Hű. Jó kis rész volt. Spoiler:kár Derekért, egyre inkább úgy vélem, nem JH a Skynet és érdekesnek ígérkezik az utsó rész. Két ellenséges Termi (ráadául ahogy elnézem eltérő célokkal), egy kiszolgáltatott john Henry és egy letartóztatott Sarah...
Hát akkor én nagyon le vagyok maradva, még el sem tudtam kezdeni az első évad 6. részét. Amúgy hány részből áll az 1., és hányból a 2. évad? Most összesen akkor van 20 rész?
Most már van, de én nem bírtam kivárni, megnéztem angol felirattal. Nem volt vészes, csak az elején kellett kicsit szótárazni. Itt van már a magyar is.
Igen, ez a kérdés bennem is felmerült :-) Megkérdezte a T1000-est, hogy átáll-e az emberekhez, majd várta a választ? :-))) Szerintem biztos lesz rá válasz...
Tegnap óta lenyomtam S2E14-19 részeket. Egyre jobb lesz. Csak nem szabad utánagondolni, mert akkor kiderül, hogy pár dolog nem kerek. Legalábbis nekem. :D És most nem az időhurkos dolgokra gondolok, hanem az olajfúrótornyon történtekre. Miért kapta meg a dobozt, kitől, és hogy gondolta, hogy mellé áll a "tartalma"? No mindegy... Azért remélem nem kaszálják el.
Még három rész van ebből az évadból. Elvileg valamikor májusban dönthetnek az esetleges következőről (gondolom az utolsó pár rész és a T4 nézettsége alapján).
A nézettség megállapítását tudtommal az alábbi módszerekkel mérik:
1. Kikérdezés: gyakorlatilag kérdezőbiztosok kérdeznek meg embereket, hogy melyik nap mit nézett, mit szeret a legjobban, stb.
2. Ha minden igaz, akkor létezik egy elektronikus cumó, amit a TV készülék elé kötnek és az regisztrálja, hogy mikor mit nézett az előfizető.
3. Létezhet még a naplós módszer, amikor bizonyos előfizetők naplót vezetnek arról, hogy melyik nap mit néztek.
Természetesen minden embert nem kérdeznek meg, minden TV-t nem látnak el ilyen kütyüvel, így nagy átlagot számítanak, ami közel sem pontos információ. Tudtommal a nézettség főként a reklámok alatt számít, mert az határozza meg, hogy a TV társaság mennyi pénzt kérjen a reklámozni kívánó cégtől.
Ezeket az infókat én is csak hallottam, ha valakinek van egy pontosabb infója az engem is érdekelne...