Keresés

Részletes keresés

Amerigo61 Creative Commons License 2007.07.17 0 0 226

Szia!

Szerintem nem érdemes mindkét helyen szállást foglalni, Miskolctapolcáról kocsival elég gyorsan eljuthattok Lillafüredre (úgy emlékszem, kb. fél óra alatt). Nem is kell bemenni Miskolc központjába, van egy elkerülő út, ami a diósgyőri vár közelében halad.

Ha Miskolc felől érkeztek Lillafüredre, akkor a tónál jobbra kanyarodva találtok egy ingyenes parkolót a sziklafal tövében. (másutt mindenhol fizetni kell a parkolásért!).  

Előzmény: kacatka (225)
kacatka Creative Commons License 2007.07.17 0 0 225
Sziasztok taanácsot szeretnék kérni
Misklctapolcára megyünk nyaralni,körbe szeretnénk járni a környéket és gondoltam arra is hogy Lillafüreden is nézek szállást.Nem jártam még arra sosem igy nem tudom eldönteni,hogy érdemes-e 2 helyen laki vagy mivel kocsival megyünk elég 1 szállás?
Aki járt már arra kérem segítsen:)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.17 0 0 224

Balatonon tudtok valami olcsó megbízható szállást? Elsősorban Balatongyörök, Vonyarcvashegy érdekelne, vagy ott a szűk környéke.

köszi

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.17 0 0 223

Szia.. Lehet 3-nál picivel több, hisz azóta felmentek az árak, de azért ne szálljunk el túlzottan, a 13 ezres tényleg nem idevaló.

Tweety83 megszünt, helyette más nickek vannak, mert volt némi zördülés és közutálat a közlekedési topicban..hiába hát nem vagyunk egyformák, de ez itt off....  Na de azért itt vagyok ám :)

Előzmény: FARI (220)
FARI Creative Commons License 2007.07.17 0 0 222
Mi szombaton indulunk a Zemplénbe. Már nagyon várom. Perére megyek, majd beszámolok. A honlap alapján jó helynek igérkezik. Jó pihenést Nektek, de aki meg dolgozik vigyázzon magára ebben a melegben. Üdv. J.
Előzmény: tengelic35 (221)
tengelic35 Creative Commons License 2007.07.16 0 0 221
Zemplém gyönyörű. Huh,de vissza mennék még csavarogni,de munka van:(
Aki teheti nézze meg. Raktam fel képeket a: A legszebb (kiránduló) helyek Mo-n
című topikba. A szállás 2800 ft/koponya 4 napraforgós falusi vendégház,Kishután. Írtam már róla régebben,de az árat nem tudtam,megmost van friss fotó róla,amit megosztanék veletek. Ja,a neve: Vadrózsa vendégház:) A kőkapuhoz vezető úton a faluban az utolsó ház. 3 oldalról erdő és hegy veszi körül. Jól viszhangzik minden:)),de legfőképp a csendnek nagy a hangja:)
FARI Creative Commons License 2007.06.26 0 0 220
Kedves Fórumozók! Ezt az oldalt  tweety83 hozta létre. Amennyiben elolvassátok, látjátok, hogy a szállás NE LEGYEN  3000.- Ft/fő/napnál magasabb. Ez kimondottan az olcsó szállások topikja. Van olyan is, hogy "Szállodák, Kastélyok". Köszönjük Twety83 nevében is.  
tengelic35 Creative Commons License 2007.06.25 0 0 219
Meleged van? Eleged van? Irány a Zemplém. Mi megyünk két hét múlva,ide: www.kolap.hu/vadrozsa :) Már alig várom a jéghideg patakmosdást:)
nyaralunk! Creative Commons License 2007.06.24 0 0 218

Kedves Fórumozók!

