Keresés

Részletes keresés

Neriya Creative Commons License 2016.04.08 0 0 1340

Gyönyörű nő volt. Ilyen szépséget még soha nem látott. Az pedig, hogy elfogadta a meghívását egy italra, egyszerűen hihetetlennek tűnt. Annyira izgatott volt, hogy fel sem tűnt neki, milyen gyorsan telik a hólyagja. Persze még nagyon messze volt a vészhelyzettől, de azért más körülmények között elment volna már wc-re. 

Az viszont feltűnt neki, hogy egyre álmosabb. Mindjárt leragad a szeme. Még a végén itt fog elaludni a bárpultra borulva, miközben a nővel beszélget. Pedig még csak 11 óra van és nem is ivott olyan sokat! 

-Ne menjünk el táncolni? - kérdezte a nőt, hátha az kicsit felébreszti. De már nem hallotta a választ: elaludt.

Amikor kinyitotta a szemét, egy ismeretlen ágyban ébredt. Az első, ami feltűnt neki, hogy nagyon kell pisilnie. Felugrott, vagyis csak ugrott volna: ekkor jött rá, hogy kezei és lábai az ágyhoz vannak bilincselve. Megijedt. Kiabálni kezdett és megpróbált kiszabadulni.

Ekkor belépett a tegnap megismert nő. 

-Jó reggelt! Ne izgulj. Tegnap altatót kevertem az italodba, hogy ide tudjalak hozni. Este elengedlek. Csak szeretnék egy kicsit játszani veled. 

-Kimehetnék wc-re?

-Nem. De ha jól viselkedsz, engedlek pisilni. Itt van ez a pohár. 2 deci fér bele. Nem sok, hiszen biztos vagyok benne, hogy a hólyagod tartalma megközelíti az egy litert. Legalábbis a dudorból ítélve. 

A férfi lenézett az ágyékára és valóban kidudorodott a hólyagja. Csak egy szoros alsónadrág volt rajta. Farka állt, de tudta, hogy ha nem szorítja össze minden izmát, így is bepisil. Türelmetlenül mocorgott, tekergette csípőjét. A bilincsektől nem tudta összeszorítani a combját.

-Feladatokat kapsz. Ha megcsinálod úgy, hogy egy csepp pisi sem jön ki, telepisilheted a poharat. Ha becsurog akár csak egy csepp is, nem pisilhetsz és büntetést kapsz. Minél több folyik ki, annál nagyobb a büntetés. Az első feladat gyors lesz, mert látom, nem bírod már sokáig.

Fogott egy kancsót és teletöltötte a poharat. 

-Zöld tea. Vízhajtó hatású. Idd meg.

Odatartotta a szájához, hiszen a férfi nem tudta volna megbilincselt kezével tartani a poharat. A férfi egy kicsit sem kívánt semmilyen italt. Csak pisilni! Most! De nem volt mit tenni. Ahogy a hűs folyadék lefolyt a torkán, úgy érezte, felrobban a hólyagja. Majd a nő újratöltött és megitatott vele még egyet. Ezután lehúzta róla az alsóneműt.

-Ez bizony keményen áll. Hogy fogsz így pisilni? Idetartom neked, te amennyire tudsz, az oldaladra fordulsz és lassan engeded ki a pisit, hogy biztosan beletalálj. Ne feledd, ha mellécsorog, megbüntetlek.

Komoly önfegyelemre volt szükséges a férfinak ahhoz, hogy csak lassan csorgasson. Túl hamar megtelt a pohár. Valamivel könnyebb volt visszatartani, mnt előtte, de még így is csak folyamatos csípőmozgással tudta viszatartani.

-Nyalj ki!-utasította a nő. -Minél jobb vagy, annál hamarabb élvezek el és annál hamarabb pisilhetsz.

Levetkőzött teljesen. Így nappali fényben még gyönyörűbb volt, ráadásul neki is gyanúsan dudorodott az alhasa. A férfi szája fölé guggolt. Finom, illatos.és nagyon nedves puncija volt. "Tulajdonképpen nem is lenne rossz ez a helyzet, ha nem kéne annyira pisilnem." Gondolta a férfi. Elkezdte nyalni. A nő nagyon élvezte. Eleinte csak halkan sóhajtozott, nyögdécselt, majd egyre hangosabban sikítozott. Pár perc alatt elélvezett.

-Ez nagyon jó volt, hálából a következő feladat nagyon gyors lesz.

Megint pisilhetett egy keveset. Túl keveset, de jobb volt, mint a senmi. Már észrevehetően könnyebb volt visszatartania. 

A következő feladat megint ivás volt. Ezúttal 3 pohárral kellett meginnia. Hamar pisilhetett is, így már tényleg kényelmesen tudta tartani, bár még azért volt rendesen a hólyagjában. De tudta, hogy az eddig megivott 5 pohár tea hamarosan utat talál oda és megint nagyon nehéz helyzetben lesz. 

A következő feladat volt talán a legizgalmasabb. A nő felhúzott egy óvszert az álló farokra és elkezdődött a valaha átélt legizgalmasabb szex. De a nő mesterien tudta úgy irányítani a dolgokat, hogy mindkettőjük orgazmusa csak sokára jöjjön el, mikorra már mindketten nagyon akarták - és mikorra megint sürgős lett volna ,hogy megkaphassa a poharat. Ekkor már a nő is összeszorított combokkal, csípőtekergetéssel próbálta visszatartani a pisit.

- Tudom, hogy most téged kéne, hogy pisiltesselek, de nekem is nagyon kell. Várnod kell, amíg én végzek. 

A férfi legnagyobb döbbenetére a nő a mellkasa fölé guggolt és elkezdett pisilni! A testén végigfolyó pisi már túl sok volt neki. A vizelési inger annyira erős volt már, hogy semmiképpen nem tudott száraz maradni. Akármennyire szorította, legalább egy pohárnyi kicsorgott, mire meg tudta állítani. 

A nő végzett és meglátta, mi történt. 

- Nem bírtad ki. Hát ez baj. Ráadásul jó sok jött. 

Kiment a szobából, majd kabátban jött vissza. 

- Most le fog hűlni a levegő 12 fokra. Nagyon fogsz fázni a nedves testeddel. És milyen nehéz lesz tartogatni! 

A levegő tényleg rohamosan hűlt. Egyre jobban fázott és egyre nehezebb volt visszatartani. Remegett, a pisi meg jött volna kifelé. Fél óra telt el, addigra dobálta magát az ágyon, annyira kellett neki. A levegő melegedni kezdett. De már nem sokat segített ez rajta. A farka folyamatosan csöpögött, de ez nem látszott, hiszen amúgy is nedves volt az alsója azon a részen.

-Most kicserélem ezt a gatyát, hogy lássam, ha elcsöppensz.

"Jaj, ne! Ha megint nem enged pisilni, mert meglátja, mi a helyzet, biztos, hogy teljesen bepisilek. Ki tudja, mit tervez arra az esetre?" 

Ehhez le kellett venni a lábbilincseket. Végre össze tudta szorítani a combjait! De a nő meglátta, hogy még mindig csöpög a farka.

-Mivel ez most csak csöpögés, annyi a büntetésed, hogy a következő feladat után 20 percet kell várnod, amíg pisilhetsz. A feladat pedig: reggelizzünk meg!

Nem tűnt nehéznek, amíg be nem hozta a reggelit. Ugyanis leves volt, második fogásként pedig dinnye! Majd ezek után 20 perc várakozás arra a bizonyos pohárra! Könnyek szöktek a szemébe. Mióta megkapta az új alsót, nem jött egy csepp se, de tudta, hogy most fog, nem is kevés. 5 perc...10perc...15 perc... Közben a nőnek is egyre jobban kellett pisilnie. Ekkor valami váratlan dolog történt:  a nő nem bírta tovább. Ott ült az ágy szélén, egyre jobban mocorogva, majd egyszer csak a kezét a lábai közé kapta, de már késő volt. Folyt belőle a pisi. De a látvány a férfin sem segített. Ott is megindult az ár, megállíthatatlanul, míg teljesen ki nem ürült mindkettejük hólyagja. 

A nő mosolyogva fordult hozzá: 

- Azt hiszem, elég volt ennyi mára. Szeretnéd, ha elengednélek és úgy szexelhetnénk? 

- Igen...

És megtörtént a dolog. Aznap még ötször.

- Nem is volt ez olyan rossz -mondta a férfi.-Esetleg meg lehetne ismételni valamikor? 

Weegitta1 Creative Commons License 2016.04.07 0 0 1339

Én is szeretem a történteket 🙂

Neriya Creative Commons License 2016.04.07 0 0 1338

Jobban szeretek ide írogatni, hogy mások is láthassák. Ha lesz időm, ma még írok valamit. Csak most tanulnom kell. :)

Előzmény: master-joda (1336)


Vaskoska Creative Commons License 2016.04.07 0 0 1337

Ez jó volt !

Most olvastam először ilyet ..

Nagyon tetszett !

Előzmény: Neriya (1335)
master-joda Creative Commons License 2016.04.06 0 0 1336

Szia! Van kedved privátban megosztani egy-két történetet? 25 éves Bpi srác. imádom amikor visszatartom. :) superteens01@gmail.com

Előzmény: Neriya (1335)
Neriya Creative Commons License 2016.04.06 0 2 1335

Sziasztok! 

23 éves lány vagyok, aki imádja nézni, ahogy egy fiú visszatartja. Néha én is szoktam tartogatni, de erre ritkán van lehetőségem. Szeretek tartogatós történeteket is írni. 

Mindjárt írtam is egyet nektek, remélem, tetszik.

A fiú egy folyosón haladt, két oldalt szobák. Nagyon kellett pisilnie. Benyitott minden ajtón, hátha wc, de egyik sem volt az. Aztán egyszer csak megtalálta. Benyitott az ajtón és ott volt. Odaszaladt, de a wc elugrott. Utánament, de megint elugrott. És megint. "Nem bírom tovább! " gondolta és ekkor felriadt.

Éjjel kettő volt. Visszaemlékezett a tegnapi sörökre, amit a lánnyal együtt ittak meg. Milyen gyorsan feltöltötte a hólyagját! Aztán hiába kellett nekik, annyira fáradtak voltak, hogy nem mentek ki, hanem rögtön elaludtak. Most viszont muszáj lesz kimennie. Csak hát meztelen. A lány lakótársai meg kint söröznek még mindig. "Hol van a gatyám?" 

Tegnap csak gyorsan ledobták magukról a ruhát, most meg a sötétben nem találta. Nem akarta felébreszteni a barátnőjét azzal, hogy felkapcsolja a villanyt. De a hólyagja nagyon tele volt. Erősen megszorította a farkát, testsúlyát egyik lábáról a másikra helyezte. "Hol van már? " Pánikszerűen keresgélt. Legalább egy törülközőt maga köré tekerhetne, de azt sem talált. Ez volt az első éjszakájuk együtt, még nem ismerte annyira a szobát, hogy sötétben is kiigazodjon. Hirtelen olyan erősen rátört a vizelési inger, hogy meg kellett állnia és szorítani a minden izmával, mindkét kezével. Egy darabig így állt, majd az inger alábbhagyott. "Nincs más hátra, fel kell kapcsolnom a villanyt". Elbotorkált az ajtóhoz, farkát markolászva. Kitapogatta a kapcsolót... és nem történt semmi. Áramszünet. "Pont most?" Résnyire kinyitotta az ajtót, hátha a sötétben a lakótársak abbahagyták a bulizást és elmentek lefeküdni. De nem! Mécseseket gyújtottak és úgy mulattak tovább. Fel kell ébresztenie a barátnőjét. De megint meg kellett állnia, hogy legyőzzön egy újabb, cunamiként rátörő ingert. Akárhogy szorította, spriccelt egyet a farka, de el tudta zárni a csapot idejében. Ekkor mocorgást hallott az ágy felől. A lány felébredt. Észrevette, hogy barátja nincs mellette.

-Hol vagy?

-Itt vagyok, kicsim! Nagyon kell pisilnem, de meztelen vagyok és a sötétben nem találom a gatyámat. Mellesleg áramszünet van." 

- Nekem is kell, azért ébredtem fel. Segítek megkeresni, mellesleg, ha kezedbe akad a bugyim, szólj! 

-Nem lehetne egy törülközőt... 

-Azok mind a mosdóban vannak. Jaj, be fogok pisilni!

