Keresés

Részletes keresés

Babuci101 Creative Commons License 2010.05.17 0 0 654

Sziasztok!

Még új vagyok itt Nálatok és egyike vagyok azoknak aki majdnem bedőlt a Teleworknek.

Távmunkát keresek Debrecenből és ha tudnátok segíteni nagyon megköszönném.

Hunter girl Creative Commons License 2010.05.09 0 0 653
Szia, mercedes33!

Már eltelt majdnem fél év azóta, hogy munkatársat kerestél...
A fórum oldalt ma találtam, és arra gondoltam, talán van újabb lehetőség csatlakozni.
Nagyon kérlek, amennyiben igen, jelezd, és megadom a címemet. A pénzre nagyon nagy szükségem lenne!
Sajnos már én is több ízben "ráfizettem" az ilyen munkalehetőségekre, az elején még a szó legszorosabb értelmében, azonban mára már óvatosabb lettem és inkább kőrbe járom többfelől a leendő munkaadókat, és elkezdtem össze gyűjteni ma őket a további csalódások elkerülésére.
Igyekezni fogok ezt megosztani mindenkivel, amennyiben új link kerül a birtokomba.
Ezúton kérek mindenkit, ha valaki tud, segítsen! Üdv mindenkinek!
Előzmény: mercedes33 (573)
d.tom Creative Commons License 2010.05.09 0 0 652

Szélhámosság, mindenkit lehúznak, ugyanaz a tulajdonos, mint a Távmunka Klub Bt.-ben.

Csernák úr és bagázsa messziről kerülendő.

Pénzt nem kérhet ilyen (ál) szolgáltatásért. Fel kell jelenteni az APEH-nél és a Fogyasztóvédelemnél.

ilona333 Creative Commons License 2010.05.06 0 0 651

Bocsi az email címem kimaradt.

Ime:csikosicu@vivamail.hu

ilona333 Creative Commons License 2010.05.06 0 0 650

Sziasztok!

Nagyon örülök hogy rátaláltam erre az oldalra mert így nem döltem be a távmunka.net ajánlatának mert ezek szerint pénzt kérnek de nem bíztos hogy fizetnek is.Köszi!

Ha esetleg tud valaki valos otthoni munkát olyt ahol nem nekem kell előre fizetnem,hogy dolgozhassak,kérem tájékoztasatok róla.Köszönöm.

Mercedes33 ajánlata is érdekelne ha esetleg még van rá lehetőség.Várom levelét és előre is nagyon szépen köszönöm.

kertesz.kata Creative Commons License 2010.04.27 0 0 649
Ryke, van esetleg felvétel ennél a cégnél, ahol te dolgozol. E-mail címem: kertesz.kata@enternet.hu
Előzmény: Ryke (646)
kétgyerek Creative Commons License 2010.04.26 0 0 648
Dolgozott valaki már a Telework-kel. Évekkel ezelőtt regisztráltam rajta, emlékszem, pénzt kértek és ezért nem mertem csatlakozni.
Tudnék német fordításokat csinálni, meg irodai munkát.
Ryke Creative Commons License 2010.04.23 0 0 646
de ha már konkrét távmunka szóba került, akkor minden erre fogékony érdeklődőnek javaslom az Adobe Indesign és/vagy Quark szoftverek használatának elsajátítását. Az alap MS office programok mellett (Word/Excel/Powerpoint) ezzel lehet - szerintem - a legtöbbet kezdeni a távmunka piacon.
Ryke Creative Commons License 2010.04.23 0 0 645
Elnézést minden érdeklődőtől, de egyrészt nem ajánlgathatok munkát fórumokon kerszetül senkinek, másrészt pedig továbbra is úgy érzem, félreértitek,hogy mit/hogyan dolgozom. :)

normál irodai munkát kell elképzelni, angol nyelven, multi cégnél -> ahol viszont már (szerencsére) követik a "nyugati trendet" és bizonyos munkakörökben dolgozóknak lehetővé teszik az otthoni munkavégzést. Ez nem bedolgozás, nem számlás munkavégzés és nem is egyénileg beosztható, teljesítményalapú meló.

