Igen, 12-e óta nincs politikai tartalmú posztja a nyavajásnak. :D
Érthető, hisz jött egy orbitális zakó, és az azzal járó pofáncsapását a valóságnak is el kell viselje; hogy 16 évig átverte a fejét az istene. Nem kicsit, hanem nagyon.
Most biztos kétségbeesetten keresi a narratívát amivel megmagyarázhatja magának a történteket és ami illeszthető a jelenleg még fennálló politikai véleményéhez. Teljesen érthető reflex. Ez az egyszerűbb út, felállítani egy elméletet amivel meg tudja magyarázni magának azt, hogy továbbra is ő gondolja jól, ő a nemzethy oldal és mindenki más hülye.
A nehezebb út hogy végre belássa: orbitális hazugságban élt eddig, a narancsköd amiről annyiszór szóltunk neki, az bizony valódi. Ám ehhez a belátáshoz kell egyfajta jellem, tartás és becsület. Ki fog derülni, neki van-e? Ha tippelnem kéne, azt mondanám szerintem nem lesz. Legyártja majd magának a narratívát és továbbra is a mögül fog kikiabálni.
Egy pszichológus regényt tudna írni egy ilyen fidernyák lelki világából, az biztos. :D
Más.
Szerintem ennek a fidesznek befellegzett, innen már nincs nekik visszaút. Most már arra is látok egyre nagyobb esélyt, hogy sokkal hamarabb fognak atomjaikra hullani mintsem hogy kitöltsék a négy évet. A régiek akik mernek visszaülni a parlamentbe, ízekre lesznek szedve a 16 évnyi szemétségükért, az "újak" pedig csak pislognak majd mint hal a szatyorban - nem lesz mögöttük se segítség, se hatalom. Én arra számítok, annyit fognak érni ezek a fideszesek a parlamentben mint egy szatyor fing. :D
Ki hitte volna, mi?! ;)
Én nem tartok a visszatérésüktől épp ezért. Sőt, a további gyors oszlást feltételezem; alig egy hét leforgása alatt 1 millióval(!!) lettek kevesebben, az amúgysem túl acélos közösségükben. És ezek a szavazók már nem fognak visszatérni hozzájuk. Mert majd látják ők is végre a rendes híreket, nem csak a propagandát, látják-olvassák majd hogyan próbálják a néptől ellopott vagyont menteni az isteneik, milyen bűnöket követtek el az elmúlt 16 évben, hogyan verték át őket a szó legszorosabb értelmében.
Végül marad majd egy kemény mag (ebben lesz bauerke is persze) egy darabig, aztán szép lassan szertefoszlanak majd ők is, találnak maguknak új orbánviktor-utódot, akit isteníthetnek majd tovább.
Úgy látom, hogy kollegánk még nem dolgozta fel az elmúlt két hét eseményeit...
Nagyon nem csodálkozom, mert még a volt vezető elitnek is nagy problémát jelent az események értelmezése, nem is nagyon sikerül nekik.
Jókat mosolygok, amikor O1G azt mondja, hogy neki most az a dolga, hogy újjá szervezze a Fideszt.😊
Véleményem szerint a Magyar-kormány elemi érdeke, hogy minél több fidesz szemétség derüljön ki, minél több pénzt, vagyont foglaljanak le, és "likvidálják" a volt vezetőket, valamint kibaccák az összes vezető pozícióban lévő bebetonozott fideszest.
Ha ez nem történik meg, valóban elképzelhető, hogy egyszer csak visszatérnek. Ha nyilvánosságra kerülnek a szemétségeik és azoknak következményei lesznek, valamint nem barmolhatnak bele a kormányzásba az életük végéig kinevezettek, akkor a fidesz megsemmisül.
Orbán majd szép lassan kiúszik a képből - hacsak nem sikerül lecsukni - a banda meg szétszéled. Láthatóak már ennek jelei, pedig még alig két hete volt választás, és még az új kormány sem lépett hivatalba.
