Keresés

Részletes keresés

Dorinesz Creative Commons License 2007.09.17 0 0 1455

Találtam még egy videót, ez is aranyos, bár kissé felületes:

http://www.youtube.com/watch?v=n4TyqYsC26g&mode=related&search=

Dorinesz Creative Commons License 2007.09.16 0 0 1454
Jó lehet a GW is, de mint ahogy Blackrat is mondta, én is WOW párti vagyok. :-DD Engem az nagyon zavarna, hogy amikor játszok, nem találkozom senkivel. Az úgy dög unalom lenne.
Előzmény: ViktOrsi (1452)
Dorinesz Creative Commons License 2007.09.16 0 0 1453
Travel formban ugyanúgy táncol, mint macskában. De a moonkin formban táncol a legviccesebben. Az a videóban is benne van, amit beszúrtam, csak nem moonkinnel, hanem orgéval. Ugyanaz a táncuk. Majd teszek be a moonkinről is képet, de most sietek jáccani. :-DD
Előzmény: blackrat (1449)
ViktOrsi Creative Commons License 2007.09.15 0 0 1452

Ez meg egy csoportos táncbemutató, igen látványos:

http://www.youtube.com/watch?v=gOqUQK6L_rQ&mode=related&search=

Előzmény: ViktOrsi (1451)
ViktOrsi Creative Commons License 2007.09.15 0 0 1451

Én meg ezt találtam neked GW táncokról:

http://www.youtube.com/watch?v=q5IUm-Dt60U

Előzmény: Dorinesz (1446)
blackrat Creative Commons License 2007.09.14 0 0 1450

Jah, és jók a képek! Egy kis "nosztalgia"! :D Részemről is nyugottan pakolhatsz még! :D

Az a bot meg, hát valszeg, bevallom már annyira nem is emléxem rá.. :S De ha az is DM-ból van biztos. :)

Előzmény: Dorinesz (1447)
blackrat Creative Commons License 2007.09.14 0 0 1449

Jaj ez a video nagyon jó! :DD Tényleg kár hogy nem mutatja az egész táncot, de nagyon tetszik! :D Meg a többit is megnézegettem, a GW vs. WOW video is jó! :) És hát tény hogy a GW-nek azért jobb a grafikája. De én akkor is wow párti vagyok! :D

Ja, meg a törpök röhögését én is nagyon birom! Én is állandóan elkezdek röhögni rajta! :D A gnómokon is lehet azért röhögni, de a törpökön tényleg többet! :))

Meg én azt birom amikor egy csapatba rendeződünk, és mindenki el kezd egyszerre táncolni! :D Nagyon vicces! :D Meg az is amikor van egy pár druid, és állatformában elkezdünk táncolni! Az a medvetánc! :D De én azt is birom amikor a cat formban csak úgy billegeti a fejét! :)) Travel formban hogyan "táncol"? :)

Előzmény: Dorinesz (1446)
blackrat Creative Commons License 2007.09.14 0 0 1448

Persze, én is ezt mondom, nekem is vannak 11-13 éves kis haverjaim! :)) De mondjuk sztem nem véletlenül "korhatáros" maga a játék, mert kell hozzá egy bizonyos érettségi szint, és némi angol tudás is szükségeltetik. :)

 

Jah azok a hülye kis 1-es szintű kis izék amik állandóan szövegelnek, reklámoznak, na az megy nekem is az agyamra.. De azoknak még visszaírni se lehet hogy hé haver fogd már be, mert az üzit el se lehet küldeni! Meg főleg akkor tök idegesítő, mikor éppen party-t keresnél, de így képtelenség, mert amit beírsz szöveg, max 1 másodpercig marad látható a csetpanelben! Meg hát az ilyen karikkal a blizard sem tud mit csinálni. Még ha ki is törlik, rögtön ott a következő, azért amit mondtál is. Meg sokszor egy ilyen kari csak annyir csinál, hogy egyszer bejelentkezik, elmondja a szövegét, kijelentkezik, bejelentkezik egy másikkal, megint elmondja, és így tovább.. Hát ez ki tudja követni? Meg még az tök idegesítő, hogy privátban is állandóan olyan üzik jönnek, hogy x honlapon ennyi és ennyi euróért vehet wowos aranyat. Na ne már! De ilyenek nem is voltak még akkor amikor régen elkezdtünk vele játszani. Aztán gondolom mindenhol egyre sikeresebb lett, és az emberek meg már mindenből pénzt akarnak húzni. Csak csinálhatnák kevésbé idegesítően is ha már egyszer csinálják..