Ezúttal a lány állt összeszorított lábakkal, puncijára tapasztott kézzel. Ő nem volt olyan szerencsés, mint barátja az első ilyen alkalommal: pár csepp összepiszkolta a kezeit. Végül sikerült legyőznie az ingert és táncikálva tovább keresgélt. És igen! Kezébe akadt egy nadrág meg egy póló. A fiú kikapta a kezéből az előbbit és megpróbálta felhúzni, ami nem volt egyszerű művelet fél kézzel, hiszen a farkát nem tudta elengedni. Rohant volna a wc-re, de meglátta szerelme körvonalait, amint éppen megint minden izmát megfeszítve görnyed. Hirtelen csorgó hang ütötte meg a fülét.

-Jaj, ne! Nem tudom visszatartani. 

Szerencsére csak egy kevés jött ki, el tudta zárni a csapot. A fiú lekapta a magáról a nadrágot és a pólóval együtt odaadta a lánynak.

-Menj ki előbb te, neked jobban kell.

A lány nem bírt nemet mondani. Felhúzta a két ruhadarabot, fél kézzel a punciját fogva, fél kézzel a ruhákat húzva. A fiú szabad kezével segített. Közben mindketten úgy ficánkoltak, mint a latin táncosok. Egész testük minden izma kellett ahhoz, hogy ne pisiljenek be. A lány kiszaladt, amilyen gyorsan csak összeszorítptt combokkal tudott. Egyik keze a nadrágban, betapasztva az ostromlott lyukat. 

Amint becsukódott az ajtó, a fiú érezte, hogy nem bír újra megmozdulni. A következő mozdulat csakis a wc felé futás lehet. Hirtelen valami nedveset érzett. Eltartott egy pár másodpercig, míg rájött, hogy eppen pisil, hiszen annyira kellett neki, hogy az első, záróizmai közül előtörő cseppek semmilyen megkönnyebbülést nem hoztak. Nem tudta ennél jobban szorítani. Végül belenyugodott sorsába és elengedte magát.

Barátnője nyitott be.

-Bocsánat, nem bírtam tovább... -kezdte szégyenkezve.

-Én sem -mondta halkan a lány. -Amint beléptem a wc-be, már csak arra volt időm, hogy leüljek, nem tudtam lehúzni a nadrágot. 

A fiú megvárta, míg az utolsó cseppek is a padlóra érnek, majd odament a lányhoz, megölelte és megsimította a nedves punciját. Levette róla a nadrágot és a pólót és a két megkínzott testrész összeért. Simán csúszott be az álló farok a hüvelybe, ami úgy szippantotta magába, mint az éhező egy tál gőzölgő levest. Ott a padlón lettek egymáséi.

Weegitta1 Creative Commons License 2016.03.31 0 0 1334

Szia !

 

Nagyon örülök , hogy nem látod akadályát annak, hogy a határokat feszegessük.

 

A verseny szerintem ugy lenne a legjobb, ha a legszigorúbb szabályok mellett történne.

 A versenyzőknek valóban az lenne a fő szabály hogy inni lehet bármikor bármennyit persze mindenkinek azonos menniységet pisilni viszont semmiképp. 

 

Az öltözéknek olyannak kell lennie, ami a legapróbb szivárgást is megmutatja, és akinél ez jelentkezik, azonnal veszített. Mindkét versenyzőnek alap feltétel lenne, hogy a legkisebb jelét se mutassa a pisilhetnékének , azt teljesen el kellene palástolniuk, mindenki elöl. Közben a különböző feladatok jöhetnének , ami a figyelmet megosztja. Persze elmaradhatatlan eleme lenne a versenynek a zsűri részletes ellenőrzése minden 30 percben a zsűri oda menne a versenyzőkhöz, és alaposan szemügyre venné minden apró részletét a ruhának, hogy van e pisilésből eredő folt, amennyiben a legkisebb folt is észrevehető valakinél, a versenynek vége . És szemügyre valamint kéz ügybe vennék a versenyzők duzzadt hólyagját is. Alaposan megnyomogatnák és ellenőriznék mennyire kemény, mennyire dudorodik , és mennyire ér a köldök alá vagy már felé. A versenyzőknek az ellenőrzés ideje alatt is be kell tartani a szabalyokat, szóval kedvesen csevegni kellene a zsűrivel, és annak ellenére hogy a zsűri tudja hogy nagyon kell már pisilni a versenyzőknek,el kellene hitetniük, hogy nekik még semmi igényük nincs ilyen téren. Aztán az ellenorzés után persze további folyadék következik a versenyzők részére amit mosolyogva kell elfogyasztani az utolsó cseppig ezután a verseny folytatódik, és lenne egy fürdőszobás jelenet , ami abból áll, hogy a versenyzőknek ahogy itt olvastam úgy kell tenniük, mintha pisilnének a WC-én bizonyos időt ülni és állni kellene előtte , mint egy hagyományos pisilésnél, de a szabályok ugyanúgy érvényesek nem szabad izegni mozogni ringatózó mozdulatot tenni, és persze csak imitálni szabad a pisilést. Aztán ha mindkét versenyző megcsinálta a pszichológiai pisit , vissza kell menniük további innivalót fogyasztani és minden jel nélkül tovább tartani. Aztán a legvégén jönne egy zuhany teljesen duzzadt holyaggal . A zuhany külön külön történne, amíg a lány van benn addig a fiú kintről végignézi hogy hallja a vizet, ahogy csorog . Persze a zsűri eszes, és a zuhany alja, be van vonva olyan anyaggal, ami a vizelet legkisebb jelére is nagyon elszineződik . Így ha esetleg valaki pisilne azonnal kiderül . Kb ilyeneket találnék ki.....

 

 

kivancsi vagyok arra te ehez mit szólsz esetleg mivel egészítenéd ki ???

 

 

 

 

szia 

Alfrédi Creative Commons License 2016.03.31 0 0 1333

Semmi akadályát nem látom annak, hogy feszegessük a határainkat.  :)

 

Ami a szabályokat illeti, kétféle szabályrendszert tudok elképzelni.

Léteznek egyértelműbb és egyszerűbb objektív szabályok. És léteznek többféle szempontot figyelembe vevő szubjektív szabályok. És lehet a kettőt kombinálni is.

 

Az objektív szabályok alapján könnyű eldönteni azt, hogy melyik versenyző a nyertes. A versenyt lehetne játszani visszatartási időre, visszatartott vizeletmennyiségre és mindkettőre.

 

Ha visszatartási időre játsszuk, akkor a versenyzőknek egyszerre el kellene menniük wc-re, majd lenulláznánk a stoppert és innentől kezdve 5 percenként meg kellene inni 4dl vizet, összesen 20 perc alatt 2 litert. A versenyzők (a fiú és a lány is) azonos, feszes alsóneműt viselne, olyat, amelyen nagyon látszik mikor nedvesség áztatja át.

A megivott 2 liter után várakozás következne. A versenyzőknek nem kellene semmit csinálniuk, csak szabálytalanságot nem lenne szabad elkövetni. Ilyenek pl a kézzel segítés, vagy bármilyen kismértékű ciklikus mozgás, mint lábremegtetés, lábemelgetés, rázogatás, ringatózás, tipegés, testsúlyáthelyezés, dülöngélés.

Enyhe statikus szorítás engedélyezve lenne, csakis olyan, mikor egyik lábra helyeződik kicsit a testsúly és a kissé hajlított láb mellézár az egyenes lábnak. De a teljes verseny alatt maximum 10 percig engedélyezett ez. És lábat nem lehet váltogatni, csak 5 perc után egyszer váltani.

Ha valaki nem bírja és kicsurran pár csepp vizelete, még nem veszített, csak akkor, ha a folt átmérője elérte az 5 cm-t.

 

Ha visszatartott mennyiségre játszunk, akkor a testmozgás ugyanúgy korlátozva van, mint az előzőekben. Mikor a versenyzők úgy érzik nem bírják tovább (de legkésőbb mikor az alsójukon a folt eléri az 5 centit) akkor egy mérőedénybe kell engedniük a vizeletüket, Aki többet tudott beleengedni, vagyis a hólyagjában többet volt képes összegyüjtögetni, az nyert.

 

Ha mennyiségre és időre is játszunk, akkor pontot kap aki valamelyikben  nyert, így lehet 1:1 a végeredmény, vagyis döntetlen.

 

Lehet úgy is megrendezni a versenyt, hogy a versenyzőknek semmilyen jelét nem szabad mutatnia annak, hogy ürítenie kell, miközben különböző feladatokkal is terhelik őket, amelyek megosztják a figyelmüket a feladat teljesítése és az észrevétlen visszatartás között. Aki nem tud a kettőre teljesen figyelni, vagyis jelét mutatja  a pisilhetnékének, az veszített.

Itt zsűrire is szükség lenne, több főre, hogy minél igazságosabb legyen az ítélet, hiszen a testmozgások elbírálása szubjektiv dolog.

 

Még kifejtem részletesebben milyen feladatokat gondolnék a versenyzőknek elvégezni.

 

Legközelebb kedd körül tudok jönni.

 

Addig, ha ráérsz, esetleg lemérhetnéd jelenlegi visszatartási szintedet, hogy pisilsz, majd stopper indul, 5 percenként 4 deci vízivás, mikor már nem tudod tartani, stopper megáll, pisi mennyiség megmér. 

Én is meg fogom csinálni hamarosan a felmérést.

És intim tornázom is. De Te is, rendben!?  :))

Előzmény: Weegitta1 (1331)
Alfrédi Creative Commons License 2016.03.31 0 0 1332

Szia!

 

Nem tudom elmondjam-e, de nagyon él bennem az emlék, ami pár órája történt.

Ma este találkoztam egy barátnőmmel (aki kimondottan barát és nem más) és elmentünk a mekibe valamit megünnepelni. 40 percet töltöttünk ott és ezalatt 4-szer töltöttem a szerintem 4 decis pohárba magamnak és neki is. Mondta, hogy nem kér már, de hoztam mindig neki és végül nagy nehezen meg is itta. Vagyis kb 1,5 litert ittunk mindketten 40 perc alatt. Mondta is, hogy nem fogja kibírni hazáig, és még a mekiben el is ment wc-re. Én kb 1 órával előtte voltam otthon, vagyis majdnem üres volt még akkor az én hólyagom is.

Azután elmentünk sétálni a közeli ligetbe, mondta van egy kis ideje, és jó idő volt, beszélgettünk, csináltunk képeket. A mekiből való kilépés után 45-50 perccel én már éreztem a hólyagom telődését. Kb 10 perccel később mondta, hogy indulni kéne hazafelé és azt is, hogy neki már most pisilnie kell a sok ital miatt. Említette, hogy lehet elmegy itt valahol, de elvetette és mondta, hogy inkább visszatartja hazáig. (neki több mint 1 óra) Mondtam elviszem a hévig. Mire odaértünk a hévhez (20 perc) az pont orrunk előtt ment el. Jó negyed óra a következőig. Addig ő átment volna közeli áruház wc-jébe. ám az bezárt. 

Nekem ekkor már jó közepesen feszítette a hólyagomat a vizeletem. Mivel ugyanannyit ittunk, benne is hasonló mennyiség lehetett. Figyeltem a testbeszédét, látok-e rajta valami ráutaló mozdulatot. Amit láttam, éppen csak valami óvatos testsúlyáthelyezéses, lassú lábzárás volt. Én tudtam ennek az okát, de lehet még én sem tudtam volna beazonosítani, ha nem tudom konkrétan, hogy pisilnie kell. Nagyon diszkréten tartogatta.

Beszélgettünk, míg vártuk a hév indulását. Nekem már olyan 7-8-as ingerem volt, szívesen helyezgettem volna a testsúlyomat, de ellenálltam.

Majd mikor már majdnem indult a hév remélve, hogy nem bukom le, megkérdeztem, hogy nagyon kell pisilned, ki fogod bírni hazáig? Erre mondta, hogy húú, nagyon kell már, de visszatartom.....

Majd elbúcsuztunk. Én 20-25 perc alatt értem haza kocsival. A vége felé már nagyon fájt és szúrt a hólyagom, minden erőmmel szorítottam a záróizmomat, hogy kibírjam, gyakorlatilag elértem a kapacitásom maximumát.

Tudtam, hogy ő kb most száll le a hévről, de még hátra van neki úgy 15 perc autóút. Gondoltam felhívom, hogy sikeresen hazaért-e ..... na és persze, hogy kibírta-e hazáig...? Vártam még, hogy kb hazaérjen. Jól sikerült kiszámolnom, mert mondta, hogy pont most ért haza és száll ki a kocsiból, és nyitnia kell az ajtót és le kell tennie, mert siet, mert már nagyon kell pisilnie.....