És az a gáz, hogy ezt a felmérést ugyan az a Hahn Endre készítette akit a fidernyákok hzudozónak próbáltak meg beállítani, aztán gyakorlatilag 99%-ban megjósolta a választás eredményét.
Én amúgy nem csodálkozom ezen; a Tiszánál egyik nagy nevet jelentik be a másik után mint miniszter, a fidesznél meg még mindig az a narratíva megy hogy ők a nemzethy, csakis ők, meg petíciózgatnak... :DDDD
Szóval folytatják a bénázást ott ahol választás előtt abbahagyták. Lehet még túl is becsültem őket a jóslatomban miszerint csak 2030-ban fognak megszűnni? :DDDD
Az utóbbi időben hatalmas élvezettel olvasom a fidernyákok kommentjeit szerte az interneten hogy vergődnek meg fröcsögnek tovább...tudom káröröm, de a 16 évnyi rombolásuk után ennyi szerintem jár nekem és mindannyiunknak akik nem ezeket az aljadék hazaáruló tolvajokat istenítette.
Lehet, hogy te optimistább vagy az elszámoltatásokat illetően, de tudod van az elvárás, meg van a jog, és a kettő néha nagyon nem passzol össze.
Ne legyen kétséged a felől, hogy a legjobb, legdrágább ügyvédek fogják védeni őket, akik mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy tisztára mossák védenceiket, de legalábbis elhúzzák az idők végezetéig az eljárásokat. Aztán a bíróóság majd öt év múlva felfüggesztett börtönbüntetést szab ki, és az is majd a hírekben a kis színesek között jelenik meg.
Lesz majd pár ügy, amit gyorsan lezavarnak, de azok nem az igazi felelősöket fogják érinteni, hanem a második- harmadik vonalat, meg a strómanokat. Azok lesznek a „feláldozhatók” és ezekkel egy időre be is lehet fogni a közvélemény száját, aztán meg majd elfelejtik.
Nem mondom, hogy ez fog történni, de elég nagy esély van rá.
Az Európai Ügyészség egy másik tészta, ott lehet valami, de ismerve az EU lassú reagálásait, nagy csodákra ott sem számítok, pedig nagyon megérdemelnék.
Na, azt nagyon helyesen teszi hogy most egy darabig nem ír. Rohadtul nem vagyok kiváncsi a konteóira, meg a tipikus fideszes vergődésére. Bőven találni ezekből az interneten, jönnek szembe ha kell ha nem.
És persze elképesztő mennyire nem látják még mindig az okokat. Persze most is mindenki hibás csak ők nem...röhögséges. Csak nyomják tovább az eddig megszokott narratívájukat, mindenki g.ci csak ők nem, mindenki hibázott csak ők nem, stb. stb. Egy deka önreflexió, egy deka önkritika, objektivitás nincs bennük.
Láttad annak a nyomorult tróger németblamázsnak az "interjúját" a komcsismátékával? Hát besza-behu amit ezek ott megszakértettek, de tényleg. Hogy nem sül le a pofájukról a bőr! És még mindig nem értik!
Ezek rohamtempóban haladnak nem az újjáépitésük felé, hanem a feloszlásuk felé inkább. Nem is értem hogyan szeretnének ezek új támogatókat, szimpatizánsokat szerezni...ezzel a narrativájukkal?!
Bőven megérdemlik a sorsuk!
Szerencsétlenek annyi objektivitásuk nincs, hogy belássák: ezzel a gárdával nem fognak labdába rúgni, pláne még akkor ha a köpcös tolvaj marad a góré. Nem átalakítani kell a pártjukat hanem komplett lecserélni a régieket! Igaz, kormányra akkor se kerülnének, de legalább arra megmaradna nekik a halvány esély hogy 30-ban parlamentben maradjanak. De ha így folytatják lehet még 30-ig se húzzák ki. :DDDDD
Akik most rájuk szavaz, akik most támogatják még őket, azok már csak a keménymagos narancsködös fidernyákok, a feltétel nélküli orbánseggnyalók, és a még el nem pártolt propagandistáik akik még remélik hogy lesz ott még lóvé, és kész, kifújt, ennyi. Más szóba se áll velük, sőt, kiröhögik őket.