1. Szívből ajánlom Tótvázsonyban (Balaton-felvidék) a Cseri Kastélyszállót. Tiszta, viszonylag elfogadható áron, amelyet üdülési csekkel is ki tudtok fizetni. Egy család tulajdonában van. Férj, feleség, vő, meny...nagyon kedvesek barátságosak. Szauna, szolárium, kültéri medence, lovaglás, csend, madárcsicsergés.....látogassatok el: www.cserikastely.hu-ra.
  2. Aki el akar bújni a város zajától, menjen. Nincsen térerő, van viszont erdő, jó levegő és nyugalom!!!:):)
Pistike Creative Commons License 2007.06.24 0 0 217
Tényleg klassz hely. Szép a környezet, büfék is normálisak.
Egyedül egy strand, egy melegvizes fürdő hiányzik a környékről.
Előzmény: karfiolleves (216)
Amerigo61 Creative Commons License 2007.06.22 0 0 215
(213)
Előzmény: Mosoni (214)
Mosoni Creative Commons License 2007.06.21 0 0 214
Ez aranyos, mi volt a probléma ezzel a hotellal?
Előzmény: kábelbúvár (206)
Amerigo61 Creative Commons License 2007.06.14 0 0 213

Ha lenne hova ne ... :

A miskolctapolcai Pallasz Hotelnél újabb lopás történt. A gyanúsított a tulajdonosi körhöz tartozik ... (!!)

http://index.hu/politika/bulvar/palllop0613/

FARI Creative Commons License 2007.06.12 0 0 212
Lillafüredtől nem messze van Bükkszentkereszt. Nézzetek ott szét, mert van egy Panzió a Borostyán. Hangulatos, az étterme kitűnő, a táj lélegzetelállító!! www.bukkszentkereszt.hu Beszámolót várunk!!!!!
Előzmény: burianl (204)
FARI Creative Commons License 2007.06.12 0 0 211
Döntöttem, inkább Perére megyünk az Aranyhordó Panzióba. www.aranyhordo.com. Szerintem, Te is nézzél szét, a kétágyas szoba 4000.- Ft /éjszaka. Az étlap is fent van a honlapon.

Maglew! Várom a beszámolót, hogy végül hova mentetek.
Előzmény: maglew. (203)
szegevo Creative Commons License 2007.06.11 0 0 210

Sziasztok!

Siófoki nyaralási lehetőség. Nyugodt környezetben, udvarral, tiszta helyen. A házban 6-8 fő fér el, három szoba, nappali, étkező, két fürdőszoba, konyha található benne, plusz terasz.

Akit érdekel írjon a gevo@freemail.hu címre, vagy telefonáljon a 30/474-56-63-as telefonszámra.

inside81 Creative Commons License 2007.06.06 0 0 209
KEszthely - Szigliget között kellene valami szállás nyárra. Tudtok valami megbízhatót és olcsót?
dokeee Creative Commons License 2007.05.22 0 0 207
Sziasztok, két napot töltöttem a Szelestei kastélyszállóban, nagyon szép hely, a színvonalához képest vicces áron. http://www.szelesteikastely.hu/
kábelbúvár Creative Commons License 2007.05.09 0 0 206

Aszongyák az emberek, hogy még a rádió is bemondta, hogy az önkormányzat napokon belül lelakatolja a hírhedt miskolctapolcai Pallasz Hotelt, miután a Fogyasztóvédelmi Felügyelõség munkatársai is be tudtak jelentkezni az engedély nélkül üzemelõ panzióba és eljárás indulhatott. A legjobb rész: "az iratot kézbesítették, a hotel üzemeltetõje azonban megtagadta az átvételt, de mivel a döntést szóban közölték az üzemeltetõvel, ezért az kézbesítettnek minõsül".

Homár

kbee74 Creative Commons License 2007.05.09 0 0 205

Sziasztok!

Június utolsó hetében a szüleim három unokával egyetemben a Dunakanyarban szeretnének nyaralni (tehát 2 felnőtt+3 gyerek)

Olyan szállást keresnék nekik, ami tiszta, csendes helyen van, és legalább félpanziót adnak.

Meg persze olyat, ami megfelel két nyugdíjas pénztárcájának:)

Köszi a tippeket.

kbee

burianl Creative Commons License 2007.05.09 0 0 204

Szeretnék infót, hogy Lillafüreden vagy Szilvásváradon hol lehet félpanzióval egy nagycsaládnak (2 felnőtt és 6 gyerek) megszállni. Szilvásváradon a Lipicai hotelt és a Szalajka fogadót , Lillafüreden az Ózon panziót néztem a neten. Kinek van személyes tapasztalata ezekről (szobák minősége, étkezés minősége és mennyisége). Kb 30.000-35.000 Ft/nap a teljesn családnak, megfelelő ár lenne.

