Buboka......hol van egy képed is? Csak mert én egyből tettem fel, és neked x év után sincs egy sem..., na nem baj ám, csak fura de nem gond.....hol szereted a sütit....???:))))-ami persze nem gond! -van is erről egy film......imádjuk!!!?:))))
Én bírom a másbeállítotztságú embereket!!!! :) /Főleg mert ezt a nagy gyerekeim is nézik......../ De igen, ki nem tesz fel fotót, és véleménye van................igen , igen...............pont ezt tanultátok, ez klassz mintapélda.....pusza!
Fogadatlan, én elismerem......de Te elismered hogy mi a gond? Lehet hogy te is 14 éves korod óta 784 szántál arra hogy cukrász légy? Ez nem fogadatlan, ez egy cukrász topic.......vagy egy háziasszony fórum hobbi fotókkal, na melyik ha árulod is??:) Kac kac........így vagyok ezzel, viszont lehet hogy tudok adni pár jó ötletet.....ami mondjuk nem kiszekusza, nem fondant a fehér krémen, a torták sem gázosok a maguk szín maszatolásukban, merev valójukban.-...........na nem egy kriptahangulat, a lendület hiányzik.....de ez amit meg kellene tanuln......i
Újra? Én először...nem is tudom hogyan írjam hogy ne bántsak meg mást........nos pénzért csak tökéletes cukrászati árut kellene eladi, ezen az oldalon olyat nem láttam, viszont a sütemény dekoráláshoz való képek nagyon tetszenek!!!Szépek, kreatívak, aranyosak, kedvesek!!!!!:)
Nem értesz.......igen, ők nem cukrászok, nem volt 4 éven át 20 óra............csúnya dolog, de meglátszik, nincs eldolgozva, a színek összhangban, nincs felépítve egy mű.....tök érdekes hogy a kelt fondant-al van, a krémes ugyanúgy fondant-al, a linzervmár nem is tudom mivel.........:)))) , igen, én meg szívom a fogam hogy basszus, és mégis kiderül hogy csak én nem merek kérni pénzt, de a tortakufárok a hurkapálcáikkal igen......Zsur, ez nekem sem tetsztik.......ennyi,
Félreértés ne essék, nem vitázni akarok.........bár a szomszéd imádni való, mi mégsem fizetünk neki ácsmunkáért, mert nem ács...kap ebédet, és pár üveg lekvárt, aszalt paradicsomot....viszont a munkája jó, de nem tökéletes. Czifi munkái egy átlag háziasszonyhoz képest mesterművek, de sem a színek, sem az anyag összeeggyeztetés, sem az "elvarrás" a széleken.....ezt én meglátnám hogy hobbi, de ezt nem tanulta, nem keverjük a pasztellt, éles színekkel, a burkolás.....én nem akarom leszólni, ügyes, de ezért pénzt én sem adnék, én elhiszem hogy sok ember megvan szorulva....
Viszont itt pár hozzászólással előttem.......a muffint be kell fedni teljesen!!!!
Jó régen voltam itt, még ugyanezzel a névvel -1...csak nem tudtam belépni, újra regisztráltam.
Volt egy kérdés, amiből kirobbant egy kisebb vita. Arra válaszolnék, én hogyan oldom meg.
Én cukrász vagyok, szívesen megcsinálok tortákat, sütiket, de csak hozott anyagból amit se előtte, sem utána nem tárolok /rám ne fogjanak semmit/. Pénzt nem fogadok el, mert inkább egy "viszont szivesség" , nekem legalábbis ez jobban bejön.
Koszonom az egyutterzesedet! Azt hiszem ez igy normalis - mulik az elet...
Ami a meleget illeti. Az egesz haz legkondicionalt, de... a tuzhelynel nem sokat hasznal.