Az elszámoltatással kapcsolatban én egy árnyalatnyival optimistább vagyok. Szerintem arra nagyobb hangsúlyt fognak fektetni, pláne annak eredményére - hisz a kampány jelentős részét erre húzták fel; ha nem azt kapná a nép amire számít, abból botrány lenne, és a támogatottságuk is drasztikusan csappanna. Gondolom ezt ők is pontosan tudják, és ők sem ezt akarják.
Másrészt ha belépünk az Európai Ügyészségbe és azok ideküldik azt az ügyész nőt akitől állitólag rettegnek a politikusok mert könyörtelenül sittre vágatja a korrupt tolvajokat, akkor szerintem lesz itt nagy haddelhadd... hullanak majd a fejek... :DDDD
O1G vagyonával semmi gond, - legalábbis a kising szerint - a Felcsúti családi házon, meg a XII. kerületi házrészen kívül semmije nincs. A számláján pár millió forint, és az is csökkent az utóbbi 3 évben, jövedelme több, mint 7 millió havonta. Tökre hihető, nem?
Szép lassan ki fognak derülni a vagyonának többi részei, lesz majd jó pár ember, aki kinyitja a száját. Most kezd a „pénzembereknek” leesni a tantusz. Sokuknak le lehet húzni a rolót, ugyanis az állami megrendelések megszűnnek, e miatt elég dühösek lesznek.
Állítólag az új kormány csökkenteni fogja a képviselők fizetését… mi lesz szegény Vikivel, miből fog élni, hiszen még félre tett pénze sincs. Eladja az egyik házat? 😊
Az elszámoltatás remélem rövidesen megindul, bár nagy dolgokat én nem várok tőle. Majd egy kicsit megrángatják kihallgatják, esetleg őrizetbe vesznek közülük párat. A nyomozást, valamint a bírósági eljárást majd jó ügyvédek segítségével az idők végezetéig el fogják húzni. És ugye akiről a bíróság jogerősen nem mondta ki, hogy bűnös, azt megilleti az ártatlanság vélelme. Majd két év nyomozás után, többszörös szakértő kirendeléseket követően, a harmadik bíró váltásnál és fellebbezések után kb. 6-8 év múlva talán lesz jogerős ítélet.
A vagyonokat kellene legelőször lefoglalni. Ingatlanokat, cégtulajdonokat, bankszámlákat, egyéb nagy értékű ingóságokat és kérni nemzetközi segítséget a külföldi vagyonok felderítése és lefoglalása ügyében. Aztán jöhetnének a hosszadalmas jogi eljárások.
(És még valami, mikor lemondatták, a Horthy család birtoka ugyanakkora volt, mint mikor kormányzóvá választották!)"
Vajon a köpcös tolvaj vagyonával kapcsolatban mi lehet a véleménye? Persze nem arra a vagyonra gondolok amit hivatalosan bevallott, mindenki tudja hogy az egy orbitális hazugság - ám a vérfidernyákok simán elhiszik.
Na mindegy.
Én elhiszem hogy most iszonyat nagy pofánverés lehet nekik ez a hatalmas zakó...mosolyogva olvasgatom a fidernyák influenszerek, politikusok megnyílvánulásait...még mindig nem esett le nekik hogy miért buktak...továbbra is megy náluk a hazudozás, a gyűlöletkampány, az agymosás...még mindig ott tartanak hogy ők a "nemzethy" oldal, mindenki más aljadék ellenség. Hát, azt hiszem nekünk nincs más dolgunk, mint hátradőlve figyelni ezeket ahogy szépen lassan kinyírják magukat. Vajon leesik nekik valaha is a tantusz, hogy ez a zakó nem az elbaszott béna kampányuk miatt volt, hanem az elmúlt nyóc tizenhat évről mondott véleményt a nép?
A jóslatom eddig az volt, hogy a fidesz 4 év múlva ott fog tartani ahol most a DK. Lehet még addig sem kell várni?
