Keresés

Részletes keresés

énisegy..2 Creative Commons License 2012.09.17 0 0 2406

Bocsi....a gyerekeimnek, pont ezt tanulják.........bocs....

ZsuR Creative Commons License 2012.09.17 0 0 2405

Maradjunk inkabb a sutemeny dekoralasnal, jo?

Előzmény: énisegy..2 (2403)
énisegy..2 Creative Commons License 2012.09.17 0 0 2404

Buboka......hol van egy képed is?  Csak mert én egyből tettem fel, és neked x év után sincs egy sem..., na nem baj ám, csak fura de nem gond.....hol szereted a sütit....???:))))-ami persze nem gond! -van is erről egy film......imádjuk!!!?:))))

Én bírom a másbeállítotztságú embereket!!!!    :)    /Főleg mert ezt a nagy gyerekeim is nézik......../  De igen, ki nem tesz fel fotót, és véleménye van................igen , igen...............pont ezt tanultátok, ez klassz mintapélda.....pusza!

Előzmény: Bubo.Bubo. (2402)
énisegy..2 Creative Commons License 2012.09.17 0 0 2403

Fogadatlan, én elismerem......de Te elismered hogy mi a gond? Lehet hogy te is 14 éves korod óta 784 szántál arra hogy cukrász légy?  Ez nem fogadatlan, ez egy cukrász topic.......vagy egy háziasszony fórum hobbi fotókkal, na melyik ha árulod is??:)  Kac kac........így vagyok ezzel, viszont lehet hogy tudok adni pár jó ötletet.....ami mondjuk nem kiszekusza, nem fondant a fehér krémen, a torták sem gázosok a maguk szín maszatolásukban, merev valójukban.-...........na nem egy kriptahangulat, a lendület hiányzik.....de ez amit meg kellene tanuln......i

Előzmény: Bubo.Bubo. (2402)
Bubo.Bubo. Creative Commons License 2012.09.17 0 0 2402

(fogadatlan prókátor: gondolom, most ért odáig az olvasásban :-))    )

Előzmény: ZsuR (2400)
énisegy..2 Creative Commons License 2012.09.17 0 0 2401

Újra? Én először...nem is tudom hogyan írjam hogy ne bántsak meg mást........nos pénzért csak tökéletes cukrászati árut kellene eladi, ezen az oldalon olyat nem láttam, viszont a sütemény dekoráláshoz való képek nagyon tetszenek!!!Szépek, kreatívak, aranyosak, kedvesek!!!!!:)

Előzmény: ZsuR (2400)
ZsuR Creative Commons License 2012.09.17 0 0 2400

Azt nem ertem - miert hozod fel ujra?

Előzmény: énisegy1 (2399)
énisegy1 Creative Commons License 2012.09.17 0 0 2399

Nem értesz.......igen, ők nem cukrászok, nem volt 4 éven át 20 óra............csúnya dolog, de meglátszik, nincs eldolgozva, a színek összhangban, nincs felépítve egy  mű.....tök érdekes hogy a kelt fondant-al van, a krémes ugyanúgy fondant-al, a linzervmár nem is tudom mivel.........:)))) , igen, én meg szívom a fogam hogy    basszus, és mégis kiderül hogy  csak én nem merek kérni pénzt, de a tortakufárok  a hurkapálcáikkal  igen......Zsur, ez nekem sem tetsztik.......ennyi,

Előzmény: ZsuR (2398)
ZsuR Creative Commons License 2012.09.17 0 0 2398

...nem ertelek...

Előzmény: énisegy1 (2397)
énisegy1 Creative Commons License 2012.09.17 0 0 2397

Félreértés ne essék, nem vitázni akarok.........bár a szomszéd imádni való, mi mégsem fizetünk neki ácsmunkáért, mert nem ács...kap ebédet, és pár üveg lekvárt, aszalt paradicsomot....viszont a munkája jó, de nem tökéletes.  Czifi munkái egy átlag háziasszonyhoz képest mesterművek, de sem a színek, sem az anyag összeeggyeztetés, sem az "elvarrás" a széleken.....ezt én meglátnám hogy hobbi, de ezt nem tanulta, nem keverjük a pasztellt, éles színekkel, a burkolás.....én nem akarom leszólni, ügyes, de ezért pénzt én sem adnék, én elhiszem hogy sok ember megvan szorulva....

Viszont itt pár hozzászólással előttem.......a muffint be kell fedni teljesen!!!!