 

Jaa, akkor mégis jól emlékeztem hogy az a travel form! :D Köszi! Igen, én még ott nem tartok, huszon valahányas vagyok csak. :) De azt a formát már én is nagyon várom! :P

 

Öcsém most mondta, hogy lesz nemsokára még egy kiegészítő a wow-hoz.. Annál már lvl 80-asok lesznek, meg lesz még 1-2 faj, meg be lesz építve a két kontinens közötti 2 kis sziget is. Bevallom én kevésbé tudok ennek örülni, vagyis tesóim sincsenek elragattatva, már ezzel az első kiegészítővel is egy csomó minden el lett szarva, meg alacsony szinten már semmit nem lehet rendesen csinálni, kiegészítő nélkül öcsém a 60-as karijával nem tud semmit csinálni mert még az insták sem olyanok mint régen. Vagy le se megy már senki, vagy ha jön pár 70-es, könnyen lenyomja azokat az instákat is, amiket régen csak egy csomó 60-as tudott megcsinálni. Meg én is a 40 valahányas karimmal szinte alig találok partykat. Nem is beszélve ha mondjuk PVP szerveren vagyok, jön a sok hülye nagyszintű hordás, és 1 ütésből legyap. Mikor még a 60-as szint volt a legnagyobb, már 40 valahányas szinten nem tudtak 1 ütésből legyapni. Mi lesz itt ha tele lesz minden 80-as karikkal?? Na akkor már tuti nem tudok érvényesülni PVP szerveren, a normálon és az RP-n talán, de a perty-kkal nem tom mennyivel jobbak.. :S

Előzmény: Dorinesz (1441)
Dorinesz Creative Commons License 2007.09.14 0 0 1447

Na hoztam még egy pár képet:

 

 

Na ez a travel form. Nem vágtam  ki a macskát, szal látszanak körben az ikonok, meg a cset ablak is.

 

Így nézett ki a druidám durván 15 szinttel lejjebb mint ahol most vagyok, tök édes a fején az a sapka, olyan, mint egy manó. Blackrat! Asszem erről a botról beszéltél, hogy neked is ez van, ez dm-ből való. :-D

 

És itt a kis csapat, velük szoktam együtt nyomulni, illetve most már nem nagyon, hogy mindenki magas szintű lett, így már nincs annyi xp, és én hiába is sértődnek halálra, meg szoktam mondani nekik, hogy bocsi, de most nem tudok veletek játszani, mert szintet akarok lépni.

Dorinesz Creative Commons License 2007.09.14 0 0 1446

Na itt az a videó:

http://www.youtube.com/watch?v=066_q4DIeqk

De ez nagyon keveset mutat, és pont a poénos részeket nem mutatja. :(( De azért nagyjából. Night elf faszi = Michael Jackson, Night elf csaj azt most nem tudom ki az a nőci, orcoc az Mc Hammer ha jól láttam, a human pasik Travolta. :-DDD De a törpéknek is sokkal coolabb a dance-ük, nem tudom miért csak ennyit raktak fel belőle.

