Keresés

Részletes keresés

laci069 Creative Commons License 2009.12.13 0 0 1382
+1
Előzmény: pygmea (1381)
pygmea Creative Commons License 2009.12.13 0 0 1381
Szerintem ez nem volt jó döntés.
Igenis kell arról beszélni a teljesítménytúra topikban, hogy teljesítménytúrákon helye van-e akár jelképeknek, akár politikai nézeteknek.
Hol máshol lenne helye?

"A politikai hitvallások kinyilatkoztatása szintén nem e topik tárgya."

Amennyiben túrán megjelenik, akkor a topik tárgya lehet.
Előzmény: Túramoderátor (1380)
Túramoderátor Creative Commons License 2009.12.13 0 0 1380
Töröltem a teljesítménytúra topik mai napi termését. Politikai viták a teljesítménytúra (szak)topikban nem vezetnek sehová, csak topikromboláshoz. A politikai hitvallások kinyilatkoztatása szintén nem e topik tárgya. További nyugodt, politikamentes fórumozást és túrázást kívánok!
Előzmény: Törölt nick (1378)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.13 0 0 1379
Annyit azért mindenképpen lenne értelme bent hagyni, hogy:

Túra neve - a konkrét negatív tapasztalat (aztán a rendezők vagy tanulnak belőle vagy nem) Ja és a rendezőknek e-mailben elküldeni.
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.13 0 0 1378
Egyetértek. Ezeket, és az ezekhez kapcsolódó, politikai, világnézeti, valamint személyeskedő hozzászólásokat kérem törölni a Teljesítménytúra topikból
Előzmény: SzLA1 (1377)
SzLA1 Creative Commons License 2009.12.13 0 0 1377

T.Moderat Túra!

Tisztelettel javaslom a teljesítménytúra topikból 104805-821 hsz-ek törlését.

Nem ide való!

 

Czimbály Creative Commons License 2009.12.13 0 0 1376

Kedves Moderátor(ok),

A hozzászólások alapján szerintem nem csak a saját nevemben kérném, még most időben rekesszük be a politikai témát a "Teljesítménytúra" topikban, nem erről kellene szólnia... :-(

Amúgy sajnálatos, hogy már a teljesítménytúrák se politikamentesek, az emberek az erdőbe se tudnak a politika elől menekülni.

tzh Creative Commons License 2009.11.29 0 0 1375
Köszönöm a tájékoztatást, és sajnálom is ezzel együtt, hogy így lett.

A másodnick részemről nincs, nyugodtan vállalom a véleményemet. Polidilizek kb azóta, hogy nem foglalkozom a tb topikkal, bár két éve sincs ennek.
Előzmény: Túramoderátor (1367)
Túramoderátor Creative Commons License 2009.11.27 0 0 1374
A kéztöréssel kezdődő thread-et töröltem ki, de megnyugodhatsz, nem estek áldozatul fontos hozzászólások, és azt sem mondanám, hogy az autófeltöréssel foglalkozott a többsége. Nem nyomtalanul, mert a rendszeren megvannak, és nem válogatás nélkül. A törölt hozzászólásokban is pontosan ugyanaz ment, mint amit a polidilis topikon olvashatsz. A túrákon történt autófeltörés, mint téma, korábban kezdődött, és nem töröltem. Sajnos ez a téma is azzá vált -mint sok egyéb IRL ügy, amit itt a fórumon próbálnak megoldani-, hogy volt aki -nyíltan vagy burkoltan- cigányozott, más "az országot szerette volna gatyába rázni", vagy a konkrét ügyhöz semennyire sem kapcsolható, a családját, barátait ért bűncselekményről írt szükségtelen részletességgel. A baj azzal volt, hogy a Teljesítménytúra topikra! Aki nem önigazolást keres a saját -nevezzük így: politikai- véleményére, annak terhére lesz egy idő után a sok off téma. Ha visszaolvasod itt a törlési kéréseket, akkor láthatod, hogy nem nekem, mint moderátornak volt a legalacsonyabb az ingerküszöbe.
Használjátok a Teljesítménytúra topikot arra, amire való! A Polidilit szintúgy.
Előzmény: Ryan (1373)
Ryan Creative Commons License 2009.11.27 0 0 1373

Több mint 20 hozzászólást nyomtalanul, válogatás nélkül kivágtatok a topikból, ami az autófeltörésekkel foglalkozott. Attól hogy a topik egyik prominens személyisége (számomra sajnos fájó módon, ex catedra) kijelenti, hogy nincs autófeltörés, még sajnos van. Nem hiszem, hogy a kivágott huszonx hozzászólás mindegyike bodzázós meg kéztörős volt (illetve tudom, hogy nem, mert folyamatában olvastam a topikot).