énisegy1 Creative Commons License 2012.09.16 0 0 2396

Sziasztok!

 

Jó régen voltam itt, még ugyanezzel a névvel -1...csak nem tudtam belépni, újra regisztráltam.

Volt egy kérdés, amiből kirobbant egy kisebb vita. Arra válaszolnék, én hogyan oldom meg.

Én cukrász vagyok, szívesen megcsinálok tortákat, sütiket, de csak hozott anyagból amit se előtte, sem utána nem tárolok /rám ne fogjanak semmit/. Pénzt nem fogadok el, mert inkább egy "viszont szivesség" , nekem legalábbis ez jobban bejön.

 

 

ILDIKONL Creative Commons License 2012.09.11 0 0 2395

Sziasztok!

Talaltam vmi nagyon jot dekoralashoz es meg diszitocso sem kell hozza!

Itt: http://youtu.be/t5CvWjRXIeg Ki lehet probalni!

ZsuR Creative Commons License 2012.09.08 0 0 2394

Koszonom - remelm, igy lesz!

Előzmény: ILDIKONL (2393)
ILDIKONL Creative Commons License 2012.09.08 0 0 2393

Hat ez fantasztikusan szepen nez ki! A gondok oldodjanak meg es akkor mindent bele! Mehet a "TV-zes"haziasszonyi modra. haha Hozzal am kostolot!

Sok sikert! Szia!

ZsuR Creative Commons License 2012.09.07 0 0 2392

Koszonom az egyutterzesedet!  Azt hiszem ez igy normalis - mulik az elet...

 

Ami a meleget illeti.  Az egesz haz legkondicionalt, de... a tuzhelynel nem sokat hasznal.

Van olyan elszivo, ami az egesz hazbol kiviszi a felszallt meleget a padlasrol, igy csokken a hutes, es a haz is kellemesebb.  Most ehhez teszunk meg egy ventillatort, ami nem mozgatja a levegot, csak a konyhabol fogja (remelhetoleg) kiszivni a meleget, a szagot - mert a szagelszivo nem a legjobb.  A parat igen - a szagot nem annyira viszi  ki a hazbol.

 

Nekunk kell az atalakitast vegezni - hiszen mienk a haz, nem is biznam masra.  A "szakemberek" oruletes sokat kernek, es a munka minosege... hat nem mindig megfelelo.

 

A tuzhely szep, jo, es ami a gond - hogy professzionalis teljesitmenyu... ehhez kell igazodni.

Jovo heten  remelem megoldodik.

 

Mutattam az uj tuzhelyet?  Nagyon szeretem igy is :))...

Előzmény: ILDIKONL (2391)
ILDIKONL Creative Commons License 2012.09.07 0 0 2391

Tudod, en is igy vagyok ezzel.Sajnos az ido mulasa mindenkit behoz. Megoregszunk es neha ez nem a rancokon latszik meg. En is lassubb lettem etc.

Nagyon sajnalom hogy igy vagy a tuzhelyeddel. A gyartonal illetve akitol vetted nem tudnal reklamalni? A rossz illetve a hianyos felvilagositasert mas termekre szeretned kicserekni. Ez oltari hogy igy Neked kell a konyhaba atalakitast vegezni. Tudod nem tudom hogy a szagelszivo es az extra ventillator segiteni fog tudni a meleg levego megoldasan. Szerintem csak keverni fogja a meleg levegot. Talan klimagep lenne a megoldas, de sztem sokat fog fogyasztani akkor meg az energiabol.Huu, hat ez egy dilemma.

Nekem ez van : http://www.witgoedreview.nl/fornuis/indesit/indesit-k6t72s/ Egyedul a gomboknal a jelzesek kopnak le. Nekem mar markirozo tollal kell utanarajzolnom mindent es a tetejet utanlom! Uveg, es reces a fem szegelye. Minden beleul es nehez tisztitani. MIERT nem kerdezik meg a haziasszonyokat hogy mit es hogy szeretnenek. Akkor sokkalta jobb konstrukciok szuletnenek.

Drukkolok neked hogy megis vmi jo megoldas sikeruljon! Szia!

ZsuR Creative Commons License 2012.09.07 0 0 2390

Igazad van - es csak par aprosag tart vissza... az egyik... khm.  fogyokura.  Nem igazan fogyokurazunk, de tartozkodunk amennyire lehet a rendszeres edesseg fogyasztastol.