Dorinesz Creative Commons License 2007.09.14 0 0 1445
Lehet valahogy videót is csinálni? Pl tökre lefilmezném, hogy táncol a night elf csaj. De van is erről egy videó, hogy hogyan táncolnak a karaktere, majd minnyá rákeresek, és belinkelem, kurva jó! :-DDD
Dorinesz Creative Commons License 2007.09.14 0 0 1444
Ja, és te nem tudsz feltenni arról a GW-ről vagy miről képeket? Én is kíváncsi lennék arra a játékra. Meg hogy mit kell benne csinálni, mert még soha nem hallottam róla. Ott is lehet szakmát tanulni, meg cuccokat készíteni, bányászni, szkinnelni? Küldiket kell csinálni, vagy csak úgy szimplán öldökölni? Szal semmit nem tudok róla.
Előzmény: ViktOrsi (1442)
Dorinesz Creative Commons License 2007.09.14 0 0 1443
Na jól van, akkor teszek még fel képet. :-DD Majd ha hazamegyek csinálok még, és felteszem a partis képeket is, meg a travel formosat is. Meg arról a madár figuráról is teszek fel, amit most tanultam meg a druidámmal. :-DD A druidám már kb 5 féle formát tud. Tök cool! :-DDD Na már csak azt a repülő formát kéne megtanulni, arra nagyon kíváncsi vagyok, és még soha nem láttam! Mindig csak griffeket láttam.
Előzmény: ViktOrsi (1442)
ViktOrsi Creative Commons License 2007.09.14 0 0 1442
Nekem tetszenek a képeid, és érdekelnek is, mert legalább lesz valami fogalmam róla, hogy hogy is néz ki ez a játék :)
Előzmény: Dorinesz (1441)
Dorinesz Creative Commons License 2007.09.14 0 0 1441

Attól még hogy gyerek, még lehet tök értelmes. Nekem is van egy haver, aki csak 13 éves, és mégis tök jól el lehet vele játszani, mert tök értelmes. Még értelmesebb mint az a 24 éves, akivel szintén sűrűn szoktam játszani. Szal ez nem kor kérdése. Az a kiscsávó macedóniából jött. Tök jófej, mindig sokat szoktunk röhögni. Egy törpe huntere van, és a törpék is olyan viccesre vannak megcsinálva. :-DDD Már a nevetésük is nevetésre fakaszt. Meg úgy egyáltalán szerintem  törpéket találták el a legjobban. A táncuk, a nevetésük, meg úgy egyáltalán mit hogy csinálnak. Pl amikor csomagolja elő a hátasát, és felül rá. Hát azon is egy csomó vihogtam. :-DD Szal a törpéket birom, csak a gnómokat nem.

Ezeket a koldusokat én is rühellem. Úgy utálom, hogy odajön és kér 10 silvert, vagy huszat. Hát annyi már úgy is összejön, ha megcsinálok 3 questet. Sőt, hogyha megtanulna egy szakmát, ami igazán nem kerül sokba, mert én is most tanultam meg nemrégen a hunteremmel, akkor még több pénze lenne. Úh az ilyeneknek nem is adok. Inkább vissza írom nekik whisperben, hogy csinálj meg pár küldit öcsém, vagy tanulj szakmát. Ha meg fingja nincs a játékról, akkor ne zaklasson már másokat. Szóval ignorálni szoktam őket. Meg az eléggé fel szokott idegesíteni, hogy odaállítanak a főtérre ilyen 1-es szintű kis hülye karaktereket, és azok nyomatják a spam-et, hogy ezen a weboldalon ez meg az van... Hát nem tudom, hogy ezt a blizard hogy engedheti meg, vagy nem is engedi meg sztem, csak visszaélnek a helyzettel, mert ha kitörölnek ezért egy karaktert, semeddig nem tart, hogy csináljanak egy újat. :-SS Szal jobb klikk a nevükön, és ignore. Onnantól mondhat amit akar, nem látom úgyse. :-DD Mert nem csak egyszer mondja, hanem sorozatban vagy 20x, és betölti az egész képernyőt, sőt még a csetablakot is, és rohadt ideges szoktam lenni, amikor nem látom, hogy a haver mit ír, mert nyomatják a spamet.

