Most jöttem haza a fogorvostól... brrrr. Várjál még egy kicsit - nemrég dobtam ki egy csomót.... de a chilisbab nyerő nálunk, összejön hamar.... mennyi kellene?
:)) hehe:)) Én nem cérnának használnám ( a négyszegletes jobban kihasználná a teret )- valamilyen flotyogós virágmak a tartóját el tudnám képzelni belőle:)) Hömbörödne lefele a virág - nem is látszana miben van.
Ezt szórakozóhelyen vagy egy hangulatos kávézóban tudnám elképzelni. Mondjuk ott is a falit, de ahhoz meg komoly gépek kellenének. Én nem flexelek, az tuti!
Hát, ha nem gond egyszer összefuthatnánk, vagy valahogy üzletelhetnénk konzervdobozilag, mert a jelenlegi tolltartóm elég gáz. És ebben az a jó, hogy mindig bővíthető. :)
Neked esetleg kell valami?
Mondjuk akár valahol tarthatnánk egy csere-bere napot is. Biztos van mindenkinek ami kéne és ami csak a helyet foglalja. Ötletcsere is lehetne.
Ha gondolod adok neked.... én hámozott paradicsomost, és chilisbabos szoktam használni -persze ez is úgy van, hogy gyűjtögetetem, gyűjtögetem - aztán kivágom a fenébe őket, mert csak a helyet foglalja, az ihlet meg nem jön. a gyufatartós tényleg jópofa - pláne, hogy beszkennelte a régi gyufacimkéket - de én nem gyufával gyújtom a gázt.....:)
Azért ez a lámpaernyő lekapcsolt állapotában nem túl dekoratív... sztem. De sok jó ötletet kaptam, mától nem dobálom el a macskakajás konzervdobozokat! :-))
Én kb 1000 éve szeretnék annyi konzervdobozt összegyűjteni, hogy egy normális ceruzatartó összejöjjön belőle. De mi sajna nem használunk általában konzervdobozokat. Vagy amit használunk az a alacsony széles fajta. Ceruzáknak, meg inkább a magasabb keskeny kellene.
Üres konzervdobozokból pár éve mécsestartókat készítettünk. Girbegurbára hajtogatott drótból fület kreáltunk a doboznak, olyan lett mint egy kis vödör. Az elejére és a hátoldalára egyszerű mintákat (pl. fenyőfa, csillag) lyukasztgattunk fúróval. Karácsony este kiakasztottuk az udvarra mindet, bennük az égő gyertyával, varázslatos volt a sok pislákoló fény a hóban. Ceruzák, filctollak, hasonlók tárolásához a konzervdobozokat fektetve, piramisszerűen halmoztuk egymásra, így kisebb helyet foglal a tároló, nálunk remekül bevált. (A dobozokat mintás papírral burkoltuk, s egymáshoz erősítettük.) Azt hiszem az utóbbiról van fotóm, estére megpróbálom előhalászni.
Szép napot:)) Már hetek óta vizslatom a kiürült konzervdobozaimat - szép fényesek, elég sok van belőlük (chilis babkonzerv) - szóval nincs valami 5letetek?