Majd kicsit később még visszahívtam egyéb dolgok miatt (miután pisilt) :) és szívesen kérdeztem volna pár dolgot a pisiléssel kapcsolatban (pl, hogy még meddig bírta volna) de nem mertem, az túl gyanús lett volna és nem akarom, hogy bármit megsejtsen ezzel kapcsolatban.

De érdekes este volt, a véletlen hozta így, és tulajdonképpen majdhogynem egy tartogató verseny is volt, eléggé egyenlő feltételekkel. A végkimenetele pedig az volt, hogy inkább ő nyert, mint én, én nem tudtam volna addig visszatartani, mint ő. És ő lehet még bírta is volna tovább.......

 

 

Tanulság: pisitartogatási versenyeken a nőket sosem szabad lebecsülni!!!!  :)  

Előzmény: Weegitta1 (1331)
Weegitta1 Creative Commons License 2016.03.30 0 0 1331

Szia 

 

nagyon izgalmas lenne a jelenlegi maximális határainkat feszegetni 😀 Persze csak a legszigorúbb szabályok mellett, amit mind a kettőnknek vállalni kellene 🙂 Nekem van belőle egy pár gondolom neked is ,,,,..... Megosztanád velem a te szabályaidat ??? Részletesen leírva minden Elemére kitérően?? 

 

 

Várom a folytatást 

 

 

szia 

Alfrédi Creative Commons License 2016.03.30 0 0 1330

Szia!

 

Nagyon izgalmas olvasni téged. Ennyire elszánt pisitartogató lánnyal nemigen találkozni, mint amilyen Te vagy!  :)

 

Nagyon sokat tudhatsz a témáról, ebben biztos vagyok. Szeretnék is majd segítségért fordulni hozzád, mivel az utóbbi 1 évben érezhetően visszaestem visszatartás terén, nem tudom mostanában olyan magabiztosan uralni a nagyon feszülő hólyagomat, mint azelőtt. Én mindezt annak tudom be, hogy az utóbbi években kevesebb alkalmam van az önfeledt és izgalmas tartogatásra, így ritkábban is tartogatom, vagyis a visszatartó izmom és hólyagom kevésbé van edzésben, mint régen. De elég ebből és most már igazán vissza szeretném szerezni a régi formámat, illetve még tovább is szeretnék fejlődni. Ebben szeretném, ha segítenél tanácsokkal, hiszen biztosan van amit te jobban tudsz.  :)   És azért is, mert nem szeretnék szégyent vallani, ha sor kerül közöttünk egy tartogató versenyre.  :)

 

Szerintem most kellene egy erőfelmérőt tartani mindkettőnknek, hogy jelenleg milyen szinten vagyunk, ahonnan szeretnénk még továbblépni.

Arra gondoltam, hogy mikor van időnk, odahaza igyunk meg 20 perc alatt 2 liter vizet, előtte menjünk pisilni és mérjük az időt, meddig tudunk úgy viselkedni, lazán mozogni, hogy senki ne vehesse rajtunk észre, hogy nagyon kell pisilnünk. Domborodó has nem számít. És mikor eljő az idő és képtelen a záróizmunk a jelenlegi erejével útját állni a a rengeteg vizeletnek, akkor meg is mérnénk a mennyiségét, ami kiindulási alapul szolgálna és ezt kellene majd később fokról fokra fejleszteni, valamint a visszatartás idejét és a könnyed, laza viselkedés határait mind jobban kitolni, hogy ha eljő az idő, akkor majd élesben is magabiztosabbak lehessünk a nyilvánosság és emberek előtt.

 

Mit szólsz hozzá?

 

Este még folytatom.

 

Szia!  :)))

Előzmény: Weegitta1 (1329)
Weegitta1 Creative Commons License 2016.03.30 0 0 1329

Szia Alfrédi !

 

 

Hidd el, hogy én nekem nagyon jó érzés ezt a témát feszegetni 🙂🙂

 

Tulajdonképpen nagyon sok érdekes tapasztalatot és nagyon sok tudást összegyűjtöttem ezzel a témával kapcsolatosan így nagyon szívesen segítek neked. Viszont szerintem te még nálam is sokkal rutinosabb ês tapasztaltabb vagy, szóval szivesen fogadok tőled minden tanácsot és beszélgetek veled szívesen . 🙂

 

Az intim torna valóban jo módszer én is ismerem egy pár fajtáját, és van hogy gyakorlom is . Én is úgy gondolom, hogy az az egyetlen egy olyan izom amit nyugodtan szoríthatsz tiszta erőből ameddig csak birod, azt nem látja senki 🙂 Rajtad kívül senki nem érzi a duzzadó hólyagodban felgyülemlett olykor kinzóan feszítő pisi nyomását és rajtad kívül senki nem tudja elrejteni annak a tényét hogy nagyon ki kellene már menned WC -re . Én sem szeretem azt, ha valaki látványosan mutogatja hogy neki iszonyatosan kell pisilnie pisi táncol esetleg látványosan keresztezi a lábat vagy helyezheti nagyon feltűnően a súlyt egyik lábáról a másikra , és ehez hangosan nyögdécsel és mondogatja hogy bepisilek.... A legelfogadhatatlanabb pedig az, ha még oda is nyúl magának akár férfi akár nő.... 

Ezt nem tudom elfogadni, és nem is értem... Én olyan beállítottságú vagyok, hogy inkább "robbanjon" szét a hólyagom , de akkor se mutassak semmilyen megbotránkoztató jelet vagy viselkedést ami elárulja hogy nagyon rég nem voltam pisilni. Én nagyon jó ön fejlesztésnek tartom azt, ha szabalyozhatom a testem mert ki más ha nem én vagyok képes arra hogy irányitsam a működését . Alapos koncentrálással sok dolgot el lehet érni akkor is, ha több liter vizet megittál ami már igencsak ki  szeretne jönni , és egy jelet engedhetsz csak meg magadnak az a dudorka a holyag tágulása miatt ami a köldök felé is szokott emelkedni . Személy szerint sokat szenteltem a dudor témára 😊 Valoban van egy határ mikor már a has behúzás nem segít mert a domborulat látszik , és ha annyira telt már a hólyag, akkor bizony a behúzás igen csak próbára teszi a tűrőképességet , hiszen fáj..... És be is görcsölhet. Ezért ha csak azt az egy jelet engeded meg magadnak az még rendben van . Hagy dudorodjon az a hólyag ha akar viszont cserébe mindent magában kell tartania nem számít mennyi ideig és hogy milyen sok pisivel kell megküzdenie . És nem szabad a ló túlsó oldalára sem átesni , mert csak arról volt szó , hogy dudorodhat ha akar de egyéb kedvezmény nincs tehát nem gomboljuk ki a nadrágót, nem lazitjuk meg az övet, és nem kerüljük a le ülést , csak azért hogy ne érezzük a kellemetlen nyomást. ILYEN NINCS!🙂 Akármilyen duzzadt legyen is a hólyag , ugyan úgy természetesen kell mozogmi viselkedni ha mondjuk észreveszem hogy esetleg kicsit feszültebb a járásom vagy a test tartásom a megszokottnál , akkor arra figyelek, hogy tűnjek lazának, természetesnek ha gyorsabban járnék esetleg , direkt lassítom magam, emlékeztetve arra, hogy csak nyugi a pisi nem Sürgethet. Ha le kell ülnöm, mikor nagyra tagùlt a hólyagom, és a nadrág is szorit akkor mosolyogva ülök le, csak azért is 😀 Neked milyen szabalyaid vannak erre ....????? Kiváncsi vagyok

 

 

puszi  

Alfrédi Creative Commons License 2016.03.29 0 0 1328

Szia Gitta!

 

Szívemből beszélsz, teljesen egyetértek azzal, amit írtál. :)

 

- "Edzés alatt tartani a hólyagot, a záróizmot és az akaraterőt"  - ez zene füleimnek, pontosan ez a lényeg szerintem is  :) És lényeges a fegyelmezettség (amihez megint csak akaraterő kell) hiszen fegyelmezettnek kell tudni maradni a legkínosabb percekben is, hogy senki ne vegye észre a körülötted levő emberek közül, hogy milyen nagyon kell pisilned.

A szakavatott szem meglehet így is képes észrevenni ezt, de ők nem lehetnek túl sokan, csakis azok, akiket nagyon érdekel az, amikor egy másik embernek pisilnie kell. Nem akarok szerénytelennek mutatkozni, de úgy érzem én is pont ilyen vagyok, azaz kifejlődött nálam egy olyan érzék, hogy már minimális jelekből, mikromozdulatokból fel tudom állítani a diagnózist elég nagy biztonsággal. :)  Elárulom azt is, hogy sokkal jobban izgatja a fantáziámat az, amikor egy fegyelmezett és diszkréten viselkedő és magára vigyázó nő apró, óvatlan mozdulataiból sikerül megállapítanom, hogy nagyon kell pisilnie, mint mikor egy nő úgy mozog, hogy meg sem próbálja leplezni a szükségletét vagy pláne, ha még gátlástalanul rá is játszik erre azzal, hogy nagyon széles mozdulatokkal pisitáncol és mondogatja is, hogy bepisilek...stb, miközben határozottan az az érzésem támad, hogy ez a nő még egyáltalán nincs a bepisilés közelében, egyszerűen csak pisilnie kell valamennyire, és csak hisztérikusan vagy jópofaságból eltúlozza a dolgot és valójában sokáig vissza tudná még tartani, ha muszáj lenne neki. Persze nem tagadom, felfigyelek erre és érdekel mikor ilyesmit látok, de az igazi titokzatosságot és rejtélyt az jelenti számomra, mikor megpillantok egy diszkrét nőt, akinél kiszúrom, hogy már nagyon kell pisilnie, amit annyira igyekszik és tud is leplezni, hogy senki észre sem veszi rajta (rajtam kívül persze) :)) Mikor megpillantok egy ilyen nőt, annyira tudni szeretném, hogy vajon mióta kell pisilnie, mennyire kell pisilnie (10-es skálán) miért nem ment pisilni, lett volna rá lehetősége, meddig kell, hogy még visszatartsa, illetve meddig akarja még visszatartani és végül, hogy meddig tudná még visszatartani?

Ezekre a kérdésekre persze sosem fogom megkapni a választ, hiszen mégsem mehetek oda a metróban egy pisijét diszkréten tartogató nőhöz, hogy tessék mondani, mióta kell önnek pisilnie és egy 10-es skálán mennyire kell ebben a pillanatban önnek, és meddig tudná még visszatartani.....?  stb, stb.  :)  Azért ez mégiscsak furcsa lenne.  :)

 

Most még csak röviden a hólyag és záróizomedzésről.

Mindkettőt lehet edzeni, ami nagy segítséget jelent, hogy tovább és látható jelek nélkül vissza tudd tartani a pisidet.

A hólyagot arra kell nevelni, hogy egyre nagyobb és nagyobb mennyiségű vizeletet tudjon befogadni és magában tartani. Időnként vissza kell tartani a maximumig, nagy önfegyelemmel, akaraterővel az utolsó másodpercig. Mikor nem képes már tovább a záróizom a vizelet útját állni és megindul a bepisilés, akkor egy előre odakészített mérőedénybe kell engedni az összes pisit, ami a hólyagodat feszítette. Az utolsó cseppig... Le kell olvasni hány ml vizelet van benne, illetve mérőedény helyett egy pontos mérleg is jó, és akkor azt kell leolvasni és feljegyezni, hogy hány grammot mutat. Ez lesz a kiindulási alap, és bármennyi is ez, ezen kell majd később fokról fokra javítani. (Mellesleg a nők ebben jobbak, vagyis jobban tudják továbbfejleszteni a hólyagjukat, mint a férfiak)  :)

A záróizom fejlesztése is ugyanilyen fontos! Erre találták ki az intim tornát. Többféle ilyen torna létezik. Kégel..Kriston..  stb.  Én a Kriston félét jobban ismerem és szerintem nagyon hatásos. Megvan nekem könyv és videó formában is. (Ha szeretnéd átküldöm neked ezeket elektronikus formában, ha elküldöd az én email címemre a tiédet. De ne a jelenleg megadottra küldd, mert erre vagy fél éve nem tudok belépni, ezért átírom majd egy újabb címre, egy gmail-esre.) Az intim tornánál lényeges, hogy rendszeresen, lehetőleg naponta csináljuk, ha lehet. Napi kb 20 perc, eleinte elég kemény és rendes izomlázat okoz a gát és húgycső környékén. Cserébe viszont gyorsan növekszik a záróizom szorítóereje. Nőknél 1 hónap alatt átlag 132%-os szorítóerő növekedést mutattak ki. Nem csak sokkal erősebben fogsz tudni szorítani, de kitartóbban is. Ha pedig erősebb és megbízhatóbb a záróizmod, akkor pisitánc, lábkeresztezés és testsúlyáthelyezgetés nélkül is jól tudod majd uralni a pisit, ami fontos, ha sok ember vesz körül. :) Tovább is tudod majd tartogatni és több pisit is tudsz majd bent tartani a hólyagodban.