Van olyan elszivo, ami az egesz hazbol kiviszi a felszallt meleget a padlasrol, igy csokken a hutes, es a haz is kellemesebb. Most ehhez teszunk meg egy ventillatort, ami nem mozgatja a levegot, csak a konyhabol fogja (remelhetoleg) kiszivni a meleget, a szagot - mert a szagelszivo nem a legjobb. A parat igen - a szagot nem annyira viszi ki a hazbol.
Nekunk kell az atalakitast vegezni - hiszen mienk a haz, nem is biznam masra. A "szakemberek" oruletes sokat kernek, es a munka minosege... hat nem mindig megfelelo.
A tuzhely szep, jo, es ami a gond - hogy professzionalis teljesitmenyu... ehhez kell igazodni.
Jovo heten remelem megoldodik.
Mutattam az uj tuzhelyet? Nagyon szeretem igy is :))...
Tudod, en is igy vagyok ezzel.Sajnos az ido mulasa mindenkit behoz. Megoregszunk es neha ez nem a rancokon latszik meg. En is lassubb lettem etc.
Nagyon sajnalom hogy igy vagy a tuzhelyeddel. A gyartonal illetve akitol vetted nem tudnal reklamalni? A rossz illetve a hianyos felvilagositasert mas termekre szeretned kicserekni. Ez oltari hogy igy Neked kell a konyhaba atalakitast vegezni. Tudod nem tudom hogy a szagelszivo es az extra ventillator segiteni fog tudni a meleg levego megoldasan. Szerintem csak keverni fogja a meleg levegot. Talan klimagep lenne a megoldas, de sztem sokat fog fogyasztani akkor meg az energiabol.Huu, hat ez egy dilemma.
Nekem ez van : http://www.witgoedreview.nl/fornuis/indesit/indesit-k6t72s/ Egyedul a gomboknal a jelzesek kopnak le. Nekem mar markirozo tollal kell utanarajzolnom mindent es a tetejet utanlom! Uveg, es reces a fem szegelye. Minden beleul es nehez tisztitani. MIERT nem kerdezik meg a haziasszonyokat hogy mit es hogy szeretnenek. Akkor sokkalta jobb konstrukciok szuletnenek.
Drukkolok neked hogy megis vmi jo megoldas sikeruljon! Szia!
Igazad van - es csak par aprosag tart vissza... az egyik... khm. fogyokura. Nem igazan fogyokurazunk, de tartozkodunk amennyire lehet a rendszeres edesseg fogyasztastol.
A masik... nincs idom! Fene egye meg... regebben sem volt, de akkor minden tovabbi nelkul fennmaradtam akarmeddig is este, ejjel - most meg faradt vagyok :((. Hiaba... az oregseg :)).
Meg megegy. Amiert csalodott vagyok az uj tuzhelyemmel. Oruletesen meleg!!! Az uvegkeramias nem ontotta igy a meleget mint a gaz!!! A sutoben meg ketto ventillator is van - egyik a "convection fan", a masik meg... ahogy begyujtod, elindul, es ontja kifele a meleget! Hivtam a ceget - igy van tervezve. Meg soha nem hallottam ilyent, es ezt elore nem mondta meg senki sem...
Az orvoslas... kell egy eros szagelszivo, ami segit a meleget kivezetni.
Van egy - de nem eleg robosztus ehhez. Ami eleg lenne hozza, fele annyiba kerul mint a tuzhely maga!!! Egyszeruen nem visz ra a lelek ennyit kiadni erte... (pedig elobb-utobb kell).
A mostani megoldas - egy ventillatort szerelunk be a mennyezetbe, ami majd a szagot is elszivja, es a meleget is vele egyutt. A furdoszobakba szoktak ilyent beszerelni, remelem a konyhaban is mukodni fog.
Megredneltem, talan a jovo hetvegen mar be is lesz szerelve - es remelem nem csalodok benne!!!
Itt a szeptember - innen mar csak egy ugras az unnepi szezon... tervezek nagy sutes-fozest, remelem nem fogok elolvadni a tuzhely mellett...
