Keresés

Részletes keresés

csogu Creative Commons License 2008.07.23 0 0 977
Ha ez mellé vesszük még a sajtot, akkor már tudjuk is, hogy min kell azonnal változtatni, hogy sokkal jobbak legyenek az esélyek...


Nem, nem kell megköszönni, hogy segítettem...ez emberbaráti hozzáállásomnak köszönhető!

Előzmény: csogu (976)
csogu Creative Commons License 2008.07.23 0 0 976
Ma is vettem 2 ananaszt, csakazertis megitatom a levet reggelente a Bechterewesemmel, tizeneve, hogy hadd kinlodjon...

Bár a gyümölcsökben sok hasznos vitamin és ásványi anyag található, és rostokban is gazdagok, nagyon sok cukrot is tartalmaznak. Speciel az Ananász cukortartalma 28%!!! Néhány táplálkozási szakértő állításai ellenére a szervezet nem tesz különbséget a "természetes" és másfajta cukor között. A cukor az cukor!!!

Itt egy kis betekintés abba, hogy miért válnak a gyümölcsök egyre édesebbé, ahogy megérnek. Az összetett szénhidrátok egyszerűbb és édesebb szénhidrátokká bomlanak, amelyek azután még tovább erjednek, ahogy az élesztőgombák kifejlődnek. A gyümölcs végül lényegében alkohollá és penésszé alakul át. Tulajdonképpen ez a rothadás.

Amivel semmi gond....a halálunk után!!!

Szóval azért ennek tessék utána nézni...de legalábbis jusson eszébe, amikor (itt idézem önt:

csakazertis megitatom a levet reggelente a Bechterewesemmel, tizeneve, hogy hadd kinlodjon...
Előzmény: Törölt nick (966)
csogu Creative Commons License 2008.07.23 0 0 975
Bár az, hoyg ön ezzel táplálkozik, az egy dolog, de remélem(!!) a kedves párját ettől távol tartja!
Előzmény: csogu (974)
csogu Creative Commons License 2008.07.23 0 0 974
Döbbenten olvasom, hogy ön fogyaszt sajtot....
Előzmény: Törölt nick (966)
csogu Creative Commons License 2008.07.23 0 0 973
Most esett le, hogy mit is tetszik itt állítani....szóval ön szerint egy terménynek a szára, leve az "szar".


Ahammm...hááát, nagyon messze tetszik még járni az igazságtól.

Tetszett olvasni a Nyers étel csodáját?
Előzmény: Törölt nick (971)
csogu Creative Commons License 2008.07.23 0 0 972
Na igen, csak minden jó mellett tud lenni valami rossz is. Mint ebben az esetben is.

Nem fogjuk tudni egymást meggyőzni, és talán nem is ez lenne a cél. Én, mint anno itt a háború előtt leírtam, azért keresem az ilyen topikokat, hogy megosszuk egymással a tapasztalatokat, és esetleg tanuljunk egymástól. Nem is gondoltam volna, hoyg egyesek erőszakkal akarják a másikra rákényszeríteni az ő elképzelésüket. Mert más az érvelés és más az erőszak...a cenzúrálás, a kitiltás, a nem megfelelően beszélők likvidálása.

Pl. Kata158

Én már nagyon megtanultam ebben az életben azt, hogy sosem tudhatja az ember, hogy kitől tanulhat valami újat, valami jobbat. Így sosem azt nézem, hogy ki mondja, hanem hogy mit mond...tessék elhinni, nem butaság ez...nem fosztom meg magam egy lehetőségtől, mert nem az lesz szegényebb aki mondja, hanem aki alapból elutasítja...
Előzmény: Törölt nick (971)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.23 0 0 971
En az ananaszt javaslom, nem a termeket. Semmi kinyert enzim, csak szimpla ananaszle. Valszeg azert nyerik az mlm termekben a szarbol, mert az ingyen van, a gyumolcsot $ 2.99-ert megveszem en, kettesevel. Igy nagyobb a haszon. A szaron, amit maskepp nem lehetne eladni.
Előzmény: csogu (968)
csogu Creative Commons License 2008.07.23 0 0 970
Őszinte szívemből gratulálok ehhez önnek. Igen nagy szüksége van a Magyar lakosságnak a megszokottól eltérő receptekre!
Előzmény: nyanya2 (964)
csogu Creative Commons License 2008.07.23 0 0 969
Drága, semmi kifogásom az ellen, hogy butaságot tetszik ide írogatni... a lényeg az, hogy ebben minket se tessék megakadályozni:-)

