Andari: "Nem hittem, hogy valaki tényleg áldozni fogja pénzét az ejtőkísérletekhez."
Mi csoda? Hát te tényleg nem olvasol!
A NASA/ESA 150 millió $-t állított azok rendelkezésére, akik a testek szabadesését ellenörizni tudják! (Eddig csak együgyüek álltak hozzá, és a pénz nagyrészét el is költötték!)
Ha már nem tudod magad a testek 'azonos gyorsulását' kimérni, menj be a fizika könyvtárba, és nézz utána ki, mikor és hol mérte ki a 92 kémai elem nehézségi gyorsulását és milyen pontossággal? Vagy te olvasni sem tudsz?
Egyébként érdekes Iszugyi vitája. Nem azt tagadja, hogy ugyanolyan gyorsulásokat mértem a testekre, hanem minden mást... Kedves Iszugyi, tökmindegy a kísérlet szempontjából, hog yx vagy y nagyságrendben pontos, a lényeg, hogy nem mutatható ki az iszugyi effektus, és ezt te nagyon jól tudod. Éppen ezért jössz vákuummal, meg lokalizálással, meg egyéb sületlenségekkel... bukta van öreg...
Nah, sikerült végül augusztusban megegyezni a brémaiakkal, bár elég sok pénz ráment. Van 8 darab független ejtőkísérlet, pontosan ugyanolyan anyagú próbatestekkel. Ejtés szabadon, mérés fénykapuk segítségével. Eredmény: Nem lehetett kimutatni semmilyen különbséget 10^-8-en nagyságrendig. (Ennél pontosabban a kioldás, és a mérési elrendezés miatt nem lehetett mérni.) Ez legrosszabb esetben is 3 nagyságrenddel jobb eredmény iszugyi mérésénel. A mérési jegyzőkönyv hamarosan publikálva...
Tudom, hogy te nem ilyen cáfolatról beszéltél. Csakhogy statisztikát lehetne végezni tudósokkal (mint alany), s az jönne hogy ki szerintem (persze nem végeztem statisztikát, de mivel nagyon sok tudós volt azóta, hogy ilyenre gondolhattak volna, ilyen számításokat, mint amiket eddig láttam tőled, kiszámíthattak volna), hogy kisebb a valószínűsége, hogy eddig senki nem gondolt ilyesmire, olyan körülmények között, hogy ez elterjedt volna, mint annak a valószínűsége, hogy mérési hibáid voltak a mérés során. A linket, amit küldtél, megnéztem már. Rengeteg jelenség van, ami nem magyaráztatik meg benne. Könyvtárba nem szoktam járni, meg szoktam venni a könyvet, ami kell, ha tudom, megéri. Másfelől internet is van. Ennyi.
Könyvtárba sem fogok csak azért beiretkozni, mert azt mondod, hogy cáfoljam. Ha küldesz egy a-bookot, e-mailt, talán beleolvasok, de van is nekem erre időm…
A magentonok igenis megrengetik az eddigi két jelentő fizikát, a Szász-fizikát és a régi fizikát. Ez egy new^2 fizika! Cáfold, ha tudod! Van egy könyvem, a Psysics of Dogs and Cats, olvasd el, abban minden benne van, hogyan vezettem le, nem tudod cáfolni, cáfoltad? Nem! Naná hogy nem, mert úgy is van, hogy minden magentonokból áll!
Igen kevéske részére válaszoltál a hozzászólásomnak. Küld el postán azt a könyvat, ha annyira akarod, hogy elolvassa valakit, de csak azért nem fogok keresgélni, pénzt költeni, hogy egy megszállottal vitatkozzam. Mint mondtam, nincs mit cáfolni. Amit én mondtam az az egyéb körülmények vizsgálta, viselkedésed, elérhetőség, más tudósok figyelembe vétele. Amikor Arilou a kísérleted kiértékelte, és nem ugyanaz jött ki, az elég nagy cáfolat szerintem. Olyan tökéletes indítást amúgysem lehet, hogy ne emelkedjenek el az anyagok, ha igazad van, ha nincs. Szal a kísérleted így sem igazol semmit. Majd akkor lesz mit cáfolni, ha ezen alapkijelentéseken kívül meg is magyarázol valamit.
Egyébként nem igaz az elméleted, mert a világ magotonokból áll. Egy kölcsönhatás van, és egyféle részecske, és ebből levezettem mindent. Ez megdönti a Szász-fizikát és a régi fizikát, ez leszaz emberiség üdvének kulcsa! Igen!