Ps: A sutodet Suurun hasznald mertigy ismered ki csak! En is betojtam amikor a gazsutom tonkrement.Villanysutot kellett hogy vegyek,mert csak igy volt kombinacio a WOK sutovel. Aztan...minden nap ment a TV-zes a suto elott. A csalad mar mosolygott mert sutottem es neztem az ablakjan hogyan sulnek a dolgok. EZ volt az a bizonyos TV musor. Ott guggoltam elotte.hahaha Mostmar batran sutok vele mert kismertem.Jo sutogetest!
Koszi a dicsit! A levendulas suti receptje LIMARATOL van, En vegigmentem rajt egy mintazo "lepedovel"Wiltontol.Nekem nincs olyan fabol keszitett mintazom. Nalam tobb liszt kellett a sutihez mert lagy maradt a teszta.Ez a liszt minosegetol is fugghet. /?/
Az almaspite receptje meg Homoktortatol valo. Isteni! Ki kell hagynod hulni, mert ha melegen felvagod az alma szetcsuszik.En nem tudtam varni a csaladdal.hahaha
NAGY a csend! Gondolom vakacioztatok is es azert.Ki, mit sutogetett? Hozzatok "maan"egy kis kostolot legyszi!
JULIA, en sajnos nem tudom melyik sutikiszurot keresed.Majd jonnek a lanyok es segitenek.
Itt hozom akkor en az utoljara keszitett sutmenyeket. Nem nagy show, de fincsik voltak. Ma eppen dios-ahoornszirupos cc.-t keszitettem tejszinessajtos-ahoornszirupos kremmel. Fini, de errol meg nincs itt a fotom.
nem tudja valaki véletlenül, mi annak a linzerszaggatónak /sütemény kiszúrónak a pontos neve ami vmi "tövelvari" szerű. Így ejtette ki aki mondta, denem találok rá.
A pudingport a tej 3/4-vel és a 4 tojás sárgájával simára keverem. A tojásfehérjéket a cukor 2/3-val kemény habbá verem. A maradék tejet és cukorral, a vaníliás cukorral felforralom és ráöntöm a pudingkrémre, és jól összekeverem, és összefőzöm. Leveszem a tűzről és hozzákeverem a tojásfehérjét úgy forrón, mert így a felvert fehérje megfö az alapkrémben. Még melegen a kisütött lapra simítom és a tetejére teszem a másik lapot, amit elötte kockákra felvágtam. Képviselöfánkba is szuper.
Annyit modositanek, hogy ha az otthon kaphato mennyisegu pudingporbol csinalod, akkor 7,5 dl tej kell. Itt kisebb a kiszereles.
Igazabol lefoglal a csaladom:) Miota nagymama lettem es meg az egeszsegesebb eletmodra is raalltam /edzöterem lehetöleg ketnaponta/, azota a szabadidöm nagyjabol a nulla fele tendal. Igy sajnos nem nagyon van idöm jönni, bar azert leslek am benneteket:))) Dde ami azert pozitiv:)ket merettel kisebb ruhakat mint oktoberben, amikor nekilattam:) Köszönet a stevianak, meg csak az edessegröl sem kell lemondanom:) szoval kerek a vilag:))) Zsur, a sargakrem/hazikremes/ receptjet megtalaltad? Begepeltem neked jo regen mar, ahogy igertem. Kiprobaltad? Egyebkent van egy isteni szalalkalis citromos sutike, amire nagyon raallt a csalad mostansag. Ajanlom kiprobalasra, mert valami isteni:http://fincsi.hu/sutemeny_receptek/628/Citromos_szelet
Annak a cukrasznak a videon gumiabroncs moldjai/ontovormaja volt/ Tudsz ilyet kesziteni? Nemely tortavorum ill shopba lehet szilikonos szettet kapni es tudsz magadnak ilyet kesziteni.