Főállás, szerződéssel.. .a különbség "csak" annyi, hogy munkavégzés helyeként nem az iroda címe, hanem az ittoni lakcím van megadva :)

Mivel ez a lehetőség senkinek nem jár a cégnél sem alanyi jogon, így még ha tehetném se tudnék konkrét, otthonról végezhető állásokat ajánlgatni senkinek.
Bocs, ha valakiben a korábbiakkal fals reményeket ébresztettem!
reggi64 Creative Commons License 2010.04.23 0 0 644

Ryke én is szeretném ha megirnád, hogy lehet "kapcsolódni" ahhoz a munkához amit otthonról végzel.

mail:regina.aranyine@gmail.com

köszönöm

Tulipán2 Creative Commons License 2010.04.23 0 0 643
Örömmel olvastam ,hogy a sok átverés mellett ,létezik valós távmunka is!
Ryke és Babar02 kérlek szépen benneteket, hogy ha módotok van rá, írjatok nekem arról, hogyan vállalhatnák munkát azoknál a cégeknél ahol ti is dolgoztok. Előre is köszönöm. jura33@freemail.hu
Diababa91 Creative Commons License 2010.04.10 0 0 642
Ryke Creative Commons License 2010.04.02 0 0 633
bocs, nem olyan, hanem ugyanaz :D
Előzmény: Ryke (632)
Ryke Creative Commons License 2010.04.02 0 0 632
ez ugyanolyan, mint a gepelo.hu... ott talán 1,5 év alatt egyszer lehetett volna normális mennyiségű melóhoz jutni, de az is max pár tízezres összegig fizetett volna összesen. Persze, nem tudom mi alapján választják ki a dolgozókat, lehet, hogy akik az elején kezdték, azok kaptak többet.
Előzmény: Vis_Major (631)
Vis_Major Creative Commons License 2010.04.02 0 0 631

Sziasztok!

Most olvastam ezt az Index-cikket, és elkezdtem nézegetni a cég oldalát:

http://index.hu/tech/2010/04/02/gyorsasagaval_tunne_ki_a_tavmunkat_szervezo_startup/

Hallott már valaki Közületek erről a cégről? Esetleg dolgozott/dolgozik nekik valaki?

Az otthonrol.hu oldalon leírtak még akár jók is lehetnek, pénzt nem kérnek, de nem nagyon találtam semmit róluk.

Egyébként egy Skawa nevezetű cég üzemelteti a dolgot, a leírás szerint.

Ha valaki tud róluk valamit, kérem informáljon, mert nagyon kéne valami ilyesmi jellegű meló.

Előre is köszi 

luganóitanulmány Creative Commons License 2010.03.16 0 0 624

Sziasztok!

Ma kaptam egy tájékoztatót a távmunka.net-től, mert állítólag egy munkakereső oldalról, ahol tényleg regisztrálva vagyok elküldték nekik az önéletrajzomat.

Végigolvastam a leveleüket és emlékeztetett valamire, csak annak távmunkaklub volt a neve. Akkoriban -nyáron- kaptam is tőlük egy írásos tájékoztatót, de több tízezer

Ft-ot kellett volna vmi szoftver ürügyén befizetni, így azonnal megírtam nekik, hogy engem a továbbiakban hagyjanak békén és megnézegettem mait erről a cégről a fórumokon írtak, vagyis hogy vki már hónapok óta nem kap munkát.

Akkor ezekszerint ez a távmunka.net egyenlő a távmunkaklib nevű BT-vel?

Sztina

Törölt nick Creative Commons License 2010.03.11 0 0 623
van valami új lehetőség?
A tavmunkainfó tulajdonosa után tud nézni bárki, a gugli nagyon jó barátunk :)
Ryke Creative Commons License 2010.03.05 0 0 621
szerintem félreértitek, amit írok :D
Távmunkás Creative Commons License 2010.03.05 0 0 619
Ryke!

Nekem is küld infót a munkáról.
A valós nem kamu munka engem is érdekel.
Előre is köszi!

Távmunkás
Nyuszpika Creative Commons License 2010.03.03 0 0 618
Kedves Ryke!

A távmunka kapcsán találtam rád.

Érdeklődni szeretnék hogy te milyen cégnél dolgozol és hogy valóban van-e még felvétel?

Tudnál esetleg bővebben tájékoztatni erről?

Persze csak ha nem gond és van rá időd. :-)

Ha gondolod ide is küldheted a bővebb infókat: nyuszpika@freemail.hu

Segítséged előre is köszönöm szépen.

Üdv

Nyuszpika
Előzmény: Ryke (616)
Babar02 Creative Commons License 2010.03.02 0 0 617
Kedves Ryke!

