Itt európában senki nem evett húst, a szüleid is vegetáriánusok voltak, itt nem arról van szó, hogy jajj milyen rossz a zöldségek fogyasztása, hanem arról, hogy egy vallásfelekezeti adaptációból egészségesnek hírdetett vegetáriánusságot, mintegy isteni akaratnak, elvárásnak és egyetemes jóegészségi szolgálatnak állítják be, holott nem kellenee sem kisajátítani, mintha a spanyol viszt ez a szekta fedezte volna fel a prófétasszonyotok által, hisz az ősembertől kezdve vegyesen táplálkoztak mindig is, az embe is ilyen.
Régebben tanulmányoztam a karizmatikus-pünkösdi mozgalmat amolyan felszínesen, és olvastam egy külföldi volt pásztor történetét aki azt mesélte, hogy a gyülekezetben ha azt üvöltötték volna, hogy a Micimackónevében, akkor is mindenki hasra esett volna.
Nincs azzal semmi baj, ha az öreganyám (egyik sem él már, sajnos) eljár templomba.
Szóval a karalábéimádó aki a tafkó is, megvádolt engemet, hogy spicliskedem ezen név alatt, de ő meg tagadta, hogy spicli lenne szintén a mostani név alatt.
Nem tudta bizonyítani, erre előhúz egy 15 évvel ezelőtti nicknevemet és azt lobogtatja diadalittasan.
Tényleg hülye, de inkább ráhagyom hadd játszon!
Nem szeretnék ilyen rosszindulatú lenni öregkoromra.
itt a lényeg abban, hogy voltak emberek akik nemesítettek, mondjuk nektek, hogy aztán előjőjjetek a farbával a prófétai asszony szavaiból kortyolgatva és felmutassátok a nagy isteninek hazudott felekezeti dietetikát... :)
volt idő elgondolkodni a hívőségen, a közösségek létéről, a felekezeteket illetően és mindig oda lyukadtam, hogy a vallások lényegében egy felesleges kolonc, mert nem az emberiességet támogatja, hanem csupán egy hivatkozási alappá vált ahhoz, hogy olyan isteneknek szolgáljon az ember a vezetőségeik érdekében, akiket nem hogy nem ismertek soha, hanem demoklészi kardként tartanak mindenki felett...
Nincs azzal probléma ha valaki csak zöldséget eszik,
mert lehetséges, hogy tán egészséges is.
Azzal van a gond amikor valami kattant vallàsalapító kitalálja, hogy a húsevés nem jó, a hívei meg okoskodnak cinikusan baszogatják azokat akik húst esznek.
Ilyen nyomorultá teszi az embert ez a vallás is.
De hidd el, ha nem lennének nemesítve akkor is lennének olyan hülyék akik megennék, mert a nagyi mondta. (E.G.W.)