A tegnapi napon egy internetes fórumon történt beírás alapján 2 rendőr keresett fel egy 19 éves zalaegerszegi fiatalembert és szüleit. NYOMATÉKKAL felszőlították, hogy tartsa magát távol Gyurcsányi Ferenc miniszterelnök úr mai zalaegerszegi rendezvényétől.
A rendőrök az alábbi internetesen információ alapján jutottak el a Hatvannégy Vármegye Mozgalomhoz tartozó fiatal barátomhoz:
"Ifjú tag
Elküldve: Kedd. Jan. 17, 2006 5:44 pm Hozzászólás témája:
----------------------------------------------------- ---------------------------
Pénteki (01.20.) Program.
14.00 56-os elöadás a Kaffka Margit Kollégium pincéjében! Tali a kolesz elött 13.45-kor!
16.30 Tali az Ady Mozi elött! Vita Gyurcsánnyal
20.00 GYÜLÉS a Csülökbe! MINDENKI HOZZON TAGDIJJAT!
_________________"
http://hvimzala.uw.hu/forum/viewtopic.php?t=14
MI VAN ITT?????????!!!!!!
GYurcsányi!!! Nem akartam arra menni, de most megyek a Tesco-ba lengyel záptojást venni!!!
Több okból....az egyik, hogy furcsa következtetésekre adna okot sokaknak, ha én ott megjelennék...bizonyos okokból ezt nem tehetem meg... >>>>>
próbálj először kibújni az egyik szárából, aztán feküdj a földre és a szájaddal húzd le a másikat, de óvatosan, aztán ki tudsz bújni a másikból. gondolom én...
"...Ezt azért írtam, hogy ilyen állításokkal lehet mindkét fél igazát bizonyítani. Ezért érdemes a tényeknél maradni...."
A politika is kész színjáték manapság. Elég érdekes volna, ha a színházban is a tetszést, és a színészekkel való rokonszenvet a nézők a távolmaradásukkal jeleznék.
te jobb vagy mint bombera k. new-yorkban. a hír tv. keresi az ilyen zseniket. próbáld meg. esetleg elindulhatna neked is a pályafutásod mint a loppertnek. ne izgulj, azt a szintet simán megütöd. ha majd idősebb leszel, vagy valami értelmesebb társaságba keveredsz még letagadhatod.
Nem. Hanem az Ady mozi épületébe, ahol a meghírdetett fórum van. A srác nem ment el, mert nem akar feleslegesen fesztivált csinálni...Az anyuka meg a srác barátaival ment volna....