Lattam egy riportfilmet a del-afrikai utasreptetos vadaszgepes tarsasagrol. Ha ramszakadna a lottootos, egy par honapig biztos torzsvendeg lennek naluk :)
Hegycsucsokat centizgetve, illetve oceanpartok folott repkedtek egesz alacsonyan, itthon ugyanezt a motoros sikloernyommel nem tehetem meg (jo, persze, nalunk nincs is oceanpart :))
Az Anettkat repteto orosz tarsasag honlapjat is megneztem annak idejen, ok egy Su-27UB-s reppenest 12.000$-ert kinaltak. Ez manapsag egy kis kocsi ara, ha lenne ennyim, biztos inkabb a 27-esre koltenem :)
Ha Igor Jegorovics Nebaszov tartalékos rep. alezredes, jelenleg olajmilliárdos úgy döntene, hogy megvenné a régi masináját, lehet, hogy eladnák neki, de otthon aligha repülhetne vele. De neki nagyobb szám elmenni Dél-Afrikába arra a farmra, és F-104el repkedni.
Ha roncstelepi kiállításra gondolsz, van jónéhány, a keceli gyűjtemény végülis magántulajdon, de kevésbé nagy embreknek (pl. Soma) is van. Ha repülőképes vadászgépre gondolsz, hovatovább a a magyar légierőnek sem lesz :-)