A tehetségkutató műsorban énekesek, táncosok, humoristák, zsonglőrök, artisták és bűvészek mutatják meg, hogy mire képesek. A közel 4000 jelentkezőből 42 produkció jutott be a műsorba, melyben a 4 tagú zsűri (Falusi Mariann, Keleti Andrea, Fábry Sándor, Náray Tamás) és a nézők együtt döntik el, hogy ki a legtehetségesebb. A Csillag születik produkcióba az ország minden pontjáról és a határon túlról is érkeztek tálentumok. A legfiatalabb versenyző 10, a legidősebb 54 éves. A két műsorvezető Ördög Nóra és Stohl András, akik összeszokott párosként dolgoznak ismét együtt. A tehetségkutató show legjobbja egy éven át havi egymillió forint ösztöndíjat kap.
andreának lehet vaalmi jó kis világzenei vagy alteros vagy mittudomén milyen zenekara, én is kíváncsi vagyok rá, tehetséges lány. de gigi annyival jobb , hogy össze se lehet őket hasonlítani.
Nem tudom, miért vannak sokan oda attól a visongós-mesterkélt kornyikálástól, amit Radics lenyomott a nézőkbe.
igazság szerint gigi pont ilyeneket csinált, ha nem is minden héten (míg andrea csak egyszer, de azt sem éneklésben, hanem ízlésben), Magyarosrszágon nem bejövős az emberek jeelntős részének ez a fejta éneklés, talán ezért látják úgy, hogy sablonos volt. sztem nem volt.
andreának lehet vaalmi jó kis világzenei vagy alteros vagy mittudomén milyen zenekara, én is kíváncsi vagyok rá, tehetséges lány. de gigi annyival jobb , hogy össze se lehet őket hasonlítani.
Sokáig nem értettem, miféle "misztrált" emlegettek.
Ja, rákereséssel rájöttem, hogy azt a csángó népdalt nevezitek így.
Na de miért? Már kismillióan előadták, "feldolgozták", közülük az a "misztrál" kifejezetten bóvli. Egyébként a 2000-es évek elején a Greenfields nevű ír zenét ját5szó zenekar pl. innovatívan feldolgozta, egy ír népdallal ötvözve adták elő. Az valóban valami volt, nem ilyen csettingetős vacak.
Jó rendben elragadtattam magam :-) Igazad van abban, hogy Gigi nagyon jó, ez tény, szerintem Andrea rajonghatóbb, Gigi kezdett picit sablonos lenni számomra, egy énekesnőnél számomra az a legfontosabb, hogy "lepjen meg" képes legyen arra, hogy beletesz valami plusszt akár hétről hétre, amitől leesik az állam, hülye hasonlattal élve, mint a Qunatum a táncban, nálam egy Énekesnő is legyen ilyen hétről hétre ugorjon szaltókat a hangjával akkor, amikor nem is számítanék rá.
nekem az a misztrál dalnagyon tetszett (dettitől is a fugees dal). de andreának messze nincsenek olyan jó hangi adottságai, ami arra predesztrinálná ,amit mondasz. tök különböző karakterek is gigivel. annyi a közös pont, hogy a korosztályukhoz képest érettek voltak - gigi inkább muzikalitásban, andrea talán gondolkodásmódban. bár ki tudja.. a többi produkciója messze nem hozta azt a hatást, mint a misztrál és ebbe a barna gergőbe is annyi mindent láttak az emberek az első dala után, közben meg láttuk, hogy egy 8éves kisfiú szintjén mozog a felfogása.
de ezeket le lehet "vetkőzni" a modorosságot, ne menjünk bele a mi lett volna ha, de a Varga bernadettnél hangban is jobb, és modorosságban is kevesebb szerintem, én a látens tehetséget látom benne, lehet nem lesz belőle celeb hála jó égnek, és lehet nem lesz belőle TothGabi, ...bár a hangja megvan hozzá. Nem tudom miért vizionálok bele ilyeneket, de amit YSU fórumtársunk is írt, kiegészítve, Ő méltó lenne rá, hogy széles tömegek megismerjék.