Tetszik érezni a különbséget?
Előzmény: nyanya2 (965)
csogu Creative Commons License 2008.07.23 0 0 968
Kedves, a fától nem tetszik látni az erdőt.

Rákerestem az ön által ajánlott gyulladáscsökkentőre.

...és azonnal ez ragadta meg a figyelmem (az mellett, hogy ön megint csak egy terméket reklámoz itt, és hű tanítványa - nyanya - ezt tűri:-DD), hogy az nem más, mint A bromelaint - mely egy ananászból kinyert enzim - sikeresen alkalmazzák az emésztés elősegítésére, továbbá biztonságos, természetes gyulladáscsökkentőként mélyizom sérülések és zúzódások kezelésekor.

Szóval egy kinyert enzim. Én is szedek...nem tudom leírhatom-e, de remélem elnézik nekem - flavin-t, és mint tudjuk, az sem répából készül igazán.

Tessék elolvasni, hogy az ön által javasolt terméket miből vonják ki...leginkább...: A kereskedelmi forgalomban lévő kivonatok általában a szárból készülnek, bár a levelek is tartalmaznak enzimeket.

Miért jók ezek a kivonatok? Mert a káros dolgok nincsenek benne...jelen esetben pl. a cukor.


Annyira egyszerű, hogy nem is értem, hogy mit nem lehet ezen nem érteni...

Előzmény: Törölt nick (966)
csogu Creative Commons License 2008.07.23 0 0 967
No, hölgyeim, kidühöngték magukat?:-))
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.22 0 0 966

Hat persze, hogy az atallas alatt allo tegnap rantotthus kolaval es sultkrumplival es ma mlm lugosito kover szivbeteg, sportolni nem kepes es nem hajlando taxisofor kell, hogy a pofamba mondja a frankot, erre van szuksegem, egy igazi barat. Ma is vettem 2 ananaszt, csakazertis megitatom a levet reggelente a Bechterewesemmel, tizeneve, hogy hadd kinlodjon, maradjunk ennyiben. Bromelain, keress utana, a legfrankobb gyulladascsokkentok egyike. (Talan arulja valamelyik mlm ceg tablettaban? Ha nem, itt az otlet! Be kell adni ujitasnak, hatha fizetnek azert is valami szazalekot nektek, es tuti siker, ha ra van irva, gyulladascsokkento es termeszetes forrasbol) Igy el gyogyszerek nelkul, bar en ugye mindent megteszek, hogy megnyomorodjon, de nem megy. Az ananasz hizlal, csupa jo kis cukor, szoval nem ajanlom fogyokurara, de az agysejteknek is hasznos, ami benne van. Ha lefogytal es elkezdesz gondolkodni majd ujra a lugosito mamor utan, megprobalkozhatnal vele. Ha Bechterewes lennel, nagyon ajanlanam, Mivel egy ilyen topikra irsz, akar meg is vitathatnank, savasito hatas kontra bromelain, de nem hiszem, hogy valaha is eljutsz odaig, hogy erdemben beszelgetni tudjunk errol.

A receptek, amiket felraktam a lugosito oldalrol tok jok, ha kihagyjuk a lugosito maszlagot, nagyszeru vegan etelek ... nekem csak tengeri so van itthon es azt sem tudom, mi az a gabonakolbasz, szoval ne hivatkozzatok ram, mint reklamra.

