Kedves Szülők. Gyermekfelügyeletet vállalok a Mandarin lakóparkban. Van még pár óra szabad kapacitásom. Több éves tapasztalattal rendelkezem illetve rugalmas vagyok. Akár bölcsibe,oviba,suliba vagy különórára vitel-hozatal. Minden továbbit e-mailen. Lexi62@freemail.hu Köszönöm figyelmüket. Szép napot!
Sziasztok! A nyolcadikon kiadó egy panorámás, nagy erkélyes, két hálószobás nagy nappalis, világos, bútorozott lakás! https://ingatlan.com/27528804/ Üdv: András
Sziasztok! Albérletet keresünk lehetőleg a házban, vagy a közelben, szept. 1-től. 2 felnőtt, 1 kisgyermek és egy baba, kb. 60 nm-től, lehetőleg 2 szoba plusz nappali beosztásban (félszoba is ok). Ha valaki kiadna, vagy hallott/látott bármit, légyszi írjatok nekem: nemeth.ann@gmail.com . Nagyon köszi előre is!
Kedves Szülők! Nyáron is vállalok gyermekfelügyeletet a Mandarin lakóparkban. Akár oviból,bölcsiből,edzésről vitel-elhozatal.Több éves tapasztalattal és referenciával is rendelkezem. Eléggé rugalmas vagyok. Privátban várom az érdeklődéseket. Köszönöm figyelmüket.
Cégünk 1996. óta redőnyökkel, árnyékolástechnikával foglalkozik.
Fő tevékenységünk közzé tartozik redőnyök (műanyag és alumínium, motoros kivitelben is), rolók, zsalúziák és napellenzők beszerelése valamint ablakcsere is.
Ingyenes árajánlat és felmérés megrendelése az alábbi telefonszámon lehetséges!
Sziasztok! Kiado parkolohelyet keresek a melygarazsban. Nagyobb fajta autonak egy kenyelmes helyet, hosszutavra. Tud vki esetleg ilyet?
Illetve van par elado butorom, koltozes soran kimaradtak es helyhiany miatt aron alul megvalnek toluk. Alig hasznalt, szinte vadonatuj ikeas butorokrol van szo. Nem sikerult ide kepet mellekelnem, de emailben szivesen kuldok roluk kepeket!
Az F lépcsőház első emelet 7-es lakásban prostituáltak fogadnak mindenféle kétes kinézetű (kínai, cigány, stb) egyéneket. A D lépcsőházból ki tudták tenni őket. Van valakinek valami hatásos ötlete erre?
Kedves Szülők! Nyáron is vállalok gyermekfelügyeletet a lakóparkban. Több éves tapasztalattal és referenciával is rendelkezem. Eléggé rugalmas vagyok. Privátban várom az érdeklődéseket. Köszönöm figyelmüket.
Augusztus 15-től kiadóvá válik a Mandarinkertben egy 8. emeleti, 56 nm-es+ terasz (két hálószoba, nappali-konyha, fürdőszoba, nagy terasz), rendkívül világos, klimatizált lakás, udvari gépkocsibeállóval.
Érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet: +36 30 450 55 30
Eladó lakást keresek magáncélra a Mandarin lakóparkban, min 50-55 max 65-70 nm-eset. A szembe házban adom el éppen kis lakásomat. Ha valaki mostanában hírdetne, örömmel venném jelentkezését az esztu.nc@gmail.com címen.
Kedves Szülők! Gyermekfelügyeletet vállalok a lakóparkban. Bölcsibe vagy Oviba vitel-elhozatal. Több éves tapasztalattal és referenciával is rendelkezem. Eléggé rugalmas vagyok. Privátban várom az érdeklődéseket. Köszönöm figyelmüket.
Hirdesse meg garázsát, tárolóját nálunk a) értékesítésre a regisztrációt követő 30 napig, b) bérbeadásra pedig folyamatosan, időkorlát nélkül INGYENESEN! Folyamatosan bővülő kínálat és ezzel párhuzamosan emelkedő látogatói szám!
Garázsát, tárolóját oldalunkon befektetőként is keresik!