Pláne akkor, ha megérkezik majd Laura Kövesi és elkezdi majd felgöngyölíteni a fidernyák maffiát...lehet pár nagy név vagy akár még nagyonnagy is megy majd a kóterbe, de legalábbis elég nagy bűntetésre számíthat ami azt eredményezi hogy a fidesz mint párt atomjaira hullik.
Öröm az ürömben hogy ezzel viszont sajnos az alusipkás neonáci torockai malmára hajtják a vizet, amit nem mondanék pozitívumnak...
Érdekes jövő elé nézünk az tény. Reméljük megoldják a Tiszások.
Április 12-én hajnalban posztolt utoljára, szerintem az óta illegalitásba vonult. 😊
Egyszer már csalódott a szoci/kommunistákban, most meg a fideszben… nehéz a zélet, no. 😉
Ez a hátizsákos akció elég bénára sikerült. Szerintem nagyobb durranást vártak tőle – lehet, hogy ez lett volna az ok a választások elhalasztására. Reggel Szíjjártóval a csővezeték mellett állva talán még azt hitték, hogy ez jó lesz, de aztán gyakorlatilag mindenki kiröhögte őket, és nem csak itthon, hanem külföldön is. Ezek után már nem lehetett azt mondani, hogy olyan veszély van, hogy nem lehet választani.
De gondolj csak bele, mekkora óriási-hatalmas veszély lehetett, ha három nappal a választások után a katonaságot visszavonták a vezeték őrzéséről. Tényleg olyan, mint egy szilveszteri humorbomba.
(Tudom, hogy szarul érinti, mert ő az utolsó pillanatig – lásd 12-én hajnali posztját – bízott abban, hogy az imádottja hatalmas győzelmet fog aratni. Elszámolta magát, van ilyen. Minden ember követ el hibát, azért tettek a ceruza végére radírt. 😊
Én azt ígérhetem, hogy tiszteletben tartom a véleményét továbbra is, ok nélkül nem fogom csesztetni. /Már persze, ha egyáltalán előkerül…/ De azt nem ígérhetem, hogy a nyilvánvaló marhaságait – ha lesz ilyen – szó nélkül hagyom)
Valóban, az utóbbi fél- egy évben teljesen elveszítették a valóságérzetüket, egy buborékban éltek, és nem voltak hajlandóak kinézni belőle, és meghallgatni sem a kívülről jövő hangokat.
Azon nem igazán csodálkozom, hogy a talpukat nyaló influenszerek így viselkedtek, részben azért, mert egyik másiknak annyi esze van, mint a hintalónak, a részben azért, mert valószínűleg a közreműködésükért jól meg voltak fizetve, és meg lett nekik ígérve még az örök élet is.
A választások előtt azt gondoltam, hogy a balhét nem lehet megúszni, bárki is nyer. Beismerem, ebben tévedte, de az ok teljesen logikus.
Az eredmények ismeretében – és az emberek reakcióiból kiderült, hogy olyan tömeg áll Magyar Péter mögött, ami elsöprő erejű. Ilyen helyzetben megkockáztatni egy „békemenetet” Bayer Zsócival az élen, az öngyilkosság lett volna. Be kellett nekik azt is kalkulálni, hogy valószínűleg a rendvédelmi szervek és a fegyveres erők teljes körű támogatására sem számíthatnak.
Igen, én is azt gondoltam, hogy a fidesz rendszert demokratikus eszközökkel nem lehet megdönteni, csak az utcán. Szerencsére nem így lett.
De kellett ehhez egy Magyar Péter az elszántságával, kitartásával, és kellett persze Orbán Viktor is a hazugságaival, a pökhendiségével, az ország szétrablásával. Szép lassan kopott az imázsa, egyre-másra pártoltak el – sokszor csak gondolatban – a követői. Megdolgozott érte, most élvezheti a gyümölcsét. 😊
Ajánlom bauerke figyelmébe. Ezt is. Igaz, megszívlelni nem fogja a benne elhangzottakat, mert szembe megy a fidernyák elveivel. De hátha mégis. Vannak még csodák...