 

Dalma: szerintem tok felesleges az egesz hazra a viztisztito, zuhanyozni es a mosogepbe meg a kutya labat mosni nem kell tulkoltekezni. A konyhai csapon a tisztito eppen eleg, nekem legalabbis eleg. Reverse osmosis nagyon jo, 5 evvel ezelottig palackokban hordtam haza, mert nem volt jo kutunk. Aztan idekoltoztunk, bevizsgaltattam a vizet, szuper, raraktam egy szimpla PUR viztisztitot a konyhai csapra es 3-4 havonta, ha cserelem a szurot.

Előzmény: csogu (913)
nyanya2 Creative Commons License 2008.07.22 0 0 965
Meg győződésem hogy ez a technika fogyaszt - te írtad hogy ugy gondolod hogy mindenki leírhatja hogy mi a gyógyító csoda terápia -

Ha megeszeds a hajad akkor előbb utóbb a gyomrodban szép csomo gombolyag lesz vagyis kevesebb táplálékot tudsz magadhoz venni. Tehát fogysz igaz?
ha kevesebb táplálék akkor kevesebb "méreganyag vagyis kitisztul a szervezeted.

te mondtad hogy ugy gondolod a te terápiád segít és ezért lehet ide írni róla na most én ugy gondolom hogy az én terápiám is segít és lehet tőle fogyni

na mind a két terápiának ugyan annyi bizonyított gyógyhatása van a bechterewre.
Előzmény: csogu (960)
nyanya2 Creative Commons License 2008.07.22 0 0 964
Amúgy az ott szereplő receptek sem ismeretlenek előttem, mert szoktam ilyeneket is készíteni.
van hogy a piacon látok valamit pl kelbimbó - pár éve - és vettem belőle majd ezerrel kerestem a szakácskönyvekben a receptet, azt kicsit módosítottam és azóta a kedvencünk.
Vagy a sütőtök amit Magyarországon csak megsütnek és kész, na most én levesnek sőt tészta tőlteléknek is használom vagy köretnek sósan.
Előzmény: csogu (959)
nyanya2 Creative Commons License 2008.07.22 0 0 963
Nekem nincs szükségem fogyókúrára ugyanis az ideális súlyomat 1 kg-al haladom meg.

Ezt köszönhetem a sok zöldségnek és gyümölcsnek sőt még az is belefér ha megkívánom a köröm pörköltet, rántott húsit, kenyérrel nyugodtan megehetem. Házi sütizni is szoktam ma meggyes sütit készítettem és még ez sem okoz galibát.
Megnyugtatlak a vérnyomásom is rendben.
Előzmény: csogu (958)
nyanya2 Creative Commons License 2008.07.22 0 0 962
Hányszor írjam még le a bechterewesek és az én rokonom is diétázik:

Sok- sok friss zöldség, gyümölcs nyersen vagy pisit párolva, hal és csirek.

Előzmény: csogu (961)
csogu Creative Commons License 2008.07.22 0 0 961
Ugye infarktust nem kell ahhoz kapnom, hogy tudjam, az életmódváltás nagyban segít a szívbetegeken??...vagy úgy gondolod, hogy az a jó kardiológus, aki szívbeteg?:-DDD
Előzmény: nyanya2 (955)
csogu Creative Commons License 2008.07.22 0 0 960
Kedves, ha számodra a lugosítás ehhez hasonló, akkor szerintem te kezd az utad a hajevéssel:-)) Semmi baj sincs ezzel, mindenkinek meg ki kell járnia a fejlődés útját...
Előzmény: nyanya2 (957)
csogu Creative Commons License 2008.07.22 0 0 959
Nyanya nyugalma megőrzése érdekében megkértem a tisztelt moderátorokat, hogy töröljék a 930-as hozzászólásom, mivel az egy olyan oldal, ami termékek forgalmazásával foglalkozik.
csogu Creative Commons License 2008.07.22 0 0 958
Tessék kedves, hátha új erőre kapsz:-)

