Hadd hívjam meg az orros társaságot egy rendhagyó eseményre:
2008 január 12-én a fóti Cora-Brico közötti parkolóban gyülekezés 10h-kor és irány a veresegyházi Édenkert étterem. Ez csak egy light-os tali, kedvezőtlen időjárás esetén is meg lesz tartva max ne Porschéval jöjjön, aki félti (mellesleg teljes joggal)
Veres onnan kb 20km, a kajálás 11-től és mindenki addig marad, amíg kedve tartja.
A kérésem csak annyi, hogy kérnék konkrét visszajelzéseket a létszám végett.
azt mondod nem ugyan az a tartály? tudod mi lehet?
szerintem 2 fajta s2 tartály van, amelyik fényszóró mosós meg amelyik nem. Most van a p-zentrumos barátunknál egy fényszóró mosós, lehet azt meg kéne nézni/szerezni....nekem figyelőben van.
:-)
ha hazaért a gép szólok, azt először nézzük meg az állapotát, meg ha tudom akkor német rendszámon tartom...akkor van papir... :-)
egyébként meg nagyon örülök hogy így döntöttem, nagyon jó kedvem van azóta :-)))
Megnéztem ay ablakmosómat, a mostani hasonló mint a tied, az uj meg egsz más, sokkal kisebb... ami benne van nem nehéz kiszedni mert az alsó csavart nem rakták be, a felsó konzol nincs, igy 1 csavar tart mindent:-( de konyolt csinálnom kell, mert az újnak nincs alsó része igy ott csavar sincs, csak a 2 felső..