A Polidiliben nyitott topik - a várakozásokhoz híven - jóval kevésbé szól a probléma megoldásáról, sokkal inkább elhajlik az etnikai meg mittudoménmilyen kérdések felé. Mi lenne, ha a Teljesítménytúrában megmaradna a kérdés józan megtárgyalása, megoldáskereséssel vegyítve? Akkor joggal repülhetnének a bodzázós hozzászólások (de csak azok...), és talán jutnánk is előrébb az ügyben valamit. Ja, hogy akkor nem kényelmes a moderálás? Szerintem soha senki nem mondta, hogy ez egy kényelmes meló.

A túrázás - tudomásul kell vennünk - ma már nemcsak arról szól, hogy odamegyek, végigsétálom, hazajövök, oszt jól van. A kapcsolódó eseményekre is kell megoldást találnunk. A jelen körülmények között (a strucc és az ő politikája) nem sok értelmét látom a topik további olvasásának - gondolom, ezzel nem vagyok egyedül. Ez a cél?

(Ha túl offenzívnek találjátok a hsz-emet, tiltsatok ki nyugodtan. Az elmúlt fél évben volt vagy 20 megszólalásom - túl fogom élni a lehetőség hiányát. Ja, és nincs másik nickem, nem is lesz.)

Előzmény: Túramoderátor (1371)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.27 0 0 1372
Tévedsz, de mindegy, elég sok ellenpédát tudnék hozni (ha működne a faca kereső...), mint ahogy arra is tudok nem kevés példát, hogy _szól_ a moderátor, hogyha valami csípi a szemét neki, vagy valamelyik galamblelkűbb olvasónak.

Ja, a levélküldésnek (és annak, hogy a hsz. tartalmát megkapja a szerzője) nem csak "kényelmi" oka van, érdemes lenne utánagondolni... MIndegy, dugjuk a homokba a fejünket, mert a szent és patyolat tiszta teljesítménytúrázás asztalánál tiltott dolog felemlíteni azt, hogy:
-vannak magyarországon bűnözésre berendezkedett rétegek (IGAZ)
-ezek elsődlegesen ebből akarnak megélni (IGAZ)
-és az utóbbi idők sajnálatos tapasztalatai azt mutatják, hogy a teljesítménytúrákra autóval érkezőkre "rászálltak" (IGAZ)

A polidilivel egy a baj: totálisan átbillen a dolog a másik oldalra, baromi sok a zaj, a szemét, értelems thread-ek nem nagyon alakulnak ki (meg ugye a fórummotor/megjelenítés miatt "thread"-ről csak elméletileg lehet beszélni, a valóságban ezt marhára nem kezeli a cucc), úgyhogy -z homokláda, fej, beledug, moderatúra örül, olvasó meg ...nyázik.
Előzmény: Túramoderátor (1371)
Túramoderátor Creative Commons License 2009.11.27 0 0 1371
Nem kedvelem a levélküldést, mert akkor azok reklamálnak a "Megsértette moderálási alapelveinket" szöveg miatt, akik csak beleestek a thread-be. Más szaktopikokban politizálásért, meg "ilyen életformára berendezkedett rétegek" emlegetéséért azonnal repülsz root-ból, aztán egy idő után rájössz, hogy nem kéne...
Előzmény: Törölt nick (1368)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.27 0 0 1368
Fél darab politika nem volt benne, egyszerűen "ezazéletbabolcsainéni". Gondolom, neked még nem törtek be a lakásodba, nem törték fel, aztán meg össze az autódat, elvéve azt a rohadtul piciny biztonságérzetedet, ami ebben a csodálatos országban még megmaradt. Igen, fehér virág, melyből hullik a sárga virágpor (fent meg a felhők, szállnak az égen...) előkerült, egy ilyen életformára berendezkedett és senkitől sem zavartatott rétegre utalva, mindenféle faji előitélet nélkül.

Ja, más szaktopicban ha ilyen felmerül, akkor _szól_ a modi, hogy nem kéne, illetve a törölt tartalmat a szerzője megkapja levélben.
Előzmény: Túramoderátor (1365)
Túramoderátor Creative Commons License 2009.11.26 0 0 1367
Az Áltmodik nem javasolták a polidili témák integrálását, külön kiemelve, hogy a példaként hozott quad-os ügyben nem volt egyszerű fenntartani a rendet és betartatni az MM-et. Egészen pontosan teljes tiltásra volt szükség.
Időközben az egyik olvtárs meg is nyitotta a "Túrázók vigyázat -- autófeltörések" topikot a polidiliben. Vagyis a továbbiakban a politikai témájú topikokokat kéretik a polidiliben nyitni. Nyugodt fórumozást kívánok és vigyázzatok a (másod)nikkjeitekre odaát!
Előzmény: tzh (1366)
tzh Creative Commons License 2009.11.26 0 0 1366
Köszönöm, ezt megvárom. Jobbb lenne, mert nem az lenne a célom az új topikkel, hogy minden orvosi eset is beírkálgasson a polidiliből, hanem a klubon belül. a Téma is lényegében a hobbi sportolókat érintő lenne, mint vagyontárgyak, tulajdon, biztonság védelme hobby-sporttevékenység végzése közben, de akár az erdőtörvény, azok megsértése, betartása, (quadosokkal konfrontáció). Meg ilyesmikkel kapcsolatos nézeteltérések rendezése bizonyos - és ezt már ti, modik tudjátok tudjátok jobban - határok között.
Előzmény: Túramoderátor (1365)
Túramoderátor Creative Commons License 2009.11.26 0 0 1365
Lehet, hogy akár a Természetjáró Klubban is nyithatod (politikai témában), megbeszélem az ÁltModikkal. Mivel ez egy Klub, így az egészére (a benne lévő összes topikra) speciális moderálási szabályok vonatkozhatnak.
A mostani törlések amiatt voltak/vannak, mivel a Teljesítménytúra topik nem erre való, az politikamentes szaktopik volt és lesz.
Előzmény: tzh (1364)
tzh Creative Commons License 2009.11.26 0 0 1364