 

Összefoglalva, először is meg kellene, hogy mérd mennyi pisit is tud jelenleg magában tartani a hólyagod, mikor teljesen visszatartod a pisilést. Én is nagyon kíváncsi vagyok erre. :) A látható hólyagdudor amit írtál - ha ilyen szokott lenni nálad - akkor bizony szép nagyra tud tágulni a hólyagod, már most is.  :))  Nálam a látható hólyagdudor kb 1-1,1 liter után kezd látható lenni. E fölött hiába próbálom behúzni, nem tudom teljesen leplezni a dudort. Ha behúzom a hasam, a köldök alatt akkor is látszik ilyenkor már a domborulat. De a domborulat csak egy dolog, a pisit még sokáig tudom tartani ezután is. Leszorítani valami rugalmas pólyával még le lehet elég jól a hólyagot.

A másik pedig, hogy kezdd el az intim (húgycső/gátizom) tornát. Ebben tudok segíteni tananyaggal.

 

Én is elhatároztam edzeni fogom magam, mert szükségem van rá, kicsit visszaestem visszatartás terén az utóbbi időben, talán mert kevesebb lehetőségem van az kellemes hangulatú pisivisszatartásra, így kevesebbszer is tartogatom, ergo visszafejlődtem.  :(

De itt az idő a változásra!  :))

 

Mondd Gitta, nem szeretnél nekem segíteni abban, hogy visszanyerjem a korábbi csúcsformámat? - Vagy még annál is tovább javulhassak?...  :)  Biztosan tudnál motiválni, hogy fejlődjek, mondjuk tanácsokkal, bíztatással, hiszen Te gyakorlott tartogató vagy.  :)  És lehetnél velem szigorú is, és következetes.....

 

Nem lennék hálátlan és segíteném ahogyan csak tudnám a Te fejlődésedet is.  :)))

Esetleg rendezhetnénk tartogató versenyeket, megmérve,hogy éppen ki meddig, és mennyi pisit tud magában tartani, és ki mennyit tudott fejlődni önmagához képest...

 

És kipróbálnánk magunkat éles szituációban, emberek között, mikor már a pisilést még jobban vissza tudjuk tartani.

Képzeld, emberek között vagy, múzeumban vagy valami rendezvényen, és ott neked olyan nagyra tágult a hólyagod, ami nemrég még lehetetlen lett volna. De most így is kibírod és nem veszi észre rajtad senki mennyire tele vagy, mert csak Te tudod, Te érzed. Az edzéseknek hála, tovább tudod tartani.  :)))

 

 

 

Előzmény: Weegitta1 (1327)
Weegitta1 Creative Commons License 2016.03.26 0 0 1327

Szia, Alfrédi! 

 

Valóban nagyon szeretem tartogatni a pisilést, minden formában szeretem uralni a hólyagom, és a belőlem távozni kívánó pisit J . Annak a híve vagyok, hogy az ember uralkodik a hólyag felett, nem pedig fordítva… Éppen ezért mindent megteszek annak érdekében. hogy a hólyagomat edzem, és csak akkor pisiljek, amikor már valóban nincs más választása a testemnek. Mert hát én is ember vagyok, néha nekem is pisilnem kell, persze próbálom minél későbbre húzni, halasztani a dolgot J

Viszont amivel abszolút nem értek egyet, az az, hogy valaki ne tudja a pisilhetnékét szépen csendben a legdiszkrétebb módon visszatartani, elfojtani. Én mindig tesztelem magamon a tűréshatáromat, és mindig szoktam figyelni, mikor jön el az a határ, mikor már pisi táncolnom kellene, vagy ringatóznom, vagy a testsúlyomat helyezgetni, esetleg olyan látható jelet adni, amiből kiderül. hogy pisilnem kell. Amikor érzem magamon, hogy valamiféle külső jeleket produkálok, akkor onnantól kezdve fokozottan figyelek arra, hogy ezeket a jeleket abbahagyjam, és ne forduljon elő akaratlanul. Pont ilyen például a legtipikusabb pisi tánc, vagy a ringatózás, amivel a leglátványosabban közlöd, hogy pisilned kell. Esetleg a grimaszolások. Ha nálam eljön ez az állapot, mikor tudom nagyon jól, hogy ha nem koncentrálnék vagy irányítanám a figyelmem folyamosan, akkor akaratlanul is elkezdenék fészkelődni, mozogni, akkor már csak az jár a fejemben, hogy figyelemmegosztás, fent tartani a látszatot a külvilággal, abban tevékenyen részt venni, mintha a hólyagom teljesen üres lenne, másrészt minden jelet meggátolni, ami arra utal, hogy nagyon rég nem voltam WC-n. Az egyedüli látható dolog, esetleg a hólyag lehet, ami természetesen, ha nem szorítod le, akkor igencsak nagyra tud duzzadni, de ez lehet a maximum, ami árulkodhat. És ez is csak akkor, ha szakavatott szemek látnák, másképpen ráfogható, hogy duci alkat vagy épp terhes. és a égető feszítő érzést, rajtad kívül senki sem érzi, és egyetlen dolog van amit senki nem lát, hogy ha szorítod és küzdesz a pisilés ellen az a záróizom. és az akaraterő. Éppen ezért, én ezt a 3 dolgot tartom a legfontosabbnak edzés alatt tartani a hólyagot, a záróizmot, és az akaraterőt. Te hogy vagy ezzel? 

Alfrédi Creative Commons License 2016.02.29 0 0 1326

Szia Gittawee!!!

 

Légy üdvözölve a visszatartó klubban!

Úgy látom nagyon elszánt, és igazi profi visszatartót üdvözölhetek személyedben! :)

 

Nagyon emlékeztetsz NagyB3300-ra, aki hozzád hasonló, igazi vérbeli pisivisszatartó.

 

Remélem jó alaposan kibeszélhetjük együtt ezt a témát.  :)))

 

Szeretnék tovább fejlődni a tartogatás terén, amiben talán tudnál segíteni nekem. Én is szívesen segítek ebben neked, ha tehetem.  :)

 

Ki tudja, talán egyszer még rendezhetünk is egy visszatartó versenyt, ahol meghatározott szabályok szerint, meghatározott ideig, meghatározott folyadék fogyasztása mellett meghatározott mennyiséget kell majd visszatartanunk.

 

Meséld el valamelyik nagy tartogatós élményedet! Milyen az, amikor nagyon kell pisilned? Mit érzel olyankor testileg, lelkileg?

 

Szia!

Előzmény: Gittawee (1321)
Alfrédi Creative Commons License 2016.02.29 0 0 1325

Szia Drillex!

 

A megkezdett történetet befejeztem egyik megelőző hozzászólásomban. Remélem tetszett.

 

Te is szereted tartogatni a pisilést? Ha igen, mikor fedezted ezt fel, és hogyan szoktad visszatartani?

 

Amúgy a 15 óra nem rossz eredmény, pláne ha iszol is közben.  :)

 

Szoktatok Vanesszával visszatartósdit játszani?  Mindig ő nyer?  :)

 

Nagyon ki van tágulva a hólyagja!!!!!!!!!???  - Ez izgalmasan hangzik.  :)))))))  De mégis, mennyire lehet kitágulva, tudsz erről valamit?  És a tiéd vajon mennyire tudna kitágulni?   :)))

 

A van kedved, a pisitartogatásról beszélgethetünk.  :)))

Előzmény: Drillex (1319)
Alfrédi Creative Commons License 2016.02.29 0 0 1324

Kérdezted, én mit találnék ki a lánynak.

 

Mit szólnál, ha Te lennél az a szerencsés és profi testépítőként :)) egy versenyre lennél hivatalos. Ám verseny előtt látnád a tükörben, hogy nem elég víztelen a tested, talán mert túl sok sótvagy cukrot fogyasztottál és vizet ittál. 1 órával a verseny előtt Ijedten próbálnád helyrehozni a helyzetet azzal, hogy beveszel pár vízhajtó pirulát. Mivel van mit kihajtani, elkezd kimenni belőled a sok folyadék. A készülődés miatt el is felejtkezel arról, hogy érdemes lenne kimenni még a mosdóba. Majd jön a mérlegelés és a versenyzők kivonulnak a színpad közelébe. Ott ki van alakítva egy helység, ahol a versenyzők felpumpálhatják magukat kondigépeken tükör előtt és bekenhetik magukat barnító krémmel. WC-t viszont nem helyeztek el ott a közelben csak a távoli öltözőben, ahova viszont a verseny előtt már nem szabad visszamenni.

Miközben éppen felpumpálod izmaidat érzed, hogy eléggé telni kezd a hólyagod, amit 5 perce még nem éreztél. Aggódni kezdesz emiatt, tudod a vizhajtó műveli ezt, de úgy hiszed 20 per múlva vége is a versenynek, addig nem lesz semmi baj. Ám telik az idő, nem szólítanak titeket a színpadra, csúszik a szervezés valami miatt. Ám ekkor már nagyon kell pisilned, dolgozik a vese a vízhajtó miatt. A hasad izmos és lapos a sok edzéstől, ám most a telt hólyag miatt pufinak látszik alul. Látod is a tükörben, kezd feltűnő lenni a kidudorodás. A többi lánynak persze lapos és kockás a hasa, persze nekik nem kell pisilniük. Ilyen lenne a Tiéd is, ha neked se kellene pisilned. De neked kell, nagyon és egyre jobban kell. Ha behúzod a tükör előtt, akkor neked is lapos, de akkor meg fájni kezd a hólyagod a felgyűlt pisi miatt. Mivel bekented a fényes barnító krémmel a testedet, így minden dudor a testen sokkal hangsúlyosabban jelenik meg.

Eltelik még 20 perc. Most már nagyon kell pisilned. Ha nem húzod be a hasadat egy pillanatra, úgy néz ki a hasad, mint egy 4 hónapos kismamáé. Ha tiszta erőből behúzod, akkor még lapos, ámde úgy érzed olyankor, hogy rögtön bepisilsz.

Ekkor kiszólsz az ajtón a rendezőknek, hogy nagyon szeretnél visszamenni az öltözőbe, mert vécézned kell, ám ők nem engedik, mondván ez kizárást von maga után és különben is bármikor szólíthatnak a színpadra és akkor rögtön indulni kell.

Nem tudod meggyőzni, hát visszamész még melegíteni. Úgy érzed a körülötted levő versenyzők némelyike éles szemével kiszúrta a puffadt hasadat, amit nem tudsz állandóan behúzva tartani, mert az túl fájdalmas lenne. Néha ki kell engedni.

Már arra gondolsz feladod a versenyt, hisz nagy hátrányban leszel a többiekkel szemben, kik üres hólyaggal versenyeznek majd ellened.

Ám ekkor váratlanul színpadra szólítják a versenyzőket. Gondolkodni nincs idő eldönteni, hogy feladd-e a versenyt, úgyhogy elindulsz végül a színpadra.

Felsorakoztok egyvonalban a színpadon. A zsűri és a közönség már ettől a pillanattól árgus szemmel figyelnek titeket. Mindenkinek szurkol valaki, ott ülnek a nézőtéren a Te szurkolóid is. :)))

Még csak állni kell, de az is nehéz a Te helyzetedben. Mindenki behúzza a hasát és feszíti izmait, persze úgy, mintha még csak lazán állnának. Neked is ezt kellene tenni. Feszítés nem esik nehezedre, de a hasbehúzás nagyon nehezen megy már. Egyre teltebb a hólyag, egyre több helyet követel magának.

