MAI HIR!!!!! :( Hazafele a nagy poggyaszokba ertekeket ne tegyen senki, mert kinyitottak oket es elloptak az ertekeket, veluk egyutt a mienket is! Sokan jeleztek, hogy szetszakitottak a folpackot a csomagon es eltuntek a dolgaik.. Jeleztuk a repteren, eljaras is indul.
Az Evens apartman az alábbi linken található Ioniantól egyel jobbra lévő épület. Vagyis szerintem nagyon jó helyen van, több szép strand is található pár 100 m távolságban.
A tenger hivatalosan is már 26 fokos, ami a part közelében pár fokkal még melegebb is. Ennél már nem kel jobb.
Mi augusztus 19-én utazunk a Personal Tours-sal (Lourdas) a Lara Hotelbe ! Tudnátok nekem pár információval szolgálni? :) Maga Lourdas milyen, lehetőségek és minden más egyéb érdekel :) Autókölcsönzés ára, étel&ital árak... Köszönöm !
Szia a 2598 hsz-ben írtam róla hogy tudtok az Ainos csúcsra jutni. Jó nyaralást Nektek, kicsit irigy vagyok, ráadásul egyik fiunk vasárnap jön haza 2 hetes Kefalóniás /ők Samiban voltak/ nyaralásból.mégegyszer jó nyaralást
Koszonom a tippeket! Végül Assosban sikerült foglalunk, de mar nagyon kevés volt a szállás lehetőség. Úgy olvasgattam, hogy szép kisvaros. Az autónk szerencsére erős diesel, köszönöm az uzemanyag arat!!!
Lattal esetleg kutyásokat, foleg a strandokon érdekel, mennyire tiltják? Nagy dilemmában vagyunk, hogy el vigyük e a kiskutyankat.
Mennyi idő alatt értetek le kocsival?
Kaja árak nagyon elrugaszkodottak vagy normális?
Voltatok a hegy tetején? Ha igen megköszönném, ha megirnad hogyan jutunk fel a tuti csúcsra, :)
az hogy minden szempontbol megfeleljen arra nincs jó ötlet ,most hogy kint voltunk 1000km mentünk minimum a szük egy honap alatt. ha ent foglalsz át kel jönni a hegyen vagy körbe Effimia . ha lent akkor meg fel .Skála megint kiesös sokat kell menne elvileg egy orás ut Argostoliba de meg lehet kevesebb idő alatt is . Mi trapezaki beach környéken laktunk és könnyen elértünk mindent Nagyon hamar beértünk argostoliba az also uton vagy a Lidlbe. de fölfele se volt annyira a Myrtos emlékeim szerint 40 perc de jó auto kell .vagy Argostoli -Sami .Samiba voltunk Skála felöl is talán nincs annyi emelkedő de vissza felé igen igy Argostolinak jöttünk .Le lehet fordulni a cseppköbarlanghoz ,késsöbb Gerosimos kolostor ott van egy rövidités lehetöség de nem ajánlom mi megjártuk Lourdatánál köt ki.inkább vissza s Argostoli. Ja s ott van Mellisani ésAntisamos. Sami nagyon tetszett.Voltunk Poros az nem jött be (ott a komp mi ettünk ilyen rossz souvlakit és grillezett polipot nem ettunk.Voltunk a másik oldalon Lixuri is autoval (nem kompoztunk 20eu lett volna és bejártuk a környéket petani, xi nem rosz ut végig kb45 perc. Megali petra nem posz ut miatt. Igy ha én szállást keresnék és jó diesel auto van akkor (vlachata trapezaki lourdas ....... részen keresnék. ezen a részen végig sekélynek mondott a tenger. Az össz km-ünk 5ezerre jött ki. kint Cristal diesellel jártam 1,2 körül volt
Mi július 7.-én indulunk busszal Budapestről Lassiba a párommal.
Én is az autó- vagy motorbérlésről érdeklődnék. Autót valakivel összefogva érné meg, erre keresnék társakat. Vagy majd ezzel ráérek ott foglalkozni? Jó lenne előre ezt is lerendezni :)
Ismerőseink megcsinálták az egy hetet robogóval :) Nem tudom belevágjunk-e..
probaltam olvasgatni, de olyan sok a hozzászólás, hogy inkább kérdezek... :)
Augusztusban indulnának autóval a szigetre, de nem tudjuk melyik részén lenne érdemes megszállni. Tudtok tippet adni melyik faluban/városban keressünk szállást?
Inkabb a csendes helyeket preferaljuk. Van a szigetnek szelesebb oldala amit érdemes elkerülni szállás ugyileg?
messzebb utakra nem javaslom .egy jó pár utat megjártunk mig kint voltunk nemrég. S nem egy megviselte még az autot is ,és ott vannak a fékek simán tul tud melegedni a motoron olyan lejtők vannak az emelkedök után.
Június 17-re van egy Travelservice járat Kefaloniára. Ti melyik irodával és hová, melyik szállásra mentek? Mi majd csak július 29-én megyünk az Ibusszal Lassi-ba.
oda 51 volt haza 52 Már csak e honap Nydriből utána Vassiliki !! Aki lefele megy Vassilikidasnél forduljon el . vagy ha jó az auto levághatja Karianál át a hegyen Lekatsata,Divarata.az ut minősége jó 2 nappal ezelőtt jártam rajta .Viszont kell errő az autoba.
valamelyik nap voltunk a myrtoson és láttuk akin nem volt valamilyen védő hogy ment akár a parton akár a vizben.Lourdasnál is ajánlott .Az egész szakaszon nem mentünk végig de ahol voltunk ott kellett. és van még pár igy jó ha van. Sokat járunk azon az uton merci taxikat láttok (bordo fehér vagy sárga kijelző)valoszinü ezeknek a legjobb az ára. de hogy mennyi ezt nemtudom (saját autoval vagyunk)