 

A travel form az a sárga pöttyös leopárd. Azt 30-as szinten kapod majd meg. 40%-ot fogsz javítani a futásodon. Az nagyon jól jött, amikor megkaptam, mert addig nagyon nehezen ment a vánszorgás. :-D Van arról is képem, csak azt már nem akartam betenni, mert nem gondoltam volna, hogy érdekel valakit is. Egyáltalán abban sem voltam biztos, hogy ezek a képek érdekelnek bárkit. A hunteremről még egyelőre nem raktam fel képet, merthogy annak még nagyon béna cuccai vannak, és tök randán néz ki. :-DD De majd ha fejlődök vele, akkor már cool lesz. De annyira jó a hunter! Nem is ér oda az ellenfél, és már kinyiffant. És nem kell fél óráig püfölni, hogy meghaljon, hanem csak rálövök pár mérgezett nyílvesszőt, ráküldöm a petet, meg csapok rajta kettőt a kétkezes baltámmal, és már ki is nyiffant. Csak pár másodperc. De azt tökre birom, ahogy a night elf csajok kétkezes fegyvert használnak. Tök szexin riszálnak hozzá. :-DD

Előzmény: blackrat (1436)
blackrat Creative Commons License 2007.09.13 0 0 1440

Jó képek! :)) Nekem sajna nincsenek, valahogy mindig elfelejtettem mikor már beültem játszani, pedig én is akartam már képeket csinálni! :D Na majd talán legközelebb eszembejut.. :) Öcsém viszont csinált pár képet, asszem a 60-as rugójáról is van, meg pár party-s képe is van. :)

 

A druidommal én pont ennél a 3 formánál tartok. :) De melyik a travel form? Az a párduc, vagy annak mi is a neve? :S

 

(Jah tudom milyen rohadt idegesítő mikor kitörli az egész hsz-t! Főleg amikor írok egy piszok hosszút! Ráadásul nagy többségében mielőtt elküldöm, nyomok egy ctrl+c-t, de ezt a kitörlősdit is mindig csak akkor kell csinálnia, ha éppen nem elfelejtettem begyomni! ...)

Előzmény: Dorinesz (1439)
Dorinesz Creative Commons License 2007.09.13 0 0 1439

Egyesével csinálom, mert megint el fog szállni.

 

 

a haver a paladinjával, és én is a paladinommal

 

 

A druidám macska formában, pont ekkor kaptam meg a macskát, mert pont 20-as voltam. :-DD

 

 

Medveformában...

 

Fóka formában... a travel formról most nem teszek fel képet. :-D

 

És a druidám a szép fehér tigrisével. :-DD Olyan cép ez a tigris!

Dorinesz Creative Commons License 2007.09.13 0 0 1438

Megbaszhatná a kurva anyját a fórum üzemeltetője!!

 

Bocs, de most már tényleg kibaszott ideges vagyok!

 

Írtam egy hosszút, be akartam szúrni pár képet, és elment az egész!! És írhatnám még egyszer, de most nem írom le még egyszer, csak a képeket teszem fel.

 

 

Ez az én ügyes okos paladinom. :-DD

Előzmény: blackrat (1436)
blackrat Creative Commons License 2007.09.13 0 0 1437
Én is berakok mégegy hsz-t hogy látszódjon.. :D Mostmár igazán helyrejöhetne ez a vacak..
blackrat Creative Commons License 2007.09.13 0 0 1436

Igen, az nekem is tetszik hogy egy csomó mindenre gondoltak azért, meg hogy folyamatos frissítések is vannak! :) Hogyha lesz megint GC-nk biztos egy csomó frissítést kell majd megint letölteni hozzá! :D

