Ezt már én is néztem a vaterán, nekem is tetszett. :) Van egy jópofa pöttyös felsőm, ahhoz gondoltam megvenni, de még nem döntöttem el, mert műbőr... Zárt cipőben, papucsban nem annyira szeretem, ha nem valódi bőr egy cipő. Azokat a vételeimet eddig még mindig megbántam....
a többi cipi már az ismerősömé, az enyém csak a ciklámen színű papucska.
37-es cipők, nagyon érdekes sarkakkal. az egyik barna színű és bronz színű kígyómintás a sarkánál, a másik fekete színű és ezüst színű kígyómintás a sarka. Keveset voltak használva. külön külön eladók. Ár: 950 forint/ db.
Íme a képek! Az első 5 kép a barna/bronz színű lesz a többi 5 pedig a fekete/ezüst színű cipő képe.
Sziasztok! van néhány használt és párszor viselt cipő, amiktől egy ismerősöm meg akar szabadulni. a cipők között vannak viseltesebb darabok is, azokat természetesen nagyon olcsón adja, viszont van egy-két aranyos, egész jó állapotban lévő cipi is.
Felteszem a képeket és, ha érdekel benneteket szóljatok és megadom az ismerősöm e-mailjét.
Mindegyik cipő 37-es lábra jó. Ez a fehér szandál viseltesebb darab, 400 forintért kínálja.