Ez a topic azért jött létre hogy nyugottan lehessen beszélni OFF témákról is a rengeteg ON porsche téma mellett és hogy szorosabban összefogja ezt a porschés baráti társaságot!!!
Bent van egy kollegám (régen barátom) és amikor nyakcucc van rajta,meg körbeveszi a magyar managert,aki ugyanolyan büdöset kakil,mint én,akkor meg sem ösmer,de amikor izom polóban van,akkor meg-szeva Gyurma! Megy még a Posche. Mondom-ja. :-)))))))))))))))))))
Oh kistesó! Látom veszed végre a lapot! Akkor most valszeg nincs rajtad a kemény ing,meg a nyakkendő. Nem azért mert zavar,hanem,mert végre leereszkedtél a pór népedhez. :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ez kúltúra! Dalszöveges oldalon is megvan és lemezen is megjelent! Tehát nem felháborodni! Itt tartunk! Nem én vagyok a legnagyobb ganéj! Lehet megnézni,hogy fogyott ez a lemez. És a legnagyobb szám volt a szűzóltok. Hát azt már be sem merem linkelni,mert több kárt okoznék a lelkekben,mint öt youtube link. :-) De a Ganxta lemezek olyanok,hogy a sok stüftig elítéli,de mint a kukkolók,veszik,mint a cukrot. Akkor miről beszélünk basszátok meg?
Ja,mint egyszer,amikor a haverom szórakozott és hívogatott telefonon,de a másik szobából.Sokadszorra megint csörög a telefon.Átnézek és látom,h. ott áll a vonalasnál és tárcsáz.Az enyém meg csörög.Felveszem és belemondom,h. "KABBEAFASZT",majd leraktam.Erre azt mondja:"most nem én hívtalak"Ja,persze,mondom.Erre megint csörög,de akkor már látom,h. tényleg nem ő hívott.Felveszem félig ijedten,félig röhögve,mert akkor már a haver csapkodta a térdét.Erre egy arc bemutatkozik és munka ügyben keres.Valahova kellett volna menni zenélni.Aszondja"hát érdekes volt az előbb a bemutatkozás" erre megkérdeztem mégegyszer,h. elnézést,mit mondott,ki keres?mondja a nevét énbelőlem meg már csak annyi jött ki erre,h."az meg kia faszom?"És szépen elbúcsúzott:)))))))))))))))))