Kedves nobaba druszám, köszönöm az infót! Nem faragatlanságból eredően nem reagáltam eddig, hanem mert olyan élethelyzetben voltam, hogy géphez csak futólag jutottam...
...és ami a legfontosabb: van három macskájuk is.:-)
Én szívesen megyek be olyan helyre, ahol állatok is vannak, mert talán ott az emberekkel sem bánnak rosszul... :-) Tényleg jók, sokkal jobbak mint a Napestig!
Továbbítottam a kérésed a Newjság szerkesztőjének, ő meg annak, aki illetékes az ügyben. Ezt a választ kapta, kaptuk:
sziasztok, figyeljük folyamatosan a hozzászólásokat. ahhoz, hogy beszélgetés alakuljon, szükség van arra, hogy elengedjük a kommenteket, és csak azokat moderáljuk ki, amelyek valóban sértők, igazságtalanok, trágárak, stb. Egyelőre azt látjuk, hogy a negatív véleményt megfogalmazókat maguk a kommentelők helyreteszik. a néhány negatív komment erősíti a kötődést és még szimpatikusabbá teszi a bloggereinket. egyelőre úgy ítéljük, nincs szükség arra, hogy szerkesztői szinten beavatkozzunk. de rajta vagyunk, és beavatkozunk, ha kell. köszi a jelzést!
nem magamtól vagyok ilyen "okos", ezt hallottam, aztán vagy így van, vagy nem, de én még nem láttam színpadot büfé nélkül, úgyhogy elég logikusan is hangzik
A Turulra gondolsz, most nagyon megújjult, köszönhetően a színháznak, de az árak továbbra is kedvezőek és jól is főznek.
Szeretné levetközni a "vidéki kocsma" érzést és inkább kávézó-étterem jelleget felvenni.
A színház biztos jó bevételt jelent számukra, Én 3 este voltam a vers olvasáson és 2 alkalommal be is tértem (tértünk) egy kicsit, mindkétszer teltház volt.
Ha jól tudom te ismered a Newsag szerkesztőjét, kérlek kérd már meg, hogyha van ráhatása az élményellenőrők blogjához való hozzászolás lehetőségeit moderálják.
Nagyon-nagyon sajnálom, hogy egyesek buta, írigy kötekedő, utasítkató hozzászolásokat tesznek.
Itt ez a nagyon jó dolog (mármint az élményellenőrség az év munkahelye) erre sok idóta hozzászolás elveszi az ember kedvét az egésztől. Csodálom, hogy Ők még tűrnek.
Remélem Ti olvasátok a blogot, nekem tetszik, örülök, hogy itt vannak Szarvason, rengetteg média megjelenés és pozitívum lehet ebből, olyan kár lenne, ha pár buta megnyilévánulás elrontaná.
Szóval ha van lehetőséged, szólj kérlek, hogy moderálják már ki ezeket.
Szia! Küldök egy linket, itt több étterem ajánlata is megtalálható (nem mindenhol vannak árak), ahol van menüs étkeztetés is. Nem akarok egyet sem kiemelni, olyan nagy rálátásom nincs.
Ha szeretik a természetet a gyerkőcök, akkor irány az Arborétum, de akár ajánlhatnám a kevésbé ismert, de annál szebb Anna-ligetet is. Ha bírják a gyaloglást, illetve ti a gyerekcipelést, akkor egy sétát ajánlanék a Hármas-Körös töltésén, illetve az ártérben (persze a kicsikre vigyázva). Közelebbi célpont lehet a történelmi Magyarország közepének emlékműve. Ha nem találjátok, elég csak ennyit kérdezni: hol van a Magyarország közepe? Minden szarvasi azonnal útbaigazít benneteket.
Nekem van egy kis hiányérzetem a bolg írásaikkal. Nem akarom Őket bántani, mert szimpatikusak és ez elejétől lájkoltam Őket,de jobban örülnék a több fotónak, videónak és a napi beszámolok ugyanazon időpontban való megjelenésének.
Program cunami: Erika, az élmény-ellenőrünk fogalmazott így. Tényleg olyan lehet egy-egy napjuk itt a világ közepén, mintha egy szökőár menne rajtuk keresztül. Jól megdolgoztatják őket a pénzükért. Kívánok nekik kitartást hozzá!