Ó, facebookon ossza az észt rendületlenül...a szerencsétlen azt írja: "Remélem a kommunisták összes hazugsága kiderül, ahogy az is, mégsem akadályozta meg Orbán a választást!"
Nos bauerke, a gazdád valóban nem akadályozta meg a választást...na de mindent próbált megtenni érte! Csak épp ebben is ugyan olyan dilettáns béna barom volt, mint az ország vezetésében!
Na de most komolyan...kib.sznak két hátizsákot egy mező közepére benne valami robbanóanyaggal?
Hangosan felröhögtem amikor ezt a hírt meghallottam! Ez volt a kurva nagy ötletük a Tisza ellen?! Se előtte egy nappal, se utána egy nappal meg mintha mi sem történt volna ott semmi soha... Ennyire átlátszó, béna, ostoba tervet csakis a csúti gondolhatott ki meg az ő sleppje!
Most meg hirtelen elmúlt az ukrán fenyegetés, és levonulnak a szerencsétlen kivezényelt katonák a startégiai célpontoktól? LOL!
Na mindegy...ezt a történet is eltesszük szilveszterre a humorosba... :DDDD
Számomra is megdöbbentő volt, mennyire elvesztették a kapcsolatukat a valósággal nemcsak a fidesz-szavazók, de sokkal inkább a fideszes influenszerek és politikusok is. Kissé naívan azt hittem például a politikus-elitjükről, hogy ők pontosan tisztában vannak a helyzetükkel, de muszáj egy orbitális hazugságot (t.i.: minden oké, magabiztosan vezetnek) kikommunikálniuk, különben a választóik "lefagynának".
Erre kiderült hogy ez nem így van, bizony ők is elhitték a számokat, tehát a saját közvéleménykutatóik baxták át őket, de nagyon. És pont azért, mert meg akartak felleni annak, amit elvártak tőlük. Tulajdonképpen körbe-körbe szopatták egymást. :DDD Egymást hajszolták tehát bele a bukásba.
Az is kiderülhetett mára számukra (az értelmesebbjének), hogy az általuk ellenzékinek tartott platformokat mégsem brüsszel pénzeli, mégsem poloska pénzeli, hanem valóban tényfeltáró, független újságírást képviselik. Hisz végig arról írtak, ami végül bekövetkezett. Lásd: egymásnak adják a kilincset a Partizánban a bukott fidernyákok hogy meggyónjanak...eddgi valahogy nem érezték szükségét hogy elmenjenek oda interjúzni...vajh miért....? :))))
Persze a vérfidernyákok már legyártották maguknak a "védekező"-narratívát, még ez az orbitális zakó sem billentette ki őket a narancsködjük alól. Példa erre ez a betelefonáló:
Szóval a kemény mag még tolja tovább a propagandista vonalat, de remélhetőleg ezek lassacskán el fognak halni, vagy legalábbis a legminimálisabb szintre fognak csökkenni.
Mint például az M1-es meg a Kossuth rádiós riporterek propagandisták mélyen felháborító viselkedése. Minősíthetetlenül viselkedtek hazánk következő miniszterelnökével. Közbevágtak, kikérték maguknak, hazudoztak, fenyegetőztek, satöbbi. Semmi tisztelet, semmi józanság. Valahogy ezt a fajta mentalitást nem láttam tőlük, mikor a felcsúti tolvajjal interjúztak! Akkor valahogy sosem vágtak közbe, sosem kérdeztek vissza, sosem tettek fel provokatív, kellemetlen kérdéseket... Ez a két propagandista a szakma szégyenei, bízom benne hogy hamarosan a munkakeresők táborát fogják erősíteni, és a legközelebbi munkájuk egyik fő narratívája az lesz hogy "menüben adhatom?"