A zsűri megkéri a versenyzőket, hogy egyszerre mutassanak be egyen pózokat. A haspóznál nagyon behúzza mindenki a hasát, mindenki csak a hasakat nézi. Te is behúzod, ahogy csak bírod. A hasad egész laposra visszamegy mert a hólyagodat felnyomod a hasizmoddal egészen a köldököd felé, és szétteríted oldalra is. Te közben pokolian szenvedsz a fájdalomtól. Egy kis pisi ki is szalad közben, de csak pár csepp, nem látszik, ám vigyázni kell, mert ha még több bemegy, az ezen a vékony nacin rögtön meg fog látszani.  :)

Vége az együttes pózolásnak.  A versenyzők levonulnak a színpadról.

De még nincs vége, mert jönnek az egyéni kűrök. Egyesével szólítják újra a versenyzőket a színpadra.

Te 5-nek fogsz következni. Addig még van legalább további 20 perc. Miközben várakozol, szorongatod a pisid, azon gondolkozol, hogy feladod inkább, lehet ki sem fogod bírni a végéig. Igyekszel nem pisitáncolni, ne lássanak a versenyzők sem rajtad semmit. Csak kicsit mozogsz, amennyire muszáj és inkább combjaidat szorítod egymáshoz erősen.

Te fogsz következni. Még mindig vacilálsz, hogy visszalépsz, ám olyan sok munkád fekszik az edzésben és gondolnod kell azokra is, akik érted jöttek el és szurkolnak a nézőtéren, nem teheted meg velük, hogy feladod.... 

Ám a hólyagod ekkorra már hatalmasra tágult, kőkeményen dudorodik, nem lehet nem észrevenni.  Talán ha nagyon behúzod és szétteríted a hasizmoddal felfelé és oldalirányba, talán akkor még nem szúr szemet a zsűrinek és nézőknek, de nem is pisilhetsz be, erre is vigyáznod kell.

Következel Te. Zavarban vagy mikor felmész a színpadra. A hasra összpontosítasz, de fel kell elevenítened a jól begyakorolt pózoló kűröd részleteit is, hogy jól szerepeljél.

Elindul a zene, Te is belekezdesz. A kűröd nagyon dinamikus, nagy erőfeszítést igényel. Közben pedig még meg is kell tartani a vizeletedet. Szorítod a pisit, hisz nem lehet az, hogy bepisilsz ennyi ember előtt, ráadásul még a tv is közvetíti a versenyt.  :) A hasat behúzva tartani és mozogni egyszerre már szinte lehetetlen ilyenkor, de valahogy mégis sikerült. Véget ért a kűr. A zsűri pontozás előtt még néhány pózt kér tőled. Az egyik egy haspóz, hogy lássák mennyire tudod megmutatni az izmos, lapos hasadat, mert a zsűri valószínűleg ducinak találja a hasad alsó részét. Te mindent beleadsz, szorítod és lapítod a hasat, amennyire csak lehetséges. A záróizommal közben ellent kell tartanod és reméled megelégszik a zsűri ennyi hasbehúzással, mert érzed már csak másodpercekig bírod így a szorítást, hogy be ne pisilj.

A zsűri köszöni és pontozza a produkciódat, miközben állsz a színpadon, de a hasadat még nem engedheted ki és érzed nem bírsz már ellentartani a nyomásnak. Kiszökött egy kicsi, úgy 10-20ml-nyi, de végső erőfeszítéssel még sikerült elállítani. De félő, hogy ezt észrevették az emberek. A lábadat nem szoríthatod túlságosan össze, hisz az furcsa dolog lenne. Pillanataid vannak hátra, nem bírod már.......

Engedjenek már el!  - gondolod magadban.   És végre elengednek. Elhagyod a csarnokot. Szeretnél visszamenni az öltözőbe a wc-re. De a szervezők még mindig nem engednek vissza az öltözőbe.

Összeszorított lábbal táncikálsz. Már nem tehetsz semmit, be fogsz pisilni. Talán annyit tehetsz, hogy elbújsz valahová, hogy ne mindenki szeme láttára pisiljél be.

Benyitsz abba a helységbe, ahol felkészültél a versenyre. Meglepődsz, mert nincs odabent senki. Érzed megint megindult kicsit a pisid és rögtön totál be fogsz pisilni. Bemész és keresel egy sarkot ahol leguggolsz pisilni. Észreveszed, hogy ott áll a földön egy 1 literes múanyag shaker, aminek nagy levehető teteje van. Inkább ebbe, mint a földre - gondolod és pont van még időd letolni a versenydresszt és becélzod vastag, erőteljes sugárban a shakert. A literes műanyag gyorsan kezd megtelni és majdnem színültig van már, mikor vissza kell tartanod a pisilést nehogy kifolyjon a kicsinek bizonyult eszközből.

A pisitől a nyított ablakon való kiöntéssel szabadulsz meg.

Ismét célba veszed a tartályt, ami úgy kezd újra megtelni, mintha most kezdenéd csak a pisilést. Majdnem félig van, mikor kezd gyengülni a sugár. Még folyik bele egy kicsi és végül úgy félig lesz tele. Vagyis másfél litert pisiltél összesen, ennyi feszítette a hólyagodat, ilyen sok pisin voltál képes uralkodni.!  :))))

 

A pisilés szempontjából tehát happy enddel végződött a történeted. Nem pisiltél be, vissza tudtad tartani!  :)))

A versenyen 3. lettél, ami nagyon jó eredmény ahhoz képest, hogy mennyire kellett pisilned. Ha nem kellett volna pisilned, biztos első lettél volna!  :))))))))))))

 

Na hogy tetszett?  :)))))))

Előzmény: NagyB3300 (1312)
Alfrédi Creative Commons License 2016.02.29 0 0 1323

Nagyon tetszett az a csövecskés ötleted amivel próbára tennél egy fiút.  :)

Nagyon nehéz így megfelelni a zsűri elvárásainak, de én ennek ellenére szívesen részt vennék egy ilyen kísérleten. :)  Küzdenék, hogy megfeleljek a legkíméletlenebb elvárásnak is. Visszatartanám amíg csak tudnám a pisit. Ha pedig az nem elég amennyire vissza tudom tartani, akkor fejleszteni igyekeznék a visszatartó képességemet minden módon, pl úgy is, hogy tanácsot kérek másoktól, hogy hogyan tudnám még tovább visszatartani. Lehet Téged is megkérnélek, hogy segíts nekem ötletekkel, tapasztalatoddal, hogy miként tudnám még fejleszteni a pisivisszatartásomat.

Tudod, hogy még többet tudjon a hólyagom tolerálni és befogadni, még nagyobbra tudjon tágulni.  :)))

 

.......és ebben bármikor segíthetsz, ha tudsz, szívesen veszem.   :)))

 

- Bár az is igaz, hogy ha túl sokat segítesz, akkor nehezebb ellenfeled leszek, ha majd egyszer tartunk egy pisi visszatartó versenyt.

De akkor is segíts légyszi!  Én is segítek Neked mindenben, hogy Te is a lehető legtovább tudd tartani.  Ez így fer!   :))))))))))))

Előzmény: NagyB3300 (1312)
Alfrédi Creative Commons License 2016.02.29 0 0 1322

Szia Kedves NagyB3300 !  :)

 

Nagyon régen nem írtam neked. Nézd el nekem kérlek, nem egyszerű mostanában az életem!.

Remélem még fogunk sokat beszélgetni ennek ellenére is a kedvenc témánkról!   :)

 

Utoljára a sztori mesélésnél hagytam abba, amikor elmeséltem az akkori friss visszatartós kalandomat a plázában.  Nem értem teljesen a végére akkor, és a részletekre már nem emlékszem olyan pontosan, így nagy vonalakban mondom el, ami megmaradt bennem abból a nagyszerű kalandból.

Visszaolvasva ott tartottam, hogy odamentem egy eladónőhöz direkt a veszélykeresés kedvéért, mert imádok a bepisilés küszöbén nőkkel beszédbe elegyedni.  :) Kérdeztem tőle valamit egy könyvvel kapcsolatban, de már pár pillanat múlva csurogni kezdett lassan a vizeletem. Szorítottam vissza tiszta erőből, de mégis csurgott, szerencsére lassan... Aztán válaszolt a nő a kérdésemre, mondta és mondta, miközben én egy szót sem fogtam fel abból amit mond.....  Én szivárogtam lassan közben, elöntött a félelem, hogy látható jelei vannak már a nadrágomon mindennek, de nem nézhettem le, a nő arcára figyeltem. Majd a nő befejezte az útbaigazítást, amit én megköszöntem.

Szorítottam, ahogy bírtam, és sikerült állítanom a szivárgást, valószínűleg mert kicsit leesett a hólyagomban a nyomás a kiszökött kevés pisi miatt. Átáztam kicsit, éreztem. És tudtam ki kell jutnom azonnal a boltból, mert bepisilek mindjárt, de teljesen, ha nem rohanok, ahogy bírok.  Nem volt messze a WC, ám akkor kilóméternyinek tünt a távolság. A boltból kiérve megint csurrantottam egy keveset és az volt az érzésem, sosem fogok elérni a WC-ig. Aztán jött egy csapóajtó, majd még kb 30m a célig, de előtte még egy csuri be, hiába satuztam be izmaimat, csak jött ki egy-egy kisebb adag. Lepillantva magamra láttam, hogy már térdem fölött 10centiig ér le pisifolt alja, amit mintha észre is vette volna a velem szembejövő két lány közül az egyik. De eljött végre a Férfiak Wc felirat, egy ajtó, majd még egy, és ott a legelső porcelán kagyló, majd tépkedő vetkőzés (közben még egy apró becsuri) előkapás, elkapkodott célzás és psssssssssssssss...................... szorítás kiold, vízszintesen előtörő sugár, majd célzás pontosít, és hatalmas sóhaj és megkönnyebbülés. Has lassan kisebbedik, feszülés csökken, de az ürülés sokáig eltart, a rengeteg vizelet nem akar kifogyni....   Csak nagy sokára fogy ki teljesen a hólyagom a pisiből.

Felöltözés után, kifelé a mosdóból, látván a terebélyes pisifoltot, igyekeztem olyan kijárat felé venni az irányt, amerre minél kisebb a szembejövő forgalom....    :)

Mindezek ellenére nagyon szívesen gondolok vissza erre a kalandra. Nagyon jól sikerült szerintem.  Tervezek nem sokára hasonlót, de kicsit másképpen........   :)

Előzmény: NagyB3300 (1312)
Gittawee Creative Commons License 2016.02.02 0 0 1321

A pisilèsnek a visszatartàsa ès a feszülő hólyagnak az èrzèse nagyon nagy élvezetet ès örömet jelent számomra.

Èn is azt vallom, mint a forumozók többsége, hogy pisilni csak akkor, ha már nagyon muszàly. Én egy domina vagyok, ès az efajta testi szükségletet feleslegesnek tartom, ezért nem is elègitem ki csak amikor már nincs más választása a testemnek. Azt szeretem ha én uralkodhatok a testem felett nem pedig fordítva épp ezért a test edzése nagyon fontos ilyen szempontból olvastam itt a hólyag edzéséről is, és ez valóban fontos dolog. Szoktatni magadat és a testedet, hogy itt te mondod meg mikor mit fog tenni nem pedig forditva . Én is híve vagyok a sok ital fogyasztásának és annak, hogy a testem az elfogyasztott italt teljesen felhasználja és amit kiválaszt vizeletként azt pedig a lehető legtovább bennt tartsa. Nagyon sokat olvashattam itt különböző visszatartási tanácsokról praktikákról módszerekről. Nos a helyzet az az, hogy bizony sok igazság van az itt leírtakban, és én is használom a legtöbb módszert tudatosan. Valóban igaz, hogy minden az agyban dől el, ez igaz a tűrő képességre is (ami természetesen fejleszthető)  így teljese  igaz az is, hogy előre feltudod magad készíteni azokra a helyzetekre mikor a lehető legkellemetlenebb ingerek érnek a hólyag nagyon nagyra tágul a pisitől, és amikor a vese a hólyagba  igyekszik mégtöbb pisit préselni természetes, hogy ettől a hasad és a hólyagod görcsölni szúrni kezd hiszen bármennyire is szeretnéd ezt elkerülni vannak maximális fizikai korlátok amiket sajnos nem tudunk túllépni bár minden erővel ezen vagyunk tehát amikor jön a görcs és a szúró érzés akkor a legtöbben bepánikolnak, és reakciókènt feladják a harcot közben grimaszolnak a fájdalom miatt stb. Szóval itt jön be a pszichológia az önkontroll és a tűrőképesség és annak a trükkje, hogy nem engeded magadnak hogy pánikolj hanem készteted magad a higgadt nyugodt viselkedésre és logikusan az agyaddal megnyugtatod a tested . Szoval mikor a hólyagod már köldök felett van, és annyira telt hogy elkezd vészjelként hasogatni és görcsölni akkor veszel egy nagy levegőt lassan kiengeded és nem grimaszolsz mert  neked pisilni kell nem táncikálsz vagy mocorogsz mert ezzel csak előidézed a pánikot magadba hanem végig gondolod higgadtan logikusan a menetet.

