Kicsiny, önszerveződő csoportunkat elüldözték a terminálról, a topic itt folytatódik. A topic témája főképpen az aktuális lomi időpontok, lelőhelyek, tippek stb megosztása a tagok, olvasók közt.
A pokerstars tuti, a legerősebb mezőny van már a freerolokon is, viszont itt a legtöbb a hal is. Ha még nem regisztráltál a pokerstarson, ne regisztrálj!!
Csinálok neked egy 50$+100$ számlát a pokerstarson, hogy el tudj kezdeni játszani. Ha érdekel, csak válaszolj, majd privátban megírom az egészet a ( férfinév X 3 + születési dátum @gyümölcs.hu) - ra. Most nem bonyolódok bele, mert még rengeteg finom söritalt kell még meginnom.
Hallóka 11.kerület Első körzet A Gelért- tér szabadság híd, Petőfi híd, Lágymányosi híd, Töltés, Karolina, Kosztolányi D.tér, Bartók Béla, Bah csomópont Lomok kikészítésének napja szeptember 25 Pénzek Elvitelnapja szeptember 26 Szombat reggeltő. Ennyi a biztos a többi az majd adódik. Jövő hétvége. Kelenföld, Örmező, Gazdagrét, itt mindig kipakolnak jóval a ki írás ellőtt.
Táro-lom! Milyen a pokerstars oldal???? mert néha nagyon szét néznék itt ott is.turnamentek, Sitt =go, chas game stb játékosok indulók száma stb. Tudod te, hogy mi érdekel. Egy 2-5 mondatban légyszi, amerre megfordultál.Más Álltalában itt vagyok, 1-3 asztalaon játszom, kerersem a lomokat,és nézem a térképen, hogy mi merre van. De ezt a gyerek gépe nem birja igy marad a poker. ugyhogy nagyon kell egy alaplapi. Nem minden pénzt megér. :-)
Az elég szomoru mert én holnap be akarok nézni a 11 be., remélem nem megyek lutrira. Veröce most lessz 26. án ha jol tudom, azt is meg akarom nézni. Szlovákoknál. nekem csak cseszkó, tavaj sokat voltam kint de az én tapasztalatom az, hogy ott nincs lomtalanitás. hanem minden falu itt ott széllére van kirakva1-2 konténer és mindenki akkor viszi amikor akarja ha valamejik meg teleik üritik.Más. ha jol olvastam diósjenő nem most 26. án lessz hanem okt. de ez nm biztos nekem közel van majd át át nézek. Más.:lomtalanitás ide oda én amikor csak tudok itt itt vagyok.ha nem is irok folyamatosan olvasom, hogy kivel mi történt stb. De elég keveset van időm a gép előtt ülni, és a gyerek gépén vagyok ami (nem nagy). a legtöbb időmben pokerozom mert azt nagyon szeretem. mint most is. és elléggé akadozik. a másikba kéne 1. min pentium 4 alaplapi. ha van valakinek érdekel.
Hétvégén mentem Prágába eladni egy motort. Már kifelé menet is néztük, hogy egy Szlovák faluba sok kupac van kitéve. Akkor nem igazán figyeltük mik vannak. Visszafelé megint láttuk a lomi, akkor már jobban figyeltünk. Egy Sharp fénymásoló készülök volt kidobva. :-) Anyámék ilyet használnak bent a munkahelyükön.
Nem tudom, nem volt sok idom mostanaban terepszemlere, csak a hivatalos info szerint 12. volt az elso elszallitasi nap, es 23. az utolso, azert emlegettem. Nem volt folyamatos az utemezes, neha egy-egy nap kimaradt. A 11.re keszulok mar, csak nem tudom mikor lesz ra idom.
Biztos a 24.-e? Hivatalosan csak 25.-tol megy a kerulet. Lehet, hogy megint trukkoznek. De amugy tenyleg a belso resszel indul.
Ma ert veget a 2. ker. Most lesz 2 nap szunet.
Claudia: a 18. kerben reszleges lomtalanitas szokott neha lenni maskor is, az onkormanyzat megrendelesere, de most nincs ra keret. A legutolso info szerint igy nem lesz, csak a rendes evi, ami a legvegen lesz. A reszleges is csak a Havannan es ket kisebb kertes reszben szokott csak lenni.
vakolat! Egy olcsó Beta,vagy Umatic,vagy Digit kéne, ha tudsz. Illetve ha más nincs VHS-C Tudom,mondtad hol kell megnézni,majd rákukkantok a területre,de ha mégsem én érnék oda előbb ;-)
Szilvi! van egy kisbőrönd, régi tábori fodrász cucc, sajnos a belső tartozékok nem nagyon vannakmeg. Az állapota is rémes,épp ezért olcsón megválnék tőle.
A 2. ker felso resze megy meg, (Mariaremete, Hidegkut, Budaliget ilyesmik) nagyresze lement mar, de meg akadhat arrafele szuz korzet. Viszont ezekre csak proba szerencse alapon menjen aki tervezi meg, mert nincs rola info, hogy mikor mi es merre. Nem deritettuk fel az a reszt alaposabban, mert a tobbsegnek vagy ideje nincs vagy nagyon messze esik. De 23.-ig biztosan megy a kerulet.