Egy kis érdekesség: a Chicago Bullsnál a westmonti verseny előtt a női mezőnyből négyen tettek látogatást és viselték kosarazás közben a Bulls mezt. Ez a 4 hölgy Kate Douglass, Kaylee McKeown, Mollie OCallaghan és Regan Smith volt. Na mi a közös bennük?
A versenyen mind a négyen világcsúcsot úsztak (rajtuk kívül senki más). Ilyen egyszerű ez? :)
Hogy pénteken éjjel a vk-n kívül másra is figyelhessünk: "Up next, the Longhorns return to action on Oct. 24, when Texas hosts Tennessee at the Lee and Joe Jamail Texas Swimming Center. Prelims are set for 10 a.m., with finals to follow at 5:30 p.m."
Persze Hubi nem lesz, de Niki remélem 100-on és 200-on is úszik majd.
100m vegyes nem lesz (ha igen 50.76, van akinek mond ez valamit, olyan úszót aki igazán kiemelkedőt csak ebben ért el (nekem mindig Ő a 100m vegyes) :-)
Nyilván, nem úgy kezdi el mint a sprinterek. Bár tegnap 100 háton úgy úszta a távot, ahogyan szokták, komoly első hosszal és ez meg is látszott a féltávos idején.
Sztem mindegy, ezt behúzza. A 100 vegyest lehet el kellene felejteni Torontora, fontosabb dolgok is vannak most. 9-et nyerhet és nyilván akkor összetett győztes simán és rámehet a 100 világcsúcsra.
Annyira tetszett ez a ki a "jobb" hátúszó Bob csapatában, Regan, vagy Hubi. Alma a körtével., ahogy snailSpace is célzott erre.
Hubinak a 2. etap összetett a 200-as utolsó 50-en (ahol sztem nem tolta végig, hanem a 100 vegyesre tartalékolt) és az 50 második 25-ös résztávján ment el.
Az utolsó 25 kivételével jól úszott Hubi, féltávnál még vcs-n belül volt. A záró etap sikeredett lassabbra. De ahogy az interjúban mondta, jövő héten jöhet majd a vcs is.
A 200 hát piszok jó verseny volt, ketten is a régi vcs-n belül. Douglass elvette C1 rekordját és ezzel sikerült beelőznie Gretchent a második állomás összetettjében.
Fánglinak jár a gratuláció az új országos csúcshoz.
200 háton Molnár egész jól úszott közel az egyéni csúcsához, de sajnos pont lemaradt a döntőről a 9. időt úszva. Na itt legalább nem annyira rossz a helyzet, ebből még majd lehet valami.
Ez basz fel a legjobban, a sima WR több, mint egyértelmű volt a múltheti után, de egykorra WR, és a mágikus 1:50 itt hamarabb lett meg, mint 200 pillén..., ott vagy nem született meg ez az ember vagy mégóvodás..., aki meg tehette volna (nem írok 3 pontot, lehetne ez 300 is).
Minnától is ezt vártuk, 1:53 +/- 1-2 tized. Sajnos az a novemberi verseny 25 yardos lesz.
Zalán meg hozta a kötelezőt :P, a szám rövidályás világbajnoka. De neki ez már könnyítés, hogy csak 1+1 versenyben lévő úszása van/nap :P.
Ne legyen igazam, de szerintem Hubi fárad.
M4 meg egy szóval sem írtam Regant a videó címénél. Valahogy 25-ösben ezek beállítások sokkal gyakoribbak.