Keresés

Részletes keresés

DRoland86 Creative Commons License 2008.05.03 0 0 525
Hellosztok!!

Én nagyon szeretem a régi zenéket főleg a 60-as, 70-es és 80-as éveket! Annak idején nagyon örültem, hogy indult a Sláger. Aztám bővítették zenei kinálatukat a 80-as évekkel, ez idáig még OK is volt, de amióta a 90-eset is játszák egyre több gagyi zene megy rajta, egyre többször idegesít fel és tekergetni kezdem a rádiót, van nálunk választék azért rendesen, mert a teljes szlovák paletta is fogható nálunk (néha jó, néha csak a púp a hátamon). Amikor Pesten jártam és szintén tekergetni kezdtem, akkor fedeztem fel a Sztár FM-et. Annyira megtetszett a zenei kinálat, hogy nem is kapcsoltam vissza a Slágerre! Aztán elindultam haza és olyan 50 km után elkezdett recsegni, hol jött hol nem! Hát igen vételkörzeten kivülre értem :-( szóval nálunk nem fogható, de nem hagyott nyugodni amit hallottam! Na majd itthon megpróbálom (kb 100-120km-re lakok Pesttől)! Hifi antennája egy darab vezeték azon gyengén bejött, akkor megörültem, csak nagyobb antenna kell! Hozzá is kötöttem még egy kis vezetéket, de ahelyett, hogy tisztább lett volna erősebben vette a 102.2-n lévő szlovákot és zavarta :-( Alig két hete beszereztem egy direkt CCIR sávra méretezett Yagi antennát és már ezzel próbálkoztam jó eredménnyel!!! Az erkélyre kitett antennával megfelelő irányba forgatva tisztán veszem a Sztár FM-et!!! (majd valamikor kiteszem a tetőre) Azóta sokat hallgatom és azt mondom megérte próbálkozni, olyan rég nem játszott számokat hallottam, annyira megörültem!! Ki sem kapcsolom a rádiót. Csak kár, hogy csak otthon tudom hallgatni.

Kicsit hosszúra sikerült hozzászólásom, mostmár befejezem, de ezt meg kellett osztanom veletek :-)
Gáborbakter Creative Commons License 2008.03.31 0 0 524
Mint régen. éjjel-nappal a Sztár szól! Ez a reklámzenés hétvége nagyon szupi volt!A véleményem továbbra is a régi, vagyis megnyugtató a mai rohanó hétköznapokban. Ők nemhirdetik, mint a Danubius, hogy mégtöbb zene, keveseb beszéd, hanem a gyakorlatba teszik. Nagyon örülök, hogy újra hallgathatom.
Előzmény: Vikk30 (523)
Vikk30 Creative Commons License 2008.03.30 0 0 523
Örülök....és azóta, hogy tetszik az adó?Persze, ha hallgatod.
Gáborbakter Creative Commons License 2008.03.27 0 0 522
Újra tudom fogni Oroszlányba. Egész jó. pl most az egyik kedvencem a DRIFTERS - UNDER THE BOARDWALK
Előzmény: Vikk30 (521)
Vikk30 Creative Commons License 2008.03.26 0 0 521

Azért ha benne vagy, akkor javasolnék egy olyat, hogy szívesen meghallgatnám több ember véleményét is, mi az álláspontja, az alakulással kapcsolatban.Mind műsorvezető, mind zeneszámváltozás szempontjából.Úgyhogy szeretném, ha többen hozzászólnátok a dologhoz, persze, ha lehet.....

 

Gáborbakter Creative Commons License 2008.03.21 0 0 520
Nagyon szépen köszönöm az infókat. Ma megint bepróbálkoztam, de nem jött össze. E hiányt a netes all-starral próbálom pótolni. Dettó ritkán hallott régi magyar, ill. külföldiek szólnak megállás nélkül. Ha kedved van a www.all-star.hu ra kattintva hallgathatod. Érdemes! Legutóbb,mikor a MÁVKH-ba vártam, akkor hallgattam. Kár, hogy nem jön be itt. Nem tudom mi történt.
Előzmény: Vikk30 (519)
Vikk30 Creative Commons License 2008.03.21 0 0 519

Szia!