A masik... nincs idom!  Fene egye meg... regebben sem volt, de akkor minden tovabbi nelkul fennmaradtam akarmeddig is este, ejjel - most meg faradt vagyok :((.  Hiaba... az oregseg :)).

 

Meg megegy.  Amiert csalodott vagyok az uj tuzhelyemmel.  Oruletesen meleg!!!  Az uvegkeramias nem ontotta igy a meleget mint a gaz!!!  A sutoben meg ketto ventillator is van - egyik a "convection fan", a masik meg... ahogy begyujtod, elindul, es ontja kifele a meleget!  Hivtam a ceget - igy van tervezve.  Meg soha nem hallottam ilyent, es ezt elore nem mondta meg senki sem...

 

Az orvoslas... kell egy eros szagelszivo, ami segit a meleget kivezetni.

Van egy - de nem eleg robosztus ehhez.  Ami eleg lenne hozza, fele annyiba kerul mint a tuzhely maga!!! Egyszeruen nem visz ra a lelek ennyit kiadni erte... (pedig elobb-utobb kell).

 

A mostani megoldas - egy ventillatort szerelunk be a mennyezetbe, ami majd a szagot is elszivja, es a meleget is vele egyutt.  A furdoszobakba szoktak ilyent beszerelni, remelem a konyhaban is mukodni fog.

Megredneltem, talan a jovo hetvegen mar be is lesz szerelve - es remelem nem csalodok  benne!!!

 

Itt a szeptember - innen mar csak egy ugras az unnepi szezon... tervezek nagy sutes-fozest, remelem nem fogok elolvadni a tuzhely mellett...

Előzmény: ILDIKONL (2389)
ILDIKONL Creative Commons License 2012.09.07 0 0 2389

 

Ps: A sutodet Suurun hasznald mertigy ismered ki csak! En is betojtam amikor a gazsutom tonkrement.Villanysutot kellett hogy vegyek,mert csak igy volt kombinacio a WOK sutovel. Aztan...minden nap ment a TV-zes a suto elott. A csalad mar mosolygott mert sutottem es neztem az ablakjan hogyan sulnek a dolgok. EZ volt az a bizonyos TV musor. Ott guggoltam elotte.hahaha Mostmar batran sutok vele mert kismertem.Jo sutogetest!

ILDIKONL Creative Commons License 2012.09.07 0 0 2388

Szia ZSUR!

Koszi a dicsit! A levendulas suti receptje LIMARATOL van, En vegigmentem rajt egy mintazo "lepedovel"Wiltontol.Nekem nincs olyan fabol keszitett mintazom. Nalam tobb liszt kellett a sutihez mert lagy maradt a teszta.Ez a liszt minosegetol is fugghet. /?/

Az almaspite receptje meg Homoktortatol valo. Isteni! Ki kell hagynod hulni, mert ha melegen felvagod az alma szetcsuszik.En nem tudtam varni a csaladdal.hahaha

http://limarapeksege.blogspot.nl/2012/06/kvircedli-mintazo-es-levendulas-keksz.html

http://homoktorta.blogspot.nl/2011/02/almas-pite-felturbozva.html

Probald ki ezeket mert finom. Jo sutogetest! Szia! Sziasztok!

ZsuR Creative Commons License 2012.09.02 0 0 2387

:)) Csodaszepeket hoztal megint!  Nem sokat sutottem - uj a sutom, meg most tanulom... nem merek nagy dologba belevagni.

 

...az elso kettot kulonosen szeretnem megkostolni...

Előzmény: ILDIKONL (2386)
ILDIKONL Creative Commons License 2012.08.30 0 0 2386

Sziasztok lanyok!

NAGY a csend! Gondolom vakacioztatok is es azert.Ki, mit sutogetett? Hozzatok "maan"egy kis kostolot legyszi!

JULIA, en sajnos nem tudom melyik sutikiszurot keresed.Majd jonnek a lanyok es segitenek.

Itt hozom akkor en az utoljara keszitett sutmenyeket. Nem nagy show, de fincsik voltak. Ma eppen dios-ahoornszirupos cc.-t keszitettem tejszinessajtos-ahoornszirupos kremmel. Fini, de errol meg nincs itt a fotom.

Levendulaviragos linzersuti

Almaspite

Csokimuffin

Kokuszos szivtekerveny akart lenni.

