Keresés

Részletes keresés

Reikiwagner Creative Commons License 2010.02.02 0 0 26
Wagner Lajos Radiesztéta és Reikimester vagyok. minden betegség így a Parkinson kór alternatív gyógyításában vannak jó eredményeink. Például dunabogdányi Ica, akivel 2007 decemberében találkoztam. Parkinsonos a kabátját egyedül nem tudta levenni. 2008 nyarán órákig kapált a leejtős kertjében, a fia esküvőjét végig táncolta.
Örök barátok lettünk 2009-ben meglátogattam, a boltba egyedül ment több Km, a hegyen lévő házából és sarkára lépett. A parkinson kór kialakulásának lelki okai például az erős, vas akarat, (vagy nem akarás) ezt is a gyógyulás szolgálatába lehet állítani. Ha van egy klubotok szívesen elmondanám a lehetőségeket, (Ica is elmondhatja a fentieket személyesen, bár ez komolyabb szervezést igényel, egymástól cca. 80 km-re vagyunk) vagy írjatok a reikiwagner@gmail.com címre. 67-éves elmútam sem a hírnév sem a pénz nem nagyon érdekel. Lajos

Azért küldtem el újra mert azt írtátok, hogy a jelszóm nem OK.és nem meg el, ezen az E-mail címem is rajta van, ha lehet cseréljétek ki. csókol Lajos
Reikiwagner Creative Commons License 2010.02.02 0 0 25
Wagner Lajos Radiesztéta és Reikimester vagyok. minden betegség így a Parkinson kór alternatív gyógyításában vannak jó eredményeink. Például dunabogdányi Ica, akivel 2007 decemberében találkoztam. Parkinsonos a kabátját egyedül nem tudta levenni. 2008 nyarán órákig kapált a leejtős kertjében, a fia esküvőjét végig táncolta.
Örök barátok lettünk 2009-ben meglátogattam, a boltba egyedül ment több Km, a hegyen lévő házából és sarkára lépett. A parkinson kór kialakulásának lelki okai például az erős, vas akarat, (vagy nem akarás) ezt is a gyógyulás szolgálatába lehet állítani. Ha van egy klubotok szívesen elmondanám a lehetőségeket, (Ica is elmondhatja a fentieket személyesen, bár ez komolyabb szervezést igényel, egymástól cca. 80 km-re vagyunk) vagy írjatok a reikiwagner@gmail.com címre. 67-éves elmútam sem a hírnév sem a pénz nem nagyon érdekel. Lajos
meskoci Creative Commons License 2010.01.20 0 0 24
Jo napot kivanok!

Nem tudom melyik orszagbol tetszik lenni de tudok ugylehet segiteni a parkinszor kor betegsegen.Egy Alveo nevu gyogynoveny kivonatrol van szo ami a tornatanaromat is kigyogyitotta,erdeklodni lehet a pal.magdolna@yahoo.com cimen

Pal Magdolna
Előzmény: mikigyula (16)
titkom Creative Commons License 2009.08.14 0 0 23
Ezekkel a kiszállított betegekkel ismertetik a KOCKÁZATÁT annak, hogy a kapott őssejtkúrától rákosak lehetnek???

...ma még az őssejtes kezeléseket felvállalók valójában kísérleti nyulak :-(((
Előzmény: zoltán( (22)
zoltán( Creative Commons License 2009.08.03 0 0 22
Sziasztok.

Egy alapítvánnyal állok kapcsolatban, amely embereket szállít ki őssejt klinikákra,

nagyrészt Európában, de Kínába is szállítanak betegeket már több éve.

Ezeken a klinikákon teljesen elfogadott kezelések folynak.

Elég sokféle betegséget kezelnek, mondhatom, hogy nagyon jó eredményekkel, persze ez betegség függő.

Néhány betegség:

Agyvérzés, Diabetes, Multiple sclerose, Parkinsor kor, Alzheimer, gerincsérülések, májbetegségek, arthrozis,  Szívinfarktus, Hepatitis, Egyes daganatos megbetegedések,

Születéskor bekövetkezett oxigénhiányos állapot végett fellépő agyvérzés és egyéb károsodások gyógykezelése, izomsorvadás Stb..