Én is köszönöm válaszod.B. Tóthnál konkrétan nem a netes rádióra gondoltam, hanem a Calypso rádióra, hogy ott van.Amely, ismét újra van.Eddig, ugye a zenéket általában a 80-as, 90-es és napjaink jó bulizós számaiból adták.Ezt, átvette a Juventus, mivel a kettő egy cég, egy helyen van.Star pedig kifejezetten 60-as,70-es éveket játszik, kicsit rockosabbat mint eddig, kicsit több magyarral mint eddig.Több ritkán hallható magyarral, olyan Omega ill., Koncz Zsuzsa zenéket lehet rajta hallani, mint sztem más rádiókban sehol sem.Ezekkel, a ritkán hallható zenékkel mint külföldi, mint magyar szempontból tudják feldobni a rádió műsorát, bármennyire is régi.Külföldiek közül, is több a rockos, mint a Pop-os.Két új műsora is van neki, ugye 60-asok 6kor, 70-esek hétkor.Mindennap.Ebből is látszik, a stílusváltozás.Remélem, nem mondtam ezzel a hozzászólásommal semmi olyat, amit nem kellett volna.

Vikk

Előzmény: Gáborbakter (518)
Gáborbakter Creative Commons License 2008.03.17 0 0 518

Mint topicnyitó köszönöm a hozzászólásod, és szeretettel üdvözöllek. Mikor megtaláltam, nagy rajongója voltam, és azért nyitottam e topicot, hogy kitárgyaljuk. Mivel már lassan másfél éve már nem Pesten dolgozok, és Oroszlányban nem tudom fogni, most értesülök tőled a változásokról. B Tóth hangját a netes all-star rádión hallom néha, ill. az egykori műsorvezető Sándor Szilvi a székesfehérvári rádiónál van. Kérlek írd meg légyszíves, hogy mostanába milyen zenéket nyomnak.

Előzmény: Vikk30 (517)
Vikk30 Creative Commons License 2008.03.16 0 0 517

Sziasztok!

Napokban találtam rá erre a topikra, és örülök, hogy én is elmondhatom a véleményem a rádióval, rádió alakulásával kapcsolatban.Törzshallgatója vagyok, voltama  rádiónak, és sokat is szerepeltem benne, talán, hangról névről ismertek is, de így inkognitóban maradok.Véleményem, a következő.Anno, azért szerettem meg a rádiót, mert végre találtam egy olyat, ami egész nap, csak zenéket játszik, és óráként vannak csak benne hírek, semmi műsorvezető, semmi műsor, kivétel, amik voltak, vannak.Régebbi dolgokról annyit, hogy meg lehet érezni a két műsorvezetőnek a hiányát a rádióban.B. Tóth, kicsit régebben talán októberben szeptemberben(pontos dátumot nem tudok) hagyta ott a rádiót, Kiss Joe, pedig december közepén.Igen, ő is otthagyta, és most van egyetlen egy műsorvezetőnk, róla nem szeretnék szólni.Számomra, műsorvezető szempontjából, a két említett név volt az, akiket mindíg hallgattam.Szükség volt rájuk, és úgy érzem, hogy szükség volna is rájuk.B.Tóth, ugye azóta már máshol van, Kiss Joeról meg nem tudok semmit, hogy van e vhol.Aki tud, szívesen veszem, ha írna róla.Mostaniról meg azért nem írok semmit, mert van egy mondás, hogy vagy jót, vagy semmit.Borossból, nálam csak egy létezik, ő a Lajos......elnézést az illetőtől, de sajnos így van.E két név volt az, aki a rádiót sikerre vitte(B, K).

