Engem is baleset ért hétvégén.Futószáron vezettem a csődör csacsinkat,rosszul fogtam a futószárat(vagy nem tudom mit bénáztam)olyan gyorsan történt minden de kezemre ,lábamra rátekeredett valahogy a szár és elestem ahogy megindult a csacsi.A kezemről és lábamon a hajlatban szinte leégett a bőr,a lábam zúzódott,alig tudok menni ,szerencse hogy ahogy elestem meg is állt Matyi mert el is törhette volna a lábamat.Viszont ahhoz képest hogy alig akartak megindulni eddig a szárral most már át tudjuk őket vezetni legelni a szomszédba.Ez nagy dolog nálunk:-)
A csődör jobban mozog futószáron de már ő sem úgy mint mikor elhoztuk,ő 2-ik éves,a kanca onnantól hogy szépen besétált amikor elhoztuk onnantól nem akar azzal menni.De őt az előző tulajnál is nehezen tudták futószárral vezetni.A kanca 3-ik éves.Nem tudunk rossz élményről.Hát igen, egy kis idomítás rájuk férne:-)
A mi szamaraink meg sem mozdulnak ha ültetünk rájuk gyerekeket.
Csak állnak egy helyben ,fotózkodni lehet velük csak egyenlőre:-)
Sőt,amikor idekerültek hozzánk ,mindkettő szépen besétált hátra a helyükre futószárral kb 200métert.Most pedig egyiket sem lehet futószárral vezetni.:-( 2-3 métert jönnek és meg makacsolják magukat.
A kanca annyit változott mióta hozzánk került(fél éve)hogy most már jön utánunk és követ minket ha hívjuk.
Se az előző tulajdonosánál sem nálunk az elején nem csinálta ezt.Hiába hívtuk nem jött oda hozzánk.
De ha rátesszük a futószárat akkor rögtön be húzza a kéziféket.
Imrus légzése napról napra jobb ^^ ma is kisebb lett a dudor a hasán, orrlukai nem tágak nem olyan extra szapora a légzése(még nem normális de nem is 40)
ma olyan lelkes volt a lovász aki most eteti a gyógynövényekkel, hogy 3 napi adagot adott neki oda XD azért mondtam nem kéne nehogy baj legyen (meghát 7000ft ha feleteti 1 nap alatt mi lesz a pénzestárcámmal XD ) amint megépül a beálló boldog leszek ^^
annyira jó érzés begördülni a kapun ^^ mintha haza érnék :) nagyon örülök, hogy idehozhattam, szeretem nagyon a tulajt ^^
nektek elárulom, hogy a sors lehet h nem véletlen sodort vissza az előző gazdihoz, ugyanis ugye nekem vágyam a bemutatózás és van itt egy oktató aki extra kreatív és folyton szervezkedik mindenféle lovascuccal (versenyek, fellépések) mostanit is Ő szervezte és kérdezte nincs e kedvem részt venni az ilyen bemutatóikban - már hogyne lenne XD - nyárra pl egy táncikálóst szerveznek ahol nem ül rajta hanem kézen dolgozol és ide oda lépegetsz mintha táncolnátok. tervben van country, keringő, és tangó nagyon kíváncsi vagyok rájuk ^^ milyen jó lenne ha eltudnátok jönni megnézni minket :)
...azért ha egyszer lesz időm lehet megírom- képzelt riport - "Szamárfül" címmel, Imike szemszögéből is a dolgok menetét...
...csak kedvesen Imikével ki tudjhatja miként nyilalkozik majd...s a nagy füleivel sokmindent hallhat is.. ( Jó fészekrakást az új helyen és sok sikert a bemutatókon! ( IS :)
örülök, hogy tetszik ^^ gondolhatod én mennyire örülök h allergiás :)
holnap költözünk...
ma megfürdettem had örüljön - gyűlöli - és olyan félelmetesen rózsaszínű a bőre O_o most rengeteg téliszőr jött ki belőle és alatta a nyári kabát meg nagyon vékony... több helyen piros is , szerintem leégett :(
Még emelhetnéd a kivitelezés látványosságát ha futáskor ugyanolyan ütemben "lépdelnél", mint Imike az első lábaival. Bár nem voltál katona DE biztos tudnál egyszerre lépni!
( Aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére - ütemére !:)
még nincs :( elvileg ma kellene lennie, várom a doki hívását...
voltunk Szentendrén dolgozni és ott jobb volt, magas volt a légzésszáma, de nem volt nehezített a légzése, pedig 40 fok volt... mára már itthon visszjött a hasizmos légzése :(
van egy új videonk nézzétek meg és véleményezzétek :)
újabb állatorvosi látogatáson voltunk Imcsivel :( megint bedurrant a légzése :(
tüdőmintát kell venni tőle :( így kiderül h kehes v allergiás... nagyon remélem h az utóbbi csak akkor el kell költöznünk :( kevésbé pollenközpontú helyre :(
...esernyőt feltétlen vigyél magaddal, mert a nevezetes dátum Medárd napja és, mint tudjuk olyankor gyakran esik az eső ! És vigyél magaddal kisérőt is, valamelyik "deli locsólót", hogy a kisvonatra fel és lesegítsen ha lesz időd körülnézni is... ( Jó felkészülést :)