Az alapítvánnyal szerződést lehet kötni és befizetett összeg fejében az alapítvány áll minden költséget.

Bővebb információkat,

kérdéseket ezen az e-mail-en meg tudjuk beszélni: fazekaszoltan82@gmail.com

Törölt nick Creative Commons License 2009.06.21 0 0 21
Valóban jobb a Titkom által javasolt helyen érdeklődni.
Annyit csak a székrekedés egy gyakori tünet. Én gyógyteákat iszok. tejterméket minimálisat fogyasztok, nem a gyógyszerekkel együtt.

Rozmars
Előzmény: felleghajto (19)
titkom Creative Commons License 2009.06.20 0 0 20
(amit írtál, az elég rosszul hangzik: együtt érzek Édesapáddal...)

Orvos(ok) mit mond(anak) róla?
Itt próbálkoztál már? - betegszoba.hu
Előzmény: felleghajto (19)
felleghajto Creative Commons License 2009.06.08 0 0 19

Nekem édesapám szenved ebben a betegségben. Azért írok ide, mert bár (sajnos) sok parkinsonos beteget ismerünk, de snki nem panaszkodik olyan tünetekre, mint ő, mégpedig, hogy állandóan puffad, és székrekedése van. Ez persze lehet, hogy nem ettől a betegségtől van, de emiatt nagyon szenved, és azt mondja komoly fájdakólmai vannak. Kérem ha valakinek ilyen tünetei lennének, mondja meg, hogy mit tesz ez ellen, lehet-e egyáltalán valamit tenni, hogy ne szenvedjen ettől ennyire.

Köszönöm

titkom Creative Commons License 2008.08.06 0 0 18
"a remény hal meg utoljára."

(...mél ment...)
Előzmény: Törölt nick (17)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.06 0 0 17
Egy parkinsonos barátom mottója: "a remény hal meg utoljára."

Amíg élünk remélünk.

Ezt az utat végigjártam, sokáig azt reméltem titokban, nem is igaz csak egy rossz álom, amiből egyszer felébredek és minden rendben lesz.

13 éve visszatérő álom.
Előzmény: mikigyula (16)
mikigyula Creative Commons License 2008.07.13 0 0 16

Üdvözlök minden sorstársat!

Én már "rutinos" parkinsonos betegnek számítok, már 14 éve kinlódok ezzel az aljas betegséggel. Ha valaki megkérdezi, hogy hogy vagyok, azt szoktam rá válaszolni: elvagyok, mint a befőtt. Azaz kezdetben lassan, mostanában azonban egyre gyorsabban romlik az állapotom. Kipróbáltam már sokmindent: rTMS kezelés Sopronban és Budapesten, fülakupunktura és mindenféle természetgyógyászati eljárás, stb. 

Jelenleg a napi étrendkiegészítő adagom: 5-6x1 Stalevo, 3x5 mg Requip, 2x1 Jumex és éjszakára 2 kapszula Madopar HBS.

Ha valakit érdekelnek a részletek, írjon a következő címre: mikigyula@freemail.hu

Még mindig reménykedve a gyógyulásban: viszlát !  

geriater Creative Commons License 2008.06.30 0 0 15

Új lehetőség a Parkinson betegek életminősének javításában!

xango (mangosztan) 44 féle szabadgyökfogot tartalmaz

Érdeklődés esetén bővebb info itt

tigristomi Creative Commons License 2008.03.14 0 0 14
Sok friss levego, mozgas a friss levegon, pl. kerteszkedes, ez nagy mertekben segithet.
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.01 0 0 12

Nem könnyű ilyesmiről írni? de azért a magam nevében amit tudok a tapasztalataim alapján megpróbálom leírni .

Egyenlőre én is a stalevo-requip párost részesítem előnyben, neha ezzel-azzal kiegészítve.

Meg kell figyelni /szerintem / a minimálisan elégséges mennyiséget, ami azt jelenti, hogy néha picit csökkentem, máskor kicsit növelnem kell az adagot.

A túlhatás is egy kellemetlen tünet.

