Itt van a mi kis ingazonk:-) - meg mellette jobbrol-balrol egy-egy jellegzetes darab. A szoros medve a nagy zoldseg kormanya mogott csak tevedes, ilyen rovid tavokon nem vezetek, de szerencsere ugysem latszik....
Egyetertek, raadasul majdnem az egeszet ide lehet szo szerint masolni a Jaszkun-os website-rol. Most irjam le en is tok ugyanazt, mint elottem ketten???
PalM23, adj veteran buszokat, az a kihivas! Esetleg bovitsd ki a topic cimet, es legyen Europa buszai:-), akkor meg a cseh album is belefer, meg az enyemek. Csak hogy ne legyek mar ennyire kivulallo. Szoval ebbol a korbol kimaradok, mert ha leirnam en is, az mar csunya plagium lenne.
OFF Helyette, hogy mit lattam delutan, igaz, nem busz, de gyonyoru jarmuvek ON
3medve: 139 pont Stephen-J: 130 pont krisz03: 110 pont (50 pont bónusz)
Pár perc múlva újabb rejtvény itt a Szolnok és Környékének Buszai fórumszobában! Akik a Jászkun Volán Rt. buszairól képeket tesznek fel azokat a képeket is elbíráljuk!
Egyébként Stephen-J nyugottan tehetsz fel képeket a Jászkun Volán Zrt.-től(ha van Körös Volános képed arról is feltehetsz) ha be akarod hozni a lemaradásodat(pontban) ezeket is elbíráljuk a kép minősége fótózás szépsége stb. szerint(max. 10 pontért) tehát kép feltevésre fel!
Köszönöm a bónuszpontokat előre is! Nyitás óta olvasgatom a topicot, s sok érdekességet tudtam már meg. Az eddigi feladványokhoz bizton állíthatom, hogy gőzöm sem volt, de erről a buszról rögtön megállapítottam, hogy Karosa, és már többet is láttam ilyet. Ezért ebből nem maradhattam ki, még akkor sem, ha nem tökéletes a megfejtésem. ;-)
1. Karosa C934 2. 2 db 3. 5 db 4. 80 fő 5. 45 db 6. Euro 2 7. Renault
Így 3medve 40 ponthoz jutott így összesen már 139 pontja van, Stephen-J pedig (50 pont bónusszal) 70 ponthoz jutott. Gratulálok mindkettőtöknek várom a következő rejtvényekre is válaszaitokat! Fél óra múlva pedig újabb rejtvény itt a Szolnok és Környékének Buszai fórumszobában. Akik a Jászkun Volán Rt. buszairól tesznek fel képeket azokat a képeket is elbíráljuk pontokért!
Nem baj ha csak este tudsz válaszolni a következő rejtvényre majd délután valamikor rakom fel a következőt melyre majd holnap délutánig lehet válaszolni! Én is azt hittem hogy magunkra maradunk de úgy látszik mást is érdekel ez a téma! Igazad van néha fel kell állni a gép elől én sem sürgetésből írtam! Egyébként nekem a buszok a hobbym és mivel elég közel lakunk hozzájuk így könnyen elérem őket! Abban ugye megálapodhatunk hogy a másik rejtvény megfejtőnek adunk kezdetnek 20 bónuszpontot hadd jöjjön meg a kedve a fórumozáshoz! PalM23
A kovetkezo rejtvenyre csak este tudok valaszolni, ha addig nyitva lesz, ugyanis megjelent 2db haromarbocos klipper itt a kikotoben, es bar a hajokrol kevesebbet tudok, mint a buszokrol, de meg jobban szeretem oket:-). Tehat vitorlakat fel!
Ne tessek surgetni, kerem tisztelettel, neha fel kell allni a gep elol egy kis idore:-).... Vegre valaki mas is benezett, mar kezdtem azt hinni, hogy magunkra maradtunk. PalM23, neked szakmailag mennyi kozod van a buszokhoz? Vagy csak hobby?
1. Karosa B952 2. 1 3. 4 4. 80 5. 45 6. Euro 2 7. A legtobbjukbe IVECO F2BE 1682D 180kW-os Euro 3 motort tettek, de ebben a Jaszkun Volan Rt. honlapja szerint 190kW-os Renault van
Es egy regi 695-os Karosa, Banska Bystrica ovarosban:
Más valaki nem válaszol a rejtvényre? Akik Jászkunos buszokról tesznek fel képeket azt is elbíráljuk(pontokért) a főnyeremény pedig egy általam készített papírmakett a Jászkun Volán Rt. színeiben mely már csak arra vár hogy valaki kinyomtassa, tehát gyűjtsétek a pontokat! Aki a legtöbb pontot éri el az nyer!