Nyitok nemsokára egy topikot, de nem a természetjáró klubban, mert sok minden összefonódik egymással, és a politikát sem lehet kikerülni, mint témát. Vajonmerre jól mondja, a valóság néha bekukucskál. Éspedig egyre gyakrabban, ezt pedig nem mindenki akarja figyelmen kívül hagyni.

Túramoderátor Creative Commons License 2009.11.26 0 0 1363
ZE olvtársat kitiltottam egy napra, mert zavar, hogy nála/miatta eszkalálódik a Teljesítménytúra topikon OFF témájú vita. A kéztörés, bodzaszedés és kapcsolódó szavakat/témákat tartalmazó hozzászólásokat törölni fogom, ne keressétek...
sistergő Creative Commons License 2009.11.26 0 0 1362
Vajonmerre: én szerintem egyáltalán nem volt rossz döntés törölni. Ez a téma valóban nem ebbe a topikba való.

Én egy dolgot továbbra is megpróbálok. Ha valaki a bűnözőt védi a rendes ember helyett, akkor továbbra is beleszólok. Mindkét oldal legyen képviselve, vagy egyik sem.

A túramoderátorokat megkérem ha úgy gondolják, hogy aránytalanul nagyobbat léptem a válaszommal, akkor azonnal szóljanak rám, és/vagy töröljék a hozzászólásomat.
vajonmerre Creative Commons License 2009.11.26 0 0 1361
ezt nem így kéne, hogy engedjük, aztán ja mégse és daráló :-(
szerintem baromság volt a törlés, mert ilyen az élet, a való világ néha bekukucskálhat
Előzmény: Túramoderátor (1358)
pygmea Creative Commons License 2009.11.26 0 0 1360
Viszont akkor már te se állj meg félúton!
Előzmény: Túramoderátor (1358)
ZE Creative Commons License 2009.11.25 0 0 1359
Segítek: de gustibus non est diputandum.
Előzmény: sz_laci (1357)
Túramoderátor Creative Commons License 2009.11.25 0 0 1358
Most már igen. A moderátor örök optimista, hogy egyszer hátha abbahagyják... Töröltem a tegnapi-mai témát, ami ontopik, azt benne hagytam. Nem sok maradt.
Előzmény: Túramoderátor (1356)
sz_laci Creative Commons License 2009.11.25 0 0 1357
A nyugalom csak egy szempont. Nem ezért gondoltam, hanem mert bizonyos gondolatokat egyszerűen nem szabadna nagy nyilvánosság előtt leirni hagyni. De talán ez is izlés dolga.
Előzmény: Túramoderátor (1356)
Túramoderátor Creative Commons License 2009.11.25 0 0 1356
Tudom, hogy ezekre gondoltál, de maradnak. A hozzászólások törlése csak egy eszköz a topik általános nyugalmának megőrzéséhez. Most még nem láttam okot a komolyabb közbeavatkozásra.
Előzmény: sz_laci (1355)
sz_laci Creative Commons License 2009.11.25 0 0 1355
Beugró lány Creative Commons License 2009.11.18 0 0 1354
Szeretném kérni a Teljesítménytúra topikból a 104321 sz. hozzászólásom törlését. Köszönöm!
efemm Creative Commons License 2009.09.28 0 0 1353
Kérem a Kéktúra - jelvényszerző túramozgalmak topik 28795. számú hozzászólását törölni, mivel a hozzászólásban jelzett link jogsértő tartalomra, a Teljesítménytúrázók Társasága egyesület honlapjáról engedély nélkül felhasznált (más honlapba beágyazott) tartalomra mutat.
Joeyline Creative Commons License 2009.09.22 0 0 1352
Kérem a Kéktúra - jelvényszerző túramozgalmak topikból a 28714 számú hozzászólásom törlését, mert a zindex rosszul jelentette meg a hiperhivatkozást :(
Morcsi Creative Commons License 2009.09.18 0 0 1351
Köszönöm!
Előzmény: Túramoderátor (1350)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!