A kakasok olyan hangos, messziről is hallható, artikulállatlan kiáltás hallatnak, de nem igazán a békára hasonlít, ha normálisan vannak nevelve, tehát világítás és fűtés nélkül, akkor ezt csak két hónapos kor körül kezdik hallatni, a tieid még fiatalok ehhez.
Szerintem csipogni akarnak, csak már mutál a hangjuk, meg tudnak minden féle hülye hangokat, de azt mindegyik nem, mérgesek és kurrognak, ijesztgetik egymás a kajáért stb.
Amelyiknek pettyes a melle az tojó, amelyiknek narancsos, az kakas. Ivaréretten a kakasnak a kloákája felett van egy pupli, amit óvatosan, ha megnyomsz, hab jön belőle.
Tudon hogy bunkónak tartasz mert nem írtam de ha vasárnap kint leszel monoron hívjál fel és valahol találkozunk személyesen.Egy pár tippet tudok mondani ketrec ügyben ami már nállam bevált.Meg viszek is eggyet megrendelésre.
Nekem van jobbos és balos is, attól függ merre nagyobb a hely, én nem javasolnám, hogy az egész oldal nyíljon, ha csak nem élvezed kergelészni a madarakat, inkább a hosszabik oldal közepén praktikus az ajtaját megcsinálni, úgy hogy azon keresztül kényelmesen lehessen takarítani és minden sarok biztonsággal elérhető legyen.