Felesleges visszaolvasnom, ismerem a fidernyák(ok) lelkivilágát, pontosan tudom miket kommentelhetett: magas lóról, arrogánsan, nagyképűen kinyilatkozott a narancsködje alól, amit pedig esetleg válaszoltál neki arról nem vett tudomást. Eltaláltam? :)
Ui.:
Amúgy így utólag visszagondolva a mi "fejlődésünk" is érdekes: pár éve mindketten azt gondoltuk, hogy itt ezt a rohadék rendszert nem lehet elzavarni, be vannak betonozva, csakis összetűzések, zavargások, és népfelkelés lehet ennek a rendszernek a vége. Benne voltunk az apátia és beletörődés kellős közepében. Aztán ahogy múlt az idő, elkezdett változni a világ...s vele jött a remény...s lám, mára meddig jutottunk! Ki hitte volna?!
A kising el sem tudta képzelni, hogy a fidesz veszít. Abban a buborékban élt - vagy még ma is él - amit a fidesz épített ki a narratíváival, és tartott életben, valamint folyamatosan fokozott a propagandistáival. A kívülről jövő hangokat nem hallották meg, nem is érdekelte őket, azt gondolták, hogy a magukra alkotott törvényekkel a hatalmuk örök lesz.
Nem figyeltek a fideszen kívüli világra, tudomást sem vettek róla, - ez nagy hiba volt. A hívek is csak a Kossuth rádiót, a Hír tv-t, meg a M'-et hallgatták, nézték. Nem jutott el a tudatukig, hogy van Magyarországnak egy másik része, amelyik esetleg mást gondol, mint ők. Kilúgozták az agyukat azzal, hogy aki nem fideszes, az megsemmisítendő ellenség.
És ezek után persze, hogy nagy a döbbenet. Most kell azzal szembesülniük, hogy valami nagyon félrement.
Orbánnak és propagandistáinak megbocsájt hatatlan bűne, hogy a magyar emberek egy részét a magyar emberek másik része ellen fordította. Ez nagyon súlyos bűn.
A másik nagy bűne, hogy elrabolta az ország javait, azokat magánkézbe adta, és még a padlást is lesöpörte, és szinte mindig mindenről hazudott. Ez büntetőjogi kategória.
Említhetném még a bűnei hosszan, de még csak egyet; országunka a világ szinte minden táján lejáratta, gyakorlatilag egy egyszemélyi diktatúraként tartanak minket számon a világban.
Remélem elnyeri méltó büntetését a segítőivel együtt.
Még valami;
olvasd egy kicsit vissza a topicot, csak úgy 80-100 hozzászólással korábbról. Sok érdekes kising eszmefuttatást fogsz olvasni.:-)
Mégvalamivel nem számolt a tolvaj bűnöző orbán: 2010 óta nagyjából 600.000 emberrel lett kevesebb a magyar nép. Tehát durván ennyi öreg halt meg de nem született ugyan ennyi gyermek. Tehát ennyivel lett kevesebb válaszója is a fidesznek. Mert mint azt láttuk, a fiatalokat megszólitani nem tudták és talán nem is akarták. Mert már bocs, de az nem megszólítás hogy adok neki olcsó hitelt, meg pár év adómentességet. Az a megszólítás, ha biztosítok neki normális oktatást, normális fizetést, normális jövőképet. Hogy ne külföldön tervezze a jövőjét. Illetve ha akar menjen oda tapasztalatot szerezni, tanulni, de aztán akarjon hazajönni is.
Ezt a választást most ezek a fiatalok döntötték el, nem az öregek. Szerintem.
Hja és mi többiek: akik ugyan fiatalok már nem vagyunk, de van bennünk tisztesség, becsület, jellem.
Azért ez egy akkora hatalmas zakó volt nekik, amihez fogható még nem volt a magyar történelemben. Ha számszakilag nézem, ha politikailag, sehogy se volt még ilyen. Ez nem a Holdról, hanem az Univerzum legtávolabbi sarkából is atomvillanás-szerűen látszott!
