Keresés

Részletes keresés

vt75 Creative Commons License 2006.08.05 0 0 1

Sziasztok,

 

 

Először is szeretném megköszönni mzsperx-nek a topicnyitást (bár jó lett volna ha rájövök, hogy kell), illetve bujon kartársnak a 0-zást.

 

A történetünkről annyit röviden, hogy nemrég vettünk észre, hogy a 8 hónapos picink hallása tragikus, és jelen pillanatban orvostól-orvosig rohangálunk, amíg remélhetőleg valahogy el tudjuk fogadni ezt a helyzetet, illetve meg nem bizonyosodunk arról, hogy legalább 3 egymástól független doki állítja uazt a gyermekről.

Olyan emberek, családok hozzászólásait várnám, ahol szintén hasonló a probléma, és olyan tapasztalatoknak különösen örülnék, ahol ezt a problémát nem most vették észre, hanem 1-2 évvel ezelőtt szintén kisgyermekeknél.

 

A cél(om) az lenne, hogy átbeszélve az eseményeket olyan tapasztalatcsere történjen, ami megkönnyíti a hasonló szituba került emberek, családok életét...

Egy szegedi tanulmány szerint, amelyet újszülötteken végeztek műszerrel , 150 piciből 3-nál helyből 2 oldali hallásproblémát találtak (teljes süketség), ami szerintem borzalmas arány (2 % !!!)

 

Fut egy "hallásprobléma" nevű topic is, de abban úgy tűnt, hogy felnőtt emberek beszélgetnek inkább a problémákról, nem pedig családosok...

 

Hát akkor topicra fel, és remélhetőleg sokan hozzászólnak a témához...

 

Köszönöm, Tamás

Bujon Gottfried Creative Commons License 2006.08.05 0 0 0
hall0
mzsperx Creative Commons License 2006.08.05 0 0 topiknyitó
vt75 kívánságára :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!