A mozgásnak, a tornának , esetleg orvosi masszázsnak nagyon sok jó hatása van,

semmiképp ne hanyagoljátok el. csak annyit ammennyit még elbír.

Ennyit, tudok így röviden, betegtársként tanácsolni.

Előzmény: zümmmi (11)
zümmmi Creative Commons License 2008.02.26 0 0 11
Na, most pár hét után ott tartunk, hogy :
Szerintem a requip/stalevo páros jó.
(Nekünk az orvos anno azt mondta, hogy a madopart nem szeretik sokáig adni, csak átmenetileg, mert rosszak a mellékhatásai. Szóval csak "gyors felhozatalra" alkalmazza.)
Próbáltam házilag csökkenteni az adagját, amiből 1-2 nap után annyi lett, hogy a mozgása romlott, szellemileg stagnált az állapota, úgyhogy elvetettem azt az ötletem, hogy gyógyszer mellékhatása a tünetei.
Mióta bejött a jó idő és napsütés, azóta anyu klasszisokal javult.
A mozgása állapotához képest szerintem jó, viszont rendszeresen beszélget a kispárnával és a játékmacival :(
De én ezt inkább a trauma hatására írom most már, nem pedig a parkinsonéra...
(Neki szindrómája van, elötte nem is volt semmiféle problémája...)
Ami baj(?), az az, hogy tornázni nem akar. (Lehet én se akarnék a helyében :)
Ti csináltok valamiféle tornát? És ha igen, akkor milyet? Milyen gyakorlatok a jók?
Arra gondoltam, hogy jobb órákban esetleg ki tudnék belőle hozni 1-2 gyakorlatot...
Vagy szerintetek ne nyúzzam ilyen dolgokkal? Örüljek annak ami van?

ui: én is vártam egy "alaposabb" kivizsgálást, de utolsó alkalommal amikor beszéltem az orvossal, akkor rájöttem, hogy magyarországon vagyok. sajnos. úgyhogy ezért is csináltam végig vele ezt a gyógyszertesztet. házilag... hát, ez van.
Előzmény: Törölt nick (6)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.22 0 0 10

Sok- sok lehetőség adódik azért, ami némileg lassítja a folyamatot.

Mivel különbőzőek vagyunk, azért tudunk segíteni egymásnak, de saját tapasztalatokra is figyelni kell.

Előzmény: titkom (9)
titkom Creative Commons License 2008.02.05 0 0 9
"Valahogy úgy merül fel a kérdés, hogy sötétség legyen vagy mozdulatlanság?"

??? NEM... szvsz ez nagyon nem jó kérdés/alternatíva...
Előzmény: zümmmi (5)
titkom Creative Commons License 2008.02.05 0 0 8
Nálam 6-8 hónapja jöttek elő a tünetek, 52 évesen, most kapok kezelést, épp ezt a gyógyszert, s amit írtál nem "esik" jól :-( ...írok majd a tapasztalatokról... nekem a bal oldalam ügyetlenedik...
Előzmény: Törölt nick (-)
titkom Creative Commons License 2008.02.05 0 0 7
+1 :-(
Előzmény: bindera (0)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.18 0 0 6

Szia!

Szinte egészen biztos vagyok benne, hogy ez a két gyógyszer nem okozhat, olyan gyors szellemi hanyatlást.

Erre határozott nemet mondhatok saját  és betegtársaim nevében is. Itt néhányan az ország különböző területéről rendszeres kapcsolatban állunk egymással, és nem kezdő gyógyszerszedők vagyunk.

Feltétlenül komolyabb kivizsgálást igényel, mert valami más betegség is lehet a háttérben.