Ami, a zenéket illeti.Mint mondtam, én ezért hallgatom a rádiót, mind a mai napig.Mióta Kiss elment, én se szerepeltem, nem értek egyet ezzel az átalakítással, de megjelzem közben, hogy így is hallgatható az adó!A régi zenéről annyit, hogy azok valóban ok-k voltak.Nálam, italodisco vitte a slágert, és ezt játszotta Kiss Joe is, és amit ő játszott zenéket, nálam, azok jöttek be!Meg az a stílus, ami akkor volt.Sajnos, azóta kiderült, hogy a rádió nem azokat a zenéket játszotta volna, amiket kellett volna.Nem tudom miért, gondolom ez szerződésben rögzített, mint máshol más munkahelyeken, a munkával kapcsolatos teendők.Ha valóban így volt, akkor viszont a rádió hibázott, ezt a részét, nem tudom, nem ismerem.De, a zenék jók voltak, és a lényeg, hogy így csináltak jó műsort, tehát, megérte!A váltásról.Kicsit kétkedve hallgattam eleinte, hogy mi ez a régi zene.Fura volt füleimnek, de gondolkodtam, hogy váltsak, ne váltsak.És bizony, azt kell mondjam, még így is ebből a "kategóriából" is, tudnak jó, hallgatható zenei összeállítást készíteni.Úgyhogy, az újhoz meg, gratulálni szeretnék, bár valóban más a stílus.Nekem, zeneileg, mindkettő változat bejön, és tartsák meg azt a jó szokásukat, hogy egész nap csak zene megy, semmi műsor.

Azt hiszem, nagyjából ennyi.Remélem nem voltam bántó senkivel sem szemben, szívesen veszek reagálásokat.

Köszönettel

Vikk

viktorkid Creative Commons License 2008.03.02 0 0 516
Új fejlemény!
Írtam Dr. Boross Györgynek az iwiw-en.
A válaszát megosztom veletek is:)

Szia Viktor!

Bocs' hogy csak most válaszolok!
Egyelőre ez a műsorszerkezet, ezért nincs több ember.
A honlap és az online hallgatási lehetőség folymatban van, de a beindulás időpontját én sem ismerem még.

Üdv.: Dr.Boross
-BPO-149- Creative Commons License 2008.02.29 0 0 515
Sziasztok!Nem tudjátok véletlenül, hogy MC Hawer "börtön árnyékában áll egy lány" című számának mi az eredeti verziója?De az is lehet hogy köze nincs hozzá,de nagyon nagyon hasonlit rá, szöveg nincs a szám közben, csak zene olyan "the tornados" csengése van, elég régi lehet.A sztárFM en szokott menni mostanában, már régóta vadászom.
Köszi előre is:Zoli
Libra66 Creative Commons License 2008.02.26 0 0 514
Szia Árpádusz! :)
Előzmény: arpadusz (496)
Libra66 Creative Commons License 2008.02.26 0 0 513
Igen, csak 1 "műsorvezető" - de minek? - van: Dr. Boros. Szerintem hamarosan lehúzhatja a rolót a rádió...
Előzmény: viktorkid (504)
viktorkid Creative Commons License 2008.02.21 0 0 512
a Petőfin normálisabb volt:)
viktorkid Creative Commons License 2008.02.21 0 0 511
az oldies rádiónak van egy régi Petőfi rádiós műsorvezetője Kőszegi Gábor
viktorkid Creative Commons License 2008.02.21 0 0 510
Ja és már az oldies is kezd egyre több 80-as évekbeli számot játszani.
Előzmény: viktorkid (509)
viktorkid Creative Commons License 2008.02.21 0 0 509

Hát a sporthíreket a Juviból szedik át...

Budapest lakossága 2007-es adatok szerint  majdnem 1,7 millió fő 4000 híján:) a környékéről nem is beszéve, így elég gyér a műsorkínálat, kisvárosi szinten elmegy.

A Roxy-n sem 1 műsorvezető szórakoztat.

kalambo Creative Commons License 2008.02.18 0 0 508

Van egy a SztárFmhez hasonló rádió, nekem az sokkal jobban tetszik, sokkal nagyobb a zenei kinálata, van műsorvezetés, nagyon jó műsorok. Ez az Oldies: http://www.oldiesradio.hu  Mondjuk az is igaz, hogy egyelőre csak neten, műholdon és kábelrádióként hallgatható.

