F1 - 2024 Hungaroring Eladó 3 db jegy, szektor - Bronze 2. Pé - Szo - Va Ár: 700 euro / 3db Foglaló: 150 uro / 3db.
Nemzetközi utalás ... DE A jegyek pár nappal a futam előtt lesznek kézbesítve, melyeket a használója kinyomtat. Ajánlott a jegyek nyomtatása, a telefon lemerül - elveszik stb. A jegyek, My GP Ticket Kft - től lettek vásárolva, Németországi lakcímről. Áprilisban történt tragikus haláleset miatt, a futam számunkra elmarad. Csak komoly érdeklődők keressenek, emailre rövid határidővel válaszolok.
Sziasztok, Forma 1 Magyar Nagydíj 2024 Podium Grandstand hétvége 2 db jegy eladó 142.000 Ft/db (BP v. zalaegerszegi átadással) https://www.youtube.com/watch?v=J6FaAfPrFqQ +36306594466
Elado 2db Forma 1 2024-es hétvégi belépő a GOLD3 tribünre. A GOLD3 tribün a célegyenes 2/3nál található. Ár 140.000 Ft/db összesen 280.000 Ft. Mivel az Osterman csak 10 nappal a futam előtt küldi ki a jegyeket (lásd fenti kép) így 30.000Ft/db áron foglalózható.
Verseny hétévége: 2024.07.19-21.
Az eladás oka: szülőknek lett véve 2db jegy a négyből, de egészségügyi okok miatt már nem tudnak részt venni a hétvégén. A vevő a melletünk lévő két jegyet fogja kapni.
Érdeklődni először privátban, majd utána telefonon egyeztetünk.
Na már beindult a keresés...:) ez ilyen mesterséges generálás tuti,, amíg értelme volt és jó volt az F1 ,addig a futam napján is vehettél ,főleg sétafikás jegyet . Most meg a csapból is ez folyik ,sok marha veszi ész nélkül és el is elfogy :) ....viccc!