Anita megjött Sanyi Dunaújvárosból. Elfelejtetette, hogy a takarítója leadta nekem a kulcsot, így kénytelen volt felkelteni :))
Rákérdeztem a júniusi szülinapi ejtőernyőugrásra. Nem kell ugranom, mássak ugrik Geó, és Sanyi csak a videót és a fényképeket készíti. Kb: félórás lesz!
Előtte azért elviszem megnézetni az orvossal Geót, de ha bírta a helikoptert ezt is bírni fogja! :)
Tegnap voltam egy illetőnél azaz egy vásárlómnál. Ugyanis még régebben azt mondta látogassam meg mert segíteni akar. Nem mondta miben. Tegnap az utcán ahogy mentem a bankba összetalálkoztam vele és mondta most ráérek? mert minnél hamarabb lekéne venni a 2 nagy terhet a vállamról amit cipelek.
Elmentem és elkezdte........mondta két szellem van rajtam, egy jó és egy rossz. Az eggyik az édesanyám akit tényleg nem tudtam idáig elengedni. 9 éve. A másik szellem pedig egy öngyilkos férfi szelleme, és ő írányít sok mindenbe, és rosszat akar nekem. Lehet ezért akartam kétszer öngyilkos lenni!? :( Sikerült édesanyámat átküldeni a szivárványhídon és mostmár újraszülethet, és boldog. És sikerült a másikat megszabadítani tőlem,és távol tart minden rossztól. És az Aurám kitágult. Egész máképp mentem ki az ajtón. És bármikor meglátogathatom az illetőt, hozzáteszem nem vallásos. És egyszer se keltem fel az éjszakát végig aludtam.
Hát csak ennyi történt velem tegnap. Lehet ha hamarabb megyek el a bankkártyám se tűnik el?
További kellemes napot, kiis sütött most a nap!
Ui: Tegnap este befűtöttem jó melegre és Geó fürdött!
Hát jónapokat az Uraknak és a Hölgyeknek :) Mielőtt elkezdenétek nagyon örülni , úgy döntöttem hogy előkerülök :) Ne gondoljátok hogy csak a Janik léphet le nyomtalanul :)
Te Janik !!! Ez az új szülinapi dolog egy baromság !!! Eszedbe ne jusson !!! Vagy pedig le kell fogynod 15 kg-ot :):):) Nehogy már leessetek :) tudod.....
Tudományosan bizonyították, hogy van élet a kutyahalál után
Amerikai kutatóknak olyan kutyákat sikerült újjáéleszteni, amelyek több órán át a klinikai halál állapotában voltak.
Pittsburgben a Reanimációs Kutatóközpont munkatársai egy olyan módszert dolgoztak ki, amellyel az állat ereiből eltávolított vér helyére jeges sós oldatot juttatnak. A kísérleti állatok halottnak számítanak, hiszen nem lélegeznek, nincs szívműködésük, s leáll az agyi aktivitásuk is.
Három órával a klinikai halál beállta után az állatok ereibe visszajuttatják vérüket, majd elektrosokk segítségével újraélesztik őket és 100 százalékos oxigént lélegeztetnek velük.
A kutatóközpont szerint az állatok szervei, szövetei a procedúra alatt megőrzik életképességüket. Újjáélesztésük után a kísérleti alanyok teljesen jól vannak és nincs jele az agykárosodásnak sem.
Ui: Geó megázás és reggeli utáni pihenőn! :) Kivételesen sétált az esőben.