Mangos-narancsos Yoghurttorta

Tejcsoki minimuffinkek icipici rozsakkales mangos-narancsos-vanilias vajkremmel

Tejcsoki minimuffinkek icipici rozsakkales mangos-narancsos-vanilias vajkremmel

Tessek csak kostolgatni. Sziasztok!

julia.julia Creative Commons License 2012.07.27 0 0 2385

sziasztok

nem tudja valaki véletlenül, mi annak a linzerszaggatónak /sütemény kiszúrónak a pontos neve ami vmi "tövelvari" szerű. Így ejtette ki aki mondta, denem találok rá.

 

Vanessa... Creative Commons License 2012.07.05 0 0 2384

megkerestem:) Tessek, beirom ujra. 

 

Atombiztos sárgakrém:

 

 

Hozzávalók:

 5dl tej, 2ek vaniliascukor, 2 cs vanilias pudingpor, 15dkg kristalycukor, 4db tojas.

 

Elkészítés:

A pudingport a tej 3/4-vel és a 4 tojás sárgájával simára keverem. A tojásfehérjéket a cukor 2/3-val kemény habbá verem. A maradék tejet és cukorral, a vaníliás cukorral felforralom és ráöntöm a pudingkrémre, és jól összekeverem, és összefőzöm. Leveszem a tűzről és hozzákeverem a tojásfehérjét úgy forrón, mert így a felvert fehérje megfö az alapkrémben. Még melegen a kisütött lapra simítom és a tetejére teszem a másik lapot, amit elötte kockákra felvágtam. Képviselöfánkba is szuper.

 

 

Annyit modositanek, hogy ha az otthon kaphato mennyisegu pudingporbol csinalod, akkor 7,5 dl tej kell. Itt kisebb a kiszereles.

 

 

Vanessa... Creative Commons License 2012.07.05 0 0 2383

köszönöm:))) Ide. asszem atombiztos sargakremkent irtam be.

 

Előzmény: ZsuR (2382)
ZsuR Creative Commons License 2012.07.05 0 0 2382

Gratulalok neked es irigykedek!!!  A nagymamasaghoz elsosorban - no meg ket szammal kisebb ruhaert!!!  (Es az akaraterodert...)

 

Nem talaltam meg... ide irtad, vagy mashova?

Előzmény: Vanessa... (2381)
Vanessa... Creative Commons License 2012.07.04 0 0 2381

Draga Zsur:))) 

 

Igazabol lefoglal a csaladom:) Miota nagymama lettem es meg az egeszsegesebb eletmodra is raalltam /edzöterem lehetöleg ketnaponta/, azota a szabadidöm nagyjabol a nulla fele tendal. Igy sajnos nem nagyon van idöm jönni, bar azert leslek am benneteket:))) Dde ami azert pozitiv:)ket merettel kisebb ruhakat mint oktoberben, amikor nekilattam:) Köszönet a stevianak, meg csak az edessegröl sem kell lemondanom:) szoval kerek a vilag:))) Zsur, a sargakrem/hazikremes/ receptjet megtalaltad? Begepeltem neked jo regen mar, ahogy igertem. Kiprobaltad? Egyebkent van egy isteni szalalkalis citromos sutike, amire nagyon raallt a csalad mostansag. Ajanlom kiprobalasra, mert valami isteni:http://fincsi.hu/sutemeny_receptek/628/Citromos_szelet

 

Szep napot, Zsurnak szep ejszakat:)

Előzmény: ZsuR (2376)
ZsuR Creative Commons License 2012.07.04 0 0 2380

Nem kitalalok valamit... csak ki kell valasztani a jo mintaju gumit!

 

Valamit kezdek majd kivasassal, vagy es melyedesekkel... vonalzom van! :))  Ollom is...

Előzmény: ILDIKONL (2379)
ILDIKONL Creative Commons License 2012.07.04 0 0 2379

Annak a cukrasznak a videon gumiabroncs moldjai/ontovormaja volt/ Tudsz ilyet kesziteni? Nemely tortavorum ill shopba lehet szilikonos szettet kapni es tudsz magadnak ilyet kesziteni.

Megyek aludni mert 5-kor kelek. Szia!

ZsuR Creative Commons License 2012.07.03 0 0 2378

Meg nem alltam neki - augusztus 3-ra kell.  Remelem...!

Előzmény: ILDIKONL (2377)
ILDIKONL Creative Commons License 2012.07.03 0 0 2377

Szia ZSUR!

Sikerult az autokerek torta?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!