/Én csak egy beteg vagyok a sok közül, nem orvos, ez  a betegség, hasonló tünetekkel jelentkezhet, de többféle oka lehet/

Előzmény: zümmmi (5)
zümmmi Creative Commons License 2008.01.18 0 0 5
:) Szia!
Ez aranyos.
Komolyra fordítva eléggé beleástam magam a parkinsonba, és ebben a pár hónapban mióta szembesültünk ezzel a betegséggel eléggé kiképeztem magam. (Elötte láttam róla műsort, meg néha beleszaladtam 1-1 cikkbe, szóval tudtam miről van szó, de igazából nem foglalkoztam vele, mivel nem érintett a dolog... Úgy gondoltam, hogy ha valakinek remeg a keze akkor az parkinsonos és ennyi, itt pont.=>nem nagy ügy)
Na most már tudom, hogy ez nem így van.
Néztem a parkinson.hu-t is, de ott is mint máshol, szinte csak a mozgásproblémával foglalkoznak, talán valóban azért mert elsősorban/főleg ebből áll a betegség.
Illetve néha ott van a szöveg végén, hogy idővel(!) lehet(!) dementia.
De nálunk ez úgy egybe jött, nem "idővel"!
(Ezért is fogom főleg a gyógyszerekre a dolgot, és próbálok visszaemlékezni, hogy mikor is kezdődtek ezek a furcsa dolgai?)
Viszont azt olvasom, hogy a stalevo is és a requip is a legjobbak erre a betegségre és nem vagyok benne biztos, hogy jót teszek, ha a gyógyszerváltást erőltetem....
Valahogy úgy merül fel a kérdés, hogy sötétség legyen vagy mozdulatlanság?
(És mi van, ha esetleg mégse a gyógyszertől jött ez a sok jó és még a mozgása is romlani fog mellé?)
Viszont félek, hogy ez már alapból egy olyan kérdés, amire esetleg csak hasonló cípőben járó rokonok válaszolhatnak...
Előzmény: Törölt nick (4)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.15 0 0 4
Egy beteg a sok közül.
13 éve szedem ezeket a vegyszereket, saját szellemi hanyatlásomról nem nyilatkozhatok, azt mások észlelhetik.
Nem egyforma lefolyású, különböző eredetűek ezek a betegségek.
Ha nagyon szeretnél információkat szerezni, vannak magyar nyelvű oldalak, amit szakemberek írtak.

http://www.parkinson.hu/
Előzmény: zümmmi (3)
zümmmi Creative Commons License 2008.01.14 0 0 3
Sziasztok!
Talán még nézitek ezt a topicot...
Nálunk anyunak van parkinsonja, igazából csak néhány hónapja jött neki ki.
Nálunk a gond az, hogy mielött elkezdődött volna a kezelése már nem tudott lépni se, úgy vittük be a neuróra. Ott kapott gyógyszert, szépen helyreállt a mozgása, kézremegése sincs, meg leragadása se.
Viszont mióta szedi a gyógyszereket (stalevo, requip), azóta szellemileg nagyot hanyatlott, gyakorlatilag folyamatos felügyeletet igényel, pár óránál tovább nem lehet magára hagyni.
Volt neki adagcsökkentése, ami valamit javított a helyzeten, de a memóriája az továbbra is kétségbeejtő.
Igazából nem tudom, hogy jó-e neki, ha erőltetem a gyógyszer módosítást/váltást, mert most legalább mozogni tud, és félek, hogy egy esetleges váltással csak rosszabbul járna/járnánk.
Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata?
Spanci Creative Commons License 2006.05.05 0 0 2
Madoparról mi a véleményed? Ismered? Anyám azt kapott és a tünetei megmaradtak, viszont az összes mellékhatás ezerrel tombol:o(
Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.20 0 0 1
A remény még él. Talán idetalál valaki közülünk.
Előzmény: bindera (0)
bindera Creative Commons License 2006.04.20 0 0 0
egyenlőre 0 jelentkező
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.20 0 0 topiknyitó
"A Parkinson-kór egy olyan betegség, amely nem rövidíti meg a beteg életét, de tüneteti jelentősen befolyásolják azt."
"A betegség tünetei fokozatosan és lassan alakulnak ki. A megjelenés során szinte mindenki másfajta problémával kerül szembe, nincs két teljesen egyforma beteg."

Igazán hasznos lenne, ha erről a betegségről, saját tapasztalatainkról beszélhetnénk.

Most éppen egy REQUIP nevű szert sztárolnak az orvosok, ugyanakkor már van rá tapasztalat, hogy mozgásleakadáshoz vezet elég hamar.
Érdekelne a véleményetek.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!