Segítséget és tanácsot szeretnék kérni tőletek. Szeretnék venni egy mazda 6 2.3 mps-t. mire kellene figyelnem vásárláskor,mikre kérdezzek rá az eladótól vagy kereskedőtől, kinek milyen tapasztalata van és javasoljátok egyáltalán ezt a típust?
Nekem, ez külön aksiról megy, vannak beépítve kamerák is, és belső világítás. Ezek mind másik aksiról mennek. Így nem zajos a jack. Venti az lehetséges kell majd, de bízom ebben a spec lapban. Köszi a tippet.
Mondom, a nyárra érdemes készülnöd hűtéssel, mert a műszerfalban napsütésben 30-50 fokok vannak. Első körben belassul a tablet, majd hővédelemmel kikapcsol. Én kiszedtem az akkut, közvetlen tápot adtam az akku bekötési pontokra (nincs töltés, eggyel kevesebb melegedés + az akkuja sem megy tönkre), a hátlap felét leszedtem és egy ventit is betettem (kapcsolható, csak nyáron használom). Kapcsoló kivezetve, hang pedig bluetoothon megy át (nagyon zajos volt a jack kimenet). A motoros fel-le nyitás gyári gombokkal megy + egy saját áramkör bekapcsoláskor felnyitja a kijelzőt.
Igen a tabletet megbontottam. Tettem hozzá egy nyomógombot. Maga a tablet egy 2 oldalas ragasztócsíkkal van rögzítve + ahogy visszament a hátlápja, szivacsos cuccok rögzítik még. Hőelvezetős és szigetelős fémlapot is tettem be, amit a földelő pontra kötöttem. az vezeti el. :) 3 napos szenvedés volt, mire minden úgy működik, ahogy kell. Ez egy 2 magos tablet, de erősen gondolkozom , egy 4 magoson.
Érdekelne, hogy a rögzítést hogy oldottad meg? Hogy megbontottad-e a tabletet? Nekem is benne van kb 1 év már. Egy ventit javaslok betenni nyárra, a nyári 50-60 fok nagyon betesz a tabletnek.
Ha valaki kedvet kapna hozzá. Nekem sikerült beépítenem egy tabletet a gyári GPS helyére. Össze lett hangolva a Bose rendszerrel. Tökéletesen működik.
Amiket tud : GPS, Internet (Sim kártyás megoldás) Wifi, Bluetooth, Nyomkövetés, Filmek,zenék lejátszása..... ) Sok munka volt vele, mert rengeteg problémába ütköztem. Több hónapja tesztelem már, hibátlanul működik.
Nekem is ez a rángatás a gondom mióta megvettem, eddig még nem tudtam kideríteni mi okozhatja. Szerintem motor oldali a probléma nem hinném, hogy lendkerék mert gázadáskor legyen az óvatos gyorsítás vagy teljes megtorpan kicsit majd 1-3 rángással indul meg, főleg 3. fokozatban lehet érezni. Én is tapasztaltam már 3000 felett is. Egy menet közbeni diagnosztika alkalmával azt vettük észre, hogy a pillangó szelep ilyenkor gyorsan nyit-zár...próbáltam ideiglenesen bontóból másik pillangószeleppel, nem változott semmi.
Üdvözlet! A segítségetekre lenne szükségem. Van egy Mazda 6 MPS-em és néha rángat. Főleg alacsony fordulatszámon történő gázadáskor, de 3 ezer környékén is megfigyeltem már. Hol 1 nagyobbat, hol két kisebbet ránt, és mondanom sem kell, hogy nagyon zavaró tud lenni. 122 ezer km van benne.
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni egy mps 3 mazda vásárlása előtt állok és minnél több információt szeretnék megtudni tőlletek. mennyire szervizigényes 10.000km enként olajcsere 15.000 váltóolaj ez rendben van de ezt leszámitva mennyire jó a mindennapokra? mennyi gond van vele? fenntartási költségek milyenek? Előre is köszönöm szépen a válaszokat és a segítségeket :)
Sziasztok. Nemrégiben sikerült egy mazda 6 2.3 gt vennem de sajnos az előző tulaj nem igazán viselte gondját és az okoskerék megadta magát meg alapjárat sincs. A gyári kerék 192.000 ft nincs kedvem megvenni ennyiért. Valakinek valami tanács esetleg egy másik motor!
Sziasztok. Futóműbeállítással szenvedek. Már 3-szor vittem vissza (2 különböző helyre, vidéken, Dabason) Sajnos nem tudják eltalálni. A 2 első gumim belső felét nyalja.
Nincs valakinek beállítási paraméter?
Munkalap esetleg, ha már csináltak ilyet, másnak. Nagyon hálás lennék.
A másik dolog, hogy kuplungcserés lesz a gép. 140. 000 km van benne. Kettős tömegű lendkereket is cserélnem kellene ? A motortérből sűrűn égett szag jön ki, de még nem vettem észre, hogy csúszna a kuplung. Ezt egyben célszerű cserélni ?
Minden pénteken van kint pár Mazda klubos. Ha jó idő van akkor fent a mester utcai felé eső részen hátul rossz idő esetén mélygarázsban a kijárat előtt közvetlen jobbra.
De itt mindig kiírják a srácok, mert a fő mag az tőlük jön.