Köszi az infót! Már csak egy kérdésem lenne, hogy a gépen keresem a reg.felületet! Profil elkészült, wifi-vel összehangoltuk. A GOLD reg. felületet keresem!
Igen tudom hogy az RCA a legegyszerűbb módja de a monitoron csak vga és hdmi csatlakozó van , a boxba meg nem lehet egyszerre bedugni a hdmi és a normál csatlakozót amiből az Rca vezetékek jönnek!
Az előző kérdésem már semmis, mert kaptam választ máshonnan! Most arra lennék kíváncsi hogy ha monitorra van kötve a gép aminek sajnos nincs hangszórója, meg semmi kimenete sem amiből a hangot ki tudnám csalni akkor ha sima usb számítógép hangszórót kötök a gépre lesz hang? Vagy valami spec hangszóró kell hozzá?
olyan kérdésem lenne hogy ha a fiam online szeretne játszani valamilyen játékkal akkor kell hozzá live elérés? Bocs ha hülye a kérdés de még új nekünk a dolog!
Sziasztok! Csatlakozom az előttem lévőhöz! Ugyan az a problémám! Csatlakoztunk a géppel a wifi-n keresztül. Az ajándék játékot nem sikerül aktiválni! A helyét nem találjuk, ahova a kódot kell beírni! Hátha tud valaki segíteni! Köszönöm!
Sziasztok! Tudna nekem valaki segiteni abban ,hogy most kapot a fiam karácsonyra xbox 360-as gépet és a géphez járt egy ajándék játék de csak kod van megadva. Hogyan lehet ezt elinditani. Köszi előre
3.0 nem muszáj, de lassú pendrive-ra nagyon sokáig tart a fölmásolás, úgyhogy nem árt. Mérete meg amekkora kell: neked kell tudnod, milyen minőségben, mekkorát töltöttél le.
De mégegyszer: erre nagyon nem ideális (bármelyik olcsó médiajátékos jobban le játszik le MKV anyagokat), és nem "Bluray lejátszás", az lemezről megy
Egy egy évvel ezelőtti frissítés óta elvileg le tud játszani MKV fileokat, de látványosan hiányzik pl. a DTS hang, és elvileg SRT föliratokat sem kezel, szóval nem ideális médiajátékos
Ettől még megpróbálni persze lehet, de nem erre való