szolgáltatónak többszörös kérésre másfél év alatt sem voltak képesek visszaküldeni a szerződést. Így amikor sávszélesség probléma miatt reklomáltam még a szerződés számát sem tudtam megmondani.

Apropó sávszélesség. Egy éve igencsak belassult az egész, a papíron fizetett sebessége sem volt meg sok esetben. A HelpDesk leszerelt mindenféle mondvacsinált indokokkal. Utána jártam, hogy a végberendezésem elavult és nem tudja azt a sebességet. Addig balhéztam míg ki nem javították az igen alacsony és ingadozó sávszélességet.

T- becsületére válljon szolgálni tud olyan végberendezéssel (persze csak saját és bizonyos díjcsomagokban), ahol megfelelő minőségbe garantálni tudja azt a sebességet.
gumimacy67 Creative Commons License 2008.11.19 0 0 0
Csak kérdezem: Budapesten 2 hónap alatt miért nem sikerül bekötniük az internetet ? 
Előzmény: zotya62 (-)
zotya62 Creative Commons License 2008.11.18 0 0 topiknyitó

Gondoltam, kellene  erről az átalakult  szolgáltatóról külön egy topikot nyitni. Nekem úgy tűnik, hogy a bürokratikussága, nehékessége mit sem változott az integráció után sem. Jelenleg a T-Online számlázási rendszerének konszolidációja még nem nagyon működik, késnek a kiküldött szerződések, számlák, van, aki váltás után még két hónappal sem kapta meg. VDSL-t csak nagyon kevés helyen tudnak nyújtani, de még ADSL2+-t se nagyon.

Az ügyfélszolgálat leterheltebb, mint valaha, van, amikor 45 percet is kell várni telefonos ügyintézőre. Jelenleg szépen megváltoztatták azt a jól bevált gyakorlatot, hogy a hűségidő lejárta után határozatlan ideig, de váktozatlan díjon megy tovább a szolgáltatás. Ezentúl az egy év letelte után listaárassá válik a szolgáltatás vagy lehet szankciómentesen díjcsomagot váltani, illetve újabb hűséget aláírni. Ez az üzletpolitika azért is érdekes, mert a UPC pont a közelmúltban tért el a listaárázástól, és vezette be a hűség nélküli díjcsomagokat. 

AZ IPTV platform pont a sávszélességproblémák, és a szoftver miatt még nem igazán terjedt el. A cég szeptemberben nagyszabású  középtávú optikai fejlszetéseket jelentett be. Kérdés, addig is mennyire lesz versenyképes a jelenlegi portfolio. 

Témanyitónak azt hiszem elég ennyi, gondolom sok hozzászólás lesz.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!