"Egyébként ezen a 2 linken nincs semmi letölthető tartalom... (vagy csak én vagyok vak)"
Fenn van mindkettő, max. állati lassan tölt be az oldal. Gyengélkedik az archive.org és az üzemeltetők szerint február elejéig nem is biztos, hogy megjavul.
"Ja, és jó lenne ha felkerülne a netre a legutóbbi bptv-s műsor (12.21.), ahol a Kóka-jelenséget parodizálták...."
Lehet, hogy az elvonási tünetek, meg a másnaposság miatt van, de ma a Szélsőközép zenei intróját és Robi hangját hallucináltam (azt hiszem a RadioCafén), valamint azt, hogy január 7-től műsor lesz. Remélem ennyire nem vagyok bolond...
Nagyon köszi! Soha rosszabb évkezdést! (A kérdésedre nem tudom a választ sajnos. A programműsorból nem lehet kiszedni az infot? Szerintem kérdezd meg az érintettet.)
Robi nem szólt érte, úgyhogy meg is néztem műsor után a pFM weboldalán, hogy csak nem arról van-e szó, hogy újra a munkatársukként dologzik :), de nem utal erre semmi.
Közben látom, hogy az elsőt már eltávolítottnak jelzi, de a fájl valójában fenn van, csak a hivatkozó oldalt törölték. Tessék, ezen az átmeneti oldalon, a hamarosan debütáló új mozgalmar.net-es lejátszóban lehet tesztelni (ami olyan, mint a mostanit megelőző): átmeneti oldal
Remélem jó hírek alatt ő is csak rádióműsort ért. ( Más most nem jut eszembe, amivel ő és barátai fel tudnának dobni. Max. egy olyan tévéműsor, amit ő(k) csinál(nak) és nem vendégek itt-ott.
Nekem annyit írt úgy általánosságban, hogy remélhetőleg a közeli jövőben jó hírekkel szolgálhat, de egyelőre nem mondhat többet. Hogy ez rádió műsort jelent, vagy mást nem tudom. Majd meglátjuk!
Az előző beírásom óta a Veoh számtalanszor megakadt a műsor 50%-ánál, és nem nem is ment tovább. A Filefront teljesen betölt és gyorsabb is, náluk a méretarány rossz (nem 4:3), úgyhogy még keresgélek.
A lejátszó ablak mérete igazából azért mindegy, mert mindkét oldalra ugyanazt a 320x240 pixeles forrásfájlt töltöttem fel, ami kisebb az ott láthatóknál, és ez a 100% feletti nagyítás az eredetinél kockásabb képet eredményez. Meg aztán mindkettőnél van olyan gomb, amivel teljes képernyős (még kockásabb) nézetre válthatsz.
Én köszönöm a fáradozásod! Nekem mindkettő tökéletesen megy és ami a lényeg: gyorsak. (Az első mellett részemről annyi szólna, hogy ott alapból is nagyobb a képernyő.)
Rajtad kívül mostmár Puzsér úr is jelezte, hogy nem boldogul a Google Videoval, és szeretné, ha ismét a YouTube-ra töltenék. A visszafejlődéshez (= YouTube-os 10 percenkénti darabolgatás) nagyon nincs kedvem, ezért órák óta alternatív megoldásokat keresek és tesztelek. Eddig két olyat találtam, ami úgy tűnik, megfelelő lehet technikai szempontból. Légy szíves teszteljétek, és jelezzetek vissza, hogy nálatok is rendben működnek-e!
Mindkettőn a tegnapi "Lapzárta" látható: http://www.veoh.com/videos/v1739091MJCGAyHX?c=emmatv http://files.filefront.com/2007+12+27+Lapzrta/;9341937;/fileinfo.html
Kérem, hogy valaki vegye fel a pillanatokon belül kezdődő "Na, mi újság?"-ot, amit ma elvileg Robi vezet, mert az a barátom, akivel ezt szoktam intéztetni, ezúttal nem tudja rögzíteni. (Az előző kettő megvan, csak még nem jutott el hozzám.) Budapest Tv. Köszi!
Amíg a YouTube fenntartja a 10 perc vagy 100 MB korlátozást, addig ezt meghaladó méretű anyagot csak szeletelve tudnék oda pakolgatni, azt meg nem akarok, ha nem muszáj. A GoogleVideonál nem ütköztem még korlátba, ráadásul ott letöltési lehetőség is van. Ha tehát akadozik az online lejátszás (nekem hibátlan), ezt az alternatívát ajánlom.
A jövőben - ha nem probléma - lehetne inkább a Youtube-ra tenni a Lapzártákat a google helyett? A google elég nehézkes és lassú, nem egy ember jelezte...