De a legkomolyabban mondom, a fogyás csak egy plusz, amit ettél az életmódváltástól kapsz...és még én is milyen messze vagyok a "tökéletestől"...de ezt nem is bánom, mert ha már a félúton ilyen jól érzem magam, akkor mi lesz, amikor már totál rendesen csinálom?:-)))

...és ez igen nagy örömmel tölt el:-)))

Előzmény: dalma159 (926)
nyanya2 Creative Commons License 2008.07.22 0 0 957
Oké mindenki írjon a meggyőződéséről:
Szerintem az éjszaka a párnán maradt hajat meg kell enni reggelire mert az tuti jó a bajra.

ilyen blődségekre gondoltál?
Előzmény: csogu (954)
nyanya2 Creative Commons License 2008.07.22 0 0 956
Valóban kaptam Kata158 emailt, de nekem gyalázkodót sőt fenyegetőt küldött a legutolsót fel is tehetem ide közszemlére ha gondolod.

Semmi de semmi mást nem kaptam.
Előzmény: csogu (934)
nyanya2 Creative Commons License 2008.07.22 0 0 955
És csökkenteték bcht panaszaidat is?

Mikor próbálod ki hogy milyen a bechterewesek mindennapja csak hogy megtapasztald nekik mivel kell nap mint nap szembenézniük.
Kérlek írd ide a tapasztalataidat.
Előzmény: csogu (953)
csogu Creative Commons License 2008.07.22 0 0 954
Sajna mennem kell dolgozni, de ha megtenne nekem egy szívességet…tudom, nem szolgáltam rá…

Arra adna magyarázatot nekem, hogy mitől ne irogathatnánk itt olyanról, ami a meggyőződésünk és véleményünk szerint, a csodával egyenértékű lenne a Bechterew betegeknek, mikor ez a topik címe?

Ennyi, nem több…
csogu Creative Commons License 2008.07.22 0 0 953
Kedves, pont most írta le, hogy mitől érezhetem, hogy ez más...mivel vannak tapasztalataim.
Előzmény: nyanya2 (950)
csogu Creative Commons License 2008.07.22 0 0 952
Igen, sokan levezették azt is, hogy miért van szükség a kemoterápiára...na az sem hat meg...
Előzmény: nyanya2 (949)
csogu Creative Commons License 2008.07.22 0 0 951
Ugyanaz az oldal...a moderálásról meg köszönöm, van fogalmam, mivel más helyeken én is betöltök ilyen funkciót:-)

Pont ezért vigyázok arra, hogy ne sértsem meg a moderációs elveket, tartom tiszteletben azokat, akik társadalmi munkában ezt a feladatot végzik.
Előzmény: nyanya2 (947)
nyanya2 Creative Commons License 2008.07.22 0 0 950
A diétákat váltogattad írtad is de a lugosítást még csak kb 8 hete ezt is te írtad és még azt is hogy az átállásnál tartasz.
Előzmény: csogu (948)
nyanya2 Creative Commons License 2008.07.22 0 0 949
Már sokan levezették hogy miért van szükség a friss gyümölcsre és a gyümölcs miért nem savasít kérlek olvasd ujra el.
Előzmény: csogu (946)
csogu Creative Commons License 2008.07.22 0 0 948
8 hete??? Valahol félreértettük egymást...én több éve foglalkozom a témával...hmmm...mennyi si lehet...olyan 5 éve...de mindig volt valami, amit nem találtam meg, ami miatt nem sikerült, ami miatt bukás lett a vége...


...nincs ebben semmi szégyen (számomra). Mindig sikerült fejlődnöm, mindig sikerült újra és újra nekifutnom, új tapasztalatokkal gyarapodva...és ezért érzem azt, a sok kudarcból okulva, hogy naaa ez az, ami a jó!!! Ilyen érzésem még sosem volt.

Különben meg pont pár órája kaptam erről a feleségemtől visszaigazolást:

- Szerintem most jól csinálod...teljesen más vagy,mint eddig bármikor.


Na igen...hosszú volt az út...rögös, de remélem a jutalom is ennyire jó lesz, mint az nehéz:-)))
Előzmény: nyanya2 (942)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!