Mi történt? Az történt hogy nagyon sokat ittam, és a hólyagomban nagyon sok pisi gyült össze ami annyira kitágította a hólyag falat hogy szegény nem tudja máshogy befogadni a többi pisit ami azért érkezik mert te  folyamatosan iszol és a veséd vàlasztja ki a felesleget csak úgy ha görcsöl és hasogat ezzel jelzi hogy nagyon tele van és ürülni szeretne. Aztán gondolkodsz tovább és nem engeded a testednek elvenni tőled a higgadságot mi a te célod? Az a cél hogy a lehető leghoszabb ideig tartsd benn a pisit, ellen álj az efajta ingernek, és próbáld elnyomni a tested nem kivánatos pisilési ingerét szoval azért görcsöl a hasad felett is, és azért duzzadt a holyagod mert ezt eddig tökéletesen csináltad .... azt a folyadék mennyiséget amit megittál (igaz hogy direkt jó sok volt de nem ez a lényeg ) sikeresen magadban tartottad anélkül hogy grimaszolsz pisi táncolsz vagy jelét adod a testeddel annak hogy pisilned kell . Ezért hát mivel az tested és az agyad nem tud azzal mit kezdeni hogy te nem reagálsz arra hogy a holyagod tele van ès figyelmen kivül hagyod az ürítést nem táncikálsz ficánkolsz hanem elfogadod a feszítő érzèst és nyugodt vagy , csak az az esély maradt neki hogy görcsökkel hasogatással és fájdalommal késztessen arra, hogy figyelj rá, és menj pisilni. Ès itt jön a tűrőképesség ès a higgadtság legnagyobb próbája logikusan gondold tovább... most a duzzadt hólyagom ès a hayam is fáj de csak a pisi miatt tehát ha észleli az agyam hogy ezt is a lehető legjobb módon próbálom eltűrni és tudom hogy úgyis elmúlik a hasogatás vagy a szúrkálás ès csak a feszülès ès a nagyon  kell pisilnem èrzès marad akkor tudod hogy te fogsz győzni nem pedig a hólyagod. Ès ha a végsőkig elszánt vagy akkor valóban ez fog történni

( tapasztalat) nem lesz görcs ès egyèb amit èrezni fogsz az csak a erőteljes feszülès ès a iszonyatosan kellene már pisilnem érzet de a görcs és a hasogatàs megszünèsèvel ez már legyürhető. Az is igaz hogy a legtöbben azt írják hogy van egy pont mikor már nem tudsz nyugalomban ülni emiatt vagy egyenesen állni csak görnyedten ebbe van igazság de csak addig amíg fokozatosan be nem gyakorlod hogy ez se okozzon gondot nekem már sikerűlt és annyi történik ilyenkor hogy lassabban állok fel a megszokott helyett de a nyomást csendben türöm nem grimaszolva ès nem jelezve a pisilhetnèkemet aztàn kiegyenesedek lassan de folyamatosan nem szakitom meg a folyamatot mert akkor nem sikerülne nekem se hanem folyamatosan de lassan egyeneyedem ki ilye kor a holyagom előre duzzad ès pufinak tünök de közbe nagyon kemèny ès tele  van pisivel aztàn a járási nehézségeket is ke kell küszöbölni az én modszerem az hogy összeegyeztetem a légzéssel egy belègzès egy lépés egy kilégzés egy lépés fokozottan figyelm kell erre nekem is termèszetesen èn se vagyok isten nekem is vannak maximum határaim szoval ha èszlelem hogy a járásom merevebb vagy nem a talpamra lépek hanem lábujhegyre mert nem megy már a járás magamtol csak ha kontrolállom a lèpèseimet akkor tudatosan figyelni fogom hogy azèrt is a talpamra fogok lèpni ha tetszik ha nem. Valamint olvastam a pszichológiai pisiről is hogy ugyan azt csinálod mintha valoban pisilnèl annyi különbsèggel hogy mikor a wc-n guggolsz akkor csak a fejedbe játszod le a pisilèst közben marad minden a holyagban. Ez valóban hatásos lehet ezt olvastam hihetetlen de magam is alkalmazom ezt a modszert csak èn megspèkelem a hanghatással is szoval bemegyek a wc be nadrág le pisi póz ilyenkor elöveszem a telóm és egy 2-3 perces videót keresek ahol pisilnek wc be lehetöleg lány legyen (nemem beli ) ês a videó legyen jó minősègü jól látható a hang mármint a pisilés hangja jól hallható. Elinditom a videót nézem és hallgatom és pont annyi ideig szinlelem a pisilést amedig a videoban szereplő ha ő abbabagyja én is felállok wc papir naci wc öblítés és kijövök én azt vettem észre hogy ilyenkor valoban nem érzem annyira a pisilhetnéket tényleg olya  hatása van a dolgnak mintha pisiltem volna és ürült  volna a hólyag és a tapasztalatom hogy az eredeti inger és az a helyzet hogy még mindig nem hagyta el semmi pisi a holyagot kb 10 perc után visszatér tehát a pszihologiai most pisiltem minden rendben hatás is elveszti a fizikai valójàt kb 10perc mulva és vissza tér az erddeti állapot viszont az ember nem mehet 10 percenként pisilni ezért marad a türés de mivel én se vagyok isten így nekem is muszály pisilnem olykor olykor :))

(69;) Creative Commons License 2016.01.24 0 0 1320

Próbáltátok a kaksit visszatartani?

Kispiskóta a pisiinger egy előzőnapi zabanaphoz képest..Pizza, duplagirosz meg vagy 2 üveg bor..

Itt is lehetne mérni (grammérleggel akár) hogy ki tud többet egyszerre kinyomni..Lehetne világbajnokságot is rendezni!!Na várom a tapasztalatokat..(mint a Trainspotting-be amikor a fazon bemegy a WC-be....Szerintem még tudta volna tadtani vagy 3 másodpercig..  :))

  Bocsi az offért! Lehet hogy nyitnom kell erre  egy topikot..

Drillex Creative Commons License 2015.12.14 0 0 1319

Szia Alfréd eddig nagyon tetszett a történeted már várom a folytatást nagyon izgalmas én is most játszottam tartogatósaf tegnap de csak 15óráig bírtam amúgy lány vagyok nekem is volt pisi tánc meg minden és összepisiltem magam a wc-be mert én is beértem mert mindjárt bepisilek mobdta magamban és kb 4-en álltak előttem és egy lánynak a pis nem 2perc hanem kb 7-8perc na ennyi 

 

 

Szia! 

 

Amúgy ismerem vanesszát a legjobb barinőm és vele voltam a plázába de ő később pusikt be kb 20óra után nagyon  sokáig bírja aztaaaa nagyon ki van már tágulva a hólyagja!!!!!!

Előzmény: Alfrédi (1317)
Alfrédi Creative Commons License 2015.12.10 0 0 1318

Szia Vanessza!

 

Légy üdvözölve a visszatartó klubban!  :)

 

Hát te nagyon magas szinten űzöd a visszatartást!  :)

28 és 30 órákat vissza tudod tartani?!!!

Hát, én ennyi folyadékfogyasztás után biztos nem lennék erre képes. 

 

Most nem tudok neked többet írni. Amint tudok, jövök.

 

Addig légyszi meséld el nekünk, hogy mikor és hogyan jöttél rá arra, hogy a pisivisszatartás jó dolog?

És milyennek és hol érzed amikor nagyon kell pisilni?

 

Hol szereted és hol a legjobb visszatartani?  - pl suliban, otthon, utazás közben....... ?

 

Szia! :)

Előzmény: Vanessza-ariana lol (1316)
Alfrédi Creative Commons License 2015.12.10 0 0 1317

Szia!

 

Azzal kell kezdenem, hogy nagyon röstellem amiért ilyen soká el voltam tűnve. Szerettem volna jönni, ezzel nem volt gond (és nem is lesz) csupán annyira elfoglalt vagyok, hogy semmire sincs időm (még az ilyen fontos dolgokra sem.......  :)) Most pl aludnom kéne, és 3 óra múlva pedig kelni. 

Még Karácsonyig lesz így, aztán javulni fog a helyzet.

 

képzeld, ma nagyon jól éreztem magam, izgalmakban volt részem. Bankba kellett mennem, szolgáltatókhoz, meg vásárolni, így elmentem egy plázába, ahol egyben mindent el lehet intézni. Még reggel elhatároztam, hogy összekötöm a kellemeset a hasznossal. Úgy akartam tervezni, hogy ügyintézés közben nagyon kelljen pisilnem, hogy elöntse szervezetemet az adrenalin. (szerintem ez is segíti a visszatartási képességet kicsit.)

Reggeltől kicsit többet ittam a szokásosnál, hogy du 3-4 felé már legyen kis-közepes vizelési ingerem. De kiderült mégsem ittam eleget, mert 3 felé, mikor mentem a plázába, még szinte semmit nem éreztem, úgyhogy tudtam be kell gyorsítani mondjuk 1 jó literrel, ha hamarosan telt hólyagot akarok. (a hírtelen gyors ivás sem túl jó, mert nagyon hírtelen telik meg a hólyag, nem lesz időm közben elintézni az ügyeket és hamar vége az élvezeteknek. Én a fokozatosabb telődést jobban szeretem, amikor hosszabban lehet tartogatni..)

Előbb ettem kicsit a mekibe, majd a telefonos ügyfélre mentem és 4 volt mire végeztem. Sajnálattal vettem tudomásul, hogy még akkor sem igazán kellett pisilnem, az inger 2-3 as lehetett, a nyomás - teltségérzet volt nagyobb, az 4 körül lehetett, amit viszont már akkor is éreztem, hogy jól indul, mert ez a fajta teltségérzet az az a kellemes fajta, olyan izgató, amit szeretek.  :) Reméltem így is fog folytatódni, ilyen kellemesen, izgatóan, csak hadd erősödjön még.  :) De tudtam ez így mégis lassú lesz, innom kell, mert még bezár a bank stb és nem kell még annyira pisilnem. Azt akartam, hogy a bankban már nagyon kelljen, tudtam ott sokáig leszek, mert olyasmit intézek, és nem férfi lesz az ügyintéző, ami ugyebár nagyon kiábrándító lenne.  :)

Felhajtottam 5 perc alatt még közel 1 liter ásványvizet. No, ennek elégnek kell már lenni - gondoltam és az internetes ügyfél felé vettem az irányt. Sorszámot húztam, leültem. Így megnyomva azért már éreztem a hólyagomat, de más egyebet nem, illetve kirázott és átjárt a hideg, ami a sok víz miatt volt és tapasztalatból tudom, hogy ilyenkor kezd el fokozottan dolgozni a vese, aminek fél óra múlva kell, hogy legyen hatása.  Sokat vártam, izgultam is, hogy még bankba is kell mennem, mi lesz addigra.......? Aztán sorra kerültem és beszélgettem a nővel, közben konstatáltam, hogy lassacskán igenis erősödni kezdenek főleg a hólyagérzetek (szerencsére) és a vizelési inger kevésbé. Már ezt is élveztem, nagyon jó volt így ügyet intézni. :) Az idő itt is elszaladt, majdnem 5 volt már, egy órám volt a bank zárásig. Indultam abba az irányba. Tudtam, most eljött az én időm. :) Laza volt az övem, feszítettem rajta jó sokat. Hú, na most éreztem bizony mennyivel teltebb már a hólyagom! De jó volt, mert megint csak az izgalmas fajta ingert éreztem, ami ilyen jó nem volt már egy ideje. Félreálltam, feszítettem még az övön, kiváncsi voltam mit érzek ekkor..? - Hát csupa jókat.  :)) A hólyagomat kissé feljebb tolta és szétlapította. Aprót bele is szúrt, de nem fájt, ez is élvezetes volt. A teltségérzés még ekkor is csak 6 körül lehetett, az inger semmit nem erősődött, talán még gyengült is, alig éreztem. Minden ideálisan kezdett alakulni. Még a járás is tök izgi volt, minden lépésnél megremegett a hólyagom kicsit és picit beleszúrt. Az egész olyan jó volt, így le sem tudom írni igazán.  :)  A nadrágszíj szorításnak nagy szerepe lehetett ebben, ezt érdemes megjegyezni! :)

Beléptem a bankba. Ott is sokan voltak. 20 perc ücsörgés után érzékeltem a változásokat, és pedig még mindig jó irányba. Az öv ülés közben rendesen szorította már a hólyagomat, mintha egy 10 cm széles öv lett volna, mindenhol szorított. Fájt is kicsit az egész, de azt mondom: JÓ VOLT, NAGYON JÓ!  :)) Inger szinte nem is volt, nem kellett semmit tartogatni, a pisi nem akart kijönni, bent maradt magától. Csak élvezkedtem ott ülve, élveztem a 6-7-es erősségű egyenletes, egész hasba kiterjedő teltség és feszülésérzést. Kicsit azért féltem, hogy mi lesz, ha nem kerülök még sokáig sorra, mert maga az ügyintézés is eltart még egy darabig......

