Csevegés bármiről, ami a tisztelt olvasót érdekli, és ami nem ütközik az index szabályaiba és előírásaiba, :). Valamint az OFFolás ideális színhelye a Nagyágyúsok számára, :).
Jaj ne is mondd, ez rohadtul bosszant engem is, és Magyarországon a "sztárság" erről szól, meg egyáltalán a közszereplés, a kompetencia mint olyan egyszerűen nem tényező. Igen, tökéletes példa erre a HP premier, ahova Győzike egész családja ingyenjeggyel megy (és valószínűleg magasról tesznek is az egészre), de az eszükbe nem jut, a legnagyobb magyar HP oldal szerkesztőjét meghívják, még akkor sem, ha klasszisokkal értékesebb és értékelhetőbb kritikát tudna írni róla.
(és most minden önreklám nélkül egy ilyen eseménynél, mint a Live Earth is megkérdezhetnék a magyar Madonna, Mettalica, Red Hot Chili Peppers, stb oldalak szerkesztőit, mert valószínűleg tudnak mindent az eseményről, mivel hónapok óta várjuk már és készülünk rá)
LOL, Enríke meg már átment önmaga paródiájába, meg se próbál a mikrofon irányába se "énekelni". :-DDD
nos egen, és ezek jutnak el a HP5 preömierre, ez még mindig nagyon bassza a csőrömet
próbálok fent maradni, sztm nem lesz nehéz
kíváncsiságból belenéztem a kínai müsorba is, de sajna akadt a hang, a japán meg nagyon jajmindjártöngyilkosleszek számot adott, ezért visszaloholtam a drága jó Európába :)
Ne haragudj, hogy bevettem, remélem nem sértettelek meg!
De egyébként érdemes nézni, oylan szégyentelen playbacket nyomat a srác, amilyet én még nem láttam, nagyon durva... :-O A vokalistájának meg kapásból adnék egy lemezszerződést, kegyetlen jól nyomja a csaj, wow! Enríke, le a színpadról, őt akarom hallani!
Kb 10 sokkal tehetségesebb, rátermettebb fiatal tudnék kapásból mondani helyettük, akik profin és intelligensen meg tudnák ezt a feladatot oldani és még végzettségük is van hozzá, nem csak tehetségük, de esélyük nincs rá, hogy egyszer képernyőre kerüljenek, mert nekik még van gerincük.
Nos, nekik is biztos megvan még a gerincük. Hát nem arra fektették őket, hogy megkapják az állást? .DDD
Amikor Horváth Rusnyaság Évike okosan próbált nézni, na és VVLEO, szóval kik ezek az emberek, akiknem nulla végzettségük van a médiához, és lóf....t sem tudnak
Tudod, ez az a kategória, hogy bekúrták és beszopták magukat ezekbe az állásokba. Most vacsiszünetet tartottam, és pont ezt beszéltük ki anyával, nagyon durva, de csak ez lehet a magyarázat, mert egyszerűen üvölt róluk a tehetségtelenség és a butaság. Az a vörös csaj is, amelyik most van...még egyetlen mondatát nem engedte befejezni a társának, pedig ez nem is képzetség, hanem alapvető emberi intelligencia és szociális érzék kérdése, márpedig ha ezek hiányoznak, akkor nagyon nagy baj van...
És ez tuti, hogy ezek kizárólag ÍGY jutottak be ide, mert mi más oka lenne, hogy ott vannak? Kb 10 sokkal tehetségesebb, rátermettebb fiatal tudnék kapásból mondani helyettük, akik profin és intelligensen meg tudnák ezt a feladatot oldani és még végzettségük is van hozzá, nem csak tehetségük, de esélyük nincs rá, hogy egyszer képernyőre kerüljenek, mert nekik még van gerincük. Ez azért nagyon kétségbeejtő, ha belegondolok.
Amikor Horváth Rusnyaság Évike okosan próbált nézni, na és VVLEO, szóval kik ezek az emberek, akiknem nulla végzettségük van a médiához, és lóf....t sem tudnak
és én annyira, de annyira szkeptikus vagyok az ilyen felhajtásokkal, mert úgy érzem, h ez csak csepp a tengerben, nagyon szép az alapgondolat, de sajnos pont azok sz@rnak bele, akik tehetnének is igazából vmit, azért, h a Földet megőrizzük a gyerekeinknek.