Jah, és igen, szerintem is PVP-n a legidegesítőbbek, de mindenhol azok tudnak lenni.. Persze vannak kivételek is! De RP szerveren is ugyanúgy odajönnek hozzád hogy csináljunk ezt meg azt, meg én azt utálom amikor egy tök ismeretlen kis izé, odajön hozzám a városban, és kér x aranyat. Sztem ez egy kicsit pofátlanság. De ez még hagyján, hiába mondom neki, hogy bocsi de most nekem sincs annyi, akkor sem érdekli.. Persze hogyha egy nagyobb karimmal vagyok és tele vagyok kottával, ha odajön egy kis kari és kér pár ezüstöt, akkor adok neki, mert hát úgyis van egy csomó. Na mindegy.. Meg azért némelyikről nagyon felismerhető hogy még gyerek. De bratyó egyszer tök jót játszott egy 10 éves britt gyerekkel, azt mondta tök normális volt, és egész ügyes is, ha meg valamit nem jól csinált, bratyóm elmagyarázta neki, és akkor már úgy csinálta. Szal szerintem azért az angol tudás is közrejátszik! :)

Előzmény: Dorinesz (1434)
Dorinesz Creative Commons License 2007.09.13 0 0 1435
Na akkor még egy hsz, hogy látszódjon is... :-SS
Dorinesz Creative Commons License 2007.09.13 0 0 1434
A sok pisis 10 éves, ha nem pvp-n vagy, abszolúte nem idegesítő. És ha nem gulch-ozol. Mert ott tényleg az van, hogy abszolúte nem törődnek azzal, hogy mit kéne csinálni, hanem csak odamennek egy jót bulizni. Na ezért nem szoktam soha gulch-ozni, pedig onnan lehetnének jó cuccaim. Én nem fogom az idegeimet felőrölni azzal. Inkább akkor már az idő alatt inkább nyúzok meg leatherworkingelek maniért, és AH-ban megveszem. Ugyanott leszek. Szal csak gulch közben vagy bazin közben zavaróak ezek a taknyosok, egyébként meg nem tudnak beleszólni az én játékomba. Néha megpróbálják, de akkor ignorálni kell őket és kész. Azt birom, hogy tényleg mindenre gondoltak a játék kitalálói. Ezt a pvp-t is nagyon eltalálták, csak az a labdás figura nem tetszik. Mert ha vagyok annyira genya, hogy legyapok az útszélen egy fele akkora szintű ellenfelet, akkor vállaljam a következményeit. Szal szerintem azért eléggé nagyon el van találva az egész, én mindig csodálkozom, hogy tudtak ennyi mindenre gondolni. Jó hát nyilván nem ez az első próbálkozásuk. :)
Előzmény: blackrat (1428)
Dorinesz Creative Commons License 2007.09.13 0 0 1433
Én pl soha, azért írtam, hogy már unom az indexet... :-SS
Előzmény: blackrat (1431)
Dorinesz Creative Commons License 2007.09.13 0 0 1432

Hol is kezdjem... :-DD

Tehát olyan nincs, hogy az egyik szerverről cuccot küldök a másik szerveren lévő karakteremnek, vagy beszélgetek a másik szerveren lévő haverommal. Akkor már nincs is értelme a több szerveres témának, hanem akkor már kéne egy nagy, és kész. De azt az iszonyat mennyiségű adatot én megértem, hogy valahogy le kell korlátozni. Itt úgy van, hogy a többi játékossal ellehetsz, viszont a szerverek közt nincs szabad átjárás. Globális hálózat olyan értelemben van, hogy bizonyos megkötésekkel, illetve pénzért átvihetsz karaktert, küldhetsz ezt azt, de én úgy vagyok vele, hogy tök hülyeség a karaktereimet szétszórni mindenhova. Nálatok meg úgy van ezek szerint, hogy a többi játékossal nem lehetsz el, viszont ha akarsz, találkozhatsz a többiekkel a városban. Szal valahogy azért meg kell fékezni, mert akkor annak semmi értelme, hogy több szerver van, ha közben az adat meg folyik keresztül mindenen. Akkor az egész rendszer beszarna a wow-os féle játékban (hogy nem csak a városban talizhatsz, hanem mindenhol összefutsz mindenkivel). Azt nincs az a szerverhálózat, ami zokszó nélkül tűri. :-DD

Előzmény: ViktOrsi (1427)
blackrat Creative Commons License 2007.09.13 0 0 1431
(Nem igaz mán, a legutóbbi hsz-emet se kées mutatni? Ti mindig látjátok az utolsó hsz-eket?)
blackrat Creative Commons License 2007.09.13 0 0 1430

Mi olyan jó a tört szerverbe? Kapásból csinálsz egy 70-es karit, már nagyon questezni sem kell, csak arra jó hogy egymást gyepálják az allisok meg a hordások..