De váratlanul mégis szólítottak és leültem az asztalhoz a székbe. Leüléskor érte egy kis extra nyomás a hólyagomat, inger is megjelent, (de szóra sem méltó:) bele is nyillalt, erősebben, mint eddig, de cseppet sem bántam. Beindult az ügyintéző nővel a kérdez - felelek és én nagyon élveztem a helyzetet, igyekeztem kihasználni minden pillanatát. 10 perccel később mindjobban kezdte kitölteni a hasüregemet a hólyagom, dolgozott a vese, a feszítés kb 8 lehetett. Ekkor semmi baj nem volt még, csak az élvezet volt, de tudtam újabb 10-15 perc múlva teljesen megváltozhat minden, és akkor nem tudtam meddig fog tartani az ügyintézés..... Persze ez így izgi volt, de hát ez a jó is benne.   :)))))

Nos, az történt, hogy összesen kb jó 15 perc alatt végeztünk is (sajnos) Még maradtam volna szívesen ott ülve a tanácsadó hölggyel beszélgetve..... úgy még újabb 10 percig, mert éreztem, hogy addig még biztosan kibírtam volna. Azért a bankos rész így is elég élvezetes volt. :)

Kiléptem a bankból nagyra nőtt, gömbölyödő, keményedő, lépésnél bele - bele görcsölő hólyaggal. A teltség ekkor 8-9, az inger olyan 0-6 között ingadozott, vagyis fircsa, de néha eltünt, néha pedig felszökött, bár még mindig nem túlságosan. Tudtam nincs sok időm hátra. Nem megyek még sem haza, sem az ottani wc-re. A finis még hátra van!  :) Az élelmiszerbe kéne mennem, de az hosszadalmas lenne, tudtam annyit nem bírok ki. Bemegyek inkább a könyvesboltba. Ott mellette van egy wc a biztonság kedvéért. Hamarosan úgy is szükség lesz rá.  :)

A könyvesbolt jó messze volt, a pláza túlvégén. Nyugalmat erőltetve ráérősen sétáltam arrafelé, szúró, fájó hólyaggal, amely arra próbált késztetni, hogy rohanj, siess egyenesen be egy wc-be, mert késő lesz! Persze fittyet hánytam a hólyagomra, bár tényleg kezdtem bajba lenni. Nem volt könnyű már visszatartani, gyorsan beállt az az állapot, amikor már szorítani kell mindig valamennyire. Amikor felszökik az inger, akkor erősebben kell szorítani, ha alábbhagy akkor kevésbé. de akkor is kell, mivel a belső záróizom önmagában ilyenkor már nem képes egymaga megtartani a vizelet súlyát, és a hólyag

nyomóerejét ellensúlyozni.

Szóval bandukoltam, mint aki ráér, útközben be-betértem pár útba eső üzletbe 1-2 percre. Egy cipőboltban hülyeségből felemeltem egy cipőt, mint aki állatira próbálni akar és le is ültem, hogy felvegyem, ám lehajoláskor úgy megnyomtam a hólyagom, hogy belém hasított a fájdalom, (pláne a szíj is szoros volt!) azt is hittem, hogy szétrepedt a hólyagom és a nyomástól pár csepp be is ment, de olyan kevés, hogy nem lehetett látni semmit. :) Hú, azt éreztem itt fogok a cipőboltban bepisilni. Összegyüjtöttem minden erőmet, szorítottam, vissza a cipő, majd kijöttem a boltból. Láttam egyik wc feliratot, kísértésbe is estem, hogy azonnal bemenjek, mert lehet bepisilek mindjárt, akkora nyomást kellett legyőznöm ekkor már szorítással, hogy közeleg a maximum, tudtam ez nem vicc...... 

Egy kirakat felé fordulva engedtem kicsi az övön (olyan görgős szorítós öv) és lássunk csudát, egyből jobb lett valamivel. (Na nem sokkal, de a kicsi is sokat számít ilyenkor) De nem teljesen vettem lazára még az övet. Éreztem, még nem fogok bepisilni egy darabig. Egy ruházati bolthoz értem. Úgy is kéne egy pulóvert vennem - gondoltam - nahát, itt a remek, kínálkozó alkalom.  :))))))))))))) Bementem, úgy tök lazán, mint aki keres bőszen valamit, közben azért nagyon szorítani kellett így is, lazább övvel is, és higgadtságot erőltetve magamra, az egyik pulcsit megfogtam.... Na, ez egész jó - gondoltam - közben kis lábkeresztezés azért beugrott, mert muszáj volt záróizmot támogatni és néha kis pisitáncféleség itt-ott, meg térdbedöntés, de összességében kívülállónak talán nem annyira feltűnően. Gondoltam beviszem magammal a próbafülkébe a pullóvert, de letettem róla, mert megint annyira kellett, hogy éreztem nincs időm rá, és talán mennem kéne ki egyenesen a wc-hez, talán lehet ki sem bírom odáig....

Mondanom sem kell, hogy a hólyagomat mennyire nagynak és keménynek éreztem ekkor, görcsölt, fájt, szúrt, mindent csinált, és már nem csak a hólyagomban éreztem ezt, hanem az egész alhasamban mindenhol.

Tettem volna vissza a pulóvert, mikor arra jött egy eladónő. Gondoltam nem hagyhatom ki a lehetőséget, izgi lenne kicsit szóba elegyedni vele.  Láttam L-es a pulcsi és megkérdeztem nincs-e esetleg XL-esbe....? Hülye kérdés, mert magam is megnézhettem volna, de a nő odajött és válogatni kezdett, azt mondta, kell, hogy legyen. Ott álltam, kicsit pisitáncolni kellett megint, fú, most pisilek be gondoltam és nagyon szorítani kellett. Nem tudom mit vehetett észre, de akkor is kellett visszatartó mozdulatot tenni, majdnem bement így is. Aztán talált XL-est, és ment volna tovább, mikor mégegy hülyét kérdeztem, hogy a másik szinben is van-e XL-es...?  Visszafordult a nő, kicsit furcsállta a kérdést, de megint keresni kezdett, és 20 mp múlva (az egy örökkévalóság!:)) mondta, hogy sajnos nincsen..... Még végezetül az is megkérdeztem, hogy hol a próbafülke, de ekkor már eléggé pisitáncoltam és talán arckifejezésem is volt valami, láttam nő egy pillanatra a lábamra kb a lábam közé nézett, majd rám, és ment a dolgára. Vajon sejthetett valami?  Szerinted?????   :)))))))

Persze nem próbáltam fel a pulóvert, leraktam a hogy a nő elment, és kisiettem az üzletből. Kicsit féltem, hogy a biztonsági őr megállít, hogy ilyen hírtelen lelépek, talán rejtek valamit a ruhám alatt..? - gondolhatja, különösen, hogy a hasam is ilyenkor akkora, mint egy min 6 hónapos kismamának, és képzeld, ha megállít és bevisz a motozóba, ahol le kell vetkőznőm, és nézeget, motozgat stb, hát tuti, hogy ott húgyozom össze magam, meg az egész kócerájt, akkor meg feljelent, rendőrség, bírság, húúúúúúúúú.................  :)))  

Na, de nem ez történt, hál Istennek!  KIsiettem, tovább a könyvesbolt felé. Elmentem a mosdok bejárata mellett, gondolva, hogy mindjárt jövök is ide, de előbb megpróbálom még útba ejteni a könyvesboltot és ott talán még 1-2 percet eltölteni. Nehezen, de odaértem. Megpróbáltam nyugalmat erőltetni magamra. Nyugalom, én itt most vásárolok. Nem sietek, van időm. Érdekelnek a könyvek, minden könyv érdekel. Megnézem őket sorban.Válogatok szépen. Jajjj, de jóóó. Lesz egy könyvem!!!!!!!!!!!!!!   :)

Hú, csakhogy már ez sem használt. A teltségérzés olyan 9,8 az inger 8-9 körül volt, de kúszott felfelé, és 10-nél bepisilés van! Szorítani kellett, egyfolytában szorítani!!! Nem bíííííírom!!!!!!!! - gondoltam. De szeretnék legalább kicsit sétálni a sorok között, mint aki könyvet nézeget, lazán. És kérdezni valamit az egyik eladónőtől. Jaaaaaaaaj, de nem megy!!!!  Megálltam egy könyv mellett, nézegetni...... Pisitáncolni is kellett közben. Szorííííííííííítom, de éreztem kevés lesz ez mindjárt.  Jézusom!!!!!  - bepisilek itt mindenki szeme láttára!!!!!!!!!  Egy kicsi becsurrant.  Övemen még tudok lazítani.........rájöttem.  :) Pulóverem alá nyúltam (fura látvány, aki látja) Sikerült!!!!!!!!   Áhhhhhh.....  Jobb lett, kicsit jobb, igen, de csak kicsit és érzem, valahogy újra kezd rosszabb lenni. Szorítani kell újra, de pár percig talán így bírom még.

Nézegetek egy könyvet, bár azt sem tudom, mi a címe. Láttam, a szótáraknál az eladónővel beszélget egy vevő. Jó messze tőlem. Ismét nyugalmat erőltetek........ Odamegyek kérdezni valamit...........

 

Nem értem a végére, bár nincs sok hátra.  (bár van egy hosszabbítás is, majd elmondom......)

Tanulság is lesz bene, mert rájöttem (megint?) 1-2 apróságra.

 

Péntek, vagy szombat este talán tudom folytatni .:)

 

Remélem várod....  :)

Előzmény: NagyB3300 (1312)
Vanessza-ariana lol Creative Commons License 2015.12.08 0 0 1316

Sziasztok!

 

 

az lenne a kérdésem hogy tudtok arra módszert hogy visszatartsam a pisilést!

 

12 éves voltam és én elmentem a városba úgy hogy este 7.-kor pisiltem utoljára és reggel sem pisiltem és úgy elment a városba direkt feszülős ruhába mentem ezt magamnak kitaláltam egy pisi tesztet reggel csak annyit ittam hogy be vettem a gyógyszert tehát elindultam reggel 7.-kor a városba még nem kellett pisilnem majd 10 óra fele már éreztem egy kicsit majd vettem egy fél literes inni valót megittam 10 perc alatt majd dél fele már rendesen kellett de tartottam és meg volt beszélve egy találkozó a barátnőmmel a plázánál ott is ittam egy 1 literes innivalót majd 2 fele már kellett de nem mutattam ki nem grimaszoltam meg nem táncikáltam vagy ilyesmi olyan voltam mint egy olyan ember akinek nem kell barátnőm vett egy 2 literes inni valót majd azt szépen lassan megiszogattuk egy óra alatt már 4 óra volt már kellett de nem mutattam ki de már nagyon kellett hirtelen nagyon szomjas lettem meg éhes szóval be ültünk kajálni megint ittam fél litert ette is míg nem vette észre a szék alatt próbáltam szorongatni a lábam de már nagyon kellett 4 óra volt és kérdezte tőlem hogy van-e itt wc én mondtam ingen de ne menjünk majd jött az gaz megpróbáltatás a ruha próbálás alig bírtam de még nem mutattam ki hogy kell el telt ezzel 2 óra már 6 óra volt és ittam 700ml vizet és jött a nagyon nagy pisi inger akkor már a barátnőm is mondta hogy mindjárt be hugyozok el mentünk a wc-re de én mondtam nekem nem kell ő el ment hallottam a vécéről a pisi hangot nagyon rossz volt hallani én addig kint táncikáltam míg nem látta majd elbúcsúztunk és elindultunk haza 7 óra volt már alig bírtam menni de tartottam és még az is rá tett hogy feszülős ruha volt rajtam már nagyon-nagyon kellett és futni akartam haza de ne tudtam mert nagyon-nagyon-nagyon kellett így lassan sétáltam még vettem inni fél litert megittam fél óra alatt még volt a buszmegállóig 2 óra gyaloglás ne higgyétek el mit át nem éltem az a két óra alatt már markolásztam is és felülte a buszra már 9 óra volt mivel Egerben voltam és én Pesten lakok ki kellett bírnom de alig bírtam szorongva ültem ki gomboltam a gatyámat ahogy leszálltunk a buszról  még elmentem be vásárolni az éjjel nappaliba 1 óra oda az út ott a boltos megkérdezte mert látta rajtam elmegyek-e wc-re én mondtam igen de amikor be mentem én még olyan csúnya wc nem láttam szóval ki jöttem úgy tettetem mintha pisiltem volna szóval nehéz volt szorongva mentem volna már majdnem ki csurgott de vissza tartottam felültem a villamosra 11óra utána metró 12 óra utána busz hajnali 2 óra óra és amikor a házunk előtt voltam egy lépéssel hoppá be pisiltem szóval elég nehéz nap volt húúú :) 28óráig bírtam ez volt az én történetem azóta meg sem esik 20 óra pisi visszatartás de már kibírtam egyszer 30 órát is!!