Ha a cégednél van esetleg olyan munkakörbe is felvétel, amit lehet főként otthon végezni, és csak néha kell bejárni, hát az is érdekelne. Esetleg e-mailben kérhetnék erről több infót?

Ryke Creative Commons License 2010.03.02 0 0 616
nálunk is a munkák 80%-a irodábólvégezhető jelenleg, szerencsémre az én feladatköröm nem igényli a heti 1-nél több irodai jelenlétet.

de mielőtt valaki félreértené ez nem megbízásos mhnka, nem is részmunkaidős, hanem teljes állás, csak éppen olyan munkakörben, ami otthonról is betölthető.

A cégnél (meg egyébként a legtöbb nagyobb multinál) az emberek egy harmada minimum már otthonról (vagy mobil módon) dolgozik. Sajnos ez kis hazánkban még nem túl elterjedt...

Felvétel egyébként mindig van :)
Előzmény: Babar02 (614)
napfényesség Creative Commons License 2010.03.02 0 0 615

szia mercedesz. én sajnos csak most találtam meg ezt a fórumot, és szeretném kérdetni aktualitását illetően a távmunkát. ha van, ha nincs légyszi jelez már nekem. 

köszike  :)

Babar02 Creative Commons License 2010.03.02 0 0 614
Kedves Ryke!

A távmunkaklub kapcsán kerültem ide, mert én is összefutottam velük és azt találtam róluk a cégjegyzékben, hogy felszámolás alatt van a cég:) Olvastam, hogy te is régóta otthon dolgozol. Én is. Viszont az lenne a kérdésem, hogy a cégnél, ahol dolgozol, van-e felvétel? Nagyon jó lenne találni még egy melót a jelenlegi mellé.

Üdv:
Babar02
Előzmény: Ryke (565)
Ryke Creative Commons License 2010.03.01 0 0 613
szokásos lehúzás-szagú dolog...

1. fizess be...
2. szó sincs róla, hogy mit kell csinálnod...
3. az se derül ki kinek dolgoznál...

viszont a honlap jól össze van rakva :)
Előzmény: Baggio83 (612)
Baggio83 Creative Commons License 2010.02.28 0 0 612
Sziasztok

Erről az internetes melóról esetleg tudna nekem valaki egy kis felvilágosítást adni, hogy milyen vagy hogy átverés e http://www.work-attack.com/hu/

Válaszotokat előre is köszönöm
anyabarat Creative Commons License 2010.02.19 0 0 610

Rákukkantottam. Nem regisztráltam -ingyenes tárhely mögé bújt, névtelen (admin) nem keltet bizalmat.

Véleményem szerint engedély köteles, költséges tevékenységek. Bővebb info regisztráció hiányában nincs, de pl. mi van ha az állat elpusztul, ki finanszírozza a beszerzésüket, fertőtlenítés, etetés költségét, stb. Szövés az eszközöket akarja eladni. Festés, sablon természetesen próbacsomaggal, gondolom előre kell fizetni. A sejtelmes tevékenység 10.000 Ft-os kezdeti beruházási költséggel.

Első gondolataim.

anyabarat Creative Commons License 2010.02.19 0 0 609

A Te döntésed, hogy kifizeted-e, véleményem szerint óriási átverés. Milyen munka, az ahol regisztrációs díjat kell fizetni, klubtagnak kell lenni. Vélhetőleg az a cél, hogy fizess és ez a megélhetési forrásuk.  Az APEH nyilvántartása alapján (adatbázis frissítés 02.19.) a bejelentett alkalmazottak száma nulla.

Előzmény: Memy205 (607)
Memy205 Creative Commons License 2010.02.19 0 0 607
Sziasztok!

A Távmunka.net-tel kapcsolatban olyan kérdésem lenne, (hogy tegnap regisztrálatam, de csak most találtam meg amiket írtatok) hogyan tudom visszavonni? Vagy az is elég ha nem utalom a pénzt? Bár azt írták akkor postai úton küldik a papírokat és akkor kell fizetni. Mit csináljak?

Előre is köszi:
Melinda
anyabarat Creative Commons License 2010.02.19 0 0 606
Szerintem is furcsa, úgy vélem korrek cég az adatait feltünteti a honlapján, így nem épít bizalmat. A nem magyar domain név alá is könnyebb elrejtőzni.
Előzmény: hanna83 (604)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!