én is pont most akartam írni, hogy varga j dettire emlékeztet, de nekem tetszett mindkét csaj. más kérdés, hogy messze nem olyan jó énekes andrea, mint gigi. az a misztrál dal tényleg jóízléssel lett kiválasztva és számomra is emlékezetes maradt, de azért ne essünk vele kapcsolatban akkora túlzásokba.
Ez az Arustei pont olyan volt, mint Varga J Bernadett. Mindkettőben van valami mélyről jövő taszító, valami elképesztően negatív, hozzáteszem egyikük sem egy nagy énekes. Elképesztően modoros mindkettő.
Ez tkp. lényegesen jobb, mint azok, amiket a Megasztárban mutatott. Pont azért, mert azok igazán jó dalok voltak nem jól előadva. Ez meg egy közepes zene, de megfelelő előadással. Ezek a jellemtelen srácok írhatnának az énekesnőjükhöz passzoló dalokat esetleg.
Friderikusz Sándor egy kétlábon járó természeti katasztrófa, a zsűriből egy hiteles arc van, Presser Gábor. Arustei Andrea nem kellett a celebgyárba. Saját bandájával: http://www.youtube.com/watch?v=gxcl5CaMg5M
Van igazság, abban, amit mondasz, de azért szerintem amit itt bemutatott 14 évesen, az lenyűgöző egy ennyi időstől. Nem tudom, merre alakult azóta a sorsa, az ízlése, de kíváncsi lennék rá.
Én egy tanácsot tudnék adni ennek az Arustei csajszinak (mivel nem vagyok egy Puzsér Róbert).
Szóval: az önmagában nagyon jó, hogy nem a kommersz izékkel akar kitűnni, hanem fajsúlyosabb, mondanivalós, avantgarde-szerű dalokkal. De: éppen, mivel ezeknek tartalmuk, üzenetük van, csak akkor jók valóban, ha - nem erőltetettek. Ha úgy érezzük, aki énekli, abból belülről jön. Még sokkal bántóbb az ilyeneknél a modorosság, mesterkéltség, mint a kommersz tincitánciknál.
Ebbben a klipben sajnos ezt a gátat sorozatosan leveri a magyart különben rágógumiként használó Arustei. Szóval sürgősen keresnie kéne olyan dalokat, amit úgy érez, mintha ő írta volna, és hitelesen előadni. Vagy írjon magának.
A Vezetéknevére vonatkozó kérdésre nem tudom a választ gyanítom apukáját is így hívják :-) Azt sajnos nem tudom Zwack Péter hogy énekel, bár az Unikumot szeretem :-)
Már megint együtt gondolkoztunk :-) pff, talán mi képviseljük a jóízlést, vagymi? :-)
Pont arra gondoltam, ilyen beatboxos betét után, és az "egyéni" (marily mansonos) átértelmezését a Sweet dreamsnek Puzsér hogy értékelte volna... :-) (?)
attól tartok ha ez a lány még csiszolódik fejlődik tevhnikailag is, és ilyen pluszt képes magától beletenni a produkcióiba, Puzsér még a kilencest is a levegőbe emelné... :-) és megvenné neki a repülőjegyet Amerikába :-) Várom nagyon, tervezem amúgy hogy privátba rákérdezek mik a tervei, csak gyűjtöm még az erőt :-)
Abszolút. Gigin és Jennin kívül őt vártam/várom vissza nagyon. (És őt jobban, mint Gigit.) Őbenne egyébként pont az az egyéni hang, felfogás, érzés van meg, amit Puzsér is keresett a CSISZ énekeseiben. Nem csoda, hogy Presser megtapsolta.
14 éves volt, és az előző Megasztárban indult, a hangjára koncentrál, a stílusban és még sok mindenben kell még fejlődnie, a Zombie szerintem is gyengébbre sikeredett, mint az előző kettő, nem ez a lényeg, hanem ahogy megközelíti a zenét, van fönn egy Jazz szám YT-on, amit ők adnak elő, érdemes belenézned.