Ezt most fel kell dolgoznia, én megértem. Ezért sem mer most még ide kommentelni, csak annyira futotta erejéből hogy gyorsan leminuszozott minket. :)))))
Ahogy a fidernyák politikusok, megmondóemberek, influenszerek is tanácstalanul toporognak és nem értik hol rontották el...pedig ezt pofázzuk nekik már 10-15 éve legalább. Ahogy 12-én este is néztem a Patriótán a véleményvezéreket...ahogy tanácstalanul próbáltak valami magyarázatot találni két sokk között... Nekem az jött le, hogy ezeknek fogalmuk sem volt valóban arról, mi történik a világban és az országban az ő narancsködjükön kívül...
Persze most jönnek az első nagy sokkból felocsúdva a reflexeikkel: "maaaaajd meglátjátok mi lesz most...!! jöööööön az adóemelés...jöööön a benzináremelés...elveszik a rezsócsökit...megyünk ukrajnába harcolni..." stb...
Aztán jön majd a második szakasz, kb fél év-egy év múlva: "na, mi van már? jobban élünk? nem érezzük úgy! hol van az a jólét?" stb...
További elképzeléseim is vannak a viselkedésüket illetően a jövőben, de azokat megtartom magamnak. De a vége egy happy-end lesz remélhetőleg.
Arra azonban még emlékeztetném bauerkét, azt is megjósoltam hogy mikor a fidesz egyszer majd megbukik, az örömünnep lesz az országnak-világnak, tömegek fognak ünnepelni és éljenezni az utcákon...és hát, azt hiszem ez is eléggé fényesen bejött...
Oké, azt is írtam hogy piros betűs ünnep is lesz - de várjuk ki a végét...még akár az is előfordulhat... :DDDD
Mindenki látta azt a beszédet amit Viktor és JD. együtt az újságírók elött tett.
hát íme:
„Öröksége Magyarországon átalakító erejű, 16 év alatt alapjaiban változtatta meg az országot” – mondta Vance, hozzátéve, hogy múlt heti kampányrészvétele nem azért történt, mert ne tudták volna olvasni a közvélemény-kutatásokat. „Tudtuk, hogy nagyon is benne van a pakliban Orbán veresége. Azért tettük, mert ő azon kevés európai vezetők egyike, aki hajlandó volt szembeszállni a brüsszeli bürokráciával”.
Megkérdezték a véleményem arról, hogy a fiatalok miért álltak el a FIDESZ mögül.
Nos: meglátásom szerint az a generáció akinek mindennapjai a Tik-Tokon, vagy Facebook telik, pontosan értik, hogy
az ezeken a platformokon futó, "kattintásokat " figyelő rendszerek mögött milyen pénzügyi mozgások állnak.
Lehet velük pénzt keresni, vagy éppen pénzt beleölni.
Ezen fiatalok, így már pontosan be is értékelték az ezen platformokon futó "hirdetéseket" vagy spontán megosztásokat.
Gondolkodás nélkül, 10-ből 8-szor felismerik az AI által generált tartalmakat is.
Annak ellenére, hogy nem becsülték meg őket, mert rengeteg alkalommal hiába álltak ki tanáraik mellett, bizony ez a csapat lefejezte
a szeretett oktatóikat.
És ezek a fiatalok nem felejtenek. Nekünk Isten adta jogunk a korunk miatt szenilissé válni, de ők még nem ezen a szintan vannak,
sőt technikai fejlettségben valószínűleg már csak mi tanulhatunk tőlük.
Hát ezek eszerint kommunikációs hibák, alábecsülték őket, és a hangjukat.
Nem Bajer mondta a frankót, és nem Győzike...
Nagy Feró Kossuth díja sem az ami segített nekik.
De jó buli volt a Béke menet!
Arra mindenkinek azt javaslom a jövőben is menjen el. remélem május 1-én is lesz egy, hiszen az a kis séta a sok Fiatal Demokratának segít! jót tesz a mozgás az öregeknek!
Mi lesz, mi lesz? Eltakarodnak a hazug, országot szétverő rablók, és jön egy új szél. Hogy jobb lesz- e, az majd csak később fog kiderülni, de én bízom benne.
Ne keseredj el, lesz még szőlő, lesz még lágy kenyér. :-)