 

 

 

 

Szép estét mindenkinek!!

Vanessza-ariana lol Creative Commons License 2015.12.08 -1 0 1315

Mikor játszunk Egerben ilyen játékot 11-22 éves korig egy 22 zsűri meg egy 11 éves zsűri lenne a szabály

 2db, 2 liter, tiszta vízzel teli kancsó fogadná őket, aminek határidőre mindketten a fenekére kellene, hogy nézzenek.  :)  Mondjuk 20 percük lenne erre, ennek elégnek kell lennie.

A stoppert itt nulláznánk le.

Amennyiben a legszigorúbb szabályok szerint rendeznénk a versenyt, akkor alapelv lenne, hogy a versenyzőknek semmilyen jelét nem szabad mutatniuk annak, hogy pisilniük kell. Az első 80 percben a versenyzők szabad foglalkozáson vennének részt és beszélgetnének egymással és a két fős zsűri tagjaival, de nézhetnének filmet vagy olvasgathatnának stb...  A zsűri persze már ezalatt is árgus szemekkel figyelné és ellenőrizné őket, hogy nem-e mutatják bármiféle jelét annak, hogy wc-re kell menniük. A 80 perc elteltével kezdődnének az előírt feladatok. Ilyen lenne, hogy például a versenyzőknek egyszerre, egymás mellett kellene elkészíteniük egy tojásrántottát, majd mosogatniuk (2 mosogató lenne) folyó vízben 5 percig. Természetesen a zsűri nagyon figyelné, hogy a versenyzők lazán viselkednek-e, nem mutatják-e legkisebb jelét annak, hogy pisilniük kell. A mosogatás után következne a falra akasztott tábláknál a matematikai és logikai feladatok megoldása. Törekedni kellene a tökéletes megoldásra 10 perc alatt. A táblák 4-5 méterre lennének a zsűritől, hogy jó alaposan szemügyre vehessék a versenyzők testbeszédét. El kellene, hogy hitessék a zsűrivel, hogy nekik még egyáltalán nem is kell pisilniük. A zsűri persze tisztában volna vele, hogy ennyi idő elteltével a versenyzőket már biztosan alaposan próbára teszi a hólyag egyre növekvő nyomása és hogy a záróizmukkal visszaszorítsák a felgyülemlett pisit és mindezt úgy, hogy a szigorú zsűri nehogy észrevegye. Amennyiben valamelyik versenyző kénytelen lenne kissé besegíteni pl enyhe térdbedöntéssel, vagy görnyedéssel a visszatartásban - reménykedve, hogy a zsűri figyelmét elkerüli (de ez a zsűri mindent lát) - figyelmeztetést kapna, hogy látják, pisilnie kell, tessék ezt abbahagyni, szépen állni, viselkedni!!!.... Amennyiben a versenyző megfogadná a zsűri figyelmeztetését, a zsűri tovább engedné a versenyt. Ha sikeresen vennék az akadályt, a következő feladat egy 10 perces rögtönzött divatbemutató tartása lenne, ahol úgy kellene vonulniuk egy képzeletbeli kifutón, mint a manökeneknek, kecsesen, egyenes testtartással, magabiztosan.

Mindkét versenyző, a fiú és a lány is azonos nadrágban lenne, hogy a majdan keletkező foltok méretét össze lehessen hasonlítani. Akinél a folt elérne egy meghatározott méretet, az veszített.

Akinél még nem érte el a folt ezt a méretet, de akit a zsűrinek már negyedszerre kellett figyelmeztetnie a szabálytalan testtartás miatt, annak a versenyzőnek 1 méter széles terpeszbe kellene állnia és így kellene tovább bírnia visszatartania a pisilést azért, hogy tovább már ne tudjon csalni. Természetesen kézzel nem lehet segíteni, ez azonnali kizárással járna. Ebben a versenyben csakis a záróizommal szabadna visszatartani egészen a bepisilésig. Záróizom versengene záróizom ellen.  :)

 

 

 

Ki lenne benne Eger!!!

vanessza-ariana Creative Commons License 2015.12.08 -1 0 1314

sziasztok!

 

 

Arról lenne szó hogy a barátnőmmel játszunk olyan játékot aminek az a lényege ki bírja tovább tartani a húgyhólyagot "pisilést",és én nagyon akarok nyerni van ötletetek hogyan tartsam vissza de úgy hogy ne látszódjon hogy kell!!!

 

Várom az ötleteket!!   :D

Alfrédi Creative Commons License 2015.11.25 0 0 1313

Ma sem sikerül már, de holnap este remélem ki tudom fejteni gondolataimat. Talán beszélgethetünk is, ha ráérsz... 

..... meddig lesz erőd kitartani ellenem?  De ha nyersz..?  Akkor már nekem meddig lesz erőm kitartani ellened...?  :)

Előzmény: NagyB3300 (1312)
NagyB3300 Creative Commons License 2015.11.19 0 0 1312

Én is nagyon szeretném kipróbálni hogy meddig lesz erőm kitartani ellened.

szerintem a korai pisilési ingert ugy lehet elnyomni, hogyha elkezded érezni azt a kibírhatatlan ingert, mikor még alig van tele a holyagod de annyira ingerel, hogy csak pisi tánccal vagy fészkelődve tudod visszatartani hogy megpróbálod kizárni azt a belső érzést ami ezt a kellemetlen ingert előidézi szerintem erről már irtam ugy gondolom, hogy ha Mutatod a testi jeleket pisi táncolsz ringatozol fészkelődsz és markolászod magad akkor az agyad ugy érzékeli hogy feszült vagy és nem vagy kényelmes testhelyzetben illetve minden energiád arra összpontosul hogy pisilned kell szoval a tested minden áron azon lesz hogy megszabaduljon ettol a kellemetlen érzést keltő dologtól. Tehát ha megpróbálsz nyugton maradni esetleg csak a lehető legkevesebb és legszükségesebb mozdulatokkal segiteni valamint a testedet nyugalomban tartani nyugodt kényelmes pozícióba akkor az agy érzékeli hogy ugyan pisi ingered van de mivel nem teszel semmi olyat ami arra adna okot hogy a tested minnél hamarabb megszabaduljon a pisitől És annak ellenére hogy pisilni kell nyugodtnak hisz akkor elfogadja ezt a kellemetlen érzést és nem küld vészjeleket a minniél előbbi üritésre.

 

 

én egyébként olyan szabályt is létrehoznék hogy mondjuk a fiút és a lányt beküldeném zuhanyozni de előtte a padlót egy olyan anyaggal fedném be ami a vizelet hatására elszineződik. Szoval ha valaki pisilni kezd a zuhany alatt az egyből látszana és a versenyző kiesik . Esetleg Annyit csinálnék , hogy hozzá kötnék a fiu versenyzőhoz egy zacskót tele vízzel aztán egy kis csövet a nadrágjábol kivezetnék a pénisze alatt közvetlen és beállítanám a WC elé mintha pisilne es valóban végig kellene csinálni a pisilés  folyamatát és amikor áll a WC előtt a csőbol az a víz jönne  ami a zacskóban van igy valóban olyan a hatás mintha valóban pisilne mert a hang a beállás a WC elé és hogy fognia kell  a péniszét ami alatt a cső van hogy en éllethűbb nem is lehetne . és a szabály az lenne hogy el kell hitetni a zsűrivel hogy valóban megkönnyebbült és ugy kellene viselkedni hogy kicsit sóhajt hogy mijen jo is pisilni meg mennyire kellemes volt Kiengedni azt a rengeteg vizeletet . Persze közben minden a megdagadt hólyagban maradt. Mikor vége a "pisinek"  kap egy pohár italt a kedvencéből és a zsűrinek meg kell engednie hogy megvizsgálja a holyagot szoval a zsűri minden eszközzel ingerelni és nyomni fogja az akkor már "üres" holyagot és a versenyzőnek eközben beszélgetni kell és minden jelet lefolytatni ami arra utal hogy a duzzadt hólyag miatt rendkívül kell pisilnie . Az arca nem mutathat semmit lázábaj és természetesnek kell tűnnie . Ha nem sikerül a zsűri figyelmeztetné a szabályokra " tudod hogy senkinek nem szabad látni hogy szét reped a holyagod és nagyon kell pisilned szoval tessék abbahagyni es visszatérni a rendes nyugodt helyzetbe . Ha mégegyszer figyelmeztetnünk kell akkor sajnos kiesik . 

 

Szoval én ezt találtam ki a fiúnak .

 

 

te mit találnál ki a lánynak??

 

 

én ugy érzem hogy van még a tarsojodba pár ötlet :)) 

 

szoval várlak 🙂

Alfrédi Creative Commons License 2015.11.19 0 0 1311

Szia!

 

Most nem tudok kibontakozni mondanivaló terén, talán majd szombat környékén, és akkor megrendezhetnénk az első nagy tartogató versenyünket.  :)

 

A szigorú szabályoknál maradva, mi a véleményed egy olyan versenyről, mikor az összecsapásban résztvevők a nagyon pisilni kell időszakhoz érve bele kellene, hogy üljenek egy-egy nőgyógyászati vizsgálószékbe. Erre azért lenne szükség, hogy nehogy össze tudják zárni a lábaikat, segítvén a visszatartást. A vizsgabizottság úgy is nehezítene a körülményeken, hogy mindkettejük előtt forró vizet csurgatna lassan egyik tálból a másikba, utánozván a pisilés hangját. De mással is nehezítene a szigorú zsűri: 2kg súlyú golyókat görgetne a versenyzők alhasán, főleg a köldökük kissé alatti (3cm- rel) területen. Felállni nem lehetne. A versenyzők alatt nagy tál lenne, amely felfogná a pisit, mikor már nem tudják visszatartani. Ekkor a versenyzőnek mindent ki kellene pisilnie, amit megmérnének, ki mennyit tudott a hólyagjában tartani. Számítana az is, ki bírja tovább és a kipisilt mennyiség is.

Ez hogy tetszik?  :)

 

Most én kérdezlek Téged, hogy van-e még ötleted a korai pisiingerek ellen, mikor még nincs is annyira tele a hólyag..? Mostanában nekem gyakran van ilyen és nagyon zavar a visszatartásban.

Ha versenyezni fogunk, így hogyan nyerjek ellened?  :)  Ha tudsz, segíts légyszi!  :)

Nekem most támadt egy hirtelen ötletem erre a problémára. Még kicsit érlelem, de legközelebb elmondom, jó...?..... :)

 

Ugye szoktad gyakorolni a tartogatást?  Én Neked is szurkolok, hogy a versenyen majd nyerj.  :)  De magamnak is szurkolok és kőkeményen fogok küzdeni a győzelemért.  :)

 

Különben Te mikor fedezted fel, hogy jó dolog visszatartani a pisilést?  Hogyan kezdődött?  Mennyi idős voltál?

 

Ha tudom mikor lesz alkalmam jönni, üzenek.

 

Szia! :)

Előzmény: NagyB3300 (1310)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!