Köszönettel: L.

maglew. Creative Commons License 2007.05.08 0 0 203
Én is nyárra tervezem. Egyenlőre azon ügyködöm hogy engedélyt szerezzek a Háromhuta  - Kőkapui Kastély közötti út behajtására, mert a Regéci vártól ez lenne a legszebb és leggyorsabb út, nem kéne kerülni... Szóval még egyenlőre az engedélybeszerzés folyik, majd meglátjuk mi lesz még.  Bár sok rosszat hallottam a Kőkapui kastélyról de a táj szépsége talán kárpótolhat mégha nem is olyan jó az ifjúsági szálló része  ( drágábbat meg nem engedhetek meg)    :(
Előzmény: FARI (201)
FARI Creative Commons License 2007.05.07 0 0 202
http://www.hernad-party.hu/?menu=7&lang=hu&
Ezt kihagytam, ez is fontos.
Előzmény: FARI (201)
FARI Creative Commons License 2007.05.07 0 0 201
Szia! Én is most szeretnék a nyáron menni Pálházára. A Hanyi-Istók túristaházba, http://www.hanyi-istok.hu/, aztán megyek még Perére Hernád Party Camping Üdülőház, Pere Sátorhely: 10 db
Vendégház: 16 fő (1 db 2 ágyas, 3 db 4 ágyas)
NévjegyKategória: Kemping
Cím: Pere, Rákóczi u. 20/b
Telefon: 70/311-0017
E-mail: hernad-party@vipmail.hu
Kapcsolattartó: Golovics Györgyné
Férőhely: 50

Jó pihit, Te biztos előbb mész mint én, úgy hogy várom a beszámolódat.

Előzmény: maglew. (199)
Dash 9 Creative Commons License 2007.05.07 0 0 200
Előzmény: maglew. (199)
maglew. Creative Commons License 2007.05.06 0 0 199

Sziasztok, Zempléni kérdésem lenne.  Mennék Pálháza-Kőkapu térségébe, és  Regéci vár után szeretnék átkavarni Kőkapui kastélyhoz kocsival. Namost elvileg Újhutától van valami erdei út ami átmegy oda, így megspórolhatok vagy 40 km kerülőt, de erről semmi infót nem találok hogy ez használható út, vagy erdei lezárt út, nem tudja valaki milyen út lehet ez?   A Kastélyszálló mennyire drága? Van ott valami turistaház, még régebben írtátok hogy valami gebasz volt vele.  Volt most ott valaki, milyen az a szállás? Nagyon gáz?   

Szeretnék egy ilyen erdő közepén megszállni pár napig, mit tudtok ajánlani ott..?

Amerigo61 Creative Commons License 2007.04.13 0 0 198
Ez azért is gáz, mert a Best Western láncnak az egész világon vannak szállodái és nem éppen a legolcsóbb kategóriát képviselik ... 
Előzmény: utazo52 (192)
tengelic35 Creative Commons License 2007.04.12 0 0 197
a Vadrózsáról beszéltem:) ott vagyok névadó:)
tengelic35 Creative Commons License 2007.04.12 0 0 196
Szóval elég rövidke az idő,ezért két program amit ajánlok. HA szerettek sétálni,és nem nyomaszt egy 8-10 km-er ,akkor a vendégháztól a kőkapuig ennyi a séta. Ebben benne van a visszaút is. De felszálhattok kishután a kisvasútra,és akkor csak fél óra. A másik pedig a füzéri vár. A parkolótól szintén jó 40 perc séta fel a várba. És ha marad idő hollóháza. Ott a porcelánmúzeumot érdemes megnézni. Kajálni a vendégházban is lehet,ha a szállásadónak jelzed,vagy Füzéren a koronaőr vendégház gazdaszonyának éttermében. Kicsit,de nagyon családias remek kosztot ad. Ha kérdik ki ajánlotta,mond,hogy akiről a vendégházat elnevezték:) Egy éve nem beszélünk,mindenki makacssága miatt. Én nem kérek,ők nem kérnek bocsánatot,de a hely nagyon tuti ez számít. Ja és a telefonban kösd ki,hogy a panorámás szobát adják neked. Az ágyból is lenyügöző látvány fogad.
Előzmény: utazo71 (193)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.12 0 0 195
Ó igen, ott mi is voltunk egy céges tréningen. Nagyon gáz, toldozott-foltozott a szálloda...
Előzmény: utazo52 (192)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!