 

Nekem úgy tűnik, hogy a SztárFmet meg akarják szüntetni, minden jel erre mutat.

viktorkid Creative Commons License 2008.02.18 0 0 507
Én is műholdon keresztül nézem ill. hallgatom:) ui. Sátoraljaújhelyen lakom.
Dr. Boross 6-10-ig és ennyi, más műsorvezetőt eddig nem hallottam.
A sporthíreket is ugyanaz mondja mint a Juventus-on, csak levágják az elköszönését.

Előzmény: Gáborbakter (506)
Gáborbakter Creative Commons License 2008.02.15 0 0 506
Sajna ezt nem tudom, mivel Oroszlányban az utóbbi időben nem lehet fogni. De néhány név: B. Tóth, Kiss Joe (Szombat esti láz), Sándor Szilvi (hétvége reggelente), Bálint Edina(társkereső)
Előzmény: viktorkid (504)
viktorkid Creative Commons License 2008.02.14 0 0 505
Az egxik hírolvasó neve Szegô Tibor:
viktorkid Creative Commons License 2008.02.13 0 0 504
És akkor jelenleg csak 1 műsorvezető van?
Előzmény: Gáborbakter (503)
Gáborbakter Creative Commons License 2008.02.13 0 0 503
Ez így volt. És még több jó műsorvezető is volt.
Előzmény: viktorkid (502)
viktorkid Creative Commons License 2008.02.13 0 0 502
Iduláskor úgy reklámozták magukat, hogy a 80-as évek zenéit hallhatják a Sztár FM-en.
80-90%-ban 60-70-es évek slágerei szólnak, viszont a kínálata ebből a korszakból színesebb mint a korai Sláger Rádióé.
Bevallom én kb. 2 hete hallgatom műholdon keresztül, de még csak egyetlen műsorvezetővel találkoztam, Dr. Boross Györggyel, aki a reggeli és ahétvégi tematikus műsorokat szerkeszti-vezeti.
Plusz 2-3 hírolvasóval:)



Olvastam, hogy korábban B. Tóth Laci vezette a reggeli műsort.
Előzmény: S W A T (482)
viktorkid Creative Commons License 2008.02.13 0 0 501
Sziasztok!
A Sztár FM műholdon is fogható a Digi TV jóvoltából.

Intelsat 10-01 (Nyugat 1 fok)
12,643 GHz, horizontális polarizáció

Se a Budapesti, se a Miskolci Sztár FM weblapja nem él.
Gáborbakter Creative Commons License 2008.01.07 0 0 500
Mivel nálunk nem lehet fogni, a netes kedvencek között maradtam: All-Star, RTL-Oldies
Előzmény: S W A T (498)
Gáborbakter Creative Commons License 2008.01.07 0 0 499
80-as italo zenéket kedvelők klikk ide: www.discomusic.hu .Nonstopt ezek szolnak.
S W A T Creative Commons License 2007.12.03 0 0 498
Gáborbakter úgy látszik erre tényleg nincs igény amint láthatod ős halgatók hagyják el a rádiót ......
S W A T Creative Commons License 2007.12.03 0 0 497
Azt hiszem ez egyedül a topiknyitónak tetszik ő mániákusan rajong az ilyenért.



Egyetértekl veled arpadusz a sztár fm egy ócska halgathatatlan alsókategóriás rádió lett


Nem tudom ebbe mi éri meg nekik amit most csinálnak az nem hiszem hogy alkalmas arra hogy BP második leghalgatottabb rádiója legyen...



Szégyen ami ebből a rádióból lett.
Előzmény: arpadusz (496)
arpadusz Creative Commons License 2007.12.02 0 0 496
Bevallom nem bírom a Sztár Fm zenéit utóbbi időben amióta lecserélték a kínálatot, az egész palettát nem tudom ki figyeli, átvitték a Juventus rádióba, szar érzés, de három napja ez szól nálam, csak a Juventus szó helyett próbálok Sztárt hallani.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!