 

(Amúgy mér ilyen béna most az index?? Az első hszemet csak azután láttam, miután elküldtem a következőt, hiába is frissítettem vagy lépkedtem át.. Gondolom ez van nálatok is. Ez meg egy hülye kérdés mi? :D)

Előzmény: Dorinesz (1424)
blackrat Creative Commons License 2007.09.13 0 0 1429
Globális hálózat van, de több szerver. Ezek ugyan úgy néznek ki, ugyanazok a questek, de vannak amit mondjuk többször frissítenek, vagy több újdonság van benne, de ezek inkább csak apróságok. De egy szerveren belül bárhonnan lehetnek emberek. Valahol többen vannak, valahol meg kevesebben. Tulajdonképpen valszed azért is van ennyi szerver, mert nagyon sokan játszanak vele, és így nem mindenki egy szerverre tömörül, hogy asztán az dugig legyen emberrel és meg se lehessen mozdulni mint néha a nagy bevásárlóközpontokban. Szal így jobban elférünk talán. :))
Előzmény: ViktOrsi (1427)
blackrat Creative Commons License 2007.09.13 0 0 1428

Hát ebben is van valami.. Mi is állandóan azon bosszankodunk, hogy jön a sok kis 10 éves, és hát ök még nem elég érettek egy ilyen játékhoz, de ez persze senkit nem érdekel, pedig még korhatáros is a játék. Jó, mondjuk ez soha senkit nem szokott érdekelni..

De azért így is élvezhető a játék, a sok kis "pisis" miatt nem fogunk lemondani az élvezetről! :D És azért többségében nem arról szól a játék hogy valaki miatt folyton idegeskedünk, de valami idegesítő mindenhol van! :))

Előzmény: ViktOrsi (1413)
ViktOrsi Creative Commons License 2007.09.13 0 0 1427

Egy pillanat, azok alapján amiket eddig mondtatok, nekem az jött le, hogy nincs is globális hálózat. Csak azokkal tudsz együtt játszani, akkikel egy szerveren vagy.

Most akkor hogy is van ez a szerveresdi?

Előzmény: Dorinesz (1424)
blackrat Creative Commons License 2007.09.13 0 0 1426

Na igen, a druid tényleg szuper karakter! Váltosatos, mindenki megtalálhatja benne a neiki leginkább tetszőt! Nekem is nagy kedvencem! :))

Heh tényleg jó lehetett az a nagy party! Egy nagy csapat fóka a fízben, meg egy vizenjáró! :D Szép látvány lehetett, bár nem lettem volna allis a közelükben! :D Amúgy az ilyen nagy partykkal tényel jól el lehet szórakozni! Szinte nincs is lehetetlen némelyiknek! :D Monduk ez max odáig jó, ha azért a kisebbeket nem piszkálják, azt nagy szemétségnek tartom! Bár velem is előfordult már hogy nagyon ideges lettem a hordásokra, és akkor mindegy hogy kesebb nálam, néha akkor is legyapom! De ez azért ritka. :) Viszont a kis szarosokat nem érdekli hogy esetleg sokkal nagyobb vagyok náluk, akkor is megtámadnak! Nem normálisak.. Aztán persze csodálkoznak ha kinyúvadnak.. :D

 

(Remélem az előző hsz-em ott lesz mikor ezt elküldöm!